تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 307 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

خب، یه سوال دیگه، آیا شما توی سیسم عامل/توزیع دیگه، می‌تونید از این کانکشن pppoe استفاده کنید؟ اونجا دستی آی‌پی رو ست می‌کنید؟ و این که توی دبیان چطور دارین از pppoe استفاده می‌کنید که وصل می‌شه ولی آی‌پی نمی‌گیره؟
    من توی مینت و فدورا به راحتی تونستم به اینترنت کانکت شم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

خب، حالا وقتی دبیان یا هرچیزی که هست رو روشن می‌کنید، چطور از pppoe استفاده می‌کنید؟ از چیزی مثل pon یا wvdial استفاده می‌کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alyssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

نتظیمات pppoe زمانی معنا داره که در جالت bridge و یا از مودم یو اس بی برای کانکت اسنتفاده کنید.

اگر از کابل استفاده می کنید اصلا نیازی به pppoe نیست و فقط کافیه که سرویس مربوط به اینترفیس eth0 رو به کار بندازید!

به طور اتوماتیک این کار رو انجام می ده ....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

نتظیمات pppoe زمانی معنا داره که در جالت bridge و یا از مودم یو اس بی برای کانکت اسنتفاده کنید.

اگر از کابل استفاده می کنید اصلا نیازی به pppoe نیست و فقط کافیه که سرویس مربوط به اینترفیس eth0 رو به کار بندازید!

به طور اتوماتیک این کار رو انجام می ده ....
    البته این گفته درسته ولی ممکنه به دلایلی استفاده نشه. یکی از راحت ترین دلایلش داشتن آی‌پی ولیده یا دسترسی مستقیم به شبکه.
    مودم شما رو به آی‌اس‌پی پل می‌کنه و شما مستقیم از آی‌اس‌پی استفاده می‌کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

من راستش هرکاری که تونستم کردم اما بازهم جوابی نمیده.
    مثلا Live CDـیه مینت یک طورایی بدون تنظیمات PPPoE به یک تایم سرور کانکت میشه و زمان رو به دست میاره.
    اما فدورا اینکار رو نمیکنه.
    و دبیان هم همونطور که گفتم نه استیتیک جواب میده نه دی اچ سی پی. من Default Gateway رو از تنظیمات مودمم، و مینت برمیدارم و با تنظیمات دستی واردش میکنم اما میگه که این گیت وی غیر قابل دسترسه. کاملا موندم چیکار کنم. لازمه که یک روتر بهتر بخرم عوض این مودم قدیمی که مثلا روتره؟
    Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 19-09-2010 at 15:11.

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تو سایت linuxshop که ایرانی هست یک آموزش به نام اموزش لینوکس مجتمع صنفی دیدم میخام اون رو تهیه کنم ....

2 تا سوال دیگه هم دارم که کلی هست

1- یادگرفتن فرمانهای لینوکس به طور کلی سخت و پیچیدس ؟
    2- من اگر یک هارد 160 جدا اینترنال بگیرم میتونم در کنار 2 تا هارد Raid0 خودم به راحتی و جداگانه لینوکس رو نصب کنم دیگه ؟ یعنی میشه 2 تاهارد که Raid هستن و یکی هم جدا .

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من تو سایت linuxshop که ایرانی هست یک آموزش به نام اموزش لینوکس مجتمع صنفی دیدم میخام اون رو تهیه کنم ....

2 تا سوال دیگه هم دارم که کلی هست

1- یادگرفتن فرمانهای لینوکس به طور کلی سخت و پیچیدس ؟
    2- من اگر یک هارد 160 جدا اینترنال بگیرم میتونم در کنار 2 تا هارد Raid0 خودم به راحتی و جداگانه لینوکس رو نصب کنم دیگه ؟ یعنی میشه 2 تاهارد که Raid هستن و یکی هم جدا .

ممنون
    من جواب بعضی از سوالات رو بدم:

۱- لزومی نداره فرامین لینوکس رو حفظ کرد. مخصوصن الان که توزیع‌ها دیگه تو رابط گرافیکی چیزی کم ندارن. اما وقتی متوجه شدی که خط‌فرمان چقدر انعطاف پذیره، خود به خود دستورات رو یاد می‌گیری. چون به صورت فعال ازش استفاده می‌کنی، حتی متوجه نمی‌شی چطور یاد گرفتی اونا رو. ولی اگر بیای یه کتاب بگیری دستت و شرو کنی به خوندن دستورات، معلومه که خیلی خیلی سخت می‌شه برات.

۲- لینوکس از سافت رید پشتیبانی می‌کنه و رید رو هم که احتمالن روی مین بورد بستی، پس باز هم مشکلی نیست. ولی خب حیفه که بیای ۳ تا هارد رو اینطور کنار هم بچینی. اگر امکانش هست برات که از اطلاعات رید یه پشتیبان بگیر و هارد سوم رو هم به رید اضافه کن و ری‌بیلدش کن. یا حتی از رید صفر برو روی رید‌های بالاتر، اینطوری هم امنیت و هم سرعتت بیشتر می‌شه.

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

من راستش هرکاری که تونستم کردم اما بازهم جوابی نمیده.
    مثلا Live CDـیه مینت یک طورایی بدون تنظیمات PPPoE به یک تایم سرور کانکت میشه و زمان رو به دست میاره.
    اما فدورا اینکار رو نمیکنه.
    و دبیان هم همونطور که گفتم نه استیتیک جواب میده نه دی اچ سی پی. من Default Gateway رو از تنظیمات مودمم، و مینت برمیدارم و با تنظیمات دستی واردش میکنم اما میگه که این گیت وی غیر قابل دسترسه. کاملا موندم چیکار کنم. لازمه که یک روتر بهتر بخرم عوض این مودم قدیمی که مثلا روتره؟
    دوست عزیز، شما کانکشن PPPoE داری تو دبین؟ کانکت می‌شی باهاش و بعد آی‌پی نمی‌گیری یا این که اصلن کانکت شدنی در کار نیست؟

8. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

من می خوام اوبونتو رو نصب کنم میخوام از لحاظ گرافیکی و مالتی مدیا در حد ویندوز 7 هست یا در کنار وین7 بونتو رو نصب کنم؟
    اگه گزینه ی بهتری دارین از گنو/لینوکس معرفی کنین .
    نحوه ی نصبش رو هم بفرمایین فقط دقت کنین من هیچ وقت با گنو/لینوکس کار نکردم.

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

سلام دوستان. یه سوال ساده.
    من توزیع ubuntu 8.04 رو دارم .چرا نمیشه من ویژوال افکت رو توش فعال کنم؟ تو help خود اوبونتو نوشته که باید restricted driver رو فعال کنم اما وقتی میرم توش اصلا گرافیک من رو نمیشناسه که بتونم این قابلیت رو enable کنم.ضمنا بگم که گرافیک من nvidia Geforce 9500gt هستش.و از این نسخه روی vmware استفاده میکنم.راستی لینوکس اوبونتو چیزی مثل device manager تو ویندوز داره یانه؟ ممنون.

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

سلام
    از اساتید و دوستان خواهش می کنم کمک کنید
    شدیدا ضروری
    آقا ما هرچی سرچ کردیم هی ارور میده.
    خواهشا آموزش کار با air crack رو بزارید ممنون
    میدونم شما بزارید بقیه اش با خودم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •