تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 444 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

- اون بخش تنظیمات h t h یه چیزی به اسم DNF داره که میتونی درصدش رو تغییر بدی!این DNF چیه؟
    DNF : Did not finished
    يعني بازي هايي كامل به پايان نرسيده.
    هر چي اين درصد كمتر باشه ، رتبه شما بهتره.

دوست عزيز شما گلد رو چند خريدي ؟
    DVD شما برنرمكس هست يا با معمولي هم ميشه بازي كرد ؟

2. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

يعني پوينت و رديم كد و اين چيزا نميخواد ؟ فري هست ؟
    بله فری هست ، تست شد. فقط نیاز به اکانت گلد ایکس باکس لایو دارید

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

DNF : Did not finished
    يعني بازي هايي كامل به پايان نرسيده.
    هر چي اين درصد كمتر باشه ، رتبه شما بهتره.

دوست عزيز شما گلد رو چند خريدي ؟
    DVD شما برنرمكس هست يا با معمولي هم ميشه بازي كرد ؟
    والا من 1 ماهش رو خریدم 25 تومن،dvdیم هم برنر هست ولی فک کنم با معمولی هم بشه و فرقی نداره...
    ولی اگه نخریدی برنر بخر یه بار خیالت خودتو راحت کن...
    بله فری هست ، تست شد. فقط نیاز به اکانت گلد ایکس باکس لایو دارید
    اینو که خیلی وقته برداشتن!وسطای فیفا 13 بود که گفتن دیگه پوینت نمیخواد بازیهای ea!

5. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

با KMPLAYER که صفحه سیاه نشون میده!
    با KMPLAYER خودمم سیاه بود
    با VLC پخش میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

آنلاین یک سری از قسمت هاش که فکر کنم Ranked Match هست نمیشه یا Legacy بازی کرد
    همه چی اونجا برابر هست
    دفاع تکتیکال هست و قابل تغییر نیست
    Paa Power هم Off هست و کلا همه چی برابر هست

در مسابقات Unranked همه چیز قابل تغییر هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

زا کجا بفهمم مال کدوم سروره؟مال من شاتل هست.این اطلاعات رو از سایت SPEEDTEST.NET گرفتم.

9. این کاربر از sh79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست من پینگ من 250 ایناست چی کار کنیم پینگ پایین بیاد
    اول شما باید از کیفیت خطتتون ببینی نویز و ... نداره
    به خدمات دهنده زنگ بزن ببین میتونن کاری بکنن
    درکل کاری نمیشه انجام داد فقط میتونی با کاهنده های پینگ کار کنی یکی رو بخری بعد ایکس باکس رو با کامپیوتر شیر کنی اینطوری شاید بهتر بشه ولی خود من حوصله این کار رو ندارم وگرنه انجام میدادم و نتیجه رو میگفتم واسه دوستان ولی یه سایت ایرانی بود دیدم پینگم اون موقع تست زدم 187 بود وقتی با سرور اونا همون ای پی رو پینگ کردم اورد زیر 100 واقعا عالی بود ولی خب باید تست بشه رو ایکس باکس

زا کجا بفهمم مال کدوم سروره؟مال من شاتل هست.این اطلاعات رو از سایت SPEEDTEST.NET گرفتم.
    وقتی تست تموم شد و اعلام نتیجه رو داد اسم سرور رو زیرش مینویسه میتونی ازش یه عکس بگیری همینجا اپ کن برات میگم ولی نوشته (وقتی سرور رو انتخاب میکنی بهت میگه مال چه کشوری و چه خدمات دهنده ای هست در اخر هم زیر سرعت و پینگ نوشته
    =========================================
    دوستان ایکس باکس باز لایو از امروز یعنی 1 اکتبر فکر کنم تا 6 اکتبر رایگان هست==========================================

دیشب عجب شانسی داشتم پینگم زیر 105 بود و تقریبا بدونه تایم اوت 4اکتبر دقیقا اولین دقائق همین روز 5 دقیقه بامداد رفتم لایو رایگان بود تا ساعت 4 صبح بازی کردم
    فقط سه تا تیم بر میداشتم بایرن مونیخ دورتموند و پاریسن ژرمن (دوستان بهم گفتن با این تیم ها تست کنم)
    خدایش پاریسن عجب غولی هست دوستان فقط کافیه سانتر کنید ایبرا و کاوانی حضور سبزشون نمیزاره توپ هدر بره از 10 تا سانتر اگه بیاد رو سرشون به جرات میتونم بگم 8 تا 9 تاش گل هست اون یه دونه هم واسه شک گذاشتم
    خدایش پاسهای پشت دفاع الان میدونم اگه یه زره دفاع بهم بریزه میتونید راحت پشت مدافعان پاس بدید (هوایی) بنده امروز تا ساعت 4 صبح بازی کردم حتی یه بازی هم نباختم اکثر بازی ها هم 3 تا 5 گل داشت یه بازی هم 7 به 1 بردم فقط یا بازی رو انجام دادم که طرف بنفیکا اورده بود دستکاری کرده بود به زور تونستم با دورتموند 2 به 1 ببرمش
    واقعا باید دفاعتون خیلی خیلی دقیق کار کنه کافیه حواستون به بازی کنهای سرعتی کم بشه دیگه تمام

ولی یه چیز دوستانی که تست کردن بگن بنده دیشب با سه نفر که چلسی برداشته بودند مشکل داشتم اونم دروازه بانشون پیتر چک
    واقعا اعجوبه هست هرچی شوت قدرتی فنی ... میزدم لامصب خیلی راحت میگرفت اکثر گل هام یا سر یا تک به تک بود
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خب من دوباره برگشتم با کلی ایراد از این بازی

1.سنگین بودن توپ : انگار 50 کیلو وزنشه به خدا . توپ که بلوکه بشه اصلا نمیرسی بهش انگار افتاده تو سرازیری و سرعتش هی بیشتر میشه تا میره اوت یا کرنر
    پاس به بازیکن ها میدی نمیتونن درست استپ کنن توپ رو حتی اگه Ball Control بازیکن 99 باشه ! حتما توپ از پاش فاصله میگیره و کسی اون دوروبر باشه توپو ازت میگیره
    خیلی کم پیش بیاد دروازه بان بتونه توپو کامل جمع کنه همش بلوک میکنه که زیادم میفته جلو پای حریف

2.سنگین بودن بازیکن ها : والا بخدا آدم احساس میکنه اینا همشون بالای 150 کیلو وزنشونه . داری میدویی بعد میخوای جهت عوض کنی یا برگردی عقب اینقدر لفتش میده که همه میرسن . اینگار یک کامیون با 1 تن بارش میخواد واسته و برگرده . فرقی هم نمیکنه بازیکن کی باشه . په په یا مسی یا مرته ساکر یا رونالدو

3.سنگین بودن کلیت بازی : در کل کل بازی ==/:@46گینه هم توپ هم بازیکن ها گیمر تسلط کامل رو بازی نداره . داری میری میخوای جهتو عوض کنی (نه که با تغییر جهت بخوای بازیکن رو جا بزاری) میرسن بهت لهت میکنن توپو میگیرین

4.نبودت تسلط روی دفاع : اصلا روی دفاعت تسلط نداری . واسه خودشون اینور اونور میرن . تا بخوای بیا/:@=;ی تو منطقه هدفت دیگه دیر شده . با این وضع دفاع خیلی سخت شده و یه بدن عقب بیفتی که خیلی پیش میاد دیگه افتادی و جبرانش سخته
    بازیکن های مثل مانزوکیچ یا لواندوفسکی و اینا شدا مثل لودر !!! مگه میشه اینارو مهار کرد !!! نه رو زمین نه رو هوا . رو هوا که...مگه خوابشو ببینی

