تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 201 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

داره خودمونی میشه alireza_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    iran zamin

پيش فرض

سلام دوستان.قصد دارم یه پراید(بنزینی) بگیرم. با 12 تومن چه مدلی میتونم بگیرم؟؟؟؟ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز من خودم بین 405 و سمند، سمند رو انتخاب کردم.

از نظر فنی هر دو یکسان هستند | از نظر راحتی سمند بهتره | از نظر چالاکی و تند و تیزی 405 بهتره و تو سبقت عالیه | از نظر هندلینگ سمند بهتره اما یه ریزه تو شروع حرکت کنده

در کل مخارج جفتشون باید یکی باشه اما 405 بی دردسره. اما من به شخصه سمند رو ترجیح می دم.

در ضمن فکر می کنم یه خورده قیمت تنده، مخصوصاً سمنده. تا جایی که من اطلاع دارم 405، 200 تا 400 تومن و سمند کم کم تا 1 م تومن جای کم کردن داره حتی اگر دوگانه سوز باشن.

سمند معمولی باید یه خورده از 405 گرونتر باشه نه زیاد.
    ممنون از راهنمایی شما.
    اما اگه ممکنه بیشتر از تجربیات خودتون درباره سمند سواری بگید تا من هم براساس معیارهام به یه نتیجه برسم!!!
    چون من خودم از نظر تمیزی واقعا سمند چشمم را گرفته اما از یه عده شنیدم که خیلی ماشین خوبیه ولی عده ای هم گفتند بعد از یه مدت به خرج میفته و لش میشه!!!
    لطفا دوستان هم کمک کنن

داره خودمونی میشه mirzanejad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما.
    اما اگه ممکنه بیشتر از تجربیات خودتون درباره سمند سواری بگید تا من هم براساس معیارهام به یه نتیجه برسم!!!
    چون من خودم از نظر تمیزی واقعا سمند چشمم را گرفته اما از یه عده شنیدم که خیلی ماشین خوبیه ولی عده ای هم گفتند بعد از یه مدت به خرج میفته و لش میشه!!!
    لطفا دوستان هم کمک کنن
    ماشین اگر خوب نگهداری بشه خرجش فقط موارد مصرفیه. در مورد وضعیت ماشین می تونید از مکانیک سمند و پژو متخصص کمک بگیرد تا از اوضاع هر کدوم با خبر بشید.
    من 3 تا پژو پارس مدلای 85-84 (با توجه به بوجه) بردم پیش مکانیک وارد، اوضاعشون رو بررسی کرد و مخارج رو پا شدن هر کدوم رو مشخص کرد. بهتره شما هم همین کار رو بکنید. شاید اوضاع یکی از این ماشینها بهتر از دیگریه که میتونید اونو انتخاب کنید (صرفاً از روی ظاهر و کارکرد ضفحه کیلومتر قضاوت نکنید). اگر احیاناً هر دو در حد هم بودن، انتخاب با خودتون. اگر چشمتون سمند رو گرفته و مکانیک هم تاییدش کرد به قیمت بگیریدش. توجه داشته باشید که لاستیک و بیمه (و نیز تخفیف بیمه) با توجه به افزایش قیمت شدیدی که داشتن، الآن دیگه جزو پارامترهای اثرگذار در قیمت ماشین هستند. در مورد رنگ هم حتماً از نقاش ماهر کمک بگیرید.
    سمند رو ما زمان خیلی کمیه که داریم. بنابراین هنوز زوده که چیزی بگم اما در کل بد نیست. فکر می کنم انتخاب سختی ندارید و هر دو گزینه به شرط سالم بودن، راضی کننده باشن. در مورد لش شدن سمند هم مثل بقیه ماشین هاست. اگر بهش رسیدگی نشه دیگه شتاب و قدرت سابق رو نداره (البته اگر از بیشتر افرادی که در مورد لش شدن ماشین حرف می زنن بپرسید که لش شدن یعنی دقیقاً چی؟ جوابی ندارن و فقط اونها هم شنیدن). در مورد بدنه اما زودتر از بقیه ماشینها می تونه از قیافه بیفته.

4. 2 کاربر از mirzanejad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ماشین اگر خوب نگهداری بشه خرجش فقط موارد مصرفیه. در مورد وضعیت ماشین می تونید از مکانیک سمند و پژو متخصص کمک بگیرد تا از اوضاع هر کدوم با خبر بشید.
    من 3 تا پژو پارس مدلای 85-84 (با توجه به بوجه) بردم پیش مکانیک وارد، اوضاعشون رو بررسی کرد و مخارج رو پا شدن هر کدوم رو مشخص کرد. بهتره شما هم همین کار رو بکنید. شاید اوضاع یکی از این ماشینها بهتر از دیگریه که میتونید اونو انتخاب کنید (صرفاً از روی ظاهر و کارکرد ضفحه کیلومتر قضاوت نکنید). اگر احیاناً هر دو در حد هم بودن، انتخاب با خودتون. اگر چشمتون سمند رو گرفته و مکانیک هم تاییدش کرد به قیمت بگیریدش. توجه داشته باشید که لاستیک و بیمه (و نیز تخفیف بیمه) با توجه به افزایش قیمت شدیدی که داشتن، الآن دیگه جزو پارامترهای اثرگذار در قیمت ماشین هستند. در مورد رنگ هم حتماً از نقاش ماهر کمک بگیرید.
    سمند رو ما زمان خیلی کمیه که داریم. بنابراین هنوز زوده که چیزی بگم اما در کل بد نیست. فکر می کنم انتخاب سختی ندارید و هر دو گزینه به شرط سالم بودن، راضی کننده باشن. در مورد لش شدن سمند هم مثل بقیه ماشین هاست. اگر بهش رسیدگی نشه دیگه شتاب و قدرت سابق رو نداره (البته اگر از بیشتر افرادی که در مورد لش شدن ماشین حرف می زنن بپرسید که لش شدن یعنی دقیقاً چی؟ جوابی ندارن و فقط اونها هم شنیدن). در مورد بدنه اما زودتر از بقیه ماشینها می تونه از قیافه بیفته.
    بازم ممنون ، خیلی ما را شرمنده کردید

