سلام. من وقتی سر آزمون بودم، متوجه سختی سوالات نشدم. ولی وقتی کارنامه اومد، حسابی جا خوردم. اصلا باورم نمیشد! مثلا فیزیک 1 رو 100 زدم، ترازش شد 9000 !!!!!! و دیف 90، شد 8500 ! خلاصه خداروشکر.![]()
سلام. من وقتی سر آزمون بودم، متوجه سختی سوالات نشدم. ولی وقتی کارنامه اومد، حسابی جا خوردم. اصلا باورم نمیشد! مثلا فیزیک 1 رو 100 زدم، ترازش شد 9000 !!!!!! و دیف 90، شد 8500 ! خلاصه خداروشکر.![]()
بچه ها معذرت ولی مجبور شدم سوالم رو اینجا بذارم:
1- برای دین و زندگی، میکروطبقه بندی گاج قبلی با جدید خیلی فرق میکنه؟ ارزش خریدن دوباره داره؟
2- برای پیش دانشگاهی ها، زبان فارسی سبطی خوبه؟ (اخه فکر می کنم یه کمی حجیم باشه و مشکل ایجاد کنه، یعنی وقت بگیره)
3- لفت و املای سبطی رو از الان کار کنیم بهتره یا برای بعد از عید؟
ممنون که سوالامو خوندید.
به نظر من دين زندگي اول كتاب رو فول فول كن !
بعد اياتشو خوب بخون !
جوري كه وقتي يه ايه بهت ميدن مطالب قبلشو با بعدشو بتوني تجسم كني !
بع همه سوالات مبتكرا مولف مشعليان رو بزن !
دوست عزیز اینو میتونم با اطمینان بگم همین الان کار کنی خیلی به نفعته3- لفت و املای سبطی رو از الان کار کنیم بهتره یا برای بعد از عید؟
الان با روزی 10دقیقه میتونی بهترین نتیجه رو از این کتاب بگیری!
برای دروس عمومی بهترین روش تکرار و تکرار و تکرار !
سوالای کانون نصف گاجم سختی نداره ....نمیدونم چرا انقد گاج سخت میگیره
بچه ها سوالات بهیاری چی بود توی آزمون تجربی امسال ؟
همون زیست نبود ؟
برای دینی، اگه منظورت گاج نقره ایه، بله، کاملا با میکروطبقه بندی قبلی فرق کرده. خیلی خیلی هم از این گاج نقره ای تعریف شنیدم.
املا و لغت هم بنظرم از الان کار کنی بهتره. چون یه مقدار زیاده و بعد عید خیلی بعیده بتونی کامل بخونیش، همچنین باید رو املا و لغت سرمایه گذاری کنی. چون بعد از تاریخ ادبیات، تنها مبحثیه که تستاش رو میشه راحت زد.
من برای ریاضی خصوصا دیفرانسیل چی بخونم که در حد خوب باشم برای کنکور!؟
کتاب کلاس های رمزینه
خب بلاخره از شر سه میان ترم ریاضی و فیزیک 1 و فیزیک 2 رها شدیم و یه چند روزی میشه استراحت کرد و دوباره میان ترم های بعدی. و چه استراحتی بهتر از این که سری بزنیم به دوستان پی سی.
lohrasbi کارنامتو میتونی برام پ.خ کنی؟
سمبا راست میگه. این لینکا که فعلا تو امضام هستن اون سه تا پستیه که با هم در مورد کتابها نوشتیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی بچه ها یه توصیه با تاکید میگم، خیلی رو تخصصی ها تمرکز کنید. ( واقعا میگم، از این پیام مشاوره ای های روتین نیستا، من خودم اینجوری به نتیجه رسیدم )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا شاید هم اومدین پیش ما ( کنار پل حافظ ). البته انشالله که به آزادی نزدیکتر باشیننوشته شده توسط EngineeR EhsaN
البته من فعلا وضعیتم unknown است و نپرسید چرا. سمبا میدونه![]()
Last edited by vahid-p; 14-11-2011 at 20:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)