سلام
از مخابرات مرکز عاطف میپرسم میگن تجهیزات فیبر و vdsl ندارند
ولی این باکس یه کوچه بالاتر نصب شده
پس قاعدتا باید کافو نوری وجود داشته باشه و بنابراین امکان vdsl هم باید وجود داشته باشه درسته؟یا ربطی نداره؟
سلام
از مخابرات مرکز عاطف میپرسم میگن تجهیزات فیبر و vdsl ندارند
ولی این باکس یه کوچه بالاتر نصب شده
پس قاعدتا باید کافو نوری وجود داشته باشه و بنابراین امکان vdsl هم باید وجود داشته باشه درسته؟یا ربطی نداره؟
بله دوست گرامی
احتمالا فیبر هست
چون اون سیم که از باکس اومده بیرون رو کار .. خیلی نازک هست و سیم مسی نیست . پس فیبر نوری ه
منم مرکز عاطف هستم. رفتم مخابرات درخواست تانوما دادم. ولی وقتی بعد از 10 روز رفتم برای پیگیری گفت اون فرمی که پر کردی سر کاری هستش و مثل اینکه به کسی به غیر از ADSL چیزی نمیدن.
Last edited by mgha; 18-06-2019 at 20:45.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این 2 تا عکس رو ببینید ، این باکس کنار خونه ما نصب شده ، آیا مربوط به فیبر نوری هست ؟ از روی همین تانوما میدن ؟
سلام
کافو های ONU ، کافوهای نوری هستند یا معمولی؟
ممنون
optical network unit = ONU
دوستان قرار شده فردا بیان برای من فیبر کشی و نصب سرویس ، از دوستانی که تجربه دارند اگر چیزی لازم هست مطلع باشم ممنون میشم بهم بگید
و اینکه مودم از خودشون بگیرم بهتره یا جدا خودم بخرم ؟
onu به اون باکس که دم در خونه میزنن میگن
ولی هر باکسی که روش نوشته onu فیبر نیست .
باکس ها فیبر تقریبا مربع شکل ه و نسبتا بزرگ . سفید رنگ . آرم مخابرات هم داره وسطش
معلوم نیست مودم خودتو بتونی بخری چون کارمند های مخابرات بایس مودم ت رو از دور تنظیم کنند
چرا فیبرنوری به منازل نرسید
آذری جهرمی با ذکر مثالی از اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در شهر دزفول بهعنوان پایلوت از حداکثر سرعت 16 مگابیت بر ثانیه در اینترنت خانگی به حداقل 70 مگابیت بر ثانیه رسیدیم.وی اظهار داشت: همچنین مخابرات درباره تانوما در سراسر کشور اعلام ثبتنام کرده و آمادگی دارد تمام کسانی که علاقمند به استفاده از فیبر نوری در منازل خود هستند و میخواهند سرعت بالا تا یک گیگابیت بر ثانیه را تجربه کنند از این خدمات استفاده کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)