تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 293 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

ستاره آبی و اناری ها که در حال حاضر به دلیل مصدومیت، دور از میادین است، به دلیل اینکه نتوانست درهفته های اخیر بازی های همیشگی اش را ارائه بدهد، با انتقادهایی روبرو شد.

خورخه والدانو، مدیر ورزشی سابق رئال مادرید، با ستایش از لیونل مسی، این ستاره آرژانتینی را اولین نابغه قرن 21 نامید.
    ستاره آبی و اناری ها که در حال حاضر به دلیل مصدومیت، دور از میادین است، به دلیل اینکه نتوانست درهفته های اخیر بازی های همیشگی اش را ارائه بدهد، با انتقادهایی روبرو شد اما والدانو تاکید کرد که بازیکن های کمی در طول تاریخ به خوبی مسی وجود داشتند.

او به خبرنگاران گفت:" به نظر من مسی فرد بسیار آرامی است. او به دنیا آمد تا فوتبال بازی کند. او اولین نابغه قرن 21 در فوتبال است.
    او از سرعت و دقتی برخوردار است که پیش از او کمتری بازیکنی داشت. او گل های زیادی به ثمر می رساند و وقتی کمی عقب تر بازی می کند، یک استراتژیست واقعی است."
    والدانو همچنین در مورد شرایط فیزیکی مسی صحبت کرد و از کاپیتان آلبی سلسته خواست تا به صدای بدنش گوش بدهد و برای مدتی استراحت کند.
    " او هم مانند هر انسانی محدودیت هایی دارد. اگر بخواهید به بدن تان فشار بیاورید، به شرایطی می رسید که دیگر نمی توانید پیش بروید. او نیاز به استراحت دارد.
    در فوتبال خیلی ها تنها در مورد آنچه رخ می دهد، صحبت می کنند. حتی بعضی ها می گویند او در آستانه بازنشستگی است. این در حالی است که او در اوج دوران حرفه ای اش است."

مسی در در 16 دیداری که این فصل برای بارسا انجام داد، 14 گل به ثمر رساند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    =====

گزارش روز: تکذیب اختلاف مسی با مربی فزیوتراپی بارسا

شرکت مدیریتی لئو مسی که حق تصاویر او را دارد با انتشار بیانیه ای هرگونه اختلاف نظر یا دلخوری مسی با فیزیوتراپ بارسا را تکذیب کرده است

سایت گل- شرکت مسی منجمنت، شرکتی که حق تصویر لیونل مسی را دراختیار دارد ، باانتشار بیانیه ای، هرگونه اختلاف حرفه ای یا شخصی میان لئو مسی یا خوانخو برائو، فیزیوتراپ بارسا را تکذیب کرده است.

دراین بیانیه منتشره می خوانیم:« روز دوشنه، 11 نوامبر پروسه مسی برای بازیابی و رهایی از مصدومیتی که در بازی یکشنبه مقابل بتیس گریبانگیر شد، آغاز شد. این مصدومیت ، هرچند که از جنس مصدومیت قبلی نیست ولی در همان پایی است که پیش از این نیز مصدوم بود ولی هیچ ارتباطی با مصدومیت پیشین ندارد.»

از چند روز پیش مسئولان سرویس پزشکی باشگاه بارسلونا تلاشهایشان برای بازیابی هرچه سریعتر لیونل مسی را آغاز کردند. این ستاره آرژانتینی حالا برنامه های مشخصی را پیش رو دارد و زیر نظر دکتر لوئیس گارسیا، پزشک مورد اطمینان تیم ملی آرژانتین که روز گذشته به بارسلونا وارد شد، تمرینات بازیابی اش را از سر گرفته است.
    دکتر گارسیا قرار است که مصدومیت مسی را کنترل کرده و با بررسی شرایطش به بهبود هرچه سریعتر او کمک کند.از سوی دیگر مسئولان سرویس پزشکی بارسلونا هم درکنار مسی و دکتر گارسیا هستند و شرایط را زیرنظر دارند. قرار براین است که مسی برای سپری کردن تعطیلات سال نوی میلادی روانه آرژانتین شود.
    دراین میان دربیانه منتشره دیگری هم می خوانیم:« می خواهیم انتشار اطلاعاتی مبهم از سوی برخی رسانه ها را تکذیب کنیم و درمورد برخی از اعضای باشگاه به صحبت بپردازیم: خوانخو برائو، یک فرد حرفه ای است که در طول مدتی طولانی در سالهای اخیر از نزدیک مسی را همراهی می کرده. او حالا به صورت روزمره با مسی تمرین نمی کند؛ چون سران باشگاه بارسلونا از نظر حرفه ای او را به یک سطح شغلی بالاتر منتقل کرده اند.
    مسئولیت کنونی او همکاری با فیزیوتراپ های درجه اول باشگاه است . از نظر حرفه ای و فردی هیچ مشکل و اختلاف نظری با مسی ندارد .لیونل مسی هم حالا تمام تمرکزش را برروی پروسه بازیابی این مصدومیت قرار داده و خودش را وقف کرده تا بتواند هرچه سریعتر به میادین ورزشی بازگشته و به عشقش فوتبال برسد.»

2. 7 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کارلوس بیلاردو (مربی آرژانتین در جام جهانی 1986):

"بنظر میاد مصدومیت مسی پارگی ماهیچه باشه. دقیقا همون مشکلی که مارادونا قبل از جام جهانی 86 داشت"

لباس آرژانتین برای جام جهانی!

این عکس کاملا بدون شرح است...!

عکس توسط "ماتیاس مسی" برادر لئو پست شده...

هواداران ایرانی لیونل مسی‎

https://www.facebook.com/LeoMessi.ir

4. 13 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

پیکه: اگه مسی باز هم برنده توپ طلا شود، کُلی میخندم!

ستاره آرژانتینی بارسا در سال 2013 با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بود و توانست به اندازه سال های قبل درخشان ظاهر شود اما در مقابل، رونالدو و ریبری عملکرد بهتری داشتند.

جرارد پیکه، مدافع بارسا، اعلام کرد اگر لیونل مسی امسال هم برنده توپ طلا شود، خیلی می خندد.

ستاره آرژانتینی بارسا در سال 2013 با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بود و نتوانست به اندازه سال های قبل درخشان ظاهر شود اما در مقابل، رونالدو و ریبری عملکرد بهتری داشتند.
    با این وجود، پیکه معتقد است که مسی به دلیل محبوبیت بالایی که دارد، همچنان یکی از نامزدهای اصلی کسب توپ طلاست.
    او به ال موندو دپورتیوو گفت:" هرگز نمی توان لئو را نادیده گرفت. این انتخابی است که خیلی ها در آن رای می دهند. او چهار بار برنده توپ طلا شده و در سراسر دنیا خیلی ها او را تحسین کردند.
    اگر او برنده شود، من حسابی می خندم. من طرفدار سرسخت لئو هستم و همیشه هم این را گفته ام. اگر امسال را ارزیابی کنیم، او باز هم فوق العاده کار کرد.
    نمی خواهم بگویم که کریس رونالدو خوب کار نکرد یا در مورد ریبری نظری بدهم."
    پیکه همچنین در مورد مصدومیت های اخیر مسی صحبت کرد و گفت:" شاید او اعتماد به نفس زیادی دارد. من، بزنم به تخته، هیچ وقت مانند لئو دچار مشکل ماهیچه ای نشدم. او ناراحت است و این طبیعی است. مصدومیت او جدی است."
    مسی در دیدار این هفته بارسا مقابل بتیس آسیب دید و برای دو ماه از میادین دور خواهد بود.

=========این قطعا نگران کننده است. مسی بازیکن ماست و بهترین بازیکن دنیاست و کاپیتان تیم ماست ولی باید خوشبین باشیم و ذهنیت مثبت و خوبی داشته باشیم

آلخاندرو سابه یا سرمربی تیم ملی آرژآنتین در گفتگو با روزنامه اوله، از هواداران آلبی سلسته خواسته تا آرامششان را در راستای بازیابی لیونل مسی حفظ کنند.

سابه یا در صحبت هایی گفته:« باید این طور فکر کرد که هنوز زمان زیادی باقی است و باید منتظر باشیم تا مسی بازیابی خوبی داشته باشد. » سرمربی آرژانتین درمورد مصدومیت مسی گفت:« این قطعا نگران کننده است. مسی بازیکن ماست و بهترین بازیکن دنیاست و کاپیتان تیم ماست ولی باید خوشبین باشیم و ذهنیت مثبت و خوبی داشته باشیم.»
    سابه یا در ادامه به این نکته اشاره کرد که بعد از چنین مصدومیتی ، هرچند که هنوز 7 ماه دیگر تا شروع جام جهانی باقی است، مسی باید مراقب باشد:« همیشه وقتی مصدوم می شوی، کمی مردد می شوی. این احساس و این افکار به سراغت می آید ولی با یک بازیابی خوب وبا گذشت زمان، برمشکلات غلبه می کنی. همیشه باید با گذشت زمان این اتفاق بیفتد.»
    سابه یا درادامه در مورداحتمال سفر به بارسلونا برای دیدار با مسی گفت:« در ابتدا باید دید که برنامه های مسی چیست.ایده ای مطرح شده بود که مسی 15 روز در بارسلونا بماند و بعد به آرژآنتین بیاید. برای مدیریت احساسات و هیجان مسی، نیاز و الزامی نیست که او در بارسلونا بماند. اگر این اتفاق بیفتد، احتمالا او را خواهم دید. باید برنامه ریزی کنیم. باید این فشار را از روی دوش مسی برداشت. این فشار فراتر از فشاری طبیعی است که روی بازیکنان دیگر است. نباید این فشار را افزایش دهیم.»

=============

کمپانی های ورزشی این روزها مراسم پرده برداری از لباسهای تیم های ملی مختلف برای جام جهانی 2014 را آغاز کرده اند و در شبکه های اجتماعی عکس های مختلفی از لباس های تیم های متعددی از جمله اسپانیا و آلمان دست به دست می چرخد. حالا پیراهن تیم ملی آرژآنتین برای جام جهانی 2014 نیز مشخص شده است.

البته این مدل هنوز به صورت رسمی از سوی آدیداس یا فدراسیون فوتبال آرژآنتین معرفی نشده است ولی در شبکه های اجتماعی دست به دست می چرخد. پیراهن آرژانتین در این جام جهانی راه های عمودی سفید و آسمانی دارد و اتفاق جدیدی که دراین پیراهن دیده می شود، یقه پیراهن است که هفتی است و به رنگ مشکی و خطوط مشکی ای از روی یقه تا روی آستین ها پائین می رود. آستین پیراهن کاملا به رنگ سفید است و از نوارهای آسمانی خبری نیست.
    درسمت چپ جلوی پیراهن علامت فدراسیون فوتبال آرژانتین دیده می شود و دو ستاره طلایی به نشانه دو قهرمانی آرژانتین در جامهای جهانی 1978 و 1986 نیز روی این پیراهن دیده می شود. شورت ورزشی تیم سیاه نیست وبه رنگ سفید است و لبه های آن به رنگ اسمانی است و سه خط مشکی نیز در دو طرف این شورت ورزشی دیده می شود.

==============

عکس روز: آلبوم یادگاری عکس های نیمار با بکام

دیوید بکام، اسطوره تیم ملی انگلیس و باشگاه رئال مادرید اخیرا به اردوی تیم ملی برزیل سرزده وبا بازیکنان سلسائو عکس هایی را به یادگار گرفته.

نیمار ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا این روزها در اردوی تیم ملی برزیل در میامی است و چند روز پیش در شهر فلوریدا بایک دوست قدیمی دیدار کرد، دیوید بکام فوتبالیست سابق تیم ملی انگلیس ...و بلافاصله بعد از این دیدار بود که عکسهای این دیدارها در شبکه های اجتماعی بازتاب یافت.
    بعد از آن نیمار عکسی را منتشر کرد که درآن چندین عکس او در سنین مختلف درکنار بکام را می بینیم. در عکس اول، نیماریک پسربچه کوچک بوده و خیلی خجالتی و آرام بوده. بعد از آن ، عکس دوم مربوط به زمانی می شود که بکام در لس آنجلس گلکسی توپ می زده و حالا کلکسیون نیمار با عکسی که این هفته با بکام گرفت کامل تر شده است.

==========

کوتاه از اسپانیا: یک جایزه برای تیتو ویلانووا

دنی اگر: هرگز به پیوستن به بارسا فکر نکردمفرناندو یورنته به دنبال حضور در فهرست تیم ملی اسپانیا در جام جهانی 2014
    کریس رونالدو و شانس بالا برای رسیدن به کفش طلا
    ریبری: من در حال حاضر بهترین هستم
    خسوس ناباس: می خواهم در سویا از فوتبال خداحافظی کنم
    یک جایزه برای تیتو ویلانووا؛ در هفدهمین دوره جوایز ورزشی کاتالونیا، جایزه جوانمردی به سرمربی سابق بارسا اهدا می شود
    خاوی مارتینس: اگر جام ها ملاک باشد، توپ طلا باید به ریبری برسد

Last edited by nw_nk; 15-11-2013 at 10:56. دليل: حذف خبر تکراری 4 ماه پیش! سوپرکاپ

6. 9 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو-15 نوامبر

ژاوی : تیمی که بهتر ا بارسا بازی کند وجود ندارد
    مسی در حال ریکاوری است و به زودی به بهترین فرم باز خواهد گشت
    رونالدینهو را یاد من می آورد
    تاتا در بحث های خصوصی به من گفته است که قصد ندارد هیچ چیزی را تغییر دهد و از من خواسته بیشتر فعالیت کنم

کریستیانو و ابرا در اولین نبرد برای برزیل

جوردی آلبا به تمرینات بارسا بازگشت....
    عکس از تمرین امروز بارسا
    آلبا تمرینات انفرادی و مخصوص خودش رو شروع کرد.

تمرنات تیم با حضور 14 بازیکن برگزار شد

مسی ، آلبا ، آفلای مشغول ریکاوری بودند و پیکه و فابرگاس تمرینات اختصاصی خود را انجام دادند.
    پینتو ، اویر ، پویول ، مونتویا ، آدریانو ، ژاوی ، کوئنکا و تییو بازیکنان تیم اصلی و پاتریک ، ماسیپ ، سوارز ، ایلی ، آداما و سانابریا بازیکنان تیمهای جوانان و ب بارسا بودند.

مصاحبه الکسیس :

این به من احساس غرور میدهد که بتوانم دربرابر انگلیس بازی کنم ؛ سالهاست که آنها یکی ازجمله قوی ترین تیمهای جهان محسوب میشوند ؛ گلزنی به تیم قوی مثل انگلیس مزیت دیگری دارد ومن امیدوارم که ما دربرابرآنها یک بازی خوبی را ازخودبه نمایش بگذاریم.

درادامه اوبه تمجید ازفورستر پرداخت وی گفت:
    " رویاروی با او وقعا شگفت آور است؛اویک دروازه بان باقد وقامت بلند است که درگرفتن توپها مهارت زیادی ازخودبه خرچ میدهد، گل زدن به او کمی سخت خواهدبود ولی باآن هم ماامیدواریم که بتوانیم پیروز شویم ،به ثمر رساندن یک گل و کمک به تیمم برای پیروزی، فوق العاده خواهد بود".

چند روز پیش روزنامه (Soccerway) نقل قولهای دروغی اززبان الکسیس بازتاب کرده بود که الکسیس اینگونه پاسخگو شد :
    من می خواهم اعتراف کنم که این مصاحبه را هرگز من انجام نداده ام. من بسیار عصبانی و ناراحت هستم. همه چیز را انکار می کنم. انگلستان به راحتی می تواند فاتح جام جهانی شود."

نیمار در کنفرانس مطبوعاتی:

هر بازی دوستانه برای تیمن ملی ما حکم یک فینال و بازی در دور نهایی جام جهانی را دارد.هدف کسب قهرمانی در جام جهانی است و همه ما تلاش خواهیم کرد تا این رویا را بدست بیاوریم ولی فشارها زیاد است .
    مصدومیت برای هر بازیکنی سخت است و برای بازیکنی مانند مسی که در حال حاضر بهترین بازیکن جهان است سخت تر.باید ریکاوری کند و با تمرینات به تیم بازگردد.آرزو می کنم هر چه سریع تر او را در تیم ببینم .

