تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 859 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من اینترنت ایرانسل دارم میخوام به سیستم خودم که این اینترنت روشه، وصل بشم اما نمیشه. مثلا نمیشه ریموت دسکتاپ زد. اصلا عای پی ایرانسل رو نمیشه پینگ گرفت. شما عای پی خودتو پینگ بگیر ببین میشه.

همون قضیه nat هست احتمالا.
    بله میدونم بسته هست به خاطر اینکه فایروالشون کلا همه ارتباطات ورودی رو تقریبا بسته و همین مشکل NAT رو ایجاد میکنه

2. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

با سلام دوستان یه سوال داشتم
    میخواستم بدنم فرق بین مودم هایی که تو سایت ایرانسل هست چیه؟
    دو قسمت داره یکی مودم های 3 و 4جی و یکی هم مودم هایTD-LTE فرق اینا چیه؟
    بسته هاشون چطوریه و اینکه مثل سیمکارت های معمولی میشه براشون شبانه نامحدود هم گرفت؟

فقط یه نکته هم بگم،خونه ما چون ویلاییه و دورتادورش آپارتمانه آنتن دهی 4جیش اونقدام قوی نیست
    به 4جی وصل میشه البته ولی فقط دوخط از آنتن گوشی نمایان میشه
    یه مودمی لازم دارم که بتونه سیگنال لازم رو دریافت کنه با تشکر!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بلاخره ایرانسل بسته های ترکیبی TD-LTE , FD-LTE رو ارائه کرد

5. 8 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

با سلام دوستان یه سوال داشتم
    میخواستم بدنم فرق بین مودم هایی که تو سایت ایرانسل هست چیه؟
    دو قسمت داره یکی مودم های 3 و 4جی و یکی هم مودم هایTD-LTE فرق اینا چیه؟
    بسته هاشون چطوریه و اینکه مثل سیمکارت های معمولی میشه براشون شبانه نامحدود هم گرفت؟

فقط یه نکته هم بگم،خونه ما چون ویلاییه و دورتادورش آپارتمانه آنتن دهی 4جیش اونقدام قوی نیست
    به 4جی وصل میشه البته ولی فقط دوخط از آنتن گوشی نمایان میشه
    یه مودمی لازم دارم که بتونه سیگنال لازم رو دریافت کنه با تشکر!
    بخش مودمهای 3G و 4G مربوط به نسل چهار همراه ایرانسل هست
    در بین مودمهای 3G و 4G که در سایت ایرانسل موجود هست سه مدل CA60، LH92، LH96 قابلیت حمل دارند ولی مدل D-100 رومیزی هست و دارای کیفیت خوبی هم هست
    مودمهای 3G و 4G:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مودمهای TD-LTE مربوط به نسل چهار ثابت ایرانسل هست
    در بین این مودمها z6000 میگن خوب نیست البته زیاد اطلاعی ندارم از این مودم، مودم DT-350 و GP-2101 مشابه هم هستن با این تفاوت که DT-350 دو پورت شبکه داره و یک پورت USB داره ولی مدل GP-2101 یک پورت شبکه داره و USB نداره ولی اینطور که پیداست فریمور DT-350 آپدیت نداره و GP-2101 آپدیت میشه. قیمت این سه مدلی که ذکر شد ظاهرا تا آخر خرداد با تخفیف 150 تومن هست که میتونید همراه اینا بسته هم خریداری کنید که اون بسته ها هم تخفیف دارن. مثلا میتونید یه مودم 150 تومنی بخرید به همراه یک بسته 75 گیگ یک ساله 130 تومن که در مجموع حدود 280 تومن میشه.
    و یک مودم فضای باز هم هست ZW101 که شاید بدرد شما بخوره ولی قیمتش حدود 400 تومنه
    مودمهای TD-LTE:
    کد:

بسته به پوشش منطقتون ممکنه سرعت متفاوتی برای این دو نسل داشته باشید
    ولی در حالت عادی اینطور که پیداست سرعت مودمهای نسل چهار ثابت تا حدودی بیشتر از نسل چهار همراه هست

تنوع بسته های اینترنتی رو هم از تو خود سایت ایرانسل میتونید مشاهده کنید

ضمنا پوشش منطقتون رو از طریق لینک زیر میتونید چک کنید:
    کد:
    پ.ن: اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قبلا یه توضیحی نوشتم
    Last edited by SajjadKAZ2003; 23-04-2017 at 04:11.

7. 4 کاربر از SajjadKAZ2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام به همه . اگه یادتون باشه آنتن WIFI مودم Z6000 رو تقویت کرده بودم عکس هاش رو هم گذاشته بودم . امروز فرصت دست داد بردمش گذاشتم رو پشت بوم طبقه دوم واسه بهتر شدن اتصال 4G که البته فرقی نکرد ولی جالب اینجاس که 2 طبقه پایین تر WIFI فول آنتن میده . گفتم که اونایی که مشکل WIFI دارن بهره ببرن .

از دوستان اگر کسی آخرین FIRMWARE ایرانسل یا اورجینال Z6000 رو داره لطفا به اشتراک بزاره . ممنون

9. این کاربر از easyacer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلامی مجدد
    دوستان یه سوال من اگه مودم CA60 ایرانسل رو خریداری کنم میتونم سیمکارت همراه اول رو هم توش بزارم و از نت استفاده کنم؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلامی مجدد
    دوستان یه سوال من اگه مودم CA60 ایرانسل رو خریداری کنم میتونم سیمکارت همراه اول رو هم توش بزارم و از نت استفاده کنم؟
    CA60 مودم فورجی (FDD LTE ) هست که از فورجی پلاس هم پشتبانی میکنه . ربطی به این تاپیک نداره. در مورد سوالت هم نه نمیتونی .

12. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چند تا از مشکلات دوستان در مورد nat. و... خوندم . من از ۹۰ تا اخرای ۹۴ وایمکس داشتم . هررر دفعه یه مشکل بود .‌سرعت رو کنار بزاریم . مثلا چندین ماه وب سایت ها باز نمیشدن کند بود بعد دانلود خوب بود . یدفعه وب سایت داخلی خوب باز میشدن خارجیا نه و برعکس و هزارتا بدبختی دیگه . بعد با چندبار شکایت تو ۱۹۵ دیگه من رو میشناختن .بعدم یه سری ادم های مغرور هستن که فقط میگن ما بلدیم تو هیچی نمیدونی میگم اقا من فلان مشکل رو دارم . میگفتن نهههه اصلا این مشکل رو ما نداریم . میکفتم اقا اینطوره با فیلتر شکن درسته بدون اون نه .میگفتن ما فقط ارائه دهنده اینترنتیم ولاغیر بقیش به ما ربطی نداره . شما الان بزنگ بگو وب سایتها کنده ، میگن بله؟؟ کنده؟؟ مشکل از شلنگ اب شماس میگم کنده اقا میگن خب سرور سایت مشکل داره . گفتم مشکل داره چا با اینترنت وایرلس نداره مثلا . الانم اومدن تمام تعرفه های عادی وایمکس ورداشتن تو فرومش دیدم یا باید نامحدود گرفت یا نمیشه تغییر داد. بعد شکایت کردن . اایرانسل جواب داده طبق بند ۳ فلان ایرانسل هر وقت بخاد طرح های تشویقی رو هرجور بخاد میزاره یا حذف میکنه .
    میخوام بگم سمت اینترنت ایرانسل نرید مگه مجبور باشید یا منطقه شما نشه از سرویس ده دهنده های دیگه گرفت. یه روز همین tdd رو کاری میکنن فرار کنید مودم و بزاری و بگی اقا بیا ببرش واس خودتون .

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk

14. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من بهمن ماه یه مودم 6000 و یه طرح یک ساله گرفتم فکر میکنم سیصدو خرده ای بصورت آنلاین وجه رو گرفتند
    تا چند روز که میگفتند مدارکتون نرسیده نمیشه فعال کرد.در صورتی که همون پیکی که مودم رو اورد مدارک رو هم گرفت

بعد که فرمودند فعال شده سیمکارت دبدبم اصلا مودم سیم رو نمیخونه گفتم عوض کنید گفتند نه نمیشه باید مرجوع بشه.
    خلاصه بعداز سه ماه زنگ زدن دو هفته پیش مودم رو بردند و قراره پولش رو به حساب بزنند. الان سه چهار ماهه پولو گرفتند پس هم نمیدند .195 هم فرم پر کردم
    از اون ور یه مودم وایمکس مبین نت داشتم از قدیم که تعویض شد با td طرف اومد منرل تست سیگنال گرفت مودم نو را باز کرد پول رو گرفت و رفت کلا 48 ساعت
    مبین نت منو خیلی قدیما سر وایمکس اذیت کرد ولی حلالش کردم بابت این برخورد آخرشون روی td
    طرح های مبین نت تا الان که من تایپ میکنم اصلا قابل قیاس با ایرانسل نیست.

16. این کاربر از mehrdad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من بهمن ماه یه مودم 6000 و یه طرح یک ساله گرفتم فکر میکنم سیصدو خرده ای بصورت آنلاین وجه رو گرفتند
    تا چند روز که میگفتند مدارکتون نرسیده نمیشه فعال کرد.در صورتی که همون پیکی که مودم رو اورد مدارک رو هم گرفت

بعد که فرمودند فعال شده سیمکارت دبدبم اصلا مودم سیم رو نمیخونه گفتم عوض کنید گفتند نه نمیشه باید مرجوع بشه.
    خلاصه بعداز سه ماه زنگ زدن دو هفته پیش مودم رو بردند و قراره پولش رو به حساب بزنند. الان سه چهار ماهه پولو گرفتند پس هم نمیدند .195 هم فرم پر کردم
    از اون ور یه مودم وایمکس مبین نت داشتم از قدیم که تعویض شد با td طرف اومد منرل تست سیگنال گرفت مودم نو را باز کرد پول رو گرفت و رفت کلا 48 ساعت
    مبین نت منو خیلی قدیما سر وایمکس اذیت کرد ولی حلالش کردم بابت این برخورد آخرشون روی td
    طرح های مبین نت تا الان که من تایپ میکنم اصلا قابل قیاس با ایرانسل نیست.
    تعرفه مبین نت عالین . هرکی پوشش مبین نت داره بگیره . شبانه هم دارن و متنوع تر هستن طرح هاش

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk

18. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •