تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 300 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

نشد !

جالبه چند تا کلنی که invite only هستند رو امتحان کردم همشون ارور میدند unable to join clan at this time please try again later . اما به کلن های باز میشه جوین شد !

آپدیت : بازی رو که یه بار بستم مشکل با سایر کلن ها حل شد اما کلن شما هنوز همون ارور رو میده
    دیدی گفتم؟
    من هی دارم اصرار میکنم که مشکل از بعضی کلن ها هستش که ما نمیتونیم وارد بازیمون بشیم!
    ازاول هم معلوم بود چون همه ی اعضای کلن نمیتونن وارد بشن پس حتما از کلنه !
    برخلاف قبل که بعد از اپدیت هی بازی رو قطع میکردن که مشکلات رو جل کنن اینبار فقط یه بار اینکارو کردن! واقعا موندم چیکار کنیم ددیگه ...

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دیدی گفتم؟
    من هی دارم اصرار میکنم که مشکل از بعضی کلن ها هستش که ما نمیتونیم وارد بازیمون بشیم!
    ازاول هم معلوم بود چون همه ی اعضای کلن نمیتونن وارد بشن پس حتما از کلنه !
    برخلاف قبل که بعد از اپدیت هی بازی رو قطع میکردن که مشکلات رو جل کنن اینبار فقط یه بار اینکارو کردن! واقعا موندم چیکار کنیم ددیگه ...

نکته جالب اینجاست تا زمانی که درخواست ورود به کلنشون ندادنم می تونم برم به هر کلنی و بیام بیرون

اما تا با کلن محمد میخوام وارد شم این ارور میاد و دیگه وارد هیچ کلنی نمیشه تا بازی رو ببندم !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

نکته جالب اینجاست تا زمانی که درخواست ورود به کلنشون ندادنم می تونم برم به هر کلنی و بیام بیرون

اما تا با کلن محمد میخوام وارد شم این ارور میاد و دیگه وارد هیچ کلنی نمیشه تا بازی رو ببندم !
    همین دیگه ...مشکل از بعضی از کلن ها هستش که دچار مشکل شدن ...نمیدونم هنگ کردن یا چیزه دیگه
    عجیب تر از اون اینه که چرا سوپرسل هنوز نفهمیده این مشکل رو؟ چرا درستش نمیکنه؟ الان تقریبا دو شبانه روز کامله که بازی نکردم!

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

واقعا چقد ساپورت سوپرسل ضعیفه ،ینی زیر صفره!
    من هم ایمیل میدم هم تو پیج فیسبوکش هم تو فرومش اصلا هیچ جوابی به ادم نمیدن!
    فرومشو که چک کردم پر بود از پست هایی با موضوع مشکل ما! یعنی همه این مشکلو دارن! نمیدونم کی اینا میخان بفهمن!
    چرا انقد باید پشتیبانیشون ضعیف باشه من نمیفهمم ...چطور با این ساپورت ضعیف بازی انقد محبوب شده هم نمیدونم !
    دیگه بازیسازا فقط به فک جیبشونن و دنبال این نیستن که مشتری رو راضی نگهدارن!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه مرسی
    من با 6 تا گوشی دیگه تست کردم! مشکل از گوشی یا نت نیست!
    اگه مشکل از گوشی یا نت بود دیتا رو که ریست میکردم بازی خیلی راحت از اول اجرا نمیشد!
    هرچی هست مشکل از اکانتامونه که داخل کلن هستن!
    مشکل ما هم اینه که کلن کلوز هست و کسی نمیتونه جوین بده!
    راه حل داره داشم بازی شما درست بشه
    اونم اینکه با استفاده از کد لینک بازی لینکبشه به یه آیفون میاد بالا راحت کارهاتو انجام بده از کلن خارج بشو بعدشم هم روی دستگاه خودت هیچ مشکلی نداره.

در آغاز فعالیت alishp_king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر همه

یه نکته درباره ابدیت برنامه با گوگل پلی داشتم گفتم شاید کسی سختش باشه و بلد نباشه بگم همه استفاده کنن....

کسایی که سختشونه رو گوشی کوه شکن بزنن و ابدیت کنن از طریق گوگل یه راه بهتر برای ابدیت از اون برنامه هست از سیستم .....

شما اکانت گوگلتون همون جیمیل رو مروگرتون باز کنید بعد وقتی که کوه شکن تو ویندوز باز بود برید تو سایت گوگل پلی بعد برنامه یا بازی مورد نظر رو اینستال کنید ازتون سوال میپرسه که کدوم گوشی رو انتخاب میکند ....

اگه شما جیمیلی که زدی برای وارد شدن رو چند گوشی یا تبلت باشه میاد سوال میپرسه رو کدوم میخواهی نصب کنی .....

اگه سوالو جواب بدی و انتخاب کنی و اگر همون موقع گوشی به اینترنت وصل باشه برنامه به طور خودکار دانلود میشه رو گوشی و نصب میشه بدون کوه شکن و اف سرعت رو گوشی دانلود میشه .....

امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید ....

8. این کاربر از alishp_king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

راه حل داره داشم بازی شما درست بشه
    اونم اینکه با استفاده از کد لینک بازی لینکبشه به یه آیفون میاد بالا راحت کارهاتو انجام بده از کلن خارج بشو بعدشم هم روی دستگاه خودت هیچ مشکلی نداره.
    خب عزیزه من برای لینک دادن به یه دستگاه دیگه باید وارد بازی بشه یا نه بلاخره؟
    حالا گیریم که بعد از صد بار وارد بازی شد! برای اینکه بزنی روی گزینه لینک ان اوزر دیوایس باید داخل بازی به نت وصل بشه که کد بده!من تست کردم نمیشه!
    وقتی داخل بازی که میشد افلاین نبود و علامت وای فای نمی اومد که خودم لفت میدادم یا نقطه میذاشتم یا یه کاری میکردم ...
    نمیشه خب ...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب عزیزه من برای لینک دادن به یه دستگاه دیگه باید وارد بازی بشه یا نه بلاخره؟
    حالا گیریم که بعد از صد بار وارد بازی شد! برای اینکه بزنی روی گزینه لینک ان اوزر دیوایس باید داخل بازی به نت وصل بشه که کد بده!من تست کردم نمیشه!
    وقتی داخل بازی که میشد افلاین نبود و علامت وای فای نمی اومد که خودم لفت میدادم یا نقطه میذاشتم یا یه کاری میکردم ...
    نمیشه خب ...
    درسته حرف شما
    ولی حرف من اینه که اون علامت آنتن از بازی نیست مربوط به اتصال خودتونه... باید با یه فیلترشکن وصل بشید کل دستگاه یکجا تونل بشه روی ویندوز هم باشه بهتره

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

درسته حرف شما
    ولی حرف من اینه که اون علامت آنتن از بازی نیست مربوط به اتصال خودتونه... باید با یه فیلترشکن وصل بشید کل دستگاه یکجا تونل بشه روی ویندوز هم باشه بهتره
    خب منم میگم هم با فیلتر شکن هم بدون فیلتر شکن وضع همینه!
    شما این مشکل براتون پیش نیومده وگرنه میفهمیدی من چی میگم ....
    از اتصال اینترنت این چرتو پرتا نیست!
    کلنی که داخلشم مشکل داره! نه برای من بلکه برای همه اینجوریه! چه خارج و چه داخل کشور! نمیدونم چجوری بگم ....

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب منم میگم هم با فیلتر شکن هم بدون فیلتر شکن وضع همینه!
    شما این مشکل براتون پیش نیومده وگرنه میفهمیدی من چی میگم ....
    از اتصال اینترنت این چرتو پرتا نیست!
    کلنی که داخلشم مشکل داره! نه برای من بلکه برای همه اینجوریه! چه خارج و چه داخل کشور! نمیدونم چجوری بگم ....
    اتفاقا دیشب اصلا نمی تونستیم وارد کلنمون بشیم
    لود تا آخر میرفت بعد صفحه مشکی میاد چند ثانیه میپره بیرون از بازی ولی بازی خام روی همون دستگاه هیچ مشکلی نداره

بنده که درستش کردیم با بچه های کلن این موضوع رو
    دیگه هم کسی توی کلن ما فارسی تایپ نمی کنه یا استیکرز نمی فرسته که دوباره قفل بشه کلن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •