تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 164 از 328 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

ببخشید یه سوال : تا به الان 163 صفحه تایپک جلو رفته ، آیا این صحبت ها و وسط کشیدن دین و اسلام و کل کل دختر و پسر ، دردی رو هم درمون کرده؟

آمار ازدواج بالا رفته؟ آمار طلاق کم شده ؟
    مهریه ها متعادل شده؟

هر کسی به نوعی سنگ خودش رو به سینه میزنه ، دختر از دختر حمایت بی جا میکنه ، پسر از پسر ....
    شما زمانی میتونی این صحبت ها رو موثر بدونی که در یک سطح کلان تصمیم گیرنده باشی ، وگرنه اعلام نظر در مورد تغییر قانون اونم در فروم چه سودی برای من جوون داره؟

حالا شما مدام بیا بگو قانون غلط و باید فلان و بهمان بشه ! درد من نوعی دوا میشه؟
    یا بیا بگو بیکارم و آه در بساط ندارم ، اونوقت بنده شاغل میشم؟

حرفها باید به گوش مسئولین برسه ، مسئولینی که بهتر از من و تو درد ماها رو میدونن اما نمیخوان کمکی کنن ....

و هزاران مسئله ی دیگه که .... فقط داره ماروسرگرم خودش میکنه تا زمان بگذره ...

2. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اصلا اینطوری نیست
    مرد اگر بیماری روانی یا هر مشکل خاص دیگری داشته باشه که پنهون کرده، زن میتونه براحتی طلاق بگیره
    البته گفتم باید مشکل خاص باشه نه هر بیماری ساده
    اشاره کردین 500 تا سکه را قبول دارین
    حالا بیاوو قبولش نکن
    500 میلیون در این زمونه خیلیه
    مردها بطور متوسط حقوقشون 800 تومن تا 1.5 میلیون هست
    وقتی ازدواج میکنند مخارج شدیدا میره بالا
    به فرض اجاره خونه را هم بده + مخارج خانواده
    به نظرت از این پول چقدرشو میتونه پس انداز کنه ماهانه ؟
    تازه مردی که مثلا رفته دانشگاه و خدمت و بعدش دنبال کار هستو با فرض شانس آورده و کار یافته از سن 25 سالگی میتونه پول جمع کنه
    وقتی هم که ازدواج میکنه مثلا 27 تا 32 سالشه
    توی این چند سال چقدر میتونه پس انداز داشته باشه ؟
    موقع ازدواج هم بیشک اقساط وام خودرو یا اپارتمان یا ازودواج هم به مخارجش اضافه میشه
    حالا بیاد 500 میلیون موقع طلاق بده به زن ؟
    زنی که حتی اگر 500 میلیونو بزاریش زیر رادیکال انقدر هم تو عمرش ندیده ....
    در کل شدیدا مخالفم با مهریه های بالای 110 تا

در مورد ضربه خوردن مخالفم
    اشکهای زنها را همه میتونند ببینند ولی اشکهای مردان را کسی نمیتونه ببینه
    این بستگی به شخصیت ادمها داره
    شاید یه زن خیلی بیخیال باشه و از طلاقش هم راضی باشه و بتونهب ا یه مرد بهتری هم ازدواج کنه ولی مرد نتونه
    پس نمیشه حتما گفت
    ولی به درصد بگم بله درصد اسیب پذیری زن در ایران در اینگونه موارد بیشتر از مرد هست

متاسفانه حرفاتون کاملا درسته
    نظر من همینه که بایستی حقوق زنها و مردان نزدیک هم باشه
    درسته مرد میتونه با چند نفر ازدواج کنه ولی زن هم میتونه خدایی نکرده روابطی مخفیانه با چند تا مرد داشته باشه
    اون سنگ سار و ... هم فکر نکنم عملی بشه و تا به اون مرحله برسه میشه امیدوار بود که تخفیفاتی داده بشه
    در کل با سنگسار شدن زن شدیدا مخالف هستم و یک کار غیر انسانی میدونم
    یه چیز هم خودم میگم با توجه به دیدگاه خودم نسبت به جامعه امروزی
    آمار خلاف در متاهلین داره بیشتر از مجردین میشه شاید هم هست

مطمئنا خیر
    خانمها حتی در زمان دختری (دوستی) هم حاظر نیستند دوستشون با دیگری روابط داشته باشه چه برسه به بعد از ازدواج

در مورد نظریه شمادر مورد مهریه بالا منم وقتی کم سن و سال بودم همین نظرو داشتم
    ولی وقتی میبینی یافتن دختری که شرایطش باهات بسازه خیلی سخته و حالا اومدیمو یکی یافتی اونم مهریه را بالا گفت انوقته که مجبور میشه قبول کنی
    در مورد حق دادن طلاق به زن الانش موافقم بعدا را نمیدونم
    در واقع زنی که شوهرشو نمیخواد ماندش از روی اجبار هم فایده ای نداره
    زن باید شوهرشو دوست داشته باشه با هر حالی که هست
    نه به خاطر مدرک تحصیلی و پولدار بودنش و ...
    چرا که وقتی شوهرشو به خاطر پول و مدرک و ... دوست داره مطمئنا فرد دیگری میتونه عقلشو بدزده با داشتن موارد نامبرده بهتر
    زن باید به خاطر درستکاری صداقت و با شخصیت بودن مرد، عاشقش بشه
    و رفتارهای مثبتی نظیر اینها

تا جایی که من میدونم عملی شده

در مورد سطور اول مخالفم
    چون شاید شما تمام مردانی را که میشناسین چنین تیپ شخصیتی داشتند
    ولی من مردانی را میشناسم که حتی تا قبل از ازدواج روابط عمیقی با زنی نداشته اند چه برسه بعد از ازدواج !
    در ضمن برای زن گرفتن فکر نکنم بضاعت مالی زیاد موثر باشه (منظور برای زن دومی)
    چون زن دوم معمولا بعد از ازدواج با زن اول درگیر میشه و کاری میکنه زن اول پاشو از زندگی مرد بکشه بیرون
    تا مرد را فقط برا خودش داشته باشه
    مگه میشه 2 زن تفاهم داشته باشند یه شوهر داشته باشند ؟ (کاش میشد :ی)

اول جواب سوال دومی
    چون چاره ای نداره
    تو مطالب قبلی هم اشاره کردم
    مگه چند تا گزینه میتونه پیدا کنه مهریه 14 تا را قبلو میکنند ؟
    در مورد سوال اولی
    اونها عمیق فکر نیمکنند
    معمولا موقعی که بحث تعداد مهیره میاد یه عده افراد کوته فکر میکند (حالا این مهریه را کی دادهو کی گرفته ؟)
    غافل از اینکه خیلیها داده و خیلیها گرفته اند
    کافیه یه سر به دادگاه های مربوطه بزنی اونوقت میگی یعنی کسی همس که درگیر طلاق نباشه ؟

اینم حرفیه
    کلا اکثر ایرانیها خودشونو خیلی زرنگ میدونند
    تو هر موقعیتی به فکر منافع خودشون هستند
    نمیگم نه که ناراحت بشی ولی در مورد من(ما) صدق نمیکنه

من فقط نمیدونم کشوری که اسلامی هست و تو اسلام تاکید شده مهریه ها باید پایین باشه چطور الان مهریه ها بالاست
    ؟
    مشکل روانی باید خیلی حاد باشه تا زن بتونه به راحتی طلاق بگیره.مثلا طرف دیوانه ی زنجیری باشه
    اگر طرف شیزوفرنی ، افسردگی یا از این بیماری هایی که واقعا اطرافیان رو اذیت میکنه داشته باشه و زن بخواد طلاق بگیره نمیتونه.

اینجوری که شما گفتید اگر اون جوان 500 تا سه رو نداشته باشه 110 تا رو هم نداره...بعدشم مگه همه مهریه شون رو میگیرن؟پس چطور خانم هایی که 500 تا سکه رو توی عمرشون ندیدن باید چندین میلیون جهیزیه بیارن؟

خب اینجا ایرانه.هر وقت بقیه ی قانون ها درست شد این هم درست میشه

4. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اولا الان شما در همین جا با خیلی از افراد همکلام میشد یعنی دارید فعل حرام انجام میدید بله؟
    دوما پس یعنی همکلامی در اداره و محل کار و بانک و سوپرمارکت و بیمارستان و ... هم باید حرام باشه درسته؟چون در تمام این مکانها هم همکلامی و نگاه وجود داره

و سوال دوم من رو درباره پیشنهادتون برای پیدا کردن همسر رو جواب ندادید
    منه جوان 27ساله با شرایط ازدواج چطور جفت زندگیم رو باید پیدا کنم وقتی نه در دانشگاه نه، محل کار، نه ... هرگز با هیچ جنس مخالفی حق برخورد ندارم؟
    نه اینجا مشکل شرعی نداره ، مرجع تقلید من حلال اعلام کرده .

خب اگه احتمال افتادن به گناه و هوس بازی باشه حرامه ، بله .

عشق در یک نگاه ، حرام هم نیست ،خیلی هم عاطفیه . بعدشم میرین خواستگاری ، بعد خواستگاری هرچه قدر میخوای نگاه کن چون به قصد ازدواج نگاه کنی نه هوس بازی حلاله .
    اولا الان شما در همین جا با خیلی از افراد همکلام میشد یعنی دارید فعل حرام انجام میدید بله؟
    دوما پس یعنی همکلامی در اداره و محل کار و بانک و سوپرمارکت و بیمارستان و ... هم باید حرام باشه درسته؟چون در تمام این مکانها هم همکلامی و نگاه وجود داره

و سوال دوم من رو درباره پیشنهادتون برای پیدا کردن همسر رو جواب ندادید
    منه جوان 27ساله با شرایط ازدواج چطور جفت زندگیم رو باید پیدا کنم وقتی نه در دانشگاه نه، محل کار، نه ... هرگز با هیچ جنس مخالفی حق برخورد ندارم؟
    مسأله 2787: نگاه كردن مرد به زن نامَحرم و حتّى دخترى كه نُه سالش تمام نشده ولى خوب و بد را مى فهمد و همچنين نگاه كردن به موى آنان، چه با قصد لذّت و چه بدون آن حرام است. و نگاه كردن به صورت و دستها اگر به قصد لذّت باشد حرام است، بلكه بنابر احتياط بدون قصد لذّت نيز به آن نگاه نكند و نيز نگاه كردن زن به بدن مرد نامحرم، حرام مى باشد.
    این تفکر اگر نکته ی مثبتی داشت فاجعه ای که امروزه شاهدش هستیم پیش نمیومد. حدود 1435 سال هستش که دوستان شما این صحبت ها رو میکنن و نتیجه ی مثبتی نداشته، اگر اجازه بدید علمی بحث بشه و صحبت بشه تا مشکلات حل بشه.
    گفتم تفکیک از نظر من ، گفتن چرا گفتم چون حرامه از نظر اسلام و ما مسلمان هستیم .

من نظرم رو گفتم ، حس میکنم اکثر دوستان هم مسلمان هستن ، اگه تعداد مسلمان ها در اقلیت بود نمیگفتم .
    حرامه یعنی من 5سال داشتم فعل حرام انجام می دادم می رفتم دانشگاه عجب!
    هم کلام شدن نگاه کردن با نامحرم حرامهاستادام خب خیلیا زن بودنحتی مجردم بودنهم کلاسی هامدختر تو انتشاراتخدایا منو نفرست جهنم!
    من چه بدونم شما با چه قصدی نگاه میکردی و موقع همکلام شدن چه حسی بهت دست میداده ، همه ی اینا باید در نظر گرفته بشه ، خب احتیاط واجب بر این بود که با استاد مرد برمیداشتی .
    خدا همه ی ما رو ببخشه ....

سلام.
    اگر نگاه به نامحرم حرام بود که اساتید دانشگاه و سخنرانان بی دین ترین انسانهای دنیا بودند.
    نگاه بستگی به نگاهش دارد. هر نگاه و صحبتی حرام نیست... متاسفانه خیلی از ما ایرانی ها تا بحث صحبت با نامحرم پیش میاد فکر می کنیم طرف قصد برقراری رابطه نامشروع داره. اما در بیشتر مواقع اینطور نیست. دانشگاه محیط علمی مناسبی برای تمرین روابط اجتماعی به شمار میره که متاسفانه داره خراب میشه. من دانشجوی دانشگاه علم و صنعت هستم توی این دانشگاه تقریبا" 95 درصد کلاسها تفکیک جنسیتی شده اند که اصلا" خوب نیست.

در ضمن یه تفکری هم در سنت ها وجود داره که میگه: سرنوشت شما از قبل معلومه و در آسمان ها مشخص شده شما با چه کسی ازدواج می کنید بنابراین نیازی به تحقیق و جست و جو برای مورد مناسب نیست! شما فقط بشنید خونه استراحت کنید تا وقت ازدواج خود به خود فرا برسه....
    این تفکر هم متاسفانه غلط هست.
    موفق باشید.
    من پخش بهشت و جهنم نیستم ، اما اگه گناه میکنن حتما میرن جهنم ...

نگاه کردن اگه احتمال افتادن به حرام بره گناهه ...

همین که میگی دانشگاه محیط خوبی برای تمرین روابط اجتماعی ، خودش دلیلیه برای تفکیک جنسیتی ، چون دانشگاه محیط رشد علمه نه روابط دخترا و پسرا ...

شاید از ام آی تی بودی میگفتم حلاله ، اما دانشجوی علم و صنعت یعنی دانشجویی که دوازده سال قبل از دانشگاه اصلا دختر تو کلاس ندیده ، کنکور هم تا تونسته درس خونده ، 95 درصد کلاساش تفکیک جنسیتی شدن ...

حقیقته دیگه

6. 5 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

محیط دانشگاه محفل خوبی برای ازدواجه و تفکیک جنسیت توصیه نمیشه ...

همه چیز بستگی به خود ادم ها داره که چه جور رفتار کنن چه جور بپوشن چه جور برخورد کنن و هدف و روش زندگی شون چه جور باشه

هر کسی صلاح و مصلحت خودشو خود میداند

8. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این رو بعدا اضافه کردید تا پست من تایید بشه شما دو تا پست دیگه هم دادی و یا پستتون رو ویرایش کردین

ولی روش اعتراض ا

:
    من همین جواب رودر پست قبل دادم اما هنوز تایید نشده متاسفانه

دقیقا نظر بنده با نظر شما یکی هست در این مورد .کاملا موافق این دیدگاه بودم و تا الان هستم اما سوال من اینجاست اون حقوق برابر که به کنار که باید اعمال بشه دقیقا یک خانوم اززمانی

که وارد زندگی اقا میشه این حق رو داره نه از قبل ( متاسفانه چه بسا هستند خانوم هایی که سر ماه طلب مهر میکنند ) خوب اگه اقا قبل از جدایی به فرض تمام اموال را به نام

کسی دیگه کرد اون موقع راهکار چی هست ؟! با توجه به این که قانون راه فرار زیادی برای اقا گذاشته !

.
    متوجه منظورتون از 2پست و وسرایش نشدم ولی ویرایش فقط برای اصلاح اغلاط املایی و تایپی بوده

مطلبتون درسته ولی خب در مقابل نوشتن 1400سکه در قباله چه تضمینی وجود داره که مرد این مبلغ رو بپردازه؟صدها مثال میشه اورد مرد کاری کرده زن خودش از مهریه بگزره و فقط بتونه طلاق بگیره و فرار کنه(در حال حاظر که دیگه این روشها اینقدر روتین شده مرد اگر خودش نخواد مهریه رو بده خیلی خیلی راحت میتونه با ده ها روش از زیرش فرار کنه)
    پس حرفتون درسته ولی از اونطرف هم همین وضعیت وجود داره

حالا سوال پس چه باید کرد؟
    جواب من اینه 1-باید اولا طرف مقابلت رو درست انتخاب کنی
    2-وقتی با کسی وارد زندگی شدی فقط به دنبال تشکیل زندگی سالم شاد و موفق باشی ولی خودت رو برای هر شرایطی اماده کنی

خب اگه احتمال افتادن به گناه و هوس بازی باشه حرامه ، بله .

عشق در یک نگاه ، حرام هم نیست ،خیلی هم عاطفیه . بعدشم میرین خواستگاری ، بعد خواستگاری هرچه قدر میخوای نگاه کن چون به قصد ازدواج نگاه کنی نه هوس بازی حلاله .

مسأله 2787: نگاه كردن مرد به زن نامَحرم و حتّى دخترى كه نُه سالش تمام نشده ولى خوب و بد را مى فهمد و همچنين نگاه كردن به موى آنان، چه با قصد لذّت و چه بدون آن حرام است. و نگاه كردن به صورت و دستها اگر به قصد لذّت باشد حرام است، بلكه بنابر احتياط بدون قصد لذّت نيز به آن نگاه نكند و نيز نگاه كردن زن به بدن مرد نامحرم، حرام مى باشد.

گفتم تفکیک از نظر من ، گفتن چرا گفتم چون حرامه از نظر اسلام و ما مسلمان هستیم .

من نظرم رو گفتم ، حس میکنم اکثر دوستان هم مسلمان هستن ، اگه تعداد مسلمان ها در اقلیت بود نمیگفتم .

من چه بدونم شما با چه قصدی نگاه میکردی و موقع همکلام شدن چه حسی بهت دست میداده ، همه ی اینا باید در نظر گرفته بشه ، خب احتیاط واجب بر این بود که با استاد مرد برمیداشتی .
    خدا همه ی ما رو ببخشه ....

من پخش بهشت و جهنم نیستم ، اما اگه گناه میکنن حتما میرن جهنم ...

نگاه کردن اگه احتمال افتادن به حرام بره گناهه ...

همین که میگی دانشگاه محیط خوبی برای تمرین روابط اجتماعی ، خودش دلیلیه برای تفکیک جنسیتی ، چون دانشگاه محیط رشد علمه نه روابط دخترا و پسرا ...

شاید از ام آی تی بودی میگفتم حلاله ، اما دانشجوی علم و صنعت یعنی دانشجویی که دوازده سال قبل از دانشگاه اصلا دختر تو کلاس ندیده ، کنکور هم تا تونسته درس خونده ، 95 درصد کلاساش تفکیک جنسیتی شدن ...

حقیقته دیگه
    من اصلا اینجا نمخوام بحث مذهبی کنم و بهتر بود شما فقط نظر خودتون رو بیان کنید و پاس ندین به مذهب
    خب شما فرمودید بهترین زمان ازدواج 22تا 27
    تا 27سالگی یک پسر که ارشد بگیرده فقط در مدرسه و دانشگاه و فوقش سربازی خواهد بود
    حالا وقتی پسری تا این سن فقط در محیط تفکیک شده وجود داشته این نگاه اول کجا باید شکل بگیره؟
    خیابان فقط میمونه که اونم دیگه شما حکم ارتداد بحث احتمالا بدید

مرجع تقلید شما یا اصلا اکثریت جامعه چیزی رو دستور بده ایا این دلیل بر درستیش میشه؟

بازم حراتون با مطالب دیگتون همخوانی نداره
    شما در این موضوع میگید دانشگاه فقط محیط علمی هست که از نظر من غلطه و دانشگاه و دانشجو بجز علم چیزهای دیگه هم باید یاد بگیره و انجام بده در اون محیط
    ولی در مقابل دانشگاه تبدیل به پادگاه شده و مسائل عقیدتی و دینی و سیاسی که هیچ ربطی به محیط علمی نداره اونجا وجود داره و بدون شک شما هم اونها رو قبول دارید

بازم باید بگم ازدواج باید از روی شناخت باشه حالا این شناخت جنبه ای زیادی داره مثل شناخت خود شناخت جنس مخالف شناخت جامعه و ...
    و هرکدوم از اینها سالها وقت لازم داره تا کسی به مرحله تکامل درش برسه
    ونمیشه فقط با یک نگاه و بعد بو کردن دهن توسط مادرشوهر ازدواج کرد بعد انتظار سلامت و موفقعیت هم داشت
    Last edited by havzhini; 02-11-2013 at 22:17.

10. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

صدها مثال میشه اورد مرد کاری کرده زن خودش از مهریه بگزره و فقط بتونه طلاق بگیره و فرار کنه(در حال حاظر که دیگه این روشها اینقدر روتین شده مرد اگر خودش نخواد مهریه رو بده خیلی خیلی راحت میتونه با ده ها روش از زیرش فرار کنه)
    پس حرفتون درسته ولی از اونطرف هم همین وضعیت وجود داره

حالا سوال پس چه باید کرد؟
    جواب من اینه 1-باید اولا طرف مقابلت رو درست انتخاب کنی
    2-وقتی با کسی وارد زندگی شدی فقط به دنبال تشکیل زندگی سالم شاد و موفق باشی ولی خودت رو برای هر شرایطی اماده کنی

پس شما مرد ها هم قبول دارید که شرایط نامتناسب و نابرابر هست و یک زن باید در خیلی جهات بجنگه در نهایت باید با همسرش هم سر موضوع

حقوق مسلمش حق طبیعیش هم بجنگه

این مساله واقعا ازار دهنده هست زندگی که یک زن با سیاست و مدیریت درست در بعضی زنان حتی کار کردن در کنار یک مرد برای یک اینده بهتر شروع

به ساختنش میکنه در نهایت مرد خیلی راحت بتونه اون رو از تون زندگی کنار بزاره بدون اینکه حتی ابتدایی ترین حقوق زن رو در نظر بگیره !

زندگی که یک زن در کنار مرد هر دو با تمام وجود برای تضمین موفقیتش تلاش کردند

در هر صورت موضوع مهریه (حقوق زن ) باید بررسی بشه . هنگام عقد

در مورد جواب سوالتون :

خسته نباشید واقعا بنده از نزدیک 10 صفحه قبل دارم(ازابتدای حضورم در این تاپیک) اشاره مستقیم به غرور وشخصیت و خودبینی و .. میکنم در مرد عفاف هم بسیار مهم هست

اعتقادی به عفیف بودن ازروی دین یا مذهب ندارم منظورم عفیف بودن بر اساس اصول و اعتقاد شخصی هست !مردی که خوددار باشه در زمان تجرد در زمان

تاهل هم همون مرد خواهد بود به دلیل اصول و قاعده ای که به اون معتقد بوده از ابتدا ! در نتیجه بر اساس احترامی که به خود قایله هرگز به همسرش خیانت نمیکنه !

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

والا وستا جان دقیقا حق با شماست!
    من فقط باید دوبار نقل قول بگیرم حرفی رو که زدم توضیح بدم بگم اقایون من منظورم این نیست من منظورم اینه!!!
    ===============================================
    احتمالا اشکال از بیان من هست خیلی مبهم حرف میزنم
    یادش بخیر پارسال هم پست های طویل بسیاری دراین زمینه داشتیم بعضی از دوستان حضور ذهن دارند حتما
    ولی واقعا از من یکی دیگه گذشته بخوام کل کل کنم بنابراین از این به بعد ترجیح میدم سکوت کنم تا مجبور نباشم حرف خودم رو دوباردوبار توضیح و بسط بدم
    اینو گفتم بدونید که صرف جواب ندادن دلیل بر جواب نداشتن نیست!
    همین دوسه تا خانوم هم که شرکت نکن اقایون میمونن و خودشون و خودشون و تایید صحبتهای هم
    موفق باشید
    بیان شما مشکلی نداره اما ممکنه هر کسی با توجه به تجربیات و افکار توی ذهنش برداشت متفاوتی داشته باشه

بله کل کل کردن و اثبات درستی حرف و نگاهی که هر فردی داره به بقیه درست نیستش فکر نکنم اینجا دادگاه حمایت از حقوق از دست رفته خانوم ها یا آقایون باشه

و خیلی آقایون هم هستند اینجا که در خیلی از موارد با هم توافق نظر ندارند .

دقت کنید من گفتم هستند مردانی که . .
    نگفتم همه مردان !
    بله متوجه منظورتون شدم فقط دوباره تاییدش کردم همین

===================

و کاش میشد به جای اثبات عقاید به هم دیگه یه کم از تجربیات خودتون میگفتید تا دیگران بتونند خودشون تصمیم گیرنده باشند که کدوم به دردشون میخوره و کدوم نه .

13. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

نمی دونم چرا بعضی ها فقط دیدگاه خودشون رو بیان نمی کنند و اینقدر به نام مذهب پرتُ پلا میگن ... همین مونده اینجا بخوان درس مذهبی بدن به یوزر ها به نام مذهبی بودنشون ...
    این مسئله ی تفکیک جنسیت یک دیدگاه افراطی در مورد مسائل هست که تنها افرادی که در زندگیشون کمبود هایی رو داشتند به نام مذهب این حرف ها رو بیان می کنن! واقعاً مسخرست که با این دیدگاه های بعضی مسلمونای افراطی تنها داریم دینمون رو زیر سوال می بریم و جلوه ی اسلام و خودمون رو در جهان بدبین می کنیم ! همین مونده چن وقت دیگه دانشگاه دخترانه پسرانه بشه ! ادارات شیفتی ! بانک ها هم همینطور و سایر ... خیابون مردانه زنانه! ... این انتهای کودن بودن بعضی افراد رو میرسونه که فضای علمی دانشگاه رو به این مسائل مسخره به بازی گرفتن ... از همین افراد ابله گاهی می شنویم یا می خونیم تو سایت ها که اینترنت مضره! یا هر کسی ماهواره می بیند نمی دونم مسلمان نیست یا مسادل دیگه که واقعاً شرم آور و ابلهانست. (نظر شخصی)

15. این کاربر از mehdi-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

چون حرامه ...

هم کلام شدن با نامحرم حرامه ...

نگاه کردن بهش حرامه ...

بله درست میگید شاید قوانین درست اجرا نمیشه

درسته دیگه محیط های دانشگاهی مثل قبل نیستش و افراد بیشتر از اون که برای کسب علم وارد دانشگاه بشن به دنبال روابط اجتماعی نامشروع هستند که شاید دلیلش محدودیت باشه اما فکر نکنم موجه باشه که خدایی نکرده به گناه الوده بشن و منجر به شکست عاطفی و حتی سایر مشکلات بشه

توجه کنید حتی اکر مرجع تقلیدتون هم موردی رو ذکر نکرده باشه باید به این صورت عمل کنید :

احتیاط را ترک نکند: این اصطلاح در هر موردی که فتوایی از فقیه نسبت به آن مورد ذکر نشده باشد به معنای احتیاط واجب است والا اگر در همان مورد و در کنار آن، فتوایی از فقیه ذکر شده باشد به معنای تاکید برحسن احتیاط است .

دانشگاه محیط علمی مناسبی برای تمرین روابط اجتماعی به شمار میره که متاسفانه داره خراب میشه. من دانشجوی دانشگاه علم و صنعت هستم توی این دانشگاه تقریبا" 95 درصد کلاسها تفکیک جنسیتی شده اند که اصلا" خوب نیست.

بنده هم توی دانشگاه آزاد که تفکیک جنسیتی نبود میدیدم افرادی رو که به بهانه تحصیل عمر و هزینه و ... خودشون رو تباه کردن و الان ناراحت هستند که چرا دانشگاه رفتنشون بی نتیجه موندش و البته تنها چیزی که از اون روابط براشون موندش یا شکست عاطفی بوده یا به گناه آلوده شدن و حتی یک مورد که منجر به ازدواج بشه رو هم ندیدم .

دیگه رفتار و حرکات بعضی از اساتید که بماند و ...

17. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

روابط اجتماعی نامشروع

ببخشید این حرف که زدید یکم راجعبش توضیح بدید

با این روند احساس میکنم باید با وضو وارد تاپیک بشم

اینجا تاپیک علمی هست تا زمانی که با شخص صحبت نکنی در یک جداقل زمان مشخص چطور میشه فهمید که ایا

اون شخص کاندید مناسبی برای ازدواج هست یا خیر ؟!

متاسفانه با این دیدگاه ازدواج صورت میگیره و شخص شکست میخوره در ازدواج و دچار سرخوردگی میشه

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •