این مشکل فریز شدن بازی و بعدش stop working هنوز حل نشده !؟واقعا از EA بعید بود . Crysis بازی میکنی لذت میبری ولی این یکی با این باگش ......
این مشکل فریز شدن بازی و بعدش stop working هنوز حل نشده !؟واقعا از EA بعید بود . Crysis بازی میکنی لذت میبری ولی این یکی با این باگش ......
کسی نبود کمک کنه
کلا به این نتیجه رسیدم که سری بازی های Battlefield ارزش نداره . اینقدر مشکل داره که نمیشه کاریش کرد .
من با این سیستم خودم کرایسیس 2 رو راحت بازی کردم. ولی این بازیو حتی نمیشه روی کمترین حالت هم اجرا کرد
دقیقا مشکلاتی که توی Bad company 2 بود اینجا هم هست.
COD آخر قدرته . با سیستم های معمولی هم میشه روی حداکثر کوالیتی بازی کرد . که از نظر محیط و گرافیک هیچی کم نداره نصبت به بازی مثل Battlefield
اگه کسی راه حلی پیدا کرد واسه مشکل ما حتما بگه ممنونش میشم
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
کلا بازیهاش یه جوریه مخصوصا سری battlefield![]()
اون bad company هم همینطوری بود![]()
با سلام خدمت دوستان خوب
آقا بازی ما اونجایی که از سر میز بازجویی فرار میکن و بعد میان تو خیابون گیر میکنه. وقتی می پرم رو ترن بازی میره رو لود و همه چی سیاه میشه . همون جوری رو لود میمونه. صداها میاد ولی تصویر ندارم. کسی راه حلی داره؟
برای منم اینجوری بود .... مجبور شدم از سیو برادرم استفاده کنم .... مال اون توی قطار سیو شده بود ...
یه پیغام خصوصی شب بفرست .... ببینم هنوز سیوشو دارم برات بفرستم. دعا کن پاک نکرده باشمش![]()
گرافیک GT 9400
فک نکنم مشکلش حل بشه.دارم نا امید می شم
آقا رو 32 بیت که میدونم جواب میده ، میخوام رو لپتاپم نصب کنم !
الآن رو دسکتاپ نصب کردم ران شد !
البته 9400GT هم برای این بازی کارت فوق العاد ضعیفیه و ممکنه مشکل از همین ضعف گرافیک شما باشه... ولی بازم اگه مشکل از دمای قطعات نیست بهت پیشنهاد میکنم حتما درایور گرافیکت رو به روز کنی احتمالش هست که درست شه....
آقا درسته که بازی سخت نصب میشه (رو لپتاپم کلا نصب نشد ! ) ولی اونقدر ها هم سنگین نیست ها !
الآن رو دسکتاپم با رزولوشن 1440 *900 و گرافیک مدیوم (های تو صحنه های شلوغ لگ میزد ) بازی کردم !
اینم مشخصات دسکتاپم :
cpu : intel e4500
ram : 1 x 2 GB ddr2 768
graphic card : geforce 8800gt
mainboard : asus p5kc
دوست عزیز مشکلت رو کلی پرسیدی از کجا بدونم میخوای کجا نصبش کنی!!!!. شاید بخوای روی موبایل نصبش کنیاینم مشخصات سیستم :
وین 7 64 بیت
رم 4 گیگابایت 1333
cpu : core i7 720 qm
hard 500 gb 7200 rpm seagate
graphic card : ati 5730m![]()
وقتی سوالی مطرح میکنی کلی نپرس![]()
سلام به همه دوستان
مشخصات توی امضا هست... ویندوز هم سون 64 بیتی هست
وقتی روی آیکن بازی کلیک می کنم بغل موس لودینگ میاد اما هیچ اتفاقی نمیوفته و بازی اجرا نمی شه اصلا..
کرک هم ریلودد
ممنون از کمکتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)