تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1640 از 1805 اولاول ... 6401140154015901630163616371638163916401641164216431644165016901740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,391 به 16,400 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حتراماً به استحضار مي رساند با پيگيري به عمل آمده امكانات لازم جهت دايري سرويس مشترك محترم ايجاد شده و مراحل تحويل در دست اقدام مي باشد.

چه معنی میده؟کسی میدونه؟ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه برات یک مقدار هزینه مشکل نداره فعلا شاتل طرح نامحدود art ازهمه بهتره جدول حداکثر حجم دانلودی رو تو سایتش زده شما برا art 1 تا تقریبا دو برابر اون چه تو اون جدول اومده می تونی بگیری یعنی 20گیگ بعد که محدودت کردن با یک واریز مابه تفاوت با art 2که 7الی8 تومانه بازریست می شی تادوبرابر حجم art2 رومی تونی بگیری همین جور برو بالاتر تا جایی که دانلود داری سرماه دوباره می تونی برگردی art1باز شروع کنی خوبیش هم اینه تو همه ساعات شبانه روز می تونی دانلود کنی نه اینکه ادم تا نصفه شب بیدار بمونه
    البته سرعت دانلودی که میده کیلو بیت هست !و فکر نکنم با ارت 1 حتی 6 بتونی خیلی دانلود کنی !کل روز رو واسه 1 گیگ باید صبر کنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز، به جای تهمت زدن، ارسال پست های بی فایده و نشان دادن سطح شعورتون، لطف کنین سکوت اختیار کنین تا هم خدایی نکرده بهتون اهانتی نشه که خلاف قوانین انجمن هم هست و هم این تاپیک در موضوع خودش باقی بمونه، موفق باشین ...
    دوست جوانِ عزیز، شما که ادعای مولتی اکانتینگ دارین حداقل یک نگاهی به تاریخ های عضویت هم بندازین بد نیست، من پیشنهاد میدم ناظران انجمن با IP، Cookie، User Agent و هر روش دیگه ای که دوست دارن چک کنن در صورتی که این اکانت مولتی هر اکانت دیگه ای بود بن بشه و در غیر این صورت اکانت شما به خاطر تهمت زدن بسته بشه، چطوره؟

میدونید بدتر از نوشته آواتار شما «یه عده آدم هستن که میفهمن نفهمن، اما نمیفهمن که میفهمیم نفهمن» چه دسته ای از انسان ها هستن؟ اون هایی که کلا «نمی‌فهمن» ...

من این بحث بی فایده رو دیگه ادامه نمیدم ...
    باز خوبه شما هم به خردسال بودن بعضی ها از نوع رفتارشون پی بردین ...
    اما در مواردی که کاربری صبح قرصاش رو نخورده بود بی محلی کنید و فقط روی دکمه ی گزارش تخلف بزنید تا مدیران رسیدگی کنند

4. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته سرعت دانلودی که میده کیلو بیت هست !و فکر نکنم با ارت 1 حتی 6 بتونی خیلی دانلود کنی !کل روز رو واسه 1 گیگ باید صبر کنی
    حجت جان سرعت طبق تاپیک شاتل و اشنایان خودم که شاتل دارن برای ارت 1 از یک مگ یعنی 120 شروع می شه که با هرارتقاء حدود 30کیلو بایت اضافه می شه یعنی اگه یک سره بزاری دانلود با همون ارت 1هم می شه حدود 9الی 10گیگ دان کرد

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان
    من الان کمپین 2 مگ دارم (از پارسال هنوز تا مهر تموم نمیشه)
    سرعت دانلودم خودشو بکشه 180 کیلوبایته
    زنگ میزنم میگن فیبرنوری تا 2 مگ ساپورت میکنه و اون مقدار کم هم برای پینگه
    حالا به ایناش کاری ندارم
    الان کسی از دوستان هس که خطشون فیبرنوری باشه و سرعت دانلودش بیشتر از 250 کیلوبایت برسه؟؟

من الان که باهاتون صحبت میکنم رو فیبر نوری سرعتم دور رو بر ۳۵۰ هست و سابقه ۵۰۰-۶۰۰ رو هم بارها داشتم و ماکسیمم تا ۹۰۰-۱۰۰۰ هم رفته خطم
    یا از روی ناآگاهی گفتن بهتون یا بهشون گفتن که این طوری جواب بدن به مشترکین

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان
    من الان کمپین 2 مگ دارم (از پارسال هنوز تا مهر تموم نمیشه)
    سرعت دانلودم خودشو بکشه 180 کیلوبایته
    زنگ میزنم میگن فیبرنوری تا 2 مگ ساپورت میکنه و اون مقدار کم هم برای پینگه
    حالا به ایناش کاری ندارم
    الان کسی از دوستان هس که خطشون فیبرنوری باشه و سرعت دانلودش بیشتر از 250 کیلوبایت برسه؟؟
    فیبر نوری نیستم اما سرعتم رو 250 فیکسه !مسی دارم ولی یک مقداری با مسی معمولی فرق داره !تحت انحصار کامل مخابرات بود که شکایت فرستادم به 195 و در حال حاضر فکر میکنم دارند از انحصار مخابرات در میارند تا بتونم از اسیاتک سرویس بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من الان که باهاتون صحبت میکنم رو فیبر نوری سرعتم دور رو بر ۳۵۰ هست و سابقه ۵۰۰-۶۰۰ رو هم بارها داشتم و ماکسیمم تا ۹۰۰-۱۰۰۰ هم رفته خطم
    یا از روی ناآگاهی گفتن بهتون یا بهشون گفتن که این طوری جواب بدن به مشترکین
    من هم روی فیبر نوری تا 600 سرعت داشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به من امروز صبح زنگ زدن گقتن برای شکایتی که کردین ما مشک خطتتون رو حل کردیم، حدود 5 ساعت خوب بود ولی دوباره روز از نو روزی از نو ! حالا نمی دونم دوباره شکایت کنم یا نه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به من امروز صبح زنگ زدن گقتن برای شکایتی که کردین ما مشک خطتتون رو حل کردیم، حدود 5 ساعت خوب بود ولی دوباره روز از نو روزی از نو ! حالا نمی دونم دوباره شکایت کنم یا نه؟
    تجدید نظر بده و بگو مشکل به هیچ وجه حل نشده
    اصلا نگو 5 ساعت درست بود چون مطمئن باش نبوده
    اصلا مشکل اصلی مخابرات همین بگیر نگیرهاشه
    یه ساعت درسته 4 ساعت خراب
    بعضی وقتها هم که میشه 1 ساعت درست 23 ساعت خراب!

11. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
    با ذکر منبع share کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Enjoy

13. این کاربر از Tenhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •