تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 164 از 218 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ساعت سه و نیم صبح ، تازه سرشب پنج شنبه هفته اول فروردین ماه است پس آدمها بی هراس از سپیده روز بعد از وایبر تا فیس بوک و اینستاگرام را پر کرده اند از یک پیروزی دلچسب . آدم ها ، با پلاکارد کی روش ، هزینه برکناری او را بالا می برند و جام می زنند روی طول موج برد ؛ پیروزی بی حرف و حدیث مقابل تیم 15 رنکینگ فیفا . اما بعد ، نوتیفی های وایبر است و یادآوری سقوط . جرمن وینگز لعنتی و کمک خلبان هیولا .
    با خودم فکر می کنم چقدر خوب بود اگر آن خلبان برای خودش کی روشی بود و هیچ وقت کابین را به امید دستیار خالی نمی کرد . کاش تا آخر ، خودش پشت فرمان می ماند و می راند تا سوت پایان پرواز ؛ مثل کی روش که به جز اولین تمرین تیم ملی در اتریش هرگز و ابدا حتی یک جلسه تمرین تیم هایش را از دست نداده و تا دین آخر پای کارش ایستاده است . لابد به همین دلیل هم هست که هواپیمای او در ایران هیچ وقت به این همه آلپ و کلیمانجارو و هیمالایا و هندوکش نخورد و حالا که دارد آسمان ما را ترک می کند ، دلمان می لرزد از خلبان بعدی که شاید وسط شکار چیزش بگیرد .
      محتوای مخفی: نویسنده 
    پژمان رهبر
    Last edited by ghomeishi; 28-03-2015 at 13:36.

2. 6 کاربر از ghomeishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سید جلال حسینی: بعضی مسوولان فدراسیون راه نابودی تیم ملی را پیش گرفته اند

سید جلال حسینی در گفت و گو با ایسنا درباره وضعیت تیم ملی و جنجالهای اخیر گفت: تیم ملی در این چند ساله صاحب شخصیتی شده که در فوتبال آسیا نمونه اش بسیار کم است. اینکه شیلی و سوئد برای بازی با ایران پیشنهاد می دهند و فدراسیون فوتبال سوئد از تیم ایران دعوت می کند که برای انجام بازی دوستانه به این کشور برویم نشان می دهد که اتفاقاتی افتاده است. من هشت سال است که در تیم ملی حاضرم و قبلتر از آن، زمان برانکو را هم به خوبی به یاد دارم. امکان نداشت که با چنین تیمهایی بازی کنیم.

وی ادامه داد: همه این اتفاقها دلایلی دارد. اگر فوتبال ملی ایران چنین شخصیتی پیدا کرده به خاطر این است که مربی بزرگی بالای سرش است. کسی نمی تواند کی روش را با هیچ مربی خارجی که به ایران آمده مقایسه کند. عرقی که او به تیم ملی ایران دارد را شاید خیلی ها در خود ایران نداشته باشند. در این وضعیت جالب است که دبیرکل جدید فدراسیون بدون اینکه این مسائل را بداند به موضوعی ورود کرده که اتفاقا نقطه قوت فوتبال ماست.

حسینی افزود: اگر واقعا دل این افراد برای فوتبال ایران می سوزد بهتر است به وظایف خود عمل کنند. مثلا خبر ممنوع الخروجی سرمربی تیم ملی ایران را همه روزنامه ها و سایتهای بزرگ دنیا بازتاب دادند. مگر افتضاح بزرگتر از این برای سیستم اجرایی فدراسیون فوتبال پیدا می شود؟ یا شما به وضعیت سفر تیم ملی از اتریش به سوئد نگاه کنید. این کارها وظیفه کیست؟ اگر به قول آقایان کار کی روش پایین تر از استانداردشان است، ما به خوبی در این چند هفته با استانداردهایشان آشنا شدیم!

حسینی با اشاره به پیروزی ایران برابر شیلی گفت: من که یادم نمی آید در تاریخ فوتبال ایران هیچ وقت تیم ملی چنین عملکردی را مقابل یکی از بهترین تیمهای حال حاضر دنیا داشته باشد. با این حال اصلا به این بازی کاری ندارم. شما اعتماد به نفسی که این تیم پیدا کرده را در کمتر تیم آسیایی می بینید، آن هم در شرایطی که تیمهای باشگاهی ما مقابل تیمهای درجه دو کشورهای دیگر حرفی برای گفتن ندارند. مطمئنم بعد از این حرفها یکسری افراد دوباره می گویند ما برنامه ریزی شده مصاحبه کرده ایم اما همه من را می شناسند. همیشه واقعیتها را گفته ام و از کسی نمی ترسم. الان هم مطمئن هستم اگر مسوولان جدید فدراسیون با همین دست فرمان پیش بروند تیم ملی را نابود می کنند و در نتیجه مردم به طور کلی از فوتبال دلزده می شوند؛ اتفاقی که در باشگاهها و بازیهای لیگ رخ داده است.

وی در پایان گفت: اگر ما کم مصاحبه می کنیم دلیل نمی شود کسی بخواهد پا روی حق بگذارد. ما تلاشمان برای خوشحال کردن مردم است و اگر کسی می خواهد مقایسه ای درباره عملکردمان داشته باشد، بهتر است قبل آن با خود ما صحبت کند.

خشم سید جلال جالب

نوری: کی روش بهترین گزینه است

برد برابر شیلی شخصیت تیم ملی را بالا برد
    به نظر من تیم ملی در بازی با شیلی خیلی خوب کار کرد و به مردم عیدی خوب دادند و واقعا از این برد خوشحال شدم. تیم ملی مان در این بازی نشان داد قوی شده مه می تواند تیم بزرگ شیلی را شکست دهد. این برد شخصیت تیم ملی را در دنیا بالا برد. تیم ملی اینقدر خوب بازی کرد که جای خالی کسی حتی من حس نشد و مهم برد تیم ملی بود و به همین خاطر خیلی خوشحال هستم.

کی روش بهترین گزینه است
    من اعتقاد دارم اگر فدراسیون می خواهد مربی خارجی بیاورد کی روش بهترین گزینه است ولی اگر می خواهند مربی داخلی جذب کنند ماجرا فرق می کند و فدراسیون باید تصمیم بگیرند.

حمایت خانم نیکی کریمی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به دو پست بالا صحبت های عزیزی و افشار زاده رو هم اضافه کنید. عزیزی که زبان تیزی داره و با کسی تعارف نداره. آقای افشار زاده هم از همون دسته دوستان فوتبال بلد (!) و خبره (!) هست که در پاسخ برای دلیل این حرفش میگه من دلیل شخصی دارم و نمی خوام رسانه ای کنم !!

عزیزی:کی‌روش برود دوباره پای دلال‌ها باز می‌شود
    عزیزی در گفت و گو با خبرنگار "ورزش سه" گفت: هنوز انتقادهایی که در این چند ساله به عملکرد کی روش دارم به قوت خودش باقی است یعنی معتقدم که سرمربی تیم ملی با آن کارنامه قابل قبولی که دارد نتوانست در تیم ملی ایران تحولی را بوجود آورد.اما معتقدم که اگر مربی خارجی دیگری را جایگزین کی روش کنیم بهتر است کی روش در سمت خودش باقی بماند.

