تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 624 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

از شما بعده عزیز
    از بدنت رد نمیشه
    می خوره به بدن شریف شما ، منعکس میشه به دیوار بعد میرسه به اون گیرنده مادون قرمز زلیل بدبخت ، کانال عوض میشه.
    د خوب نگرفتی چی شد دیگه ، اینی که من میگم با هیچ کنترل دیگه ای اعم از کنترل تلوزیون ، کنترل دی وی دی ، و سایر کنترل ها اتفاق نیوفتاد ، ولی وقتی با کنترل سینام میزدم شبکه عوض میشد
    حالا اگه قضیه انعکاس و پاس کاری امواج بین من ، دیوار ، برادرم ، آئینه ، تابلو ، قابلمه ، گلدون و بقیه ی لوازم تو اتاق باشه هم باز میشه گفت کنترلش خیلی قویه که این اتفاق میوفته . چون من قضیه ی انعکاس رو قبلا تست کرده بودم با کنترل های دیگه ، اما این اگر انعکاسی هم داره واقعا شعاع زیادی رو پوشش میده .

ولی در کل داداش من به ستاپ باکس خیلی نزدیک بود ، یعنی حتی اگه انعکاسیم بود باز ممکن نبود به ستاپ باکس برسه . حالا بقیه ی دوستایی که سینام دارن یه تستی کنن متوجه میشن

2. این کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

د خوب نگرفتی چی شد دیگه ، اینی که من میگم با هیچ کنترل دیگه ای اعم از کنترل تلوزیون ، کنترل دی وی دی ، و سایر کنترل ها اتفاق نیوفتاد ، ولی وقتی با کنترل سینام میزدم شبکه عوض میشد
    حالا اگه قضیه انعکاس و پاس کاری امواج بین من ، دیوار ، برادرم ، آئینه ، تابلو ، قابلمه ، گلدون و بقیه ی لوازم تو اتاق باشه هم باز میشه گفت کنترلش خیلی قویه که این اتفاق میوفته . چون من قضیه ی انعکاس رو قبلا تست کرده بودم با کنترل های دیگه ، اما این اگر انعکاسی هم داره واقعا شعاع زیادی رو پوشش میده .

ولی در کل داداش من به ستاپ باکس خیلی نزدیک بود ، یعنی حتی اگه انعکاسیم بود باز ممکن نبود به ستاپ باکس برسه . حالا بقیه ی دوستایی که سینام دارن یه تستی کنن متوجه میشن
    ببین راستی
    خیلی هم قوی باشه خوب نیست
    بره بدن ضرر داره.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

ببین راستی
    بره بدن ضرر داره.
    کنترل سینام حق کنترل پروویژن رو خورده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نا بابا
    اصل بود
    با گارانتي معتبر خود ماديران
    ظاهرش هم تقريبا همون بود فقط USb اومده بود جلو
    بازم نميدونم .... تغلب با گارانتب معتبر ؟؟؟؟
    درثاني اينهمه مارك
    كسي بخواد تغلبي بزنه چرا از اسم پشتوانه دار استفاده كنه
    هزار تا اسم ميتونه بزاره با ...
    Last edited by darachitan; 10-06-2010 at 16:22.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام دوستان من یه دونه یو اس بس ش رو گرفتم اسمش فک کنitems tv باشه الان میخوام کانال ع کنم طول میکشه حدود 5 تا30 ثانیه ولی رو شبکه های جام جم و مستند و... که فرکانسش یه چیز دیکس 5 ثانیه عوض میشه اشکال از کجبعد 1 دونه جام جم نشون میده فقط اونم 1 چرا؟
    بعد برنامه های شب که های استانیش تر خاصی داره الان اصفهانه ترتیبه خاصی داره یا نه؟
    پیشا پیش ممنون

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

ببین راستی
    بره بدن ضرر داره.
    میگم فکر کنم اگه همسایه ها مونم برن سینام بخرن اونوقت یکی یه شبکه رو عوض کنه تا هفتا محل اونورترم شبکشون عوض میشه
    هرچی میرم دور تر بازم میزنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یه دونه یو اس بس ش رو گرفتم اسمش فک کنitems tv باشه الان میخوام کانال ع کنم طول میکشه حدود 5 تا30 ثانیه ولی رو شبکه های جام جم و مستند و... که فرکانسش یه چیز دیکس 5 ثانیه عوض میشه اشکال از کجبعد 1 دونه جام جم نشون میده فقط اونم 1 چرا؟
    بعد برنامه های شب که های استانیش تر خاصی داره الان اصفهانه ترتیبه خاصی داره یا نه؟
    پیشا پیش ممنون
    سلام
    طبق گفته خانم سارا فاطمی اصل مدیر وبلاگ مادیران ، زمان تعویض کانال به قدرت سیگنال هم بستگی داره.
    ممکن هم هست چون دستگاه شما USB این مشکل پیش اومده چون اونطور که من تحقیق کردم USB ها مقداری از PCI و PCI-X ها کند تر هستند.
    Items به نظر برند خوبی میاد ، فروشگاه های زنجیره ای لاوان هم اینو می فروشن.

من خودم امروز یه دونه KWorld PCI خریدم ( هم آنالوگه ، هم دیجیتال ، هم رادیو fm داره ) که با آنتن خودش کیفیت سیگنالم بین 50 تا 50% زمان تعویض کانال از 2 تا 5 ثانیه طور می کشه ، که البته به خاطر ضعف در قدرت فرکانسه.
    بعدا وصلش می کنم به یه آنتن پدر مادر دار ببینم چی میشه.

من توصیه می کنم شما برنامه ی --- Viewer رو دانلود کنید و با اون قدرت سیگناله خودتون رو ببنید. ( هم پخش می کنه ، هم ضبط و ... )
    اینم لینک دانلودش از سایت دریا کامپیوتر - فکر کنم این برنامه ( --- Viewer ) با همه چیپ ها کار کنه ( 99% شک ندارم که کار می کنه ) _ قشنگیش اینجاس که باهاش می طونی کانال 1 تا 8 رو همزمان با هم ضبط کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این صفحه دو تا --- Viewer هست
    هر کدومو خاستی دانلود کن ولی اونی که سایزش بیشتره امکاناتش بیشتره.

اگه بعد از نصب نتونستی باهاش کار کنی یا نتوستی سرچ کنی ( خدایی من خدم گیر کرده بودم تو گل ) اینجا بگو تا اونجا که بتونم توضیح می دم

---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

میگم فکر کنم اگه همسایه ها مونم برن سینام بخرن اونوقت یکی یه شبکه رو عوض کنه تا هفتا محل اونورترم شبکشون عوض میشه
    هرچی میرم دور تر بازم میزنه
    lol
    مردم آزاری خوب نیست
    یعنی واقعا انقد قویه ؟!؟!؟!

پی نوشت :
    اگه مردم آزاری نکنی ، مردم آزاری می کنن

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------

راستی دوستان خبر ندارید این DVD Recorder های سونی یا پاناسونیک ----T PVR دارن یا نه؟
    اگه حدود قیمت هم رو بگی که دیگه .... خیلی توپ میشه.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

مردم آزاری خوب نیست
    یعنی واقعا انقد قویه ؟!؟!؟!
    آره واقعا قویه ، این شرکتا نرمال نیستن که ، یکی از این ور بوم میوفته یکی از اونور

راستی گفتی مردم آزاری خوب نیست یاد یه خاطره افتادم ..
    11-10 سالم که بود دائیم یه ویدئوی نو خریده بود (اون موقع داشتن ویدئو ممنوع بود ) بعد داشت فیلم میدید ، منم کنترل رو برداشته بودم یواشکی از بیرون اتاق از لای در هی میزدم خاموش میشد ، دائی بیچارم هی به دستگاه ور میرفت ببینه چشه ، آخر دستگاهو باز کرد
    Last edited by EhsanEricsson; 10-06-2010 at 20:00.

10. این کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آره واقعا قویه ، این شرکتا نرمال نیستن که ، یکی از این ور بوم میوفته یکی از اونور

راستی گفتی مردم آزاری خوب نیست یاد یه خاطره افتادم ..
    11-10 سالم که بود دائیم یه ویدئوی نو خریده بود (اون موقع داشتن ویدئو ممنوع بود ) بعد داشت فیلم میدید ، منم کنترل رو برداشته بودم یواشکی از بیرون اتاق از لای در هی میزدم خاموش میشد ، دائی بیچارم هی به دستگاه ور میرفت ببینه چشه ، آخر دستگاهو باز کرد
    ببین الان می تونی دیجیتال رو بگیری؟
    من که نمی تونم؟!
    کیفیت سیگنالم افت کرده از 50% به 2%

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

ببین الان می تونی دیجیتال رو بگیری؟
    من که نمی تونم؟!
    کیفیت سیگنالم افت کرده از 50% به 2%
    من آره میتونم بگیرم - اتفاقا کیفیت سیگنالم از 75% رسیده به 85%
    فکر کنم سیگنال تو اضافه شده به سیگنال من
    آنتنتو یه چک کن فیشتم یه چک کن اتصالی نداشته باشه

13. این کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •