از وقتي مخابرات وارد بازي شد سرعت شبانه آرت هم داغون شد چه برسه اكو! حالا تا اول اسفند نميشه قضاوت كرد كه مشكل دائمي هست يا موقتي. بذارين بحران رو رد كنيم ببينيم چي ميشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از وقتي مخابرات وارد بازي شد سرعت شبانه آرت هم داغون شد چه برسه اكو! حالا تا اول اسفند نميشه قضاوت كرد كه مشكل دائمي هست يا موقتي. بذارين بحران رو رد كنيم ببينيم چي ميشه.
یاهو وصله من همین الان کانکتم
سرعت هم خوبه خداروشکر
دوستانی که سرعتاشون خوبه یه تست هم بذارن صواب داره
راستی از اهل فن یه سوال دارم من این وسط:
پینگ شاتل وضعش چطوره؟ واسه Fps Gaming جواب میده؟ (در مواقع معمولی منظورم هست نه مواقع قطعی یا ساعات پیک)
Last edited by Inter; 05-02-2010 at 01:18.
آرت 1 تهران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین دیروز نامرد تا 900 هم پر میکردا الان یخرده پایینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتقریبا نصفه!!!!!!
Last edited by MaSoUd555; 05-02-2010 at 01:33.
ماله من که تا 5 صبح بیشتر دانلود نمیکنه بعدش دیگه دانلود نمیکنه ولی هر سایتی رو که بخوهم سریع باز میکنه
منم که به هر بد بختی بود امروز نصبش کردم.
سرعت دانلود از 70 پاییتر نمیرفت گفتم چه شبی بشه امشب ولی همین که ساعت 1 شد
سرعت دانلود از 2 بالاتر نرفت که نرفت.
مرگ بر شاتل
دوستانی که دنبال سرعت بیشتر هستند یک نگاهی به این سایت خارجی بندازند،تازه هم این قدیمیه،الن سرعتاشون2برابر شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر بد بختیم خداااااااااا دیگه از یه هفته مونده می بندن یا هو رو
دوستان چک کنند بببنید
واسه من تا دیشب آمار پنج شنبه را نمیداد الان همش را زده جز غیر رایگان!!!!!!!!!!!!!!!!11111
برای من پنل مشکلی نداره. دیشب با لینکهای مدیا فایر 700 مگ دان شده! قبلا 300-400 مگ دان میشد،چه پیشرفتی!![]()
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)