برای من هم صبح ساعت ۸ نیم پیام امد ، گفته بود VPI :2 بزار و VCI:35 ، مودم رو تنظیم کردم ، همون لحظه وصل شد.
اینم بگم کشش خطم هم نسبت به قبل بهتر شده ، پینگم هم بهتر شده ، البته بعید میدونم همینطور بمونه. خطم رو حالت Interleave هست.
![]()
برای من هم صبح ساعت ۸ نیم پیام امد ، گفته بود VPI :2 بزار و VCI:35 ، مودم رو تنظیم کردم ، همون لحظه وصل شد.
اینم بگم کشش خطم هم نسبت به قبل بهتر شده ، پینگم هم بهتر شده ، البته بعید میدونم همینطور بمونه. خطم رو حالت Interleave هست.
![]()
چطوری پینگ شما اینقد پایینه رو حالت interleave من الان رو حالت fast پینگم 125 تا 150
پیامک هم تا حالا یادم نیست از دیده بان گرفته باشم شاید فقط تهران و کرج رو تغییر دادن
این پینگو من رو fast داشتم
داخلی چند شده ؟
با توجه به پینگ خارجیت پس داخلی باید الان رو 40 باشه بزاریش رو fast میشه 20 یعنی ؟
نت من شده GDMT زنگ زدم گفت فردا یا شنبه ، همین قدر بی حسابو کتاب واقعا احمق فک نمی کنه من تا شنبه چند بار باید بسته بخرم .
راستش رو بخواهی نمیدونم ، این شرکت هیچی اش معلوم نیست ، من تهران یا کرج نیست.
اره داخلی هم بهتر شده
![]()
ping با توجه به مسیر اینترنتی زیرساخت تغییر میکنه. مال من الان عمان شده مسیر اینترنتم ping 8.8.8.8 کاهش داشته ولی ping داخل بازی بهتر نشده packet loss هم حس میکنم بیشتر شده از وقتی مسیر عوض شده البته شبدیزم من ... در کل همون مسیر اروپا خیلی بهتر بود
شما پینگت با مودم/روترت چنده ؟
من هرکاری می کنم نمی تونم با روترم پینگ استبل 1 میلی ثانیه بگیرم
مثلا ده تا 1 میلی میده یهو میره رو 450 همین جوری بالا پایین میشه ، تنظیمات وای فایم تغییر دادم نشد که نشد ، با دوتا روترم تست کردم هم تندا و هم ایسوس ، دیگه مجبور شدم کابل وصل کنم ، گفتم شاید از firmware روتر باشه ، شایدم به خاطر وسایل اتاقمه کلا بدون کابل که اصن نمی تونم بازی کنم ....
سلام. هیچ وقت از ارتباط بی سیم وایفای انتظار استیبل بودن نداشته باش همه روترها این مشکلات رو دارند.معمولا وقتی چند دستگاه به روتر وصلند و بار پردازشی میره بالا ping به ip روتر هم میره بالا مثلا یهو از 1 میره 100 میلی ثانیه...ایسوس در این مورد از بقیه بهتره و از روتر تندا انتظار نداشته باش که استیبل باشه اصلا این روترای تندا اپدیت هم نمیشن سالی یه بار ولی ایسوس به طور منظم اپدیت میده برای مودم-روتراش..نتیجه تست ping به ip روتر ایسوس DSL-N16 خودم که جدیدترین اپدیت روش نصبه ..
Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 200, Received = 200, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 101ms, Average = 2ms
یه فیدبک به شرکت ASUS بده بهشون بگو که وقتی PING روتر رو میگیرم مشکل PING SPIKE داره احتمالا اونا بتونن یه اپدیت بدن که بهتر بشه .پشتیبانی ASUS خیلی خوبه و جواب میدن به فیدبک کاربرا...
Last edited by hosseinzfff; 21-01-2020 at 22:41.
مگه قبلا vpi و vci شما چند بود.من یه ماه پیش خریدم اینا رو 2 و 35 داد.
چون 0 و 35 زدم وصل نشد.
برای من قبلا ۱ و ۳۵ بود.
پس میتونم امیدوار باشم که چون هم اس ام اسی برام نیومده و هم vpi و vci ام تغییر کرده بوده. پس قطعی سراغم نمیاد.
در مورد تغییرات ping باید بگم ،حدود دو هفته هست کاهش دارم و پینگم بالا نرفته.
البته امروز پینگهای فقط dns گوگل رفته رسیده به 100.که تا دیروز رو 70 بود.ولی امروز رسیده به 100.ولی بقیه سایتهای مثل ایپی ایران و cloudflare و سایت ea پینگشون بالا نرفته.
اونم احتمالا برمیگرده به قبل.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)