دوستان یکی کمک کنه.....
1---من 7 را نصب کردم ..مودم من هم tplink 8811 هستش ....حالا هر چی گشتم درایورش فقط برای xp هستش ....به سایتش هم نمیتونم وارد شم...
لطفا یکی 8811 را از سایت TP-LINK.COM بگیره و جای دیگه اپ کنه...حجمش خیلی زیاد نیست....ممنون
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
دوستان یکی کمک کنه.....
1---من 7 را نصب کردم ..مودم من هم tplink 8811 هستش ....حالا هر چی گشتم درایورش فقط برای xp هستش ....به سایتش هم نمیتونم وارد شم...
لطفا یکی 8811 را از سایت TP-LINK.COM بگیره و جای دیگه اپ کنه...حجمش خیلی زیاد نیست....ممنون
Last edited by Amin.P30; 18-04-2010 at 18:05.
سلام دوستان
من اطلاعات شبکه ایم صفره!
راستش تو یه جایی کامپیوترم عضو دومین شده و الان به شبکه محلی وصلم، ولی پسوردم رو خودم انتخاب نکردم و administrator واسم یه پسورد انتخاب کرده.
سوال اولم اینه که آیا امکان داره که این پسورد رو عوض کنم؟
البته فکر کنم که باید به Admin بگم و خودم نمی تونم رو کامپیوتر خودم عوضش کنم، درسته؟
بعد، آیا این یوزر و پسوردی که واسه من ساخته شده در active directory ذخیره میشه؟
من کامپیوترم ویروسیه و خیلی کند شده و می خوام همه چی رو از اول و کامل روش نصب کنم. بعد از اینکه این کار انجام شد، آیا دوباره باید عضو دومینش کنم(با همون یوزر و پسوردی که الان دارم)؟ یا دوباره باید از اول واسم یوزر و پسورد بسازن؟
در مورد اینترنت هم آیا به طور جداگانه باید تنظیمات رو انجام بدم، یعنی IP رو دستی ست کنم یا اتوماتیک میتونه IP بگیره؟
اینترنت ما وایرلس هست.
در ضمن آیا این IP کامپیوترها وقتی برای اولین بار عضو دومین میشن تعیین میشه؟ واینکه اون رو کی بایدتعیین بکنه؟
ببخشید که اینقدر سوالام مسخره اس!
اگه ممکنه یه توضیحی راجع به سوالام بدین؟!
راستش اصلا وقت خوندن جزوه و مستندات و ... در این زمینه رو ندارم و فقط می خوام پاسخ سوالام رو به صورت مختصر و مفید بفهمم!
واقعا ازتون ممنون میشم اگه کمکم کنید...
اقا مشکل حل شد...درایور را با ویندوز اپ کردم شد با این که سایت رسمی هنوز برا این مدل درایور نداده...واقعا تعجب کردم ....سایتش TP-LINK.COM هستش و اخرین درایوری که برا 8811 داده برا ویندوز ویستا در سال 2008 هستش....
با سلام خدمت دوستان
يه سوال در مورد شبکه
شبکه محل کار ما به صورت اتوماتيک ip دهي شده بدون نصب ويندوز سرور و اينترنتمون هم 512 adslحالا چون از سرعت پائين مي ناليدن اومدن يه خط512 ديگه گرفتن باسه اينکه کاربرها رو جدا کنن؟ممکنه يا يه شبه سخت افزاري از دو تا مودم اينترنت بگيره!!! و کاربرها جدا بشن؟
البته مي بخشيد ip دستي داديم و ip gateway رو تغيير داديم.
با تشکر
سلام دوستان .lanکامپیوترم send داره ولیrecieve نداره. روز قبل کار می کرد یه دفعه اینطوری شده.فایروال رو آف کردم انتی ویروس هم remove کردم رنج آی پی هم درسته کابل هم unpluged نیست.کارت شبکه رو هم remove کردم دوباره نصب کردم ولی همچنان مشکل دارم.شبکه هم از دو سه تا سوئیچ می گذره تا به این کامپیوتر برسه .ping هم که میکنم request timed out میده خواهش میکنم راهنماییم کنید . خیلی فوریه
سلام...;کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
یه مشکلی داشتم با شیر کردن اینترنت از سرور که 7 نصبه به کلاینت ها که XP نصبه...اینترنت چند روز پیش به کلاینت میرسید اما امروز باز قطع شده...
در صورتی که در XP به XP مشکلی ندارم.GATEWAY کلاینت را هم ای پی سرور دادم...
7 کاملا رجیستر و اکتیو شده و اپ میشه...
درایور مودم هم SHARE کردم...در XP هیچ مشکلی نیست اما در 7 روز های اول وصل شد اما چند روز بعد قطع شد.
این عکس هم ای پی سروره:
این ای پی کلاینت:
این جا را هم نگاه کنید:
این IPV6 قضیه ش چیه:
![]()
Last edited by Amin.P30; 26-04-2010 at 19:41.
چقدر اینجا خلوته بابا....
کسی این مشکل بالا را نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا هم یکی همین مشکل را داره که نمیدونم چطور حل کردش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استادای شبکه کجایید؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟![]()
با سلام
من یک شبکه lan به صورت workgruop دارم و یک درایو شیر کردم برخی از سیستمها سیستم مرا پیدا می کنند ولی نمی توانند وارد آن شوند سیستم مرا نیز ping دارند نمی دانم مشکل چیست حال همان سیستم اگر با یوزر administrator وارد شود مشکل حل می شود و می تواند به سیستم دسترسی داشته باشد خواهشمندم در این خصوص راهنمایی نمائید
سیستم هایی که درایو را نمیشناسه ویندوزش چیه؟؟؟
کلا ویندوز 7 با xp با هم تو شبکه ت داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)