سلام دوستان من دوتا بازم یک چند وقتی زدم بیرون اومدم lolالان لول 29هست بعد می خواستم ببینم هیچ راهی واسهrpمجانی نیست یا فقطunlockهیرو ها اسکین نیاز ندارم فقط unlockچند تا هیرو
سلام دوستان من دوتا بازم یک چند وقتی زدم بیرون اومدم lolالان لول 29هست بعد می خواستم ببینم هیچ راهی واسهrpمجانی نیست یا فقطunlockهیرو ها اسکین نیاز ندارم فقط unlockچند تا هیرو
نه ولی ارزش هم ندارهسلام دوستان من دوتا بازم یک چند وقتی زدم بیرون اومدم lolالان لول 29هست بعد می خواستم ببینم هیچ راهی واسهrpمجانی نیست یا فقطunlockهیرو ها اسکین نیاز ندارم فقط unlockچند تا هیرو
شما چون تازه کار هم هستی همون بازی کنی پول بازی رو جمع کنی چمپ ها رو بخری بازیت هم بهتر میشه
اقا عجب چیزیه این ویگاربا 3 تا ایتم 700 تا ای پی داشتم. اخرای بازی هنوز فول کامل نشده بودم بالای 1000 تا ای پی. دبلیوم بالایی 1000 دمیج میداد هر 5 ثانیه. چون 40% کلدان داشتم
یک دبلیو میزدم ملت میریختن پایین
به دوستان به شدت توصیه می کنم ویگار تمرین کنن یکمی تمتون خوب باشه راحت میشه باهاش بالا رفت. اصل چمپه
تندمره داشت بالا اسپلیت میکرد شاخ بازی کرد . التی زدم تو سرش قبل از 6 کردن مرد مایه بود =))
رفتم تو کار تمرین باهاش
نه من 2_3سال دوتا بازی میکردم مشکلی از نظر تازه کاری ندارم با همین vigar فک کنم یک بار پنتا گرفتم همین دست قبلم داشتم باهاش بازی میکردم کل ایتم ها و اسکیل هیرو هایی که دارم میشناسم فقط از بس چمپ ام کمن حوصله ام بعد چند دست سر میره می خواستم ببینم هیچ راهی نیست واسه گرفتن چمپ بیشتر خسته کننده شده دیگه بازی با هیرو های تکراری هیرو های فری هر هفته هم واقعا مسخرس تغریبا هر یک هفته درمیون jinxباvariusمیان![]()
ویگار چمپ اصلی منه . جالبه با اینکه خیلی سریع له میشه ولی من اکثر بازی ها رو یا یه بار میمردم یا اصلا تا اخر بازی نمیمردم و کیل هم زیاد میگرفتم.
بد جور چمپ بزن و در روییه . یه stun و سه تا Ability که هر سه تاش دمیج خوق میزنن . فقط کافیه تیمت فید نکنن و تا حدودی باهات همکاری کنن تا بتونی راحت پنتا بگیری .
البته اولش شانس بیاری zed یا fizz نیفتن جلوت که البته فقط باز باید فارم کنی و نری سمتشون .
الان که اکانت جدید ساختم زدم تو کار Stealth. نه تا هیرویی که Stealth دارن رو میخوام برم باهاشون . من که واسه فان میرم بیشتر .
خدا رو شکر تو این 1 2 سال که لول بازی می کنم
توسنتم استاد خوبی باشم
مثلا به طرف میگم مید ویگار مین بن می کنه
منم میرم تیمو تاپ ترول می کنم ببازه بچه بازی در نیاره
خدایای شکرت. خوب استادی هستم خوب
حال این حرو م زا ده های اروپایی رو باید گرفت
اون یکی اننیه 0 7 هستش منو فلیم می کنه وقتی 8 بار گنک شدم. 0 هلپ داشتم =))
اسکیل و تیم ورک فراموش نشه
اکانت پلات روی سرور اروپای غرب 100 تومان خریدارم. اگر اسکین هم زیاد داره ( که البته به درد من نمیخوره چون چمپ هاش رو بازی نمی کنم من ) 120 130 خریدارم.
یک دوستی میفروخت؟ میگفت 200 ؟ 130 خریدارم
هستش هنوز تو سایت ؟
اکانت گلد 1 هم 70 میخرم
کسی اکانت زیاد داره بگه ( البته لطفا اکانتی نباشه که بن شده باشه یا چت بن زیاد شده باشه )
به یک نتیجه هم رسیدم
اکانتی که زیاد چت بن شده باشه و یا بن فکر می کنم درصد بالارفتنش پایین تر هستش
با مدرک میگم
من رو اکانت خودم تا حالا سیلور 1 نشدم
ولی اکانت دوستم رو بازی می کردم با اینکه رونه هاش و چمپ هام رو نداشت 2بار از سیلور 3 بردمش سیلور 1 و 96 امتیاز
و همانطور که چند وقت پیش گفتم. یک اشی بازی میکردم. فول نوب. در حدر 5 کیل 10 مرگ. سی اس پایین. همه بازی هاش رو چک کردم اینطوری
بعد 60 70% وین ریت
البته فراموش نشه که که اسکین هم داشتند. ( احتمالا همه اسکین هایی که میاد رو میخره )
دقت هم بکنید تو لود اسکرین میگه بازی کن هایی که قوانین لول رو اجرا می کنند ( فلیم نمی کنند ) 25% بازی های بیشتری میبرن
Last edited by madmaster_3d; 27-10-2015 at 17:54.
اقا من الان لول 18 تو سرور eu w هستم 79 تا بازی کلایسک هم بردم منظور شما و دوستان همین کلایسک هست یا اون رنکینگ که مال لول 30 ها هست؟
چون من تازه lol را شروع کردم زیاد اینا را نمیدونم ممنون میشم در باره این رنک ها یکیم توضیح بدید
مثلا اگه رنکت بره بالا از چه مزییت هایی تو بازی برخوردار میشی؟
سوال دیگم اینه که وقتی بازی شروع میشه و میری برای لودینگ روی عکس هر چمپی که بر میدارم بالاش یه علامت طلایی که وسطش یه گوی هست میاد اون چیه؟ و چرا برای بقیه نیست؟
توی این چند سال که LOL میزنم فقط یه چیزی به من ثابت شده . اگه ببری به هیچ وجه عامل برد تو نیستی . و اگه ببازی هم بازم عامل باخت تو نیستی . البته به شرطی که نوب نباشی .
S&T (مخفف اسکیل و تیم ورک) یه چیز مجزای به نظرم . یکی ممکنه S داشته باشه ولی T نداشته باشه . یا ممکنه T داشته باشه ولی S نداشته باشه . به سطح بالا بخوای برسی باید هر دو رو داشته باشی .
اینجوری هم نیست که با داشتن S&T راحت بری بالا . شرط لازم هست ولی کافی نیست . به نظرم حداقل توی تیم باید 3 یا 4 نفر S&T رو داشته باشن و بقیه تیم هم باید حداقل یکیش رو داشته باشن .
کسی هم که هیچ کدوم رو نداره خوب نوبه دیگه . در صورتی که تیم حریف وضعیت S&T شون بهتر از تیم تو باشه یه نوب تو تیم تو هم قشنگ میتونه بازی رو واگذار کنه .
مزیتی نداره . خوب تو بازی های انلاین اکثرا واسه رنک بازی میکنن تا فانش . یعنی هم فانش هم اینکه رتبه شون رو ببرن بالاتر . و البته بالاترین رنک که بری میتونی تو مسابقات شرکت کنی و جایزه ببری .
بعد نحوی امتیاز دهی چطوری هست؟
هرچقدر برد هات از باخت هات بیشتر باشه رنکت میره بالا درسته؟
اقا من 100 تومان خریدارم اکانت پلات 5 روی اروپای غرب
کاری هم ندارم اسکین دارید ندارید
فقط اکانتی باشه که فلیم نکرده باشید توش
مرسی![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)