تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 232 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

همین حرف دوستمون لپ کلامه : گارانتی رسمی یعنی دزدی قانونی ( اصلا وقتی خود سامسونگ هیچ کدوم اینا رو قبول نداره موندم این رسمی رو از کجا میارن ؟ )
    من خودم از همون اول بدون گارانتی خریدمش.
    سلام.

دوست عزیز سه شرکت فوق رو که عرض کردم خدمتتون به عنوان نماینده رسمی سامسونگ در ایران از طرف سامسونگ مورد تائید هستند ضمن اینکه گارانتیهاشون هم در سرتاسر دنیا توسط نمایندگیهای سامسونگ مورد قبول هست.شما حتی برای نصب رامهای آپدیت هم اگر با داشتن گارانتی به این شرکتها مراجعه کنی بدون دریافت هزینه برات آپدیت میکنن.گارانتی سام تل یک هفته هم تعویض داره.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

پس رام رسمی بریزم مشکل نداره. چون من رام رسمی انگلیس رو ریختم و ازش هم راضیم.
    گارانتی چیه دیگه
    من با گارانتی مایکروتل خریدم روز بعدش روت کردم گوشی رو به همین راحتی و به همین خوشمزگی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    سلام.

شما رام رسمی بریزی ،رام غیر رسمی بریزی ،روت کنی و....اگر موقع مراجعه به گارانتی بدونی باید چکار کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.کافیه رام رسمی رو دوباره نصب کنی(روت خود بخود از بین میره) و در آخر هم کانتر گوشی رو صفر کنی .(البته اگر گوشی روشن نشه یا مثلا" توی دانلودینگ نره اونموقع کار به مشکل میخوره)
    به همین سادگی.

4. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اگه میشه اموزش روت کردن رو هم بزارید
    سلام.

برای روت بین رامهای ICS و JB تفاوت هست بفرمایید رامتون از کدوم دسته هست تا دوستان راهنمایی بفرمایند.

6. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان اگر کسی از دوستان کد مخفی برای اطلاع از میزان کارکرد یعنی همون مکالمه گوشی را می دونی بذاره ممنون میشم

8. این کاربر از vahid1414 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان اگر کسی از دوستان کد مخفی برای اطلاع از میزان کارکرد یعنی همون مکالمه گوشی را می دونی بذاره ممنون میشم
    سلام.

برای اینکه مدت زمان کارکرد گوشی رو بدونید میتونید برید توی قسمت ستینگ و به ترتیب زیر برید جلو:(اما مدت مکالمه رو نمیدونم)

Setting=>About device=>Status=>Up Time

توی قسمت آپتایم مدت کارکرد گوشی مشخصه.

10. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با تشکر این up time از اون وقتیه که گوشی رو روشن میکنی و وقتی دوباره خاموش شه اون ساعت صفر میشه من ساعت کارکرد رو از زمان ساخت کارخانه میخواستم مثل نوکیا که همچین کدی رو داره
    سلام.

برای اینکه مدت زمان کارکرد گوشی رو بدونید میتونید برید توی قسمت ستینگ و به ترتیب زیر برید جلو:(اما مدت مکالمه رو نمیدونم)

Setting=>About device=>Status=>Up Time

توی قسمت آپتایم مدت کارکرد گوشی مشخصه.

12. 3 کاربر از vahid1414 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام ، ممنون میشم یکی نمایندگی مایکروتل رو توی تهران شمارشو برام پ.خ کنه ، و چندتا از موبایل فروشی های پاساژ علاالدین که قیمت فروششون خوبه ... با اطلاعات تلفنی و 0212323 نتیجه ای نگرفتم !
    یه شماره از خیابون جمهوری بود 16 گیگ سفید با گارانتی مایکروتل رو میداد 1630!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdy2504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام ..می خواستم بپرسم این کد *#*#8255#*#* رو توی galaxy s3 mini می زنم اما میره واسه شماره گیری ...
    برای گرفتن اطلاعات GTalk Service Monito رو بگیرم اما متاسفانه نشون نمی ده ..چطور باید این کد رو زد.. من توی قسمت شماره گیری میزنم اما به شماره گیری میکنه و اطلاعات رو نشون نمیده ..

سوال بعدی من در مورد 2 تا عکس زیر هستش

می خواستم بپرسم کسی می دونه توی عکس های بالا که مربوط به galaxy s3 mini قسمت تظیمات gprs هست کدوم گزینه ها با عبارات زیر که در کامپیوتر هست مطابقت داره

ip server
    subnet mask
    defaul getway

Dns 1
    Dns 2

این گزینه ها کدوم هستش و پروتکل iIpv4 رو چطور میشه توی عکس فعال کرد و توی نوع Apn چی باید نوشت کسی می تونه یک توضیحاتی در این گزینه ها بده ممنون میشم چون نیاز هست می خوام یک کانکشن بسازم که با لپ تاپ ست کنم ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با تشکر این up time از اون وقتیه که گوشی رو روشن میکنی و وقتی دوباره خاموش شه اون ساعت صفر میشه من ساعت کارکرد رو از زمان ساخت کارخانه میخواستم مثل نوکیا که همچین کدی رو داره
    سلام.

بله کاملا" حق با شماست بنده تست نکرده بودم.به دانسته های من هم افزوده شد سپاسگزارم .

16. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان امروز اين ايميل به جيميل من از طرف sumsung apps فرستاده شده:

اطلاعیه عمومی
    کاربر محترم
    بدینوسیله به آگاهی می رساند که از تاریخ {22 می، 2013} خدمات برنامه های کاربردی سامسونگ به جهت برخی موانع حقوقی موقتاً متوقف خواهد شد.
    پیشنهاد می گردد تا پیش از تاریخ مذکور برنامه های کاربردی گوشی سامسونگ خود را بروزرسانی نمایید، در غیر اینصورت پس از آن تاریخ، بروزرسانی برنامه ها امکان پذیر نخواهد بود.
    این اطلاعیه، به موجب ماده 2 -10 شرایط استفاده از برنامه های کاربردی سامسونگ برای خریداران و ماده 2-23 شرایط و ضوابط خدمات سامسونگ، یک اخطاریه قبلی در خصوص توقف خدمات برنامه های کاربردی تلقی می گردد.
    پوزش ما را از بابت وضع پیش آمده بپذیرید.

خوب اين يعني چي الان؟ كسي اطلاع داره واسه چيه؟

18. 2 کاربر از عاليه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •