سلام دوستان.قصد دارم یه پراید(بنزینی) بگیرم. با 12 تومن چه مدلی میتونم بگیرم؟؟؟؟ممنون
سلام دوستان.قصد دارم یه پراید(بنزینی) بگیرم. با 12 تومن چه مدلی میتونم بگیرم؟؟؟؟ممنون
ممنون از راهنمایی شما.
اما اگه ممکنه بیشتر از تجربیات خودتون درباره سمند سواری بگید تا من هم براساس معیارهام به یه نتیجه برسم!!!
چون من خودم از نظر تمیزی واقعا سمند چشمم را گرفته اما از یه عده شنیدم که خیلی ماشین خوبیه ولی عده ای هم گفتند بعد از یه مدت به خرج میفته و لش میشه!!!
لطفا دوستان هم کمک کنن![]()
ماشین اگر خوب نگهداری بشه خرجش فقط موارد مصرفیه. در مورد وضعیت ماشین می تونید از مکانیک سمند و پژو متخصص کمک بگیرد تا از اوضاع هر کدوم با خبر بشید.
من 3 تا پژو پارس مدلای 85-84 (با توجه به بوجه) بردم پیش مکانیک وارد، اوضاعشون رو بررسی کرد و مخارج رو پا شدن هر کدوم رو مشخص کرد. بهتره شما هم همین کار رو بکنید. شاید اوضاع یکی از این ماشینها بهتر از دیگریه که میتونید اونو انتخاب کنید (صرفاً از روی ظاهر و کارکرد ضفحه کیلومتر قضاوت نکنید). اگر احیاناً هر دو در حد هم بودن، انتخاب با خودتون. اگر چشمتون سمند رو گرفته و مکانیک هم تاییدش کرد به قیمت بگیریدش. توجه داشته باشید که لاستیک و بیمه (و نیز تخفیف بیمه) با توجه به افزایش قیمت شدیدی که داشتن، الآن دیگه جزو پارامترهای اثرگذار در قیمت ماشین هستند. در مورد رنگ هم حتماً از نقاش ماهر کمک بگیرید.
سمند رو ما زمان خیلی کمیه که داریم. بنابراین هنوز زوده که چیزی بگم اما در کل بد نیست. فکر می کنم انتخاب سختی ندارید و هر دو گزینه به شرط سالم بودن، راضی کننده باشن. در مورد لش شدن سمند هم مثل بقیه ماشین هاست. اگر بهش رسیدگی نشه دیگه شتاب و قدرت سابق رو نداره (البته اگر از بیشتر افرادی که در مورد لش شدن ماشین حرف می زنن بپرسید که لش شدن یعنی دقیقاً چی؟ جوابی ندارن و فقط اونها هم شنیدن). در مورد بدنه اما زودتر از بقیه ماشینها می تونه از قیافه بیفته.
بازم ممنون ، خیلی ما را شرمنده کردید
والا سمنده از این بابت چشممو گرفته که همه چیزش 20 ،تخفیف بیمه را کامل داره ، یه خال رنگ یا حتی ضربه نداشته ، همه چیزاش فابریکه یه جورایی درسته ماشین ماله سال 84 اما انگار 90 هست چون ماشینش چندین سال خوابیده بوده و زیاد استفاده نشده و حالا هم که گذاشتن برا فروش فقط چهارتا لاستیکهاش را نو کردن و سرویس مکانیکی روتین کردندش ، از طرفی فروشنده را یکی از اقوام که بنگاه داره معرفی کرد پس از یه طرف چون آشنا هستیم همه چیزاش را صاف و پوست کنده بهم گفت و از طرفی چون بنگاهی و کارش اینه میشه رو حرفاش حساب کرد.
من فقط مشکلم اینکه برم سمند را بردارم یا 405 را؟؟؟ که البته از اونجایی که کمتر برای تو شهر میخوام (چون بیشتر کارای شهری را با موتور رفع رجوع میکنم) و بیشتر برای مسافرت (اونهم حداکثر 5 الی 6 بار در سال) دنبال یه ماشینم که تو مدتی که تو جادس اذیت نکنه !!! البته رفقا سمند را برای اینکار پیشنهاد میدن و استدلال اکثرشون هم اینه که به جاده میچسبه و میتونم تو جاده باهاش 200 برم ولی از اونجایی که هم اهل سرعت نیستم و هم اینکه بیشتر با خانواده سفر میکنم این دلیل زیاد برام هوس انگیز نیست و بیشتر دنبال یه ماشین خانوادگی و در عین حال با آمار خرابی پایینم!!!
بازم اگه دوستان پیشنهادی دارید بهم بگید ، ممنون میشم.
راستی جایی از فروم خرید 405 یا سمند را بررسی نکردن؟؟؟
دوستان سلام
یه پراید sx مدل90 سفید رنگ 20000 تا کارکرده گلگیر جلو سمت راننده رو رنگ صاف شده خونگیه دست آشناست
با این تفاسیر وبازار حالا چند میرزه
مورد شماره 2 رو حتماً بررسی کنید. چون ماشین اگر چند روز پیاپی استارت نخوره به مرور قطعاتش دچار مشکل مشن.
جمع بندی موارد میگن سمند مناسب شماست. اگر ماشین واقعاً کم کارکرده، کمی گرون خریدنش اشکالی نداره. سمند رو بردارید و ازش لذت ببرید.
درود ، بین 131 و 111 سلیقه مهم است چون هر دو خودرو عملکرد مشابه ایی دارند به غیر از هندلینگ پایین تر 111 و ایمنی کمتر 111 به علت هاچ بک بودن و تخت بودن عقب خودرو که در صورت تصادف از عقب بسیار ضربه پذیرتر از 131 است .
سلام
131SX مدل 90 که 22000 تا کارکرد داره
دزد گیر داره
لاستیک در حدی که تا5 ماهه دیگه باید عوض شه
بیمه تا اردیبهشت 93
یه گلگیر + در عقب ماشین به اندازه یه کف دست تو رفتگی معمولی که بی رنگ راحت میشه در اورد
از همه مهمتر اینکه برای یه زنه هست که تو این دو سال با این ماشین رانندگی یاد گرفته!!!
چند می ارزه؟
درود ، در صورت بی رنگی پراید 131 اس ایکس 90 ---->14.400.000
ممنون
طرف بهم 13500 میده!!!
راستی تک هستا شما فکر کنم قیمت دوگانه گفتید نه؟
----------
یکی 131sx 90 دیگه هست که در حد صفره
لاستیک بیمه و . . . همه چیز داره اینو میده 14200 که تکه قیمت این چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)