ممنون
میشه قیمت دقیقش رو بگین و اینکه از کجا میتونم بخرم؟
ممنون
میشه قیمت دقیقش رو بگین و اینکه از کجا میتونم بخرم؟
( غول خریدن هدفون در ایران )
25-27 تومان!
از نمایندگی های سونی بخر!سونی سنتر!
البته این یه نصیحت هست که هیچوقت تو هدفون های in ear به هیچ وجه صدا رو خیلی بالا نبری یا یک دفعه صدا رو بالا نبری حالا با توجه به سبک متال که گوش میدی به طور کلی به گوش میتونه اسیب برسونه !...
چون هم in ear هست و هم با مسئله ی ایزولیشن مواجه هستیم ...
این sennheiser cx 500 کخ معرفی کردین نسبت به Creative سری ep چه برتری داره؟ هدفون تو همین رنج 50 60 تومن بدرد بخور پیدا نمی شه؟
من اطلاعی در مورد ایرفون های سن هایزر ندارم متاسفانه ! ...
به هر حال سری EP کرتییو مدل 830 و 650 2 تا از مدل های خیلی خوب تو این رده هستن و قیمت هم حدود 40 تومن هست ...
مورد بعدی که این ها برای سبک های الکترونیک و هیپ هاپ واقعا مناسب هست ولی اگه تمرکزت رو سبک متال هست خیلی خوب نمیتونن متال رو ساپورت بکنن .
ممنون دوست من
نه، کلا با صدای خیلی زیاد حال نمیکنم!
cretive ep 630 واسه این نوع موسیقی مناسب نیست؟ (البته همش هم متال گوش نمیدم؛ راک، دارک امبینت و جو ستریانی و ... هم هستن!)
علتش چیه؟
با تشکر
من خودم 630 دارم و کارای متالیکا اونسنس و استاد جو و جیمی و SLIPKNOT هم گوش میدم مشکلی هم ندارم
خوب هست ولی به طور کلی تو این سبک ها(به خصوص متال) EX35 سونی توصیه میشه چون بعضی جاها ممکنه یه خورده صدا تیز باشه اونم تو سبک های سنگین متال وگرنه تو راک خود منی که 7 ماه دارم استفاده میکنم و راک و متال هم باهاش گوش کردم مشکلی نداره ...
ولی خوب برای سبک های الکترونیک و هیپ هاپ مناسب تر هست ...
یه جوری از خارج بخر.
اصلا یک چیز بگم که آب پاکی رو بریزم رو دستت
بعضی مدل های گرون قیمت این برند ها اروپا و آمریک ساخته میشند جالب اینجا هست اون مدل ها هعم از چین وارد میشن.
البته من و بقیه دوستان فرض رو بر این میزاریم که همشون اصل هستند و رو این اصل راهنمایی میکنیم.
این به عهده خود فرد هست که اصل رو فرع رو بتونه تشخیص بده.
کلا هدفون های کریتیو تو کیفیت صدا به نسب بعضی از برند ها پایین تر اند ولی چون تو بازار ایران نیستند کریتیو به عنوان برند با کیفیت توصیه میشه ep630 هم طراز cx300 سن هایزر هست و cx500 یه پله از هر دو این ها بالاتر هست و تو بازار جهنی خیلی محبوب ولی از لحاظ کیفیت متوسط محسوب میشه.
برادر!
هر کارخونه ایی که می خواد قیمت تموم شده ی مدلیش از حد مشخصی بالاتر نره مجبور میشه بین بیس و وضوح صدا یکی رو ارجح کنه.
در مورد کلا سبک راک ( راک و کلیه ی زیر شاخه هاش) وضوح صدا مهمترین چیزه که اگه قیمت هدفونت بازم بیشتر بشه می تونی از بیس به اصطلاح tight در موقع زدن ضربات درام واقعا لذت ببری
ولی در هدفون های سبکهای دیگه اونقدر نیاز به tight بودن بیس ندارن و حجم صدا تاثیر بیشتری میزاره پس خود به خود وضوح کمتر میشه و اگر با هدفون های نسبتا ارزون این دسته بخوای سبک راک گوش بدی علاوه بر نبود شفافیت , مواقع ضربات درام بیس کاملا boomy (در مقابل tight ) کاملا میره رو مخت
مثل ماشین میمونه دیگه , تو یا باید اسپرت بودن برات مهم باشه و بری فراری بگیری یا لوکس و راحت بودن که باید بری سراغ رولز رویس
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)