تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 212 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واسه من تکست اومد ساعت 8 صبح که vpi و vci رو تغییر بده ولی هر کاری کردم وصل نشد زنگ زدم گفت باید کانفیگ پورت بشه چطور واس شما راحت وصل شده
    برای من هم صبح ساعت ۸ نیم پیام امد ، گفته بود VPI :2 بزار و VCI:35 ، مودم رو تنظیم کردم ، همون لحظه وصل شد.
    اینم بگم کشش خطم هم نسبت به قبل بهتر شده ، پینگم هم بهتر شده ، البته بعید میدونم همینطور بمونه. خطم رو حالت Interleave هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

چطوری پینگ شما اینقد پایینه رو حالت interleave من الان رو حالت fast پینگم 125 تا 150
    پیامک هم تا حالا یادم نیست از دیده بان گرفته باشم شاید فقط تهران و کرج رو تغییر دادن

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای من هم صبح ساعت ۸ نیم پیام امد ، گفته بود VPI :2 بزار و VCI:35 ، مودم رو تنظیم کردم ، همون لحظه وصل شد.
    اینم بگم کشش خطم هم نسبت به قبل بهتر شده ، پینگم هم بهتر شده ، البته بعید میدونم همینطور بمونه. خطم رو حالت Interleave هست.
    این پینگو من رو fast داشتم
    داخلی چند شده ؟
    با توجه به پینگ خارجیت پس داخلی باید الان رو 40 باشه بزاریش رو fast میشه 20 یعنی ؟
    نت من شده GDMT زنگ زدم گفت فردا یا شنبه ، همین قدر بی حسابو کتاب واقعا احمق فک نمی کنه من تا شنبه چند بار باید بسته بخرم .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چطوری پینگ شما اینقد پایینه رو حالت interleave من الان رو حالت fast پینگم 125 تا 150
    پیامک هم تا حالا یادم نیست از دیده بان گرفته باشم شاید فقط تهران و کرج رو تغییر دادن
    راستش رو بخواهی نمیدونم ، این شرکت هیچی اش معلوم نیست ، من تهران یا کرج نیست.

این پینگو من رو fast داشتم
    داخلی چند شده ؟
    با توجه به پینگ خارجیت پس داخلی باید الان رو 40 باشه بزاریش رو fast میشه 20 یعنی ؟
    نت من شده GDMT زنگ زدم گفت فردا یا شنبه ، همین قدر بی حسابو کتاب واقعا احمق فک نمی کنه من تا شنبه چند بار باید بسته بخرم .
    اره داخلی هم بهتر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

ping با توجه به مسیر اینترنتی زیرساخت تغییر میکنه. مال من الان عمان شده مسیر اینترنتم ping 8.8.8.8 کاهش داشته ولی ping داخل بازی بهتر نشده packet loss هم حس میکنم بیشتر شده از وقتی مسیر عوض شده البته شبدیزم من ... در کل همون مسیر اروپا خیلی بهتر بود

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ping با توجه به مسیر اینترنتی زیرساخت تغییر میکنه. مال من الان عمان شده مسیر اینترنتم ping 8.8.8.8 کاهش داشته ولی ping داخل بازی بهتر نشده packet loss هم حس میکنم بیشتر شده از وقتی مسیر عوض شده البته شبدیزم من ... در کل همون مسیر اروپا خیلی بهتر بود
    شما پینگت با مودم/روترت چنده ؟
    من هرکاری می کنم نمی تونم با روترم پینگ استبل 1 میلی ثانیه بگیرم
    مثلا ده تا 1 میلی میده یهو میره رو 450 همین جوری بالا پایین میشه ، تنظیمات وای فایم تغییر دادم نشد که نشد ، با دوتا روترم تست کردم هم تندا و هم ایسوس ، دیگه مجبور شدم کابل وصل کنم ، گفتم شاید از firmware روتر باشه ، شایدم به خاطر وسایل اتاقمه کلا بدون کابل که اصن نمی تونم بازی کنم ....

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

شما پینگت با مودم/روترت چنده ؟
    من هرکاری می کنم نمی تونم با روترم پینگ استبل 1 میلی ثانیه بگیرم
    مثلا ده تا 1 میلی میده یهو میره رو 450 همین جوری بالا پایین میشه ، تنظیمات وای فایم تغییر دادم نشد که نشد ، با دوتا روترم تست کردم هم تندا و هم ایسوس ، دیگه مجبور شدم کابل وصل کنم ، گفتم شاید از firmware روتر باشه ، شایدم به خاطر وسایل اتاقمه کلا بدون کابل که اصن نمی تونم بازی کنم ....
    سلام. هیچ وقت از ارتباط بی سیم وایفای انتظار استیبل بودن نداشته باش همه روترها این مشکلات رو دارند.معمولا وقتی چند دستگاه به روتر وصلند و بار پردازشی میره بالا ping به ip روتر هم میره بالا مثلا یهو از 1 میره 100 میلی ثانیه...ایسوس در این مورد از بقیه بهتره و از روتر تندا انتظار نداشته باش که استیبل باشه اصلا این روترای تندا اپدیت هم نمیشن سالی یه بار ولی ایسوس به طور منظم اپدیت میده برای مودم-روتراش..نتیجه تست ping به ip روتر ایسوس DSL-N16 خودم که جدیدترین اپدیت روش نصبه ..

Ping statistics for 192.168.1.1:
    Packets: Sent = 200, Received = 200, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 1ms, Maximum = 101ms, Average = 2ms

یه فیدبک به شرکت ASUS بده بهشون بگو که وقتی PING روتر رو میگیرم مشکل PING SPIKE داره احتمالا اونا بتونن یه اپدیت بدن که بهتر بشه .پشتیبانی ASUS خیلی خوبه و جواب میدن به فیدبک کاربرا...
    Last edited by hosseinzfff; 21-01-2020 at 22:41.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

مگه قبلا vpi و vci شما چند بود.من یه ماه پیش خریدم اینا رو 2 و 35 داد.
    چون 0 و 35 زدم وصل نشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مگه قبلا vpi و vci شما چند بود.من یه ماه پیش خریدم اینا رو 2 و 35 داد.
    چون 0 و 35 زدم وصل نشد.
    برای من قبلا ۱ و ۳۵ بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

پس میتونم امیدوار باشم که چون هم اس ام اسی برام نیومده و هم vpi و vci ام تغییر کرده بوده. پس قطعی سراغم نمیاد.
    در مورد تغییرات ping باید بگم ،حدود دو هفته هست کاهش دارم و پینگم بالا نرفته.
    البته امروز پینگهای فقط dns گوگل رفته رسیده به 100.که تا دیروز رو 70 بود.ولی امروز رسیده به 100.ولی بقیه سایتهای مثل ایپی ایران و cloudflare و سایت ea پینگشون بالا نرفته.
    اونم احتمالا برمیگرده به قبل.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •