دوستان من ۴روز مونده بسته ایرانسلم تموم بشه امروز اقدام کنم برای ترابرد؟
دوستان من ۴روز مونده بسته ایرانسلم تموم بشه امروز اقدام کنم برای ترابرد؟
چند روزی طول میکشه تا ترابرد انجام بشه و تا اون زمان میتونین از بسته هم استفاده کنین
اقایون سیم رایتل من که ترابرد کردم اومد.چقدر دیگه قبلی غیر فعال میشه؟
رایتل که ظرف یکی دو روز فعال میشه ولی همرا اول گفته ۳ تا ۵ روز !
صرفا حرفه اینا
چون همش بستگی به سازمانش داره که کی تایید کنه
در کل مزیت رایتل فقط مکالمه ارزون ترشه اونم به شرطی ۲۹۹ حساب میشه که تو شبکه خودش باشی وگرنه ۴۹۹ هست ( البته دوستان گفتن شبکه همراه اولم هست اما من خودم تست کردم نبوده ، کاری ندارم به این موضوع)
مزیت همراه اول رو هم که دوستان اطلاع دارن
در مورد اینترنت بخوایم برسی کنیم، رایتل خیلی سرعتش کمتره، ۳ جی واسه من ۲۰۰ تاس به صورت معمول و پخش از آپارات هم گاهی به مشکل خوردم، د مقایسه با ایرانسل خیلی پایین تره، اما همراه اول نه
در کل اگه قصد استفاده مکالمه دارید رایتل و اگه اینترنت مد نظرتونه همراه اول بهتره
سلام
دو سیم کارت دائمی ایرانسل ترابرد کردم رایتل (تهران)، یکیش دو روزه رسید دستم و یکی دیگش که دیرتر ترابرد کردم امروز رسید دستم(۳روزه) .
یه سیم کارت دائمی رایتل هم ثبت نام کردم برا داداشم اونم ۳/۱۶ و امروز ۳/۱۹ رسید دستش .
و اما سرعت کاملا بستگی به منطقه داره ، خونه ما ایرانسل فول آنتنlte هست منتها نوسان سرعتش زیاده از ۴ مگ تا ۳۰ مگ ( ساعات شبانه روز )
ولی رایتل اکثرا 3G هست حدود ۵-۸ مگ و یعضی جاهای خونه روی 4G تقریبا سرعتش حدود ۲۰-۲۸ مگ ثابت هست. منتها چون مودم دارم جایی هست که 4G هست و ۳-۴ آنتن داره. همراه اول هم تا حالا نداشتم.
کلا از رایتل راضی ترم تو بحث اینترنت.
هزینه مکالمه همانشالله بالا نبرن ! پرسیدم گفتن فعلا برنامه ای برا افرایش ندارن[emoji4]
Last edited by 01110362; 11-10-2018 at 13:50.
میخوام از ایرانسل ترابرد کنم به همراه اول:
وقتی ترابرد می کنیم سیم کارت اپراتور مقصد رو می فرستند خونه یا باید
بریم از نمایندگی بگیریم؟
میفرستن
اما اگه نمایندگیش نزدیکه میتونی همونجا ثبت نام کنی
امیدوارم
راستش من سه چهار منطقه به مدت یک ماه تست کردم، فقط هم ۳جی
بالاترین سرعت تو خونه ۲۰۰-۳۰۰ ک بود
بالاترین سرعت کلی هم ۱.۸ مگابایت بود ( نه بیت)
زمان ترابرد هم که نوشتم حرفه، منظورم صحبتی هست که تو سایت نوشته تا ۵ روز....
من خط دائمی رایتل دارم .منطقه ما تحت پوشش رایتل نیست.پس وصل میشه همراه اول وسرعت اینترنتش مثل همراه اوله نهایت60مگابیت
قیمتش هم من بعد یکماه استفاده درخواست ریز کارکرد دادم که بعد24ساعت ایمیل شد برام و هزینش همون دقیقه299ریال بود
تماسهام همه به همراه اوله من که حساب کردم تایمش وقیمتش درست بود
Last edited by mr1987; 11-10-2018 at 20:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)