512 نامحدود کسی نگرفت که ببینیم سرعت دانلودش چنده؟؟؟
512 نامحدود کسی نگرفت که ببینیم سرعت دانلودش چنده؟؟؟
سلام دوستان
من میخوام تجربه خودمو در مورد سرویس وایمکس ایرانسل و سرویس ADSl مخابرات برای شما بازگو کنم
سرویس وایمکس ایرانسل:
قیمت بسیار کمتر نسبت به ارائه دهندگان سرویس ADSL ( به جز مخابرات )
به طوری که سرویس ماهیانه من که 2 مگابیت نامحدود بود رو به قیمت ماهیانه 130 هزار تومان ارائه می داد در حالی که شرکت های خصوصی مثل پارس آنلاین همین سرویس رو ماهیانه 400 هزار تومان دریافت می کردند.
معایب سرویس وایمکس ایرانسل:
من کیفیت دریافت سیگنال بسیار بالایی داشتم به طوری که نهایت استاندارد دریافت سیگنال رو داشتم ( مودم فضای باز ایرانسل در طبقه ششم ). اما برخی اوقات به دلیل اختلال شدید در سرویس ایرانسل دارای قطعی مکرر، سرعت بسیار کم باز کردن صفحات اینترنتی می شد. و گاهی اوقات این قطعی و اختلالات به چند روز طول می کشید که باعث انصراف من از این سرویس شد.
در حال حاضر به مدت 5 روز از سرویس ADSL مخابرات استفاده میکنم:
نکته عجیب اول:
سرعت دریافت و دانلود از سرور های داخلی بسیار بیستر از سرور های خارجی است.
و این خودش می تونه گام بلندی باشه به سوی اینترنت ملی یا بهتر اینترانت ملی
عدم آگاهی مناسب کارشناسان پشتیبانی: به طوری که حتی دقیقا معنای مک آدرس مودم رو نمی دونستن و از ابتدا تا الان من جهت ریست شدن مک آدرس مودم هروز قول امروز فردا رو میدن.
قیمت بسیار پایین خدمات به طوری که سرویس 2 مگابیت نامحدود ( سرویس در حال حاضر بنده ) با قیمت ماهیانه 80 هزار تومان ارائه میشه ( که البته هیچ ارزانی بی دلیل نیست)
برخی اوقات سرعت دانلود به 40 هم میرسه که پشتیبانی هیچ گونه جواب قانع کننده ای برای این مسئله نداره و هر بار هم نویز خط رو بهونه میکنه که همه ما میدونیم که این مسئله نویز خط بهونه ای بیش نیست.
اما باز هم انتخاب با شماست که کدام شرکت رو انتخاب می کنید.
موفق باشید
Last edited by alitalker; 10-12-2012 at 20:18.
سلام
اتفاقا من هم وایمکس ایرانسل داشتم اوایل دو سال پیش سرعتش خوب بود ولی چند ماه پیش دیگه افتضاح شد فروختم و 512 ای دی اس ال از مخابرات گرفتم حجمی الان سرعت دانلودش 140 هست تو فکر بودم نامحدود بگیرم ولی می ترسم سرعت دانلود خیلی پایین باشه به خاطر نامحدود بودنش درسته ؟
نامحدود بگیرم یا نه ؟
ممنون
Last edited by sokote mordab; 10-12-2012 at 20:25.
اگر دانلود زیاد دارید 100% من به شما نامحدود رو توصیه میکنم اما اگر کابر کم مصرف هستید سرویس محدود سرعت بسیار بیشتری داره
تست سرعت 2 مگابیت نامحدود..... مرکز ولی عصر اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تست سرعت با سرور های خارج از ایران
اره سرعتا خیلی کم شده واس من خیلی متناوبه...
ماشاالله روز ب روز بدتر میشن خدا بخیر کنه
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
اره مصرفم بالاست هر ماه ترافیک اضافه می خرم
شما الان چه سرعتی رو گرفتید و سرعت دانلود چنده ؟
من هم تحت پوشش مرکز ولی عصر هستم
من سرویس 2 مگابیت نامحدود ماهیانه 80 هزار تومان سرعت 260 کیلوبایت ثابت. البته از ساعت 2 تا 4 صبح سرعت به 100 میرسه.
من 27 این ماه 512 یا جواز کسب دامادمون میخوام بگیرم.اگر مشکل تایم اوت حل شد که هیچ.اگه نشد هر روز زنگ میزن پشتیبانی.من برای بازی میخوام همین 1 تایم اوت داغون میکنه بازیرو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)