8.1 فوقالعاده ست این آپدیت بزرگش هم بیاد معرکه تر میشه ... من از همون اول 8.1 ریختم با ین کدهای اسکایپ هم اکتیوش کردم واقعا حرف نداره !
8.1 فوقالعاده ست این آپدیت بزرگش هم بیاد معرکه تر میشه ... من از همون اول 8.1 ریختم با ین کدهای اسکایپ هم اکتیوش کردم واقعا حرف نداره !
سلام 1- وبكم webcam n550 چند مگا پيكسل هست؟ 2 مگاپيكسله يا 1.3 مگا پيكسل ؟ ***** 2- در كارهاي گرافيكي معمولي كه نياز به گرافيك بالا نيست و ميشه از گرافيك خود cpu haswell استفاده كنه آيا كارت گرافيك حيفورس 750 براي مصرف كمتر باتري بصورت اتوماتيك غير فعال ميشه يا نه ؟ ***** 3- وايرلس n550 تا چند متر با مانع جواب ميده؟ مثلا اگه مودم وايرلس طبقه بالا باشه و لپتاپ n550 طبقه پايين باشه بدون افت سرعت و قطعي ميشه به اينترنت وصل شد يا نه؟
Last edited by 3hat; 19-03-2014 at 05:24.
سلام بچه ها من این لپ تاپو دیشب سفارش دادم .الان بهم زنگ زد و گفت رسیده و داریم روش ویندوز میریزیم!!!!!!عاقا چنتا سوال1 - چطوری تشخیص بدم دست دوم نیست2 -چطوری بفهمم گارانتیش اصله3- چطوری بفهمم فرسودگی باطریش چنده؟!با تشکر
شما که این چیزا رو میدونین چرا حضوری نخریدین؟
تو کارت گارانتی شماره سریال درج شده یا حضوری یا تلفنی یا اینترنتی مشخصات دستگاهو با شماره سریال چک کنین
سلام
تو شهرمون همچین لپتاپی موجود نیست
تازه کمتر فروشنده ا ی اسم n550jv رو شنیده بود!!!!
مجبور شدم سفارش بدم...
مرسی
==================================================
راستی بچه ها با cpuid hardware monitor نگاه کردم باتریم 4 درصد فرسوده شده.... ها این یعنی چیییییییییییییییییییییییی ی ؟!!!
Last edited by Aref 69; 18-03-2014 at 17:43.
این 4درصدفرسودگی بعدازچندماه ازخریدلپ تاپ میباشه ؟
اگه نو هست که نباید فرسوده باشه
لپ تاپ 3 ماه کارکرد الان نگاه کردم 0% هست . چطور برای شما که آک خریدید 4% زده !!!
مال من بعدازسه ماه شده 9درصد !
چه مارکیه مدل شما ؟![]()
من لپ تاپمو دیروز گرفتم.. همنی n550jv cm198
امروز نگاه کردم دیدم زده 4 درصد......بعد دو ساعت دیگه دوباره نگاه کردم دیدم زده 3 درصد.. با همون نرم افزاری که گفتم!!
فک نکنم دسته دوم باشه !!.. قبلا بچه ها تو همین تاپیک هم میگفتن که وقتی خریدیم مستهلک شد هبود.. و اینکه بعد دو سه ماه شده بود8 درصد یا 9 درصد.. !!!باید یه روش درست و حسابی وجود داشته باشه که باتری به این زیادی فرسوده نشه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)