اين طباطباييه چقدر چرت ميگه!اه اه
جاودانيوهم كه رئاليه طبق معول به شدت ناراحته!كم مونده گريه كنه
اين طباطباييه چقدر چرت ميگه!اه اه
جاودانيوهم كه رئاليه طبق معول به شدت ناراحته!كم مونده گريه كنه
ولی بعنوان یه رئالی از بازیتون خوشم اومد و اگه همین جور ادامه بدین میتونین به فینال بیایند
ولی باید قبول کنید یکم تو دفاع ضعیفید اگه میلان یکم فشاور میاورد به مشکل میخوردید
خداییش تو این چند سال که با نتیجه های فوق العاده ای خیلی از تیمارو بردیم و تحقیر کردیم ولی این بازی واقعا هیجان خاصی داشت شاید به دلیل 2 تا خوردن بازی رفت و حرفای بازیکنان که یه حالت حماسی به بازی داد و همه بازیکنا حرفاشونو به کرسسی نشوندن و هیچ کس آتیش نمیگیره!!!
تيتو هم كه ظاهرا تا چند وقت ديگه بر ميگرده و بارسا ميره واسه اوج گرفتن دوباره
ولي از الان ديگه تيم به تيتو نياز داره اميدوارم زودتر برگرده
دوست من ممنون از تبریکتون میشه اینقدر این وسط پارازیت ندین!!!
خط دفاع بی اشکال بود من نمیدونم شما کدوم بازیو داشتی میدیدی!!!؟
..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole ..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole ..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole ..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole..Ole ..Ole..Ole..Oleیکی بیاد منو جمع کنه الان دیوونه شدم و ممکنه کار دست خودم بدم!!!
barcaaaaaaa barcaaaaaaaaaaaaaa barcaaaaaaaaaaaa baracccccaaaaaaa
//////////////////
الان میرم بیرون خونه تک تک اون کسایی که قبل بازی چیز میگفتن و ........![]()
گل دوم مسی رو که نگاه میکنی، فکر میکنی گل زدن چقدر ساده هست...!
تبریک میگم.
جهت یادآوری دوستان:
401- بيهودهنويسی و Spamming ممنوع! پستهای بیفایدهای كه "به اطلاعات مفيد كاربران نيفزايد"، در هر تاپيكی كه داده شده باشد حذف خواهد شد.
تذکر: با توجه به شمارش پستها و وجود دکمه تشکر در انجمن، ارسال لحظه به لحظه، پستهای بیمحتوا، صرفا تبریک، تشکر و امثال اینها ممنوع میباشد. در جهت تایید یا قدردانی از سایر پستها از کلید تشکر استفاده کنید.
Last edited by kasra_khan2003; 13-03-2013 at 01:29.
اول از همه تبریک به تمام طرفدارای بارسا ... بعد هم تبریک به جامعه فوتبال !
تا به حال هیچ وقت تیم رو این قدر یک دل ندیده بودم ... از همون اول بازی همه با یک هدف و محکم شروع کردن ...
و واقعا گل زود هنگام مسی خیلی ضروری بود ... و بقیه گل ها هم همه در بهترین زمان ها زده شدن .. غیر از گل چهارم که تا قبلش داشت نفس منو بند می آورد
امروز واقعا نشون دادیم بهترین دفاع حمله است ... من کلا نیمه دوم الشراوی رو ندیدم .. تعویض شده بود ؟
حالا بالوتلی هم میتونه چشم هاش رو باز کنه و مسی رو تو زمین ببینه ... بازگشت ویا هم کاملا شکوهمندانه بود ..
ولی من امیدوارم هر چه زود تر تیتو به تیم اضافه بشه ... واقعا بیشتر از این نمیشه نبود سرمربی رو تحمل کرد ...
در آخر خیلی خوشحالم که تیم مثل همیشه با تکیه به توانایی های فنی بالاش به مرحله بعد صعود نه ... کمک ِ داور ...
من برم تا 13 بشمرم تا خوابم ببره![]()
Last edited by CATALONIA; 13-03-2013 at 01:26.
تیتو هم برا بازی بعدی در چمپیون رو نیمکت هست این رو اعلام کرده بودن!!!
فقط چندتا بازی تو لالیگارو فکر کنم نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)