اینا هرکدوم یه کاربرد متفاوت دارن . چطور میخوای بینشون انتخاب کنی؟
اینا هرکدوم یه کاربرد متفاوت دارن . چطور میخوای بینشون انتخاب کنی؟
دوستان برای دفتر کار میخوام مودم بگیرم.بین e8372 و D100 ایرانسل کدوم رو پیشنهاد میدین؟
برای دفتر d100 بهتره
ببخشید ممکنه توضیح بدید هرکدام چه کابردی دارن ؟
برای جایی میخوام که وقتی توی فضای باز با گوشی تست کردم 4G رو نشون میداد و تا 30 مگابایت هم پهنای باند داشتم
اول میخواستم از مودم تی پی لینک MR200 استفاده کنم ولی توی ساختمان اکثر جاها نقاط کور بود و سرعت جالبی نداشت
قراره به سوییچ وصل بشه وبه 20 تا کاربر سرویس بده البته با میکروتیک و سیب اکانتینگ برا کاربرها تقسیم پهنای باند رو انجام دادم ولی الان مشکلم سرعت بسیار پایین ADSL هست بهمین خاطر میخوام از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین
هر متر که از سطح زمین برید داخل انتن ضعیف تر میشه چون سیگنال میخاد به شما برسه power eror میشه مودم و انتن شما تا چه قد میخاهید هزینه کنید بگید که من بهترین گزینه رو بگم
توضیح power eror :فرض کنید شما تو یک اتاق دو در دو و یک متر از سطح زمین رفته داخل اینجاس که سیگنال میاد تو اتاق اما بخاطر دیوار ها همونجا ادامه سیگنال از بین میره . یک توپ بسکتبال رو تو فضا باز بزن زمین بزن تا جای که انرژی بهش وارد شده زمین هوا میخوره تا زمانی که با مانعی نخوره همینجور ادامه داره تا انرژی وارده بهش تموم بشه اما تو اتاق توپ بزن زمین میخوره به دیوار اخر سر حرکت باز می ایسته و ادامه انرژی که بهش وارد شده از بین میره چون دیوار ها جلو شدت انرژی وارده رو میگرن و بی حرکت میشه این یک مثال سادن بود
Last edited by naser.051; 12-11-2016 at 20:06.
خوب اگر با موبایل تست کردید sxt به درد شما می خوره
ضمنا 30 مگابایتی که به کاربردید با استفاده شما از میکروتیک و اکانتینگ جور در نمیاد
به هر حال خرید یه روتر هوای 315 یا d100 رو پیشنهاد می کنم
مودم فورجی3372 ایرانسل نهایت سرعتی که میده چقدره؟ اگه الان مثلا با سرعت بین500تا1مگ دانلود بکنم اونجوری چقدر میشه؟( میدونم امار دقیق نیس و بستگی ب منطقه داره حالا اگه می شه تقریبی بفرمایید)
ایرانسل دوتا سرویس اینترنت سیم کارتی داره . یکی TD-LTE یکی FD-LTE
با توجه به توضیحی که شما راجع به سرعت و شرایط دادین میخواین از سرویس FD-LTE استفاده کنین و به نظر من SXT LTE رو بگیرین
Last edited by Le0nard0; 12-11-2016 at 21:42.
سلام . خسته نباشید
من خیلی سعی کردم
imei
مودم
e3372
رو عوض کنم . میخواستم بدونم کسی تا حالا عوض کرده ؟
برای چی می خواهید عوض کنید؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)