والا سمنده از این بابت چشممو گرفته که همه چیزش 20 ،تخفیف بیمه را کامل داره ، یه خال رنگ یا حتی ضربه نداشته ، همه چیزاش فابریکه یه جورایی درسته ماشین ماله سال 84 اما انگار 90 هست چون ماشینش چندین سال خوابیده بوده و زیاد استفاده نشده و حالا هم که گذاشتن برا فروش فقط چهارتا لاستیکهاش را نو کردن و سرویس مکانیکی روتین کردندش ، از طرفی فروشنده را یکی از اقوام که بنگاه داره معرفی کرد پس از یه طرف چون آشنا هستیم همه چیزاش را صاف و پوست کنده بهم گفت و از طرفی چون بنگاهی و کارش اینه میشه رو حرفاش حساب کرد.
    من فقط مشکلم اینکه برم سمند را بردارم یا 405 را؟؟؟ که البته از اونجایی که کمتر برای تو شهر میخوام (چون بیشتر کارای شهری را با موتور رفع رجوع میکنم) و بیشتر برای مسافرت (اونهم حداکثر 5 الی 6 بار در سال) دنبال یه ماشینم که تو مدتی که تو جادس اذیت نکنه !!! البته رفقا سمند را برای اینکار پیشنهاد میدن و استدلال اکثرشون هم اینه که به جاده میچسبه و میتونم تو جاده باهاش 200 برم ولی از اونجایی که هم اهل سرعت نیستم و هم اینکه بیشتر با خانواده سفر میکنم این دلیل زیاد برام هوس انگیز نیست و بیشتر دنبال یه ماشین خانوادگی و در عین حال با آمار خرابی پایینم!!!
    بازم اگه دوستان پیشنهادی دارید بهم بگید ، ممنون میشم.
    راستی جایی از فروم خرید 405 یا سمند را بررسی نکردن؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام
    یه پراید sx مدل90 سفید رنگ 20000 تا کارکرده گلگیر جلو سمت راننده رو رنگ صاف شده خونگیه دست آشناست
    با این تفاسیر وبازار حالا چند میرزه

داره خودمونی میشه mirzanejad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1- تخفیف بیمه را کامل داره ، یه خال رنگ یا حتی ضربه نداشته ، همه چیزاش فابریکه
    2- چندین سال خوابیده بوده و زیاد استفاده نشده و حالا هم که گذاشتن برا فروش فقط چهارتا لاستیکهاش را نو کردن و سرویس مکانیکی روتین کردندش.
    3- کمتر برای تو شهر میخوام و بیشتر برای مسافرت (اونهم حداکثر 5 الی 6 بار در سال)
    4- به جاده میچسبه
    5- بیشتر با خانواده سفر میکنم
    مورد شماره 2 رو حتماً بررسی کنید. چون ماشین اگر چند روز پیاپی استارت نخوره به مرور قطعاتش دچار مشکل مشن.

جمع بندی موارد میگن سمند مناسب شماست. اگر ماشین واقعاً کم کارکرده، کمی گرون خریدنش اشکالی نداره. سمند رو بردارید و ازش لذت ببرید.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. بین دو تا سایپا 131 SE و 111 SE موندم کدوم رو انتخاب کنم. به نظر شما کدوم بهتره؟

درود ، بین 131 و 111 سلیقه مهم است چون هر دو خودرو عملکرد مشابه ایی دارند به غیر از هندلینگ پایین تر 111 و ایمنی کمتر 111 به علت هاچ بک بودن و تخت بودن عقب خودرو که در صورت تصادف از عقب بسیار ضربه پذیرتر از 131 است .

9. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام

131SX مدل 90 که 22000 تا کارکرد داره
    دزد گیر داره
    لاستیک در حدی که تا5 ماهه دیگه باید عوض شه
    بیمه تا اردیبهشت 93
    یه گلگیر + در عقب ماشین به اندازه یه کف دست تو رفتگی معمولی که بی رنگ راحت میشه در اورد
    از همه مهمتر اینکه برای یه زنه هست که تو این دو سال با این ماشین رانندگی یاد گرفته!!!

چند می ارزه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

131SX مدل 90 که 22000 تا کارکرد داره
    دزد گیر داره
    لاستیک در حدی که تا5 ماهه دیگه باید عوض شه
    بیمه تا اردیبهشت 93
    یه گلگیر + در عقب ماشین به اندازه یه کف دست تو رفتگی معمولی که بی رنگ راحت میشه در اورد
    از همه مهمتر اینکه برای یه زنه هست که تو این دو سال با این ماشین رانندگی یاد گرفته!!!

چند می ارزه؟

درود ، در صورت بی رنگی پراید 131 اس ایکس 90 ---->14.400.000

12. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

درود ، در صورت بی رنگی پراید 131 اس ایکس 90 ---->14.400.000

ممنون
    طرف بهم 13500 میده!!!
    راستی تک هستا شما فکر کنم قیمت دوگانه گفتید نه؟

----------
    یکی 131sx 90 دیگه هست که در حد صفره
    لاستیک بیمه و . . . همه چیز داره اینو میده 14200 که تکه قیمت این چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •