این شادی بعد گل رونالدو معنی خاصی داره؟
این شادی بعد گل رونالدو معنی خاصی داره؟
اتفاقا خیلی هم خوبه که لوپز پیشرفت کرده و آمادس ، چرا؟ چون بعد از دوره ی مصدومیت ایکر ، ایکر با علم اینکه یه گلر خوب دیگه هم تو تیم هست ، سعی میکنه بهترین بازی شو
ارائه بده ، اتفاقا من عاشق اینجور رقابت هام ، البته این رو هم اضافه کنم که درخشش دیگو ، نباید باعث بشه که ذره ای از بزرگی کاپیتان رو فراموش کنیم
دقیقا اطلاعی ندارم ، ولی قبلا بعد از این حرکت ، مثل فرانچسکو توتی ، انگشت شصت شو میکرد
دهنش که مربوط به دوران طفولیت پسر کریس بود ، این هم حتما مربوط به همون قضیه هستش...
ماریو بازی کردن اینا تو هواپیما (ماریو همون قارچ کش هستش)
خب بازی رو درست حسابی ندیدم
ولی چیزی که انگار معلومه اینه که
خوزه قید لیگا رو زده ، این میتونه فرصت بیشتری بده به بازیکنایی مثل موراتا تا خودشونو بیشتر نشون بدن ، از طرفی هم تیم میتونه در مواقع حساس فصل بیشتر استراحت کنه ، ولی در کنار همه ی اینها اگه تیم 3 رئال هم بفرستیم تو زمین باز رونالدو فیکسهکلا خستگی روش تاثیری نمی گذارد ...
کاکا هم انصافا چند تا بازیه داره خوب بازی میکنه ، بازی با منچستر خیلی عالی نبود ولی خوب بود و میتونست یه گل بزنه که بدشانسی آورد ، تو دو بازی آخر لیگا هم هر وقت اومده خیلی تاثیر گذار بوده ، درسته حقوقش بالاست ولی بمونه بهتره
این عکس هم در نوع خودش جالبه :
![]()
بهرحال چالش جالبی برای کاسیاس ،لوپز و همین طور خوزه است که نابر وان کی باید باشه.
بعید میدونم با این درخشش و عملکرد خوب ، لوپز حاضر بشه روی نیمکت بشینه.احتمالا با بازگشت محتمل کاسیاس به ترکیب اصلی لوپز هم از رئال جدا بشه.
پ ن:خدا رو چه دیدی شاید سر از بارسا در اورد.![]()
در مورد پاس گل...فکر نکنم این آمار درست باشه...ژاوی و اینیستا الان سالها دارن برای بارسا بازی می کنن...مجموعا فقط 92 پاس؟
آمار پاس گل ژاوی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار پاس گل اینیستا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M E S S I; 11-03-2013 at 14:19.
طبق این جدول اینیستا 57 تا و ژاوی 81 پاس گل در لیگ و سی ال برای بارسا دادن.(در کل دوران بازیشون)
در سال 2012-2013 مجموعا 21 پاس گل دادن که فکر کنم مسوت 23 تا داده بود
فک کنم اشتباه حساب کردی! :در سال 2012-2013 مجموعا 21 پاس گل دادن که فکر کنم مسوت 23 تا داده بود
![]()
Last edited by M E S S I; 11-03-2013 at 14:49.
من فقط باشگاهی رو حساب کردم...آمار مسوت رو هم شنیده بودم که ظاهرا آمار کلی بوده
Cristiano Ronaldo vs Celta Vigo Away10.03.2013) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27MB|FLV
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)