منبع :اسپورت
    پیکه :

" من وباشگاه صحبت های را پیرامون تمدید قراردادم باهم درمیون گذاشتیم ، همه چی عالی پیش میره ؛هم من وهم باشگاه داریم به توافقات نهایی میرسیم؛ این رو همه میدانند که من یک بارسایی سرسخت هستم ،پس نباید کسی نگران باشه ،دربارسا فقط بردن مهم نیست .دراینجا خوب بازی کردن وپیروز شدن دربازیها دراولویت قرار دارد واین باعث پیشرفت بارسا شده است ".

پیکه" بارترا من را یاد دوران جوانی ام می اندازد ،اوسریع است ،منحصربه فرداست من آینده ای روشنی رو درانتظارش میبینم ".

پیکه" ما هنوزداریم پیشرفت میکنیم وهرروزبهتروبهترمیشویم؛ماا لان آماده رقابت هستیم . بایرین دراین فصل به مانند بارسای 4 سال پیش رقابت میکند ، آنها دارن خوب کار میکنند ".
    مصاحبه جدید سسک :

تیاگو مسی خودش هم می داند نمی تواند با دخترم روی هم بریزند (می خنده)
    دنی آلوس در نقش یک دی جی در رختکن هست .وقتی او نیست ، نیمار را جایگزین می کنیم.
    برای بردن توپ طلا شما باید دو فاکتور مهم داشته باشی .یک تیکت به عناوین رسیده باشد و شما نقش مهمی در این عناوین داشته باشی .چیزی که مسی انجام داده است.
    اگر می توانستم جای بازیکن دیگر باشم ، دوست داشتم آن بازیکن تیری آنری باشد

بهترین گلزنان تاریخ تیم ملی شیلی :

مارسلو سالس 37
    زامورانو 34
    کاسزیلی 29
    لیونل سانچز 23
    آراوینا 22
    سوازو 21
    الکسیس سانچز 20

ژاوی:
    مهارت های نیمار مرا به یاد رونالدینیو مي‌اندازد.

تیو و شریک زندگیش که بزودی نی نی کوچولوشون "کارلوتا" هم دنیا میاد .

مصاحبه جدید الگواخه دوست داشتنی :

من هیچ سرزنش و گلایه ای از بارسلونا ندارم .من از آنها بسیار ممنونم که همانطور که دوس داشتم از تیم رفتم.همیشه مانند ی قهرمان با من رفتار شده است.
    حیف شده است که مسی مصدوم شده است .تنها راه توقف او همین مصدومیت هاست.باید تلاش کند که دوباره اوج بگیرد.امیدوارم زودتر خوب شود.
    بازی 5-0 یک بازی تاریخی و رویایی بود که هرگز فراموش نمی شود

تیم بانوان بارسلونا با شکست تیم زوریخ موفق شد تا برای اولین بار در تاریخ باشگاه به مرحله یک چهارم نهایی جام باشگاههای اروپای بانوان برسه!

و عکس دیگه ای از رونمایی لباس آرژانتین برای جام جهانی

ﺩﻗﺎﻳﻖ ﺑﺎﺯﻱ, ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎ ﺗﺎ ﺑﻪ اﻳﻨﺠﺎﻱ ﻓﺼﻞ!!

8. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مصدومیت مسی،حقایق و دروغ ها

نشریه مارکا با انتشار گزارشی، به سوال هایی که این روزها در مورد مسی مطرح است، پاسخ داد
    سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، در دیدار هفته قبل تیمش مقابل بتیس دچار آسیب دیدگی شد و گفته می شود باید حداقل برای 6 هفته از میادین دور باشد.
    اما در همین مدت کوتاه بحث و گمانه زنی های زیادی مطرح شده و تا جایی پیش رفت که بعضی ها در مورد احتمال بازنشستگی او سخن گفتند.
    این شایعات باعث شد تا نشریه مارکا، با انتشار گزارشی، به سوالاتی که در این مدت در مورد این ستاره ریزنقش مطرح شده، پاسخ بدهد:
    آیا مصدومیت مسی جدی است؟
    خیر؛ پارگی عضله ران پای چپ او خیلی زیاد نیست و ریکاوری آن به زمان زیادی نیاز ندارد.
    آیا مسائل روانی روی مصدومیت جدید او به تاثیرگذار بوده است؟
    بله؛ از اولین باری که مسی در پارک دو پرنس دار آسیب دیدگی شد، او دیگر بدون نگرانی و ترس پای به میدان نگذاشته و همیشه نگران بازگشت مصدومیت بوده است.
    آیا تور تابستانی یکی از دلایل مصدومیت او بوده است؟
    خیر؛ اگرچه سفرهای طولانی کمکی به بهبود مصدومیت او نکرده اما نمی توان آنها را به طور مستقیم در مصدومیت او موثر دانست زیرا دو مصدومیت ابتدایی او در فصل گذشته بود.
    آیا او به شدت قبل تمرین می کند؟
    خیر؛ گفته می شود گواردیولا بود که از لئو انتظار زیادی داشت و وقتی دید که او نمی تواند به شدت قبل کار کند، نوکمپ را ترک کرد. رابطه آنها در چند ماه گذشته تقریبا قطع شده است. از آن زمان، لئو دیگر به شدت قبل تمرین نمی کند.
    آیا او زیر نظر یک متخصص تغذیه کار می کند؟
    نه دیگر. در پایان فصل گذشته، مسی دو کیلو اضافه وزن داشت و برای اینکه بتواند این وزن را کم کند، تحت نظر یک متخصص تغذیه بود. او توانست به وزن ایده آلش که بین 69-68 است، برسد.
    آیا او مجبور است تا از نظر فیزیکی به خودش فشار بیاورد؟
    نه همیشه؛ این بهایی است که او باید در قبال عنوان بهترین بازیکن دنیا بپردازد و وقتی تیم به او نیاز دارد، بهترین بازی را ارائه بدهد. این کاری بود که او در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی فصل قبل چمپیونزلیگ مقابل پاری سن ژرمن انجام داد؛ زمانی که او مجبور شد علی رغم اینکه کاملا بهبود پیدا نکرده بود، به میدان برود.
    آیا حضور نیمار در بارسا، روی او تاثیر داشت؟
    بله؛ از دو لحاظ. اولی از منظر فوتبالی است. اگرچه رابطه این دو خوب است اما حضور نیمار باعث شده تا اندازه ای توجهات در زمین از به مسی کمتر شود؛ در حالی که مسی عادت کرده بود در مرکز توجه باشد. بخش دوم، مسئله مالی است. اگر پول دستمزد نیمار را با پولی که بارسا برای خرید او به کمپانی N&N که متعلق به پدر این بازیکن است، جمع کنید، می بینید که دریافتی ستاره برزیلی از مسی بیشتر شده است.
    آیا مسئله مالیاتی و دادگاهی اش، روی مسی تاثیر گذاشته است؟
    بله؛ طبیعتا حضور در دادگاه به خاطر مشکل مالیاتی تجربه جالبی برای مسی نبود.
    آیا او در حال حاضر شرایط دشواری را پشت سر می گذارد؟
    بله؛ او انتظار نداشت که برای مدتی نسبتا طولانی از میادین دور شود. او از اینکه در این فصل شرایط چندان برایش خوب پیش نرفت، ناراحت است.

10. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

دنی آلوز: در بارسا از فوتبال خداحافظی نمیکنم

این مدافع باتجربه برزیلی دوران حرفه ای اش را از باهیا آغاز کرد و در سال 2002 راهی سویا شد و بعد از 6 فصل بازی در این باشگاه، در نهایت در سال 2008 به بارسا پیوست.
    دنی آلوس، مدافع بارسا، اعلام کرد که قصد ندارد تا پایان دوران حرفه ای اش در بارسا بماند و می خواهد در باهیا از فوتبال خداحافظی کند.
    این مدافع باتجربه برزیلی دوران حرفه ای اش را از باهیا آغاز کرد و در سال 2002 راهی سویا شد و بعد از 6 فصل بازی در این باشگاه، در نهایت در سال 2008 به بارسا پیوست.

او تاکنون بیش از 250 بازی رسمی برای آبی و اناری ها انجام داد و با این تیم دو قهرمانی در چمپیونزلیگ و 4 قهرمانی در لالیگا به دست آورد اما هنوز هم دوست دارد به باشگاه دوران نوجوانی اش برگردد.

آلوس به نشریه اسپانیایی اسپورت گفت:" قصد ندارم در بارسا از فوتبال خداحافظی کنم زیرا می خواهم در باشگاهی که فوتبال را در آن آغاز کردم، از فوتبال خداحافظی کنم؛ در باهیا.
    دورویی است اگر بگویم می خواهم در بارسا از فوتبال خداحافظی کنم زیرا چنین قصدی ندارم. باهیا جایی است که من در آن با فوتبال خداحافظی خواهم کرد.
    می خواهم برای سال ها به بازی کردن در بارسا ادامه بدهم اما در اینجا بازنشسته نخواهم شد."
    آلوس تا سال 2015 با بارسا قرارداد دارد.

12. 10 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

گزارش ویژه روز- به بهانه دهمین سالگرد شروع مسی با بارسا: دوستان و رقیبان از لئو می گویند

دراینجا می توانید جملات برگزیده دی استفانو، گواردیولا، مورینیو، بالوتلی، ونگر ،اتوئو، ریکلمه و رونالدینیو درمورد مسی را بخوانید
    ده سال پیش در چنین روزهایی بود که لیونل مسی ستاره آرژانتینی دنیای فوتبال و دارنده 4 توپ طلای فیفا اولین بازی رسمی اش برای تیم اصلی بارسلونا را مقابل پورتو برگزار کرد.
    به این بهانه قصد داریم تا به بازتاب جملاتی خواندنی درتوصیف ستاره آرژانتینی از زبان دوستان، سرمربیان، هم تیمی ها و رقبای مسی بپردازیم.برای خواندن این گزارش جذاب با ما باشید:

رونالدینیو: از نظر من مسی بچه ای است که همیشه برایم بچه می ماند.مسی برای من مثل یک برادر کوچکتر است؛ من شاهد رشد و پیشرفت او بودم و ازنظرم او بزرگترین بازیکن دنیاست که فقط حس غرور مرا بر می انگیزاند

مارسلو بیه لسا: مسی غیرقابل مقایسه است. او با کارهایی که انجام می دهد فقط تعجب تماشاچیانش را برمی انگیزاند

ژاوی ارناندس: مسی یک گذشته درخشان است. از آن فوتبالیست هایی که هر 25 یا 30 سال یکبار ظهور می کند.گل می زند، کمک می کند، بازیکنان حریف را تحت فشار می گذاردو سرنوشت را رقم می زند. او شماره یک است

پپ گواردیولا: من کاملا حس می کنم که همه سعی می کنند تاجای او را بگیرند. ما در مقابل بهترین بازیکن دنیا از هر لحاظ هستیم. اواین توانایی را دارد که هرکاری انجام دهد و هر سه روز یکبار بدرخشد

کیکه سانچس فلورس: از مسی به عنوان دی استفانوی قرن 21 یاد خواهد شد

بیسنته دل بوسکه: مسی یک غول است.همین و بس

یوپ هاینکس: مسی با وجود سن کمی که دارد در حد و اندازه های زیدان، پله، مارادونا و کرایوف است

ساموئل اتوئو: مسی در حقیقت مثل رونالدو، روماریو و رونالدینیو درکنار هم است

خوسه آئورلیو گی: مسی مثل مارادوناست ولی روی دور تند()

گواردیولا: روزی می رسد که به نوه هایم می گویم که من سرمربی لئوبوده ام

میچل: من رو درروی مارادونا بازی کرده ام و می توانم بگویم که چیزهایی که از مسی دیده ام را در هیچ فوتبالیست دیگری ندیده ام

ماریو بالوتلی: تنها یک بازیکن هست که کمی بهتر از من باشد واسم او لیونل مسی است(مزاح میکنه!!)

آرسن ونگر: مسی مثل یک بازیکن پلی استیشن است

لوئیس فیگو: دیدن مسی در حال فوتبال بازی کردن مثل رسیدن به بهترین لذت های دنیاست

آلفردو دی استفانو: مسی وقتی رو به جلو می رود، پاسهای کوتاه زیادی می دهد. کمتر کسانی هستند که این کار را انجام دهند. آنچه من در مسی واقعا می پسندم، حیله های فوتبالی اوست.اوتفاوت ها را رقم می زند چون واقعا قبراق و سرزنده است

خوان رومن ریکلمه: مسی تنها بازیکنی است که پابه توپ سریعتر از بدون توپ می دود

سانتیاگو سولاری: مسی طوری فوتبال را درک می کند که انگار بیش از 100 سال است که فوتبال بازی می کند

میگل آنخل لوتینا: مقایسه مسی با رونالدو، در واقع تمرین نادیده گرفتن مهارتهای فوتبالی است. مسی مسی است و بقیه، فوتبالیست هستند

مورینیو: وقتی به این فکر می کنم که یک بازیکن فوتبال باید چه کارهایی انجام دهد، نام کاکا، ایبراهیموویچ و مسی به ذهنم می آید. مسی پدیده ای است که از حالا به بعد هم دو یا سه توپ طلای دیگر خواهد برد.

============

ختم کلام، "لئو مســــــــــــــی" محبوب دل ها و بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان است

Last edited by E.N.A.Y.A.T; 17-11-2013 at 18:22.

14. 11 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

اگرکاپيتان اسپانيابودم مسي را انتخاب مي‌کردم

کاپيتان دوم بارسلونا اعتراف کرد اگر او کاپيتان تيم ملي اسپانيا بود در راي‌گيري براي انتخاب برنده توپ طلاي فيفا به هم‌تيمي آرژانتيني‌اش راي مي‌داد.

ژاوي هرناندس در گفت‌وگويي که صبح امروز (يکشنبه) با روزنامه اسپورت اسپانيا انجام داد، تاکيد کرد با وجود افت ليونل مسي در سال 2013 هنوز هم او را برترين بازيکن دنيا مي‌داند.

به گزارش تسنيم،ژاوي با اشاره به جو‌سازي برخي از رسانه‌ها در خصوص مراسم انتخاب برترين‌هاي فوتبال دنيا و اينکه خيلي‌ها شانسي براي مسي جهت کسب توپ طلاي فيفا قائل نيستند، اظهار داشت: مسي تا الان 4 دور متوالي توپ طلا را برده است و همين موضوع ممکن است سبب شود آنهايي که مي‌خواهند راي بدهند با خود بگويند او به اندازه کافي توپ طلا را برده است و شايد اين بار حق بازيکن ديگري باشد که اين جايزه را کسب کند. به نظر من اما با نگاهي به آمار عملکرد برترين بازيکنان دنيا مي‌شود تشخيص داد که مسي هنوز هم برترين است و شکي در اين مورد ندارم. اگر کاپيتان تيم ملي اسپانيا بودم به او راي مي‌دادم.

ژاوي افزود: اينکه آيا مسي برترين بازيکن دنيا است يک بحث است و اينکه آيا برترين بازيکن دنيا در سال 2013 بوده بحثي ديگر. اگر منظور از برترين بازيکن جهان برترين بازيکن در سال 2013 باشد آن وقت مي‌شود درباره گزينه‌هاي ديگر هم فکر کرد. به نظر من 4 دوره پيروزي لئو براي بردن توپ طلا شانس او براي کسب مجدد آن را کم کرده است.

ستاره خط مياني بارسلونا در پاسخ به اين سوال که «آيا در غياب مسي مصدوم روي بارسلونا فشار بيشتري خواهد آمد؟»، تصريح کرد: در گلاسکو و بازي برابر سلتيک ما بدون مسي به ميدان رفتيم. نمي‌شود کل بار تيم را روي دوش يک نفر گذاشت. اين اشتباه است. ما بدون مسي هم مي‌توانيم کار کنيم اما با او وضعيت‌مان بهتر است. تمام بار حملات ما روي شانه‌هاي مسي نيست. حملات ما از درون دورازه و با ويکتور والدس شروع مي‌شود. ما مي‌دانيم که بهترين بازيکن دنيا را در اختيار نداريم و اميدواريم که او هرچه سريع‌تر بهبودي‌اش را به دست آورد.

16. 7 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

ژاوی: اگه جای کاسیاس بودم به مسی رای میدادم/ بنا به دلایلی شانس لئو این بار کم اس

كاپيتان بارسا در مورد توپ طلا حرف هاي جالبي را مي زند.
    کاپیتان دوم بارسلونا اعتراف کرد اگر او کاپیتان تیم ملی اسپانیا بود در رای‌گیری برای انتخاب برنده توپ طلای فیفا به هم‌تیمی آرژانتینی‌اش رای می‌داد.ژاوی هرناندس در گفت‌وگویی که صبح امروز با روزنامه اسپورت اسپانیا انجام داد، تاکید کرد با وجود افت لیونل مسی در سال 2013 هنوز هم او را برترین بازیکن دنیا می‌داند.

ژاوی با اشاره به جو‌سازی برخی از رسانه‌ها در خصوص مراسم انتخاب برترین‌های فوتبال دنیا و اینکه خیلی‌ها شانسی برای مسی جهت کسب توپ طلای فیفا قائل نیستند، اظهار داشت: مسی تا الان 4 دور متوالی توپ طلا را برده است و همین موضوع ممکن است سبب شود آنهایی که می‌خواهند رای بدهند با خود بگویند او به اندازه کافی توپ طلا را برده است و شاید این بار حق بازیکن دیگری باشد که این جایزه را کسب کند. به نظر من اما با نگاهی به آمار عملکرد برترین بازیکنان دنیا می‌شود تشخیص داد که مسی هنوز هم برترین است و شکی در این مورد ندارم. اگر کاپیتان تیم ملی اسپانیا بودم به او رای می‌دادم.

ژاوی ادامه داد: اینکه آیا مسی برترین بازیکن دنیا است یک بحث است و اینکه آیا برترین بازیکن دنیا در سال 2013 بوده بحثی دیگر. اگر منظور از برترین بازیکن جهان برترین بازیکن در سال 2013 باشد آن وقت می‌شود درباره گزینه‌های دیگر هم فکر کرد. به نظر من 4 دوره پیروزی لئو برای بردن توپ طلا شانس او برای کسب مجدد آن را کم کرده است.

ستاره خط میانی بارسلونا در پاسخ به این سوال که «آیا در غیاب مسی مصدوم روی بارسلونا فشار بیشتری خواهد آمد؟»، گفت: در گلاسکو و بازی برابر سلتیک ما بدون مسی به میدان رفتیم. نمی‌شود کل بار تیم را روی دوش یک نفر گذاشت. این اشتباه است. ما بدون مسی هم می‌توانیم کار کنیم اما با او وضعیت‌مان بهتر است. تمام بار حملات ما روی شانه‌های مسی نیست. حملات ما از درون دورازه و با ویکتور والدس شروع می‌شود. ما می‌دانیم که بهترین بازیکن دنیا را در اختیار نداریم و امیدواریم که او هرچه سریع‌تر بهبودی‌اش را به دست آورد.

=========

لیونل مسی همچنین گفته قصد دارد برای جام جهانی آماده باشد.
    لیونل مسی از بارسلونا گفته ناراحت و خشمگین است.
    او در جریان برد چهار بر یک در خانه رئال بتیس در دقیقه 19 لنگ‌لنگان زمین را ترک کرد. او دچار پارگی همسترینگ شده و شش تا هشت هفته دور از میادین خواهد بود.
    مسی در گفتگو با اوله گفته از این بابت بسیار عصبانی است: «ناراحتم چون انتظار نداشتم که مصدوم شوم و البته عصبانی هستم چون تازه خوب شده بودم.»
    مسی البته افزود: «این مصدومیت اتفاق افتاد چون باید حتما باید روی می‌داد.»

مسی تا قبل از امسال بسیار کم مصدوم شده بود و از فصل 09-2008 تا پیش از این هر فصل بیش از 50 بازی باشگاهی انجام داده بود.
    می‌گویند انجام بازی‌های بسیار باعث مشکلات فعلی شده است. اما مسی پاسخ می‌دهد: «من که تنها فردی نیستم که در یک فصل تا این حد بازی می‌کند. بسیاری دیگر در لیگ هم هستند که به اندازه من بازی می‌کنند.»
    جام جهانی در پیش است و مسی می‌گوید: «می‌خواهم زمانی به میادین برگردم که بدنم بگوید حالم خوب است. من باید اطمینان حاصل کنم که می‌توانم برای جام جهانی به شکلی مناسب تمرین کنم.»

=========

مسی: در مورد مصدومیتم نباید به دنبال مسائل عجیب و غریب بود

تکرار مصدومیت من هم اتفاقی بود که می بایست رخ می داد و نباید چیزی را تغییر داد. هرزمان که حالم خوب باشد، بازی خواهم کرد و دلیلی نمی بینم که بخواهم برای خودم محدودیت هایی تعریف کنم.
    لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در گفتگو با روزنامه اوله به بررسی شرایط مصدومیت کنونی اش و صحبت هایی که دراین باره به گوش می رسد پرداخته و نظرش را دراین باره ابراز کرده.

مسی گفته:« خیلی وقتها افراد بدون آنکه اطلاعات کافی داشته باشند، صحبت هایی انجام می دهند که صحت ندارد. رژیم غذایی من همان رژیم همیشگی است و حرفهای بی پایه و اساس فراوانی دراین باره گفته می شود. من همان کار های همیشگی را انجام می دهم . رقابت های این فصل را با وزن ایده آلی شروع کردم که بتوانم تا پایان فصل حس خوبی داشته باشم. هیچ چیزی تغییری نکرده و در طول تمام این سالها همیشه با همین روند خوب و موفق بوده ام.برنامه ام بدین ترتیب است که هرزمان که بدنم به من اوکی بدهد، به زمین چمن بازخواهم گشت.»

این روزها خیلی ها معتقدند که مسی به خاطر سفرهای طولانی و انجام بازیهای فراوان دچار خستگی مزمن شده و همین موضوع را یکی از دلایل اصلی مصدومیت او می دانند.او در طول تابستان به مالزی، اروپا و آمریکا سفر کرد ودر طول 64 روز بیش از 120 هزار کیلومتر پرواز کرد و همین باعث شد تا او زمان کمتری برای استراحت داشته باشد.اما خود مسی دراین باره نظر دیگری دارد:«برگزاری بازیها در تعطیلات فقط نوعی تفریح، بدون فشار هستند.»

او درمورد نگرانی اش درمورد تکرار شدن مصدومیت هایش گفت:« آن اتفاقی که باید رخ دهد، می افتد.من تنها بازیکن دنیا نیستم که در طول یک فصل این تعداد بازی را برگزار می کند. تمام بازیکنانی که در لالیگا حضور دارند این کارراانجام می دهند. من طبق همان برنامه همیشگی پیش خواهم رفت.چون در ابتدای فصل واقعا خودمرا مجهز کرده ام و نباید به دنبال نکات و مسائل عجیب و غریب بود. درمورد حضور در جام جهانی هم باید بگویم که هر وقت زمانش فرا برسد، من تمریناتم را آغاز می کنم تا برای جام جهانی که رقابتی کلیدی است آماده باشم.»

مسی درکمال آرامش کار را دنبال می کند و در ادامه صحبت هایش می گوید:« مصدوم شدن خوب نیست و تکرار مصدومیت من هم اتفاقی بود که می بایست رخ می داد و نباید چیزی را تغییر داد. هرزمان که حالم خوب باشد، بازی خواهم کرد و دلیلی نمی بینم که بخواهم برای خودم محدودیت هایی تعریف کنم. من می دانم که وقتی سرمربی تیم می خواهد مرا از ترکیب تیم بیرون بکشد، این کار انجام خواهد شد و هیچ مشکلی هم نیست. نباید به دنبال چیزهایی که وجود ندارد بگردیم. هرچه بعد از این گفته می شود شایعه و ساخته ذهن برخی افراد است.»

محتوای مخفی: ... 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیس

نیمار: در غیاب مسی، فشار بیشتری احساس نمی کنم

ستاره 21ساله و برزیلی بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرده که دانی آلوس یکی از افرادی است که در بارسلونا بیشترین کمک ها را به او داشته.
    نیمار ستاره جوان و 21 ساله باشگاه بارسلونا در گفتگو با بین اسپورت درمورد مسائل مختلفی از جمله مصدومیت و غیبت مسی، زندگی در بارسلونا و دوستی اش با دانی آلوس صحبت کرده. او یادآوری کرده که در غیاب مسی که تا سال 2014 به دلیل مصدومیت قادر به همراهی بارسا نخواهد بود، بار مسئولیت روی دوش او افزایش نیافته است

نیمار در صحبت هایی گفته:« حس نمی کنم که به خاطر غیبت مسی فشار ویژه ای به دوش من وارد آمده باشد. امیدوارم که مسی در زودترین زمان ممکن بهبود بیابد و بتواند به ما کمک کند.»
    او درمورد زندگی در شهر بارسلونا گفت:« زندگی کردن در بارسلونا آسان است. بارسلونا شهر بزرگی است و جمعیت زیادی هم دارد و مردم خوبی دارد که همیشه آماده اند تا کمکت کنند. این فوق العاده است و من از این شهر واقعا خوشم می آید. اوضاع دقیقا همان طوری است که توقعش را داشتم. به لطف خدا رویایم محقق شده است.»

و بخش پایانی صحبت های او درمورد دانی آلوس بود:« او کسی است که بیشتر از هر فرددیگری به من کمک کرد و یکی از اصلی ترین افرادی بود که مرا متقاعد کرد که به بارسلونا بیایم. از زمانی که به اینجا آمدم هم دانی خیلی به من کمک کرده.»

18. 10 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازگشت به استادیوم ساکر سیتی بعد از 1227 روز.

فردا شب آندرس اینیستا به همراه تیم ملی اسپانیا در دیدار دوستانه ای مقابل تیم آفریقای جنوبی قرار میگیره. این بازی در ورزشگاه ساکر سیتی یعنی ورزشگاه میزبان فینال جام جهانی 2010 برگزار میشه که آندرس اینیستا تیم اسپانیا رو با گل دقایق آخر خودش برای اولین بار قهرمان جهان کرد. این بازی قطعا خاطرات زیادی رو برای انیستا و مردم اسپانیا زنده میکنه
    مصاحبه آلبا

- بهترین بازیکن جهان مسی است، در یک کلاس بالا. و به نظر من او تا زمانی‌ که خودش بخواهد بهترین خواهد بود.
    - ما از شیوه بازی مان راضی‌ هستیم. سیستم چرخشی به همه فرصت بازی میدهد، نتیجه گیری ما خوب شده و به نظر من همچنان خوب بازی می‌کنیم. در این مدت که تیم را از بیرون تماشا می‌کردم تیم در شرایط خوبی‌ است. ما حالا شیوه‌های متفاوتی برای بازی داریم. این را هم بگویم که جای پیش رفت همیشه وجود دارد.
    - مصدومیت من بدشانسی‌ محض بود آن هم در ابتدای فصل. ولی‌ حالا همه‌چیز خوب است و من هم کمتر از یک یا ۲هفته دیگر کاملا آماده بازی خواهم شد.

منبع: اسپرت
    ویکتور والدز در این فصل در کل رقابتها از 69 ضربه زده شده به دروازه ش 58 ضربه رو گرفته. (84.1%)

20. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •