سلام دوستان من یه دونه یو اس بس ش رو گرفتم اسمش فک کنitems tv باشه الان میخوام کانال ع کنم طول میکشه حدود 5 تا30 ثانیه ولی رو شبکه های جام جم و مستند و... که فرکانسش یه چیز دیکس 5 ثانیه عوض میشه اشکال از کجبعد 1 دونه جام جم نشون میده فقط اونم 1 چرا؟
بعد برنامه های شب که های استانیش تر خاصی داره الان اصفهانه ترتیبه خاصی داره یا نه؟
پیشا پیش ممنون
سلام
طبق گفته خانم سارا فاطمی اصل مدیر وبلاگ مادیران ، زمان تعویض کانال به قدرت سیگنال هم بستگی داره.
ممکن هم هست چون دستگاه شما USB این مشکل پیش اومده چون اونطور که من تحقیق کردم USB ها مقداری از PCI و PCI-X ها کند تر هستند.
Items به نظر برند خوبی میاد ، فروشگاه های زنجیره ای لاوان هم اینو می فروشن.
من خودم امروز یه دونه KWorld PCI خریدم ( هم آنالوگه ، هم دیجیتال ، هم رادیو fm داره ) که با آنتن خودش کیفیت سیگنالم بین 50 تا 50% زمان تعویض کانال از 2 تا 5 ثانیه طور می کشه ، که البته به خاطر ضعف در قدرت فرکانسه.
بعدا وصلش می کنم به یه آنتن پدر مادر دار ببینم چی میشه.
من توصیه می کنم شما برنامه ی --- Viewer رو دانلود کنید و با اون قدرت سیگناله خودتون رو ببنید. ( هم پخش می کنه ، هم ضبط و ... )
اینم لینک دانلودش از سایت دریا کامپیوتر - فکر کنم این برنامه ( --- Viewer ) با همه چیپ ها کار کنه ( 99% شک ندارم که کار می کنه
) _ قشنگیش اینجاس که باهاش می طونی کانال 1 تا 8 رو همزمان با هم ضبط کنی .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این صفحه دو تا --- Viewer هست
هر کدومو خاستی دانلود کن ولی اونی که سایزش بیشتره امکاناتش بیشتره.
اگه بعد از نصب نتونستی باهاش کار کنی یا نتوستی سرچ کنی ( خدایی من خدم گیر کرده بودم تو گل
) اینجا بگو تا اونجا که بتونم توضیح می دم .gif)
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
میگم فکر کنم اگه همسایه ها مونم برن سینام بخرن اونوقت یکی یه شبکه رو عوض کنه تا هفتا محل اونورترم شبکشون عوض میشه
هرچی میرم دور تر بازم میزنه
lol
مردم آزاری خوب نیست
یعنی واقعا انقد قویه ؟!؟!؟!
پی نوشت :
اگه مردم آزاری نکنی ، مردم آزاری می کنن
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
راستی دوستان خبر ندارید این DVD Recorder های سونی یا پاناسونیک ----T PVR دارن یا نه؟
اگه حدود قیمت هم رو بگی که دیگه .... خیلی توپ میشه.