عملکرد یک تیم با یک بازی سنجیده نمی شود
    آن مساله ای که من یا خیلی از افراد نسبت به عملکرد کی روش مطرح می کنیم و به آن اعتقاد داریم وبا یک برد مقابل شیلی تغییر نمی کند. مساله من بازی استرالیا و آلمان را دیدم که بازی تا دقایق 80به سود استرالیا بود ضمن اینکه آلمان هم با تیم کاملش در این دیدار حضور پیدا کرده بود. حالا این درست نیست که بخواهیم بگوییم چون آلمان قهرمان جام جهانی است الان استرالیا کار خیلی خاصی انجام داده است. منظورم این است که ایران هم مقابل آرژانتین خوب بازی کرد اما در نهایت ما نه توانستیم از گروه مان صعود کنیم و نه در جام ملت ها نتیجه گرفتیم عملکرد یک تیم در بلند مدت اندازه گیری می شود نه با یک بازی.

انتقاد من به کی روش صرفا فنی است
    حرفی که من می زنم این است که آقای کی روش توقعات من را برآورده نکرده. بخواهم ریزتر توضیح بدهم او هیچ تحولی در تیم ملی ایجاد نکرد که بخواهد شکل فوتبال ما را عوض کند یا نسل فوتبال ما را تغییر دهد.خیلی از کسانی به کار کی روش انتقاد می کنند دلایل فنی ندارند مثلا با کار دایی، قلعه نویی یا درخشان مشکل دارند یعنی در خلوت می گویند اگر کی روش نباشد قلعه نویی ، دایی یا درخشان می آیند اما بحث من صرفا فنی است.

با رفتن کی روش هیچ اتفاق خاصی نمی افتد
    اگر بخواهیم فنی به کار کی روش نگاه کنیم او مربی بزرگی است و هیچ شکی در این مساله وجود ندارد اما ما نتوانستیم تعامل لازم را با او داشته باشیم. از باب نتیجه عملکرد برانکو بهتر از او بود و من فکر نمی کنم که اگر قرار باشد کی روش از این فوتبال برود اتفاق خیلی بدی برای ما بیافتد همانطور که روزی بلازویچ، برانکو و ایویچ از فوتبال ما رفتند و هیچ اتفاقی نیفتاد و فوتبال ما به کار خودش ادامه داد.

کی روش برود دوباره پای دلال ها باز می شود
    من فکر نمی کنم کی روش از فوتبال ایران برود چون در اینصورت باید پولش را ببخشد او کجا برود که همچین پولی بگیرد.ضمن اینکه اگر قرار است او برود و دوباره بخواهیم مربی خارجی دیگری بیاوریم بهتر است آقای کی روش بماند چون با رفتن او دوباره پای دلال ها باز می شود ضمن اینکه آقای کی روش را در این 4 سال خط دفاعی تیم ملی را بهبود بخشیده شاید در 4 سال آینده هم بتواند به خط حمله تیم سروسامانی بدهد.

بازی های امید از بزرگسالان مهم تر است
    از نتیجه گیری تیم ملی امید خوشحالم بیشتر از حضور جهانبخش و آزمون در تیم ملی امید خوشحالم چون فدراسیون توانست جلوی نظر کی روش بایستد چون بازی های تیم ملی امید الان خیلی از مهم تر از بازی های دوستانه تیم ملی بزرگسالان است. امیدوارم بعد از سال های طولانی بتواند به رقابت های المپیک راه پیدا کند همینطور برای دوست و همبازی خودم که در این تیم است آرزوی موفقیت دارم.

افشارزاده: کی‌روش باید از فوتبال ایران برود
    بهرام افشارزاده در گفت‌وگویی کوتاه به "ورزش سه" گفت: اصلا من موافق ماندن کی‌روش در فوتبال ایران نیستم. مطمئنا عمر مربیگری کی‌روش در فوتبال ایران تمام شده است و دیگر نباید به خاطر یک نتیجه خودمان را گول بزنیم. کی‌روش باید از فوتبال ایران برود و فرد جدیدی وارد تیم‌ملی شود.
    او در پاسخ به این سوال که دلیلش برای زدن این حرف ها چیست هم گفت: دلیل من مشخص است. من یک دلیل شخصی دارم و این موضوعی است که برای خودم قابل قبول است. البته هرگز دوست ندارم دلیل خودم را رسانه ای کنم اما از نظر من کی‌روش باید از فوتبال ایران برود.
    مدیرعامل استقلال نگران ملی‌پوشان تیمش نیست: ما از بابت اینکه بازیکنان ملی‌پوشمان در اردوی تیم‌ملی هستند، هیچ نگرانی ای نداریم. به هر حال آنها تمرین می‌کنند و ما هم می‌ توانیم از آنها برای بازی با فولاد استفاده کنیم.

6. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

رکورد فوق‌العاده کی روش
    کی روش که از سال 90 هدایت تیم ملی را بر عهده گرفته بود،در این مدت وطی 4 سال تمام 48 بازی را به عنوان سرمربی در خدمت تیم ملی فوتبال بوده ودر این مدت صاحب 26 برد،15 مساوی و7 باخت بوده است.

کی روش از این 7 باخت ،تنها 4 بار در مصاف های رسمی باخته است وبه جز آن در 3 دیدار دوستانه بازنده بوده است،باخت های رسمی او برابر لبنان،ازبکستان،آرژانتین وبوسنی ثبت شده است ودر بازی های غیررسمی او برابر تیم های ملی عمان،آلبانی وگینه بازنده شده است.

تیم ملی برابر 29 تیم ملی مختلف 48 بازی در دوران مربیگری کی روش انجام داده است که در این بین برخی کشور ها مثل قطر،لبنان وبحرین 4 و5 بازی برابر ایران انجام داده اند.

قطر
    برابر تیم ملی قطر در دوران کی روش 5 بازی انجام داده ایم که صاحب 2 برد و3 مساوی برابر این حریف شده ایم.4 بازی در مقدماتی جام جهانی ویک بازی در جام ملتهای 2015 آسیا برابر این کشور انجام داده ایم.

لبنان
    برابر لبنان 3 برد ویک باخت در 4 بازی داشته ایم ودر این بین 13 گل زده و2 گل خورده داشته ایم.باخت برابر لبنان تنها باخت ما برابر کشور های عربی طی 5 سال گذشته در بازیهای رسمی بوده است.

بحرین
    برابر بحرین در 4 بازی صاحب 2برد و2 مساوی شده ایم،در این 4 بازی 9 گل زده ویک گل خورده برابر این حریف داشته ایم.

کره جنوبی
    3 برد 1-0 برابر کره جنوبی،بهترین نتایجی بوده که در تاریخ بازیهایمان برابر کره جنوبی به صورت متوالی داشته ایم.2 بازی در مقدماتی جام جهانی ویک بازی دوستانه حاصل این مصاف ها بوده است.

ما در دوران حضور کی روش به جز این 4 کشور که روی هم 16 بار روبرویشان ایستادیم، برابر کشور هایی مثل:مالدیو، اندونزی، کویت،تایلند، ازبکستان، اردن وعراق هم 2 بازی کرده ایم:

مالدیو(1-0)(4-0)

اندونزی(3-0)(4-1)

ازبکستان(1-0)(0-1)

کویت(1-1)(3-2)

تایلند(2-1)(3-0)

عراق(1-0)(3-3)

*برابر عراق در بازی منجر به تساوی 3-3 در ضربات پنالتی بازنده شدیم

اردن(0-0)(2-2)

و سرانجام نوبت 18 تیم دیگر است که در بازی های دوستانه یا رسمی یک بار با ایران مصاف داده اند:

ایران 0 نیجریه0

ایران 0 آرژانتین0

ایران 1 بوسنی3

ایران1 امارات0

ایران7 فلسطین0

ایران3 موزامبیک0

ایران0 آلبانی1

ایران2 تونس2

ایران6 تاجیکستان1

ایران0 عربستان0

ایران2 یمن1

ایران1 عمان3

ایران1 گینه2

ایران0 بلاروس0

ایران0 مونته نگرو0

ایران1 آنگولا1

ایران2 ترینیداد 0

ایران2 شیلی0

ایران در این 48 بازی ،29 بازی رسمی و19 بازی دوستانه داشته است که در این 29 بازی رسمی صاحب 18 برد،7 مساوی و4 باخت،56 گل زده و19 گل خورده شده است.

در 19 بازی دوستانه که بازی با سوئد بیستمین مصاف دوستانه خواهد شد هم 8 برد،8 مساوی و3 باخت داشته ایم،در این 19 بازی 31 گل زده و13 گل خورده داشته ایم.

در مجموع در دوران کی روش صاحب 26 برد،15 مساوی،7 باخت،87 گل زده و32 گل خورده شده ایم وبیلان عملکردمان برابر این کشور عالی بوده است.

8. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بنظر من کیروش داشت یک روندی رو طی میکرد تیم ایران رو بسازه
    قاعدتا یک شبه نمیشه یک پروسه رو طی کرد و زمانبر هست
    حالا که به نتیجه ی عمل نزدیکیم
    حالا که هیچ هراسی از تیم ها ی بزرگ نداریم و میتونیم حتی با بازیکن های جوانمون خوب بازی کنیم متاسفانه داریم مربی تیم رو از دست میدیدم (حالا به هردلیلی)

فقط میتونم بگم خیلی حیف میشه و از این بابت خیلی ناراحتم
    چون مطمئنم با موندنش میشد بهتر از اینها باشیم..

+

حالا اقایون بگن دلیل مخفی داریم غ ق بازگویی! (شبیه جوکه حرف بعضی ها) :|

10. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

پول کیروش سوا .....
    فقط نگرانی این بود که ازعهده بازی هایه دوستانه وچمن ها ولباس درست برنیان ....
    کیروش 2سال دیگه می موند ..آبرو کل فدراسیون ووووووووووو ...رومیاوورد ...حالا که کلی طرفدارپیداکرده
    ....
    تموم شد کاره کیروش ...اذیتش کردن چجور . ..توبازی با شیلی اگه نگاه میکردید ..کارد میزدی تو گردنش ککش نمی گزید ..انقدرعصبانی بود
    ........
    سوئد ..ایرانو شکست میده .....و بهونه ای برا اینداختن بیرون کیروش ....درهرصورت کیروش نمیمونه
    Last edited by امید رض; 28-03-2015 at 21:06.

13. این کاربر از m-a14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

ایرانیان هوادار کیروش در اولین واکنش به صحبت های وزیر ورزش مبنی بر قطع همکاری با کارلوس کیروش، دست به دامان رییس جمهور شدند.

به گزارش طرفداری، این روزها در تمام پست های اینستاگرام دکتر حسن روحانی کامنت های فراوانی به چشم می خورد. اکثر هواداران کیروش این روزها در اینستاگرام رییس جمهور از وی درخواست دارند تا در مساله کیروش ورود کند و جلو وزیر کابینه اش را بگیرد. هواداران مرد پرتغالی تیم ملی با ایجاد هَشتَگکیروش_باید_بماند، در حال تبلیغ برای ماندن سرمربی محبوبشان هستند.
    در ادامه بخش کوچکی از این کامنت ها را با هم می بینیم:

15. 5 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

جای خالی پولادی هنوز حس میشه بازی با شیلی حملات خطرناکی از گوشه میشد که دفاع ضعیف عمل میکرد!
    درکل بازی خوبی بود بازی بعدی امیدوارم با ترکیب اصلی بیاد سوئد

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

جای خالی پولادی هنوز حس میشه بازی با شیلی حملات خطرناکی از گوشه میشد که دفاع ضعیف عمل میکرد!
    درکل بازی خوبی بود بازی بعدی امیدوارم با ترکیب اصلی بیاد سوئد
    آرژانتین هم با ترکیب اصلی با ما بازی کرد ...

18. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •