حتراماً به استحضار مي رساند با پيگيري به عمل آمده امكانات لازم جهت دايري سرويس مشترك محترم ايجاد شده و مراحل تحويل در دست اقدام مي باشد.
چه معنی میده؟کسی میدونه؟ممنون
حتراماً به استحضار مي رساند با پيگيري به عمل آمده امكانات لازم جهت دايري سرويس مشترك محترم ايجاد شده و مراحل تحويل در دست اقدام مي باشد.
چه معنی میده؟کسی میدونه؟ممنون
البته سرعت دانلودی که میده کیلو بیت هست !و فکر نکنم با ارت 1 حتی 6 بتونی خیلی دانلود کنی !کل روز رو واسه 1 گیگ باید صبر کنی
باز خوبه شما هم به خردسال بودن بعضی ها از نوع رفتارشون پی بردین ...
اما در مواردی که کاربری صبح قرصاش رو نخورده بود بی محلی کنید و فقط روی دکمه ی گزارش تخلف بزنید تا مدیران رسیدگی کنند![]()
حجت جان سرعت طبق تاپیک شاتل و اشنایان خودم که شاتل دارن برای ارت 1 از یک مگ یعنی 120 شروع می شه که با هرارتقاء حدود 30کیلو بایت اضافه می شه یعنی اگه یک سره بزاری دانلود با همون ارت 1هم می شه حدود 9الی 10گیگ دان کرد
من الان که باهاتون صحبت میکنم رو فیبر نوری سرعتم دور رو بر ۳۵۰ هست و سابقه ۵۰۰-۶۰۰ رو هم بارها داشتم و ماکسیمم تا ۹۰۰-۱۰۰۰ هم رفته خطم
یا از روی ناآگاهی گفتن بهتون یا بهشون گفتن که این طوری جواب بدن به مشترکین
فیبر نوری نیستم اما سرعتم رو 250 فیکسه !مسی دارم ولی یک مقداری با مسی معمولی فرق داره !تحت انحصار کامل مخابرات بود که شکایت فرستادم به 195 و در حال حاضر فکر میکنم دارند از انحصار مخابرات در میارند تا بتونم از اسیاتک سرویس بگیرم![]()
من هم روی فیبر نوری تا 600 سرعت داشتم
به من امروز صبح زنگ زدن گقتن برای شکایتی که کردین ما مشک خطتتون رو حل کردیم، حدود 5 ساعت خوب بود ولی دوباره روز از نو روزی از نو ! حالا نمی دونم دوباره شکایت کنم یا نه؟
تجدید نظر بده و بگو مشکل به هیچ وجه حل نشده
اصلا نگو 5 ساعت درست بود چون مطمئن باش نبوده
اصلا مشکل اصلی مخابرات همین بگیر نگیرهاشه
یه ساعت درسته 4 ساعت خراب
بعضی وقتها هم که میشه 1 ساعت درست 23 ساعت خراب!
منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
با ذکر منبع share کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Enjoy
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)