سلام.
من z 500 b تازه خریدم.وقتی باطری فوله یک ساعت بیشتر جواب نمیده.همه ی این مدل اینطوره یا فقط باطری من اینطوریه؟
سلام.
من z 500 b تازه خریدم.وقتی باطری فوله یک ساعت بیشتر جواب نمیده.همه ی این مدل اینطوره یا فقط باطری من اینطوریه؟
Last edited by panjerh; 18-07-2013 at 13:20.
سلام
تو رو خدا راهنماییم کنین با این همه مشکل که این لپ تاپ داشته و این جا هم ذکر شده واقعا این لپ تاپ ارزش خریدن داره؟؟(جواب فوری چون قصد خرید دارم و دو دلم)![]()
سلام.
من تازه خریدمش.پیشنهاد نمیکنم چون موقع بازی گرافیک کم میاره.باطری زیاد نگه نمیداره(یک ساعت)
از 2200 شروع میشه تا 2900
والا من قیمت پاساژ پایتخت رو دارم و فک کنم ارزون تر باشه
سلام.
من تازه خریدمش.پیشنهاد نمیکنم چون موقع بازی گرافیک کم میاره.باطری زیاد نگه نمیداره(یک ساعت)
دوست عزیز میشه چند تا از مشکل هاش رو بگین و با یه لپتاپ دیگه از این رده مقایسش کنید؟؟؟؟؟
شما تو چه بازی ای با گرافیک 635 کم آوردی؟؟؟
اگه لپ تاپی به جای z500 پیشنهاد میکنین بهم بگین؟واقعا دو دلم![]()
باطریش میگن کم دوم میاره
صفحه نمایشش کیفیتش کمه
زود داغ میکنه
مشکل نرم افزاریش هم بماند
شما بازم z500 رو پیشنهاد میکنین؟؟
میشه کسی جوابمو بده؟
من بین z500 و hp dv6 7300 با کانفینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Ci7 3630QM| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : GF 635M 2GB IIIII [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 8GB III |
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 1000 GB | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 15.6" | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : W 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Blu R
موندم یکی کمکم کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)