اگه چیزی هست که نمیدونم بگو چون امشب میخوام بخرم
اگه چیزی هست که نمیدونم بگو چون امشب میخوام بخرم
نه برو راحت بخر
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
سلام یکی از دوستام یه سوال پرسید که نتونستم جواب بدم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم
پرسید که:میشه ایکس باکس360با گارانتی خرید وکپی خورش کررد بدون اینکه گارانتی بپره
هرکی جواب بده واقعا گله![]()
گارانتی به چه دردت میخوره؟؟
فروشنده ها چون میدونن خرابی 360 هایی که محصول 2009 به بالا هستند خیلی خیلی خیلی خیلی کمه و حتی اصلا ممکنه خراب نشه عمدا گارانتی میکنن و 60 تومن هم رو قیمت میارن.بعد میگن گارانتی داره خیالت راحت.درصورتیکه طرف اگه بدون گارانتی هم بخره خیالش راحته
سلام.سلام یکی از دوستام یه سوال پرسید که نتونستم جواب بدم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم
پرسید که:میشه ایکس باکس360با گارانتی خرید وکپی خورش کررد بدون اینکه گارانتی بپره
هرکی جواب بده واقعا گله
چه گارانتییه؟ اگه منظورتون گارانتی اصلی هست وقتی پلم خود دستگاه باز میشه دیگه گارانتی نیست
سلام دوستان.
نمیدونم اینجا باید بگم یا نه ولی جای دیگه پیدا نکردم...
من با جستجو که کردم به این نتیجه رسیدم که فعلا خرید Xbox-360 به صرف تره.
پس از دوستان کمک میخوام که راهنمایی کنن و یه مدلی که داغ نمیکنه... نمیسوزه خراب نمیشه و از همه مهم تر اگه اصل و فرع داره اصلشو بخرم.
1) میگن الان که تابستونه گرون شده. کی بخرم که ارزون باشه ؟
2) چه مدلی بگیرم که کامل باشه و مناسب و 2 تا دسته بیسیم میخوام.
3)و در کل چقد باید هزینه کنم ؟
4) اگه چیزه بهتری تو راه و ارزش صبر کردن داره بگین...
TNX
new xbox 360 داره میاد ولی اصلا ارزش نداره براش صبر کنی ،اگه خیلی عجله برای خرید داری
یا میخوای تو همین تابستون بازی کنی،بهت 360 الیت و پیشنهاد میکنم.الان هم قیمتش 365 تومن+45 تومن هم دسته.
با 410 تومن میتونی یه 360 بخری.
من خودم از میثم (joykiller360-پست بالاییت) خریدم.پسر کاردرست و باحالیه.کارش هم واقعا ردیفه
میخوای باهاش یه مشورتی کن .
به نظرم بخرو تو تابستون یه حال اساسی بکن
راستش الان نمیخوتم. فلن با پی سی سر میکنم تا بده تابستون. چجوری ازشون خریدی ؟؟؟ انترنتی یا حضوری ؟ الیت چه مضایایی داره ؟
حضوری خریدم
مزایای الیت:120 گیگ هارد-هدست-کابل Av-کابل اترنت-رنگ :مشکی-تبدیل av به تلویزیونهای قدیمی
بعد با xbox 360 هم میشه انلاین بازی کرد ؟ اگه این قابلیت رو داره به چی نیاز داره و چوریه ؟
بله میشه آنلاین بازی کرد
به اینترنت نیاز داره ولی چجوری بودنشو بلد نیستم چون خودمم تازه 360 گرفتم و تا اوایل مرداد هم سرم شلوغه.ان شا ا.... تو هفته ی دوم مرداد میرم دنبالش و یاد میگرم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)