تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 427 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس من درست گفتم این امکان برای w810 وجود نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

12

سلام بر همگيه ئوستان با صفا
    عرضم يه حضورتون امروز مي خوام تقريبا بيشتر سوالهام رو يه جا بپرسم
    مطمئنا سوال خيلي هاي ديگه هم هست:
    1-انواع فرمت کردن و به صورت کامل اگه مي دونيد توضيح بدين و بگين فرمت ها با هم چه فرقي دارن؟؟مثلا يه فرمت و خودم بلدم اما تا حالا امتحانش نکردم و نمي دونم چه چيزايي رو فرمت مي کنه:اول کد*#0737# رو از راست به چپ وترد مي کنيم بعدش هم اعداد 1 تا 5 رو مي زنيم
    ايا اصلا درست گفتم؟خوب حالا مثلا اين فرمت کردن با فرمت کردن که وصل کنم به pc و اونجوري فرمت کنم چه فرقي مي کنه؟بقيه فرمت ها رو هم بگين لطفا
    2-فرق شازر اصل با غير اصل چيه...ايا تفاوت قيمت دارن؟چقدر؟حالا اگه اصل نباشه چه اتفاقي ممکنه بيفته؟
    3-همين سوالم درباره ي باطري دارم..مثلا ديروز با يه باطري مواجه شدم که زده بود ساخت زاپن..از طرفي همه جا ميگن باطريه اصل اون باطري هستش که ساخت و پايانش با چين باشه..حالا فرق انها با هم در چي هستش؟تفاوت قيمتيشون چقدره؟اون قدري هست که روش وسواس داشته باشيم و فرضا موقعه ي خريد اين رو ملاک قرار بديم؟؟؟
    4-فرمت کردن باaster reset فرق داره؟الان احساسا مي کنم کمک و فقط کمي از سرعت گوشيم کم شده...الان بايد مستر ريستش کنم؟
    5-چون يه بار پيامد مستر ريست و چشيدم و مي دونم يه سري از چيزا رو پاک مي کنه مي خوام اين بار قبلش يه بک اپ بگيرم با برنامه يmyphoneexplorer و بعد با خيال راحت مستر ريستش کنم..اما بلد نيستم...لطفا بگين چه جوري بايد اين کار رو انجام بدم؟؟؟
    6-موقعه ي خريد گوشيه دست دوم مي شه فهميد که قاب فابريکه يا نيست؟
    7-يه جاي يکي از دوستان نوشته بود که با وارد کردن اين کد*#92702689#ميشه تو اکثر گوشي ها يه سريال و تاريخ ساخت گوشي پي برد...گوشيه من دبليو 810 هستش..اين کد که واسه من جواب نداد...ايا اشتباه وارد کردم؟يا اين که اين کد روي گوشي هاي SEکلا جواب نمي ده؟
    8-يه کدي هست متاسفانه الان خاطرم نيست...تقريبا اينجوريه:**>>*؟...يه همچين کدي که ميگن بزني وارد منوي مخفيه گوشي مي شي...اولا کد رو بگين بعد دقيقا بگين چه جوري واردش کنيم...يادمه اون موقع که اين کدم حفظ بودم نتونستم ازش استفاده کنم...نميدونم اشتباهم کجا بود اما من که نتونستم
    9-گوشيه من چنج شدست؟امي دونم اگه بخوام اپديت يا فلشش کنم سريالش مي پره..سوالم اينجاست ايا ريسکش مي ارزه ببرم واسم فلشش کنن؟ و بعد اينکه بعد اينکه فلش شد و حالا که دوباره بايد يه سريال بدن تا وارد شبکه بشه ايا مي شه همون سريالي که پريده رو بهش داد؟يا اينکه نه ديگه بايد يه سريال ديگه بهش داد؟
    10-حداکثر ميزان خسارت ناشي از فلش کردن براي يه گوشيه چنج شده مثل مال من چقدره؟
    دوستان هر کدوم از سوال رو مي دونن لطفا خيلي دقيق توضيح بدن که اين سوالات تقريبا تماميه سوالتيه که تو کلوب هاي مختلف پرسيده مي شه
    شاد باشيد

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

screen saver من در حالت none هستش ولی اثری از ساغت نیست
    میشه راهنمایی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    توی دبلیو500 و بعضی گوشی های دیگه یه حالت سومی هم هست که ساعت رو نشون میده که توی 810 این حالت رو نداره . به خاطر مصرف زیاد باطری. البته اگر امتحان کنی پشیمون میشی و خودت برش میداری چون خیلی باطری میسوزونه!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بر همگيه ئوستان با صفا
    عرضم يه حضورتون امروز مي خوام تقريبا بيشتر سوالهام رو يه جا بپرسم
    مطمئنا سوال خيلي هاي ديگه هم هست:
    1-انواع فرمت کردن و به صورت کامل اگه مي دونيد توضيح بدين و بگين فرمت ها با هم چه فرقي دارن؟؟مثلا يه فرمت و خودم بلدم اما تا حالا امتحانش نکردم و نمي دونم چه چيزايي رو فرمت مي کنه:اول کد*#0737# رو از راست به چپ وترد مي کنيم بعدش هم اعداد 1 تا 5 رو مي زنيم
    ايا اصلا درست گفتم؟خوب حالا مثلا اين فرمت کردن با فرمت کردن که وصل کنم به pc و اونجوري فرمت کنم چه فرقي مي کنه؟بقيه فرمت ها رو هم بگين لطفا
    2-فرق شازر اصل با غير اصل چيه...ايا تفاوت قيمت دارن؟چقدر؟حالا اگه اصل نباشه چه اتفاقي ممکنه بيفته؟
    3-همين سوالم درباره ي باطري دارم..مثلا ديروز با يه باطري مواجه شدم که زده بود ساخت زاپن..از طرفي همه جا ميگن باطريه اصل اون باطري هستش که ساخت و پايانش با چين باشه..حالا فرق انها با هم در چي هستش؟تفاوت قيمتيشون چقدره؟اون قدري هست که روش وسواس داشته باشيم و فرضا موقعه ي خريد اين رو ملاک قرار بديم؟؟؟
    4-فرمت کردن باaster reset فرق داره؟الان احساسا مي کنم کمک و فقط کمي از سرعت گوشيم کم شده...الان بايد مستر ريستش کنم؟
    5-چون يه بار پيامد مستر ريست و چشيدم و مي دونم يه سري از چيزا رو پاک مي کنه مي خوام اين بار قبلش يه بک اپ بگيرم با برنامه يmyphoneexplorer و بعد با خيال راحت مستر ريستش کنم..اما بلد نيستم...لطفا بگين چه جوري بايد اين کار رو انجام بدم؟؟؟
    6-موقعه ي خريد گوشيه دست دوم مي شه فهميد که قاب فابريکه يا نيست؟
    7-يه جاي يکي از دوستان نوشته بود که با وارد کردن اين کد*#92702689#ميشه تو اکثر گوشي ها يه سريال و تاريخ ساخت گوشي پي برد...گوشيه من دبليو 810 هستش..اين کد که واسه من جواب نداد...ايا اشتباه وارد کردم؟يا اين که اين کد روي گوشي هاي SEکلا جواب نمي ده؟
    8-يه کدي هست متاسفانه الان خاطرم نيست...تقريبا اينجوريه:**>>*؟...يه همچين کدي که ميگن بزني وارد منوي مخفيه گوشي مي شي...اولا کد رو بگين بعد دقيقا بگين چه جوري واردش کنيم...يادمه اون موقع که اين کدم حفظ بودم نتونستم ازش استفاده کنم...نميدونم اشتباهم کجا بود اما من که نتونستم
    9-گوشيه من چنج شدست؟امي دونم اگه بخوام اپديت يا فلشش کنم سريالش مي پره..سوالم اينجاست ايا ريسکش مي ارزه ببرم واسم فلشش کنن؟ و بعد اينکه بعد اينکه فلش شد و حالا که دوباره بايد يه سريال بدن تا وارد شبکه بشه ايا مي شه همون سريالي که پريده رو بهش داد؟يا اينکه نه ديگه بايد يه سريال ديگه بهش داد؟
    10-حداکثر ميزان خسارت ناشي از فلش کردن براي يه گوشيه چنج شده مثل مال من چقدره؟
    دوستان هر کدوم از سوال رو مي دونن لطفا خيلي دقيق توضيح بدن که اين سوالات تقريبا تماميه سوالتيه که تو کلوب هاي مختلف پرسيده مي شه
    شاد باشيد
    همه این حرفها صدها بار گفته شده و هر بار صدها پست در موردش نوشته شده . به خورده وقت بذاری همشو پیدا میکنی
    7 و 8 . ببین این کد رو بزن همه چیز همینجایت . راست.ستاره.چپ.چپ.ستاره.چپ.ست اره
    9 . ریسک چی می ارزه . به چی میارزه؟ اصلا با چه هدفی میخای فلش کنی؟ من چه میدونم گوشیت چشه که میخای فلشش کنی! اگر حوصله ات سر رفته واسه قشنگی میخای فلش کنی نمی ارزه.
    باید سریال 810 بهش بدی هم قبلی خودش میشه هم جدید.
    10 . 2000 تومان برای چنج imei

تاريخ عضويت
    Jan 2007

2

در مرود صدا خداییش دبلیو پونصد و پنجاه قبلیم از این 810 هم کیفیت صداش و هم بلندی صداش بهتر بود . این 810 با این همه تبلیغات نا امیدم کرد .

داره خودمونی میشه hani_death's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دزد بازاره آقا اونم چه جور.
    قیمتش همینه یا شایدم بیشتر.
    باطری چینی باشه . در ضمن برچسب رو روی باطری نمیزنن میزنن روی بدنه گوشی .
    همون جور که گفتم بهشون شرط کن که بعد از فلش کردن رجیستر نپرونه
    اگه اصلی بود یدونه هم واسه ما بگیر
    من امروز یه جایی قیمت گرفتم ریجستر دستی 275 می گفت ریجستر اصلی بدون گارانتی 10 تومن بیشتره
    بنظر شما کلکی تو کارشه؟
    شما دستور بده من 10 تا برات می گیرم یکی چه قابل داره؟
    ممنون که کمکم کردی
    موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

همه این حرفها صدها بار گفته شده و هر بار صدها پست در موردش نوشته شده . به خورده وقت بذاری همشو پیدا میکنی
    7 و 8 . ببین این کد رو بزن همه چیز همینجایت . راست.ستاره.چپ.چپ.ستاره.چپ.ست اره
    9 . ریسک چی می ارزه . به چی میارزه؟ اصلا با چه هدفی میخای فلش کنی؟ من چه میدونم گوشیت چشه که میخای فلشش کنی! اگر حوصله ات سر رفته واسه قشنگی میخای فلش کنی نمی ارزه.
    باید سریال 810 بهش بدی هم قبلی خودش میشه هم جدید.
    10 . 2000 تومان برای چنج imei
    دوست عزیز اگه قبل نوشتن این مسیج با کسی دعوات شده...به خدا تقصیر من نیست..چرا می زنی؟
    شما دیگه کم لطفی کردی.. من ماه هاست صفحه به صفحه ی تاپیک های اینجا رو می خونم...این سوال ها رو بعد خوندن مطالب دارم می پرسم...مثلا اگه جایی بهم نشون بدی که به طور کامل دربازه ی فرمت و انواعش صحبت شده باشه من حاضرم 2 روز دستامو بالا بگیرم و یک لنگی وایسم!!!تازه سوالام همچینم اماتور گونه نبوده...اگه به صفحات قبل نگاه کنی پر از مسیج هایی مثل اینه:اقا از کجا بفهمیم گوشیمون رجیستر شدست؟
    بله قبول دارم سوال 7و8 بی مورد بود....
    9-همه چیز گفتی اما اخرشم حداکثر ریسک رو نگفتی...اخه من بارها شنیدم که گوشی بعد فلش دیگه روشن نشده خوب اگه اینجوری باشه که عمرا نمی ارزه

بقیه سوالهام که هنوز بی جواب موندن...شاید صاحب این تاپیک بیاد دست ما رو هم بگیره....امین
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در مرود صدا خداییش دبلیو پونصد و پنجاه قبلیم از این 810 هم کیفیت صداش و هم بلندی صداش بهتر بود . این 810 با این همه تبلیغات نا امیدم کرد .
    خوب اگه از صدای کم 810 خبر نداشتی حق داری اینجوری نا امید شی...550 اصلا بلندی صداش معروف تو سری دبلیو و دقیقا 810 نقطه ی مقابلشه که کمترین صدا رو داره البته تو سری دبلیو...چون یه گوشی دیگه هم هست که صداش از 810 کمتره فکر کن

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من امروز یه جایی قیمت گرفتم ریجستر دستی 275 می گفت ریجستر اصلی بدون گارانتی 10 تومن بیشتره
    بنظر شما کلکی تو کارشه؟
    شما دستور بده من 10 تا برات می گیرم یکی چه قابل داره؟
    ممنون که کمکم کردی
    موفق باشی
    دمت گرم و سرت خوش باد.
    ببین بهت فاکتور معتبر میده یا نا . بعد بگو من فلش میکنم اگر رجیستر پروند برمیگردون. . این تنها راه فهمیدنه!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب اگه از صدای کم 810 خبر نداشتی حق داری اینجوری نا امید شی...550 اصلا بلندی صداش معروف تو سری دبلیو و دقیقا 810 نقطه ی مقابلشه که کمترین صدا رو داره البته تو سری دبلیو...چون یه گوشی دیگه هم هست که صداش از 810 کمتره فکر کن
    اره خبر داشتم اما همه میگفتن در عوض وضوح و شفافیت صدا خداس! هم تو اسپیکر هم تو هدفون. اما شفافیت و کیفیت 550 بهتر بود . من موندم چجوری شده گوشی موزیک سال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •