دوستان اسیاتکی سرعت دانلود شما از دانلود ها زیاده ؟ با توجه به اینکه از اسیاتک هاست گرفته ؟!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان اسیاتکی سرعت دانلود شما از دانلود ها زیاده ؟ با توجه به اینکه از اسیاتک هاست گرفته ؟!
محدود یا نامحدود ؟
---
امروز زنگ زدم به پشتیبانی گفتم الانم 512 سرعتش رو 20 کیلوبایت میچرخه ؟ گفتش شیرینگش 1 به 8 ه (برنزی) ! گفتم خب دقیقاً چنده ! گفت 64 تقسیم بر 8 کن !! اینطوری ک 512 طلایی هم سرعتش ب 64 نمیرسه ! این دیگه چ قانونیه !
---
دوستانی که نامحدود برنزی (512) دارن ، تو 12 ساعت چند مگ میگیرید ؟ به غیر از اون 200 مگ سرعت بالا !
نمیدونم همین 512 محدود 10 گیگ رو بگیرم یا 512 نامحدود ! دانلودم زیاد نیس ولی چیزایی که میخوام دان کنم همشون مهمن برام
عایا میرزه 512 نامحدود بگیرم تو روز دان کنم یا اینکه 512 محدود بگیرم شبانه دان کنم ؟
حدودا تا یک ماه پیش، سرعت از دانلودها خیلی بیشتر از حد معمول بود، اما الان شده مثل بقیه... هرچند در حال حاضر سرعت شبانه فضایی شده
با تشکر از شما اینو با چند تا فحش میفرستم برای پشتیبانی برا من همش زنگ میزنن
من چند روز که اصلا سرعتم بالا نرف ت باید به کی بگم
512 نا محدود برنزی:سرعت در حالت عادی روی 20 نوسان داره......................روزی 100 مگ می شه با سرعت 60 دانلود کرد.
در روز می شه حدود 1.5 گیگ دانلود کرد به شرطی که 24 ساعته دستگاه روشن باشه.
به نظرت نامحدود بهتره یا همینی که دارم ؟ 512-محدود 10 گیگ !
قطعا نامحدود مفت نمی ارزهفقط محدود اونم فقط 2 مگ 10 گیگی که من تا ماه قبل هر سه شب یکبار 5 گیگ دانلود میکردم
الان رفتم یه سرویس دیگه که هر روز 4 گیگ رایگان دانلود میکنم![]()
دوستان از اونجایی که خیلی از سایت های بزرگ مثل دانلودها و میهن دانلود از آسیاتک سرویس گرفتن، سرعت شبانه شما (=سرویس های محدود) به طور میانگین از این سایت ها چنده؟
خیر.......
آسیاتک 2 - 3 ماهی هست که سرعت ش از سرور خارجی تقریبا با سرور داخلی برابر هست. یعنی اگر سرور خارجی کم باشه داخلی هم کم هست، اگر داخلی خوب باشه خارجی هم تقریبا خوب هست. در مورد دانلود ها هم من فرقی ندیدم به شخصه. مثل بقیه داخلی ها هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)