تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 168 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168 آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

آیا تنظیمی وجود داره که بعد از گذشت مدتی از بازی، چهره ی چمن خراب نشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MOH333EN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام به همگی فیفا آنلاین بازی میکنم روی کامپیوتر بسیار عالیه ولی مشکلی که دارم اینه که میشه با دوستانم چطوری میتونم بازی کنم راهنمایی کلی لطفا و آیا میتونم با دوستم که پلی استیشن داره وص بشم ممنون

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

نه رفیق جان نسخه اصلی بود اگه دستکاری شده بود که قدرتاشونو زیاد میکردن اما بازیکنا اینقدر ضعیف بودن که حتی به زور حریف تیمی مثل هند عربستان میشدم و سبک بازیشونم دفاع مطلق بود مثل بازیشون داخل جاتم جهانی
    من بعد از نصب آپدیت هم دیدم تکنولوژی ورود توپ به دروازه اضافه شده هم تیم ملی ایران
    دوست عزیز شما از پچ های رایجی که اینترنت در وجود داره استفاده کردید این پچ ها شامل نسخه اورجینال یا اپدیت های اورجینال نمیشه و دستی توسط افراد خاص جمع اوری میشود و قابل ادیت شدن هست... بحث ما بر روی نسخه های کرک شده نیست نسخه اورجینال هست شما با پج های جدید تیم پرسپولیس را هم میتوانید اضافه کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز شما از پچ های رایجی که اینترنت در وجود داره استفاده کردید این پچ ها شامل نسخه اورجینال یا اپدیت های اورجینال نمیشه و دستی توسط افراد خاص جمع اوری میشود و قابل ادیت شدن هست... بحث ما بر روی نسخه های کرک شده نیست نسخه اورجینال هست شما با پج های جدید تیم پرسپولیس را هم میتوانید اضافه کنید.
    عزیزم اصلا این فیفایی که اومده نه براش پچ اومده نه براش لیگ اومده جوری ساخته شده که حتی نمیشه سکوئد جدیدم براش نصب کنی مگه اینکه آنلاین بشی با نسخه اورجینالش از طریق اینترنت بازیکناروآپدیت کنی.
    فیفا روز اولی که اومد تکنولوژی ورود توپ به دروازه رو نداشت اما آپدیتی که خود شرکت الکترونیک آرتز داد این تکنولوژی رو اضافه کرد. یه سری چیزا دیگه هم اضافه شد یه سری باگهاهم رفع شد چندتا فیس تغییر کرد تیم هم اضافه شد یکیش ایران بود.
    فکر کنم به خاطر اینکه بازی منیجرش جام جهانی هم داشت برا همین تیماشم زیاد کرده بودن مثل fifa world cup 2010 و fifa wqorld cup 2014 که ایرانو داشت با بقیه کشورها و اگه دقت کنی کشورهاش خیلی بیشتر بود داخل بازی های جام جهانیش.
    تیم ملی هم اگه ایرانیا میتونستن بسازنش قدرتاشو زیاد میکردن از آلمان هم قویترش میکردن اما بازیکنا مثل همون بازیکن های fifa world cup 2014 هستن و خیلی ضعیفن.
    Last edited by ahmad rezaa; 07-07-2015 at 22:34.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام به همگی فیفا آنلاین بازی میکنم روی کامپیوتر بسیار عالیه ولی مشکلی که دارم اینه که میشه با دوستانم چطوری میتونم بازی کنم راهنمایی کلی لطفا و آیا میتونم با دوستم که پلی استیشن داره وص بشم ممنون
    یکی جواب ما نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

عزیزم اصلا این فیفایی که اومده نه براش پچ اومده نه براش لیگ اومده جوری ساخته شده که حتی نمیشه سکوئد جدیدم براش نصب کنی مگه اینکه آنلاین بشی با نسخه اورجینالش از طریق اینترنت بازیکناروآپدیت کنی.
    فیفا روز اولی که اومد تکنولوژی ورود توپ به دروازه رو نداشت اما آپدیتی که خود شرکت الکترونیک آرتز داد این تکنولوژی رو اضافه کرد. یه سری چیزا دیگه هم اضافه شد یه سری باگهاهم رفع شد چندتا فیس تغییر کرد تیم هم اضافه شد یکیش ایران بود.
    فکر کنم به خاطر اینکه بازی منیجرش جام جهانی هم داشت برا همین تیماشم زیاد کرده بودن مثل fifa world cup 2010 و fifa wqorld cup 2014 که ایرانو داشت با بقیه کشورها و اگه دقت کنی کشورهاش خیلی بیشتر بود داخل بازی های جام جهانیش.
    تیم ملی هم اگه ایرانیا میتونستن بسازنش قدرتاشو زیاد میکردن از آلمان هم قویترش میکردن اما بازیکنا مثل همون بازیکن های fifa world cup 2014 هستن و خیلی ضعیفن.
    من تا جایی که یادم هست فیفا اصلا تیم ایران را نداره حالا برای شما چطور شده را خودتون میدونید... من هم نسخه اورجینال پی سی دارم هم کنسول هیچکدام تیم ایران را نداره...
    Fifa world cup هم بحث متفاوتی داره بله در نسخه ۱۴تیم ایران هم به این گزینه جام جهانی اضافه شده بود که اگر نبود شک میکردیم...

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

یکی جواب ما نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز شما برای انلاین بازی کردن کافیه هنگامی که در بازی هستید روی اسم دوستانتان در نرم افزار اوریجین راست کلیک کرده و از گزینه اینوایت استفاده کنید...
    شما فقط میتوانید با افرادی که پی سی دارند بازی کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام ممنون از جوابتون ولی به یک چیز در اورجین هست اوفتادم تو شک بالای سر جایی که بازی برای انتخاب کردن داره در اورجین نوشته که همه سیستم عامل ها -کامپیوتر و مک این یعنی چه در ضمن یک جا داره زمانی که ادد دوستان میزنی ایکس باکس و پلی استیشن هم میاد

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام ممنون از جوابتون ولی به یک چیز در اورجین هست اوفتادم تو شک بالای سر جایی که بازی برای انتخاب کردن داره در اورجین نوشته که همه سیستم عامل ها -کامپیوتر و مک این یعنی چه در ضمن یک جا داره زمانی که ادد دوستان میزنی ایکس باکس و پلی استیشن هم میاد

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

اورجین فقط مورد استفاده پی سی نیست و برای کنسول و دیگر دیوایس ها هم برای اجرای بازی لازم است و از طریق نسخه دسکتاپ امکان سینک کردن و مشاهده اطلاعاتی در این رابطه وجود دارد مثلا شما کنسول ایکس باکس دارید در این قسمت اطلاعات مربوط با ان را مشاهده میکنید...

11. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •