تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1640 از 3347 اولاول ... 640114015401590163016361637163816391640164116421643164416501690174021402640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,391 به 16,400 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

در حالت عادی نمیشه - یا باید یه برنامه جدا ادم بگیره - یا کیبورد گوشیش کیبورد دیفالت اندروید باشه - مثلا در حالت عادی با یه گوشی HTC نمیشه فرستاد
    چرا میشه !! چطوری میتونی این متن رو اینجوری کش بـــــــــــــدی همون دکمه رو تو کیبرد بزن خالی ارسال میکنه
    من خودم HTC دارم میشه ارسال کرد اینجوری

2. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چرا میشه !! چطوری میتونی این متن رو اینجوری کش بـــــــــــــدی همون دکمه رو تو کیبرد بزن خالی ارسال میکنه
    من خودم HTC دارم میشه ارسال کرد اینجوری
    کدوم دکمه هست تو کیبورد htc ؟
    Last edited by MOHAMMAD2010; 30-10-2015 at 19:01.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عزیز رو ویندوز چطور میشه این پارامترهارو بدست آورد؟ با مودم وصل میشم
    من از این نرم افزار استفاده می کنم ببینید مودم شما رو می شناسه. برای من هواوی هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

sms خالی رو تو نت سرچ کن بهت میگه چجوری ارسال کنی ( من حال توضیح ندارم )
    یه اسپیس بزن

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    منظقه ما طبق سایت ایرانسل تحت پوشش LTE هست اما روی آیفون 5s با ios 7 تو منوی cellular فقط گزینه enable 3g وجود داره و گزینه enable lte نیست و گوشی من هم فقط به 3g وصل میشه.
    به نظرتون به ورژن ios یا مدل آیفون که A1533 هست مربوط میشه یا اینکه این گزینه enable lte فقط زمانی فعال میشه که در منطقه تحت پوشش باشیم؟ البته تو نت دیدم که این گزینه در هر حالتی باید دیده بشه اما برای من فقط enable 3g هست.
    ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنمایی بفرمایید.
    ربطی به منطقه و پوشش که نداره این تنظیم گوشی هست اما چیزی که هست در تمام گوشیها همینه یعنی شما بالاترین نسلی رو که گوشی ساپورت میکنه نمیتونید بتنهایی انتخاب کنید. آندروید هم همینه. مثلا در گوشیهایی که نسل دو و سه ساپورت میکند شما نمیتونید روی 3g تنها بگذارید اما 2g تنها میشه. بهمین ترتیب در گوشیهایی که ساپورت4g رو دارند شما میتوانید نسل دو و سه را بتنهایی یا باهم انتخاب کنید اما 4g بتنهایی رو نمیشه.البته در آندروید با استفاده از یکسری کد و ورود به منوی مخفی میشه اینکارو انجام داد و 4gتنها رو انتخاب کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    منظقه ما طبق سایت ایرانسل تحت پوشش LTE هست اما روی آیفون 5s با ios 7 تو منوی cellular فقط گزینه enable 3g وجود داره و گزینه enable lte نیست و گوشی من هم فقط به 3g وصل میشه.
    به نظرتون به ورژن ios یا مدل آیفون که A1533 هست مربوط میشه یا اینکه این گزینه enable lte فقط زمانی فعال میشه که در منطقه تحت پوشش باشیم؟ البته تو نت دیدم که این گزینه در هر حالتی باید دیده بشه اما برای من فقط enable 3g هست.
    ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنمایی بفرمایید.
    در iOS 7 گزینه LTE وجود نداره، باید به iOS 9.1 آپدیت کنید.
    A1533 فرکانس LTE ایرانسل (1800) رو ساپورت میکنه ولی فرکانس LTE همراه اول (2600) رو ساپورت نمیکنه.
    در ضمن سیمکارت شما نیز می بایست LTE ساپورت (USIM) باشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نمی دونم چرا جدیدا تعدادی از دوستان سایت اسپیدتست دات نت رو زیر سوال می برن اما واقعا تستهاش درسته و اگر دانلود منیجر احیانا اون سرعت رو نمیده میتونه به سرور اون فایل برگرده به هر حال این تستها خدمت شما

محتوای مخفی: تست همزمان اسپید تست 

محتوای مخفی: وضعیت سیگنال و عدد پیک 
    ببخشید ما نمیدونم چرا بعضیها اخیرا اصرار دارند چنین وانمود کنند که سرعت ایرانسل خیلی عالیه! الان شما اسکرین شات های خودتون هم قبول ندارید! دانلود منیجر شما سرعت ۳ مگ در ثانیه و اسپید تست شما بالای 28مگ در ثانیه رو داره نشون میده متوجه نمیشم منظور شما از "درسته" چی هست مگر آنکه جدیدا 3با28برابر شده باشه!خود ایرانسل هم ادعای چنین سرعت های 6و10و30 20مگ مگ رو نداشته که شما دارید! در مراسم افتتاحیه ایرانسل تابستان سال گذشته در هتل هما شیراز سرعتی که نشان دادند سه وخورده ای مگ در ثانیه بود این در شرایطی هست که حداکثر تلاششان رو کرده بودند تا از جنبه تبلیغاتی سرعت بالایی نشان داده شود و قطعا بار دیگری بر اون دکل نبود. شما وقتی صحبت از سرعت 28مگ درثانیه میکنید یعنی که باید در یک دقیقه بتوانید بالای یک نیم گیگابایت دانلود کنید! یعنی یک فیلم سینمایی کامل رو بتوانید در سی ثانیه دانلود کنید!ولا همون۳ مگ دانلود منیجر شما هم خیلی عجیبه من در یکسال گذشته که از ایرانسل استفاده کردم در اکثر نقاط شهرمون شیراز ساعات مختلف تست زدم هم، 3gوهم4g و بالاترین سرعتی که تا حالا تجربه کردم نزدیک یک نیم مگ در ثانیه بوده که یکو نیم پیکش بوده یعنی 1-1/5تغییر میکرد آنهم تنها یک نیمه شب در یکسال چنین چیزی رو در ناحیه مرکزی شهر دیدم وگرنه نود درصد مواقع زیر یک مگ بوده سه چهار ماه اخیر هم که کلا خیلی افت کرده.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ببخشید ما نمیدونم چرا بعضیها اخیرا اصرار دارند چنین وانمود کنند که سرعت ایرانسل خیلی عالیه! الان شما اسکرین شات های خودتون هم قبول ندارید! دانلود منیجر شما سرعت ۳ مگ در ثانیه و اسپید تست شما بالای 28مگ در ثانیه رو داره نشون میده متوجه نمیشم منظور شما از "درسته" چی هست مگر آنکه جدیدا 3با28برابر شده باشه!خود ایرانسل هم ادعای چنین سرعت های 6و10و30 20مگ مگ رو نداشته که شما دارید! در مراسم افتتاحیه ایرانسل تابستان سال گذشته در هتل هما شیراز سرعتی که نشان دادند سه وخورده ای مگ در ثانیه بود این در شرایطی هست که حداکثر تلاششان رو کرده بودند تا از جنبه تبلیغاتی سرعت بالایی نشان داده شود و قطعا بار دیگری بر اون دکل نبود. شما وقتی صحبت از سرعت 28مگ درثانیه میکنید یعنی که باید در یک دقیقه بتوانید بالای یک نیم گیگابایت دانلود کنید! یعنی یک فیلم سینمایی کامل رو بتوانید در سی ثانیه دانلود کنید!ولا همون۳ مگ دانلود منیجر شما هم خیلی عجیبه من در یکسال گذشته که از ایرانسل استفاده کردم در اکثر نقاط شهرمون شیراز ساعات مختلف تست زدم هم، 3gوهم4g و بالاترین سرعتی که تا حالا تجربه کردم نزدیک یک نیم مگ در ثانیه بوده که یکو نیم پیکش بوده یعنی 1-1/5تغییر میکرد آنهم تنها یک نیمه شب در یکسال چنین چیزی رو در ناحیه مرکزی شهر دیدم وگرنه نود درصد مواقع زیر یک مگ بوده سه چهار ماه اخیر هم که کلا خیلی افت کرده.
    دوست عزیز من کاری به سرعت ایرانسل ندارم اما شما اول باید بدونی که سرعتی مه اسپید تست نشون داده به مگابیت هست نه مگابایت! یعنی اون ۲۸ خورده ای رو باید تقسیم به ۸ بکنی که میشه ۴ مگابایت که ایشن هم داره با ۳.۸۱ مگابایت دانلود میکنه یعنی تقریبا مون سرعت هست

البته در اینکه اسپید تست اخیرا سرعتهارو بالا نشون میده شکی نیست اما تو تست این دوستمون ردست هست همه چیز

Sent from my iPad using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اسکرین شات دانلود منیجر واحد به مگابایت (MB) هست ولی در اسکرین شات اسپید تست واحد به مگابیت (Mb) هست. بنابراین 3MB=28Mb

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

شدت نفوذ امواج در فرکانس های مختلف مورد استفاده اپراتورهای همراه اول ایرانسل و رایتل در نسل های سوم و چهارم

12. 7 کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •