سلام دوستان میخوام یه هدست بگیرم تو بازه ی 100 تا 200 تومن که هم کیفیت پخش خوبی داشته و هم صدا رو با کیفیت وبدون نویز ضبط کنه...
سلام دوستان میخوام یه هدست بگیرم تو بازه ی 100 تا 200 تومن که هم کیفیت پخش خوبی داشته و هم صدا رو با کیفیت وبدون نویز ضبط کنه...
سلام . خسته نباشید . من یه هدفون بی سیم میخوام بگیرم . بودجه هم 150 تا 200 در نظر دارم . یه مدل AKG دیدم . نظرتون چیه ؟
دوستان میخوام یه creative ep630 بخرم، اصل میخوام. کسی جایی رو نمیشناسه؟ اگه سایت باشه بهتره. میخوام مطمئن باشه...
مرسی
سلام .. شما میتونی از پاساژ پایتخت تهیه کنی .. فکر کنم کریتیو نمایندگی فروش اونجا داشته باشه ... چند روز پیش اونجا بودم زیاد بود از این مدل تو مغازه ها ...
اگه هم خواستی شماره یه فروشگاه معتبرشو واست گیر بیارم زنگ بزنی بخری .. بعد واست بفرستن ...
روم به دیوار اسپم نشه !
مخلص همه بچه هام هستیم .. اومدیم یه سری بزنیم .. بینیم بچه ها رو به راهن
سلام
این هدفون رو کسی داره؟چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هدف شما خرید یک هدفون حرفه ای با صدایی بی نظیر هست سخت در اشتباهید،همرده ی این هدفون می توانید بین برندهای سنهایزر و AKG یکی را انتخاب کنید.
دوستان لطف کنید جواب ما رو هم بدید...
سلام دوستان
ببخشیدا اما خوندن این همه صفحه کار سختیه، سرچ هم که الحمدلله زیاد به کار نمیاد
من دنبال یه هدفون بیسیم ارزان هستم.
میخوام باهاش تلویزیون نگاه کنم، پس حتما باید پورت 3.5 داشته باشه + فرستنده
چون فقط واسه TV میخوام پس مهم نیست که فرستندش بزرگ باشه یا کوچک
تا جاییکه امکان داشته باشه سبک باشه
اگه ممکنه از این هدست های گنده نباشه که رو گوش وای میسه
یه چیزی مثل هدفون های معمولی اما بیسیم
بودجه 20-30 تومن
با تشکر
راستی میکروفون هم مهم نیست برام
سلام عزیز مبارکتون باشه
این موردی که فرمودید برای بنده هم گاهی اوقات به دلیل تنظیمات اکولایزر پیش میاد و بیشتر وقتی که تنظیمات باند صدای زیر و بم رو زیادتر از حد میکنم به این صورت صدا نویزی میشه یا از خود کیفیت اهنگ هست .تا جاییکه اطلاع دارم درصد زیاد از نویزی شدن به این عامل بستگی داره چون حد تحمل هدفونها با هم فرق میکنه یه عامل دیگه هم اینکه صدا رو بیش از حد زیاد کردید و هدفون اسیب دیده باشه .
Last edited by claud; 04-12-2012 at 15:20.
لطف کنید جواب مارو هم بدید . یه هدفون بی سیم برای موزیک گوش دادن و فیلم برای کامپیوتر . تا 200 هزار تومان .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)