5.پاس های پشت دفاع : من دفاعم بد نیست در مواردی خوب هم هست اما 4-5 بار شده که 4 تا بازیکن حریف با دروازه بانم 4 به تک شدن !!! با یک پاس پشت دفاع نا قابل
    این مشکل در 13 و در 12 هم بود اما کمتر بود و حواست جمع میبود راه داشت اما اینجا ماشاالله نوبره بهاره
    برای همینه که دیگه کسی روی زمین کار نمیکنه . همه زدن تو خط پاس پشت دفاع و سانتر . کلا بازی شده بسکتبال

اینا چیزایی بود که یادمه الان
    EA فعلا...یده با این بازی درست کردنش . اومده چاشنی واقعیت به بازی اضافه کنه بازیو به گند کشیده و رفته
    مگه با آپدیت یه کاری کنه وگرنه چجوری با این بازی میخوان مسابقات برگزار کنن !!!

یادمه پی ای اس 2012 یک چیزی داشت بهش میگفتن شوت L1 . اهل فن میدونن چی میگم . با مسی یا ویا میزدی رد خور نداشت و گل میشد برای همین تو مسابقات کسی حق نداشت بزنه و گفتن باگه
    الان شوت فنی فیفا دقیقا شده همون شوت L1 پی ای اس که کلیپشم گذاشتم دیدین

دلمون خوش بود فیفا باگ نداره که امسال ماشاالله ترکونده
    دوستم که واسه پی ای اس 2012 رفته بود مسابقات میگفت همرو رد میکردم میرسیدم به دروازه بعد نمیدونستم چجوری گل بزنم ! هر کار میخواستم بکنم باگ بود و ممنوع
    الان فیفا هم اگه یه فکری به حالش نکنن همین میشه
    فعلا سانترو شوت فنیش باگه !
    لامصب سانتر که بازیکن سرو بزنه 100% گله . یعنی ما تو فیفا 14 ضربه سری نداریم که مثلا بره اوت یا دروازه بان بگیره

اینایی که گفته شد از اثرات هر چه بیشتر شدن واقعیت در گیم هست که به این روز انداخته فیفا رو که یکی مثل منو که فن فیفا هستمو حتی پی ای اس رو روی سیستمم نصب نمیکنم برای یک بار امتحان اینقدر زده شدم
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 04-10-2013 at 19:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

والا من 1 ماهش رو خریدم 25 تومن،dvdیم هم برنر هست ولی فک کنم با معمولی هم بشه و فرقی نداره...
    ولی اگه نخریدی برنر بخر یه بار خیالت خودتو راحت کن...

اینو که خیلی وقته برداشتن!وسطای فیفا 13 بود که گفتن دیگه پوینت نمیخواد بازیهای ea!
    من خودم از فیفا11 دارم اورجینال میگیرم ، فیفا 13 هم از وسطا لایسنس کردم... باید پوینت میدادی که بازی لایسنس شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب من دوباره برگشتم با کلی ایراد از این بازی

1.سنگین بودن توپ : انگار 50 کیلو وزنشه به خدا . توپ که بلوکه بشه اصلا نمیرسی بهش انگار افتاده تو سرازیری و سرعتش هی بیشتر میشه تا میره اوت یا کرنر
    پاس به بازیکن ها میدی نمیتونن درست استپ کنن توپ رو حتی اگه Ball Control بازیکن 99 باشه ! حتما توپ از پاش فاصله میگیره و کسی اون دوروبر باشه توپو ازت میگیره
    خیلی کم پیش بیاد دروازه بان بتونه توپو کامل جمع کنه همش بلوک میکنه که زیادم میفته جلو پای حریف

2.سنگین بودن بازیکن ها : والا بخدا آدم احساس میکنه اینا همشون بالای 150 کیلو وزنشونه . داری میدویی بعد میخوای جهت عوض کنی یا برگردی عقب اینقدر لفتش میده که همه میرسن . اینگار یک کامیون با 1 تن بارش میخواد واسته و برگرده . فرقی هم نمیکنه بازیکن کی باشه . په په یا مسی یا مرته ساکر یا رونالدو

3.سنگین بودن کلیت بازی : در کل کل بازی ==/:@46گینه هم توپ هم بازیکن ها گیمر تسلط کامل رو بازی نداره . داری میری میخوای جهتو عوض کنی (نه که با تغییر جهت بخوای بازیکن رو جا بزاری) میرسن بهت لهت میکنن توپو میگیرین

4.نبودت تسلط روی دفاع : اصلا روی دفاعت تسلط نداری . واسه خودشون اینور اونور میرن . تا بخوای بیا/:@=;ی تو منطقه هدفت دیگه دیر شده . با این وضع دفاع خیلی سخت شده و یه بدن عقب بیفتی که خیلی پیش میاد دیگه افتادی و جبرانش سخته
    بازیکن های مثل مانزوکیچ یا لواندوفسکی و اینا شدا مثل لودر !!! مگه میشه اینارو مهار کرد !!! نه رو زمین نه رو هوا . رو هوا که...مگه خوابشو ببینی

5.پاس های پشت دفاع : من دفاعم بد نیست در مواردی خوب هم هست اما 4-5 بار شده که 4 تا بازیکن حریف با دروازه بانم 4 به تک شدن !!! با یک پاس پشت دفاع نا قابل
    این مشکل در 13 و در 12 هم بود اما کمتر بود و حواست جمع میبود راه داشت اما اینجا ماشاالله نوبره بهاره
    برای همینه که دیگه کسی روی زمین کار نمیکنه . همه زدن تو خط پاس پشت دفاع و سانتر . کلا بازی شده بسکتبال

اینا چیزایی بود که یادمه الان
    EA فعلا...یده با این بازی درست کردنش . اومده چاشنی واقعیت به بازی اضافه کنه بازیو به گند کشیده و رفته
    مگه با آپدیت یه کاری کنه وگرنه چجوری با این بازی میخوان مسابقات برگزار کنن !!!

یادمه پی ای اس 2012 یک چیزی داشت بهش میگفتن شوت L1 . اهل فن میدونن چی میگم . با مسی یا ویا میزدی رد خور نداشت و گل میشد برای همین تو مسابقات کسی حق نداشت بزنه و گفتن باگه
    الان شوت فنی فیفا دقیقا شده همون شوت L1 پی ای اس که کلیپشم گذاشتم دیدین

دلمون خوش بود فیفا باگ نداره که امسال ماشاالله ترکونده
    دوستم که واسه پی ای اس 2012 رفته بود مسابقات میگفت همرو رد میکردم میرسیدم به دروازه بعد نمیدونستم چجوری گل بزنم ! هر کار میخواستم بکنم باگ بود و ممنوع
    الان فیفا هم اگه یه فکری به حالش نکنن همین میشه
    فعلا سانترو شوت فنیش باگه !
    لامصب سانتر که بازیکن سرو بزنه 100% گله . یعنی ما تو فیفا 14 ضربه سری نداریم که مثلا بره اوت یا دروازه بان بگیره

اینایی که گفته شد از اثرات هر چه بیشتر شدن واقعیت در گیم هست که به این روز انداخته فیفا رو که یکی مثل منو که فن فیفا هستمو حتی پی ای اس رو روی سیستمم نصب نمیکنم برای یک بار امتحان اینقدر زده شدم
    سلام آقا کامیار.
    با توجه به احترامی که برای شما و نظر شما قائلم به نظرم شما دیگه خیلی داری اقرار میکنی.خیلی از دوستان دمو رو بازی کردن من جمله من و تا قسمتی با حرف های شما موافق هستم ولی دیگه نه تا این حد.شما کل بازی رو زیر سوال بردی.این همه از دوستان بازی کردن ولی هیچ کسی این طور مثل شما از بازی انتقاد نکرده.البته شما هم تقریبا بازی رو مسخره کردی.من خودم تو دمو بازی هایی رو داشتم که اصلا گل از روی ضربه سر نداشته.به نظر من بازی قابل قبول هست.مشکلاتی داره ولی نه تا این حد.
    ولی بازم نظر شما محترم هست و عقیده شما این بوده.منم نظر خودم رو گفتم.امیدوارم کدورتی پیش نیاد.

14. 4 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •