مشكل شما ديگه خيلي حاد شد
در غم خود مارو هم شريك كن
![]()
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشكل شما ديگه خيلي حاد شد
در غم خود مارو هم شريك كن
![]()
![]()
بچه قصد ثبت نام سرویس VIP مکس نت رو دارم الان خودم 128 صبا دارم که هر شب 4.5 گیگ دانلود میکنه و روی هم رفته بد نیست.دوستان لطفا یه راهنمایی بکنید با صد تومن از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
فقط دانلود شبانه بیشتر مد نظرم هست و نه چیز دیگه ای
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بلوط منطقه شما رو ساپورت میکنه که بلوط وگرنه، همون وی آی پی مکس نت .
دوست عزیز با VIP مکس نت تفاوتی خواهد بود نسبت به صبانت؟
اگه صبانت 2 مگ بگیرم دانلود شبانه اس بیشتر میشه نسبت به 128
با وی آی پی شما حداقل 8 و حداکثر تا 9 گیگ میتونین از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود داشته باشین،غیر از جمعه ها که تا ساعت 10 هست تایم دانلود و در نتیجه دانلود بیشتری هم میتونید داشته باشین.
دقیقا سرعت دانلود روزانه و شبانه تون چنده؟
اگه برنامه مونیتورینگ دارید تو برنامه سرعت چند ثبت میشه؟
و اینکه با دانلود زیاد لیمیت نمیکنن؟
سرعت VIP مکس 439 تا هست و اینکه دوستان میگفتن سرعتهای بالاتر صبانت فقط تو روز هست و تو شب تفاوت چندانی با 128 نداره
ممنون VIP مکس نت رو میگیرم
دوست عزیز برنامه ای نصب نکردم واسه منیتورینگ تو خود پنل صبانت نگاه میکنم هر شب بدون هیچ محدودیتی 4.5 گیگ دانلود میکنه و روزها هم 250 تا 300 سرعت داره و پینگ هم با سرور های خارجی خیلی کمه و در کل نسبت به هزینه سرویس عالی هست اما من فقط به خاطر دانلود شبانه بیشتر میخوام برم مکس نت بگیرم
دوستان من دو تا خط تلفن دارم 5 ماه پیش سرویس همارا داشتم که تموم شد همون موقع رفتم دفتر اصلی همارا درخواست جمع اوری دادم الان بعد از 5 ماه هنوز جمع اوری نکردن خط من الان 5 ماه رانژه هماراست و دست ور دار نیست چه راهی هست از دست همارا خلاص بشم؟
پسرخالم صبانته تو بگو من بهش یاد میدم!
قضیه باگ 20 دیقه مخابرات چیه؟ اونم باید توضیح بدی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)