یکی جواب بده دیگه
یکی جواب بده دیگه
والا تو 20:30 رئیس سازمان سنجش گفت جمعه از ساعت 12 شب به بعد
مام منتظریم
ببين با ليسانس هيچكدوم نمي توني درآمد خوبي داشته باشي و اگه هر دو شو تا مقاطع بالاتر ادامه بدي خيلي بازار كارشون خوبه حتي بهت بگم كه من باورم نميشد كه از لحاظ درآمد و شان كاري تو آمريكا رشته ي اقتصاد اول باشه و خوب يعني اگه تا دكترا بخوني خيلي عاليه همچنين اگه مي خواين مديريت بزنيد به شخصيتهايي كه يه مدير بايد داشته باشه رو در خودتون پيدا كنين وگرنه كار اشتباهيه.در آخر بگم گرايش هر كدوم از دو رشته ي مديريت و اقتصاد خيلي مهمه تو مديريت ها صنعتي و بازرگاني فوق العادن و تو اقتصاد هم بانكداري و بازرگاني و صنعتي.
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
اطلاعات جامعي ندارم از اين رشته فقط ميدونم كه بايد اعتقادكامل به نظام مقدس جمهوري اسلامي و پايبند به اون باشين همچنين بيشتر كاراش بيشتر امنيتيه تامديريتي و علمي. بازار كارشم اصلا خبر ندارم ...ولي نبايد زياد تعريفي داشته باشه.
برق شهید بهشتی از برق همه ی دانشگاه های تهران پایین تره
رتبه تا نهایت1200 منطقه2 هم میگیره
این در صورتیه که دانشگاه بعدیش یعنی خواجه نصیر تا 500-600 میگیره فقط
فردا از بعدظهر به بعد بشین پای نت ان شا الله میاد.
به امید موفقیت همه ی بچه های P30World
![]()
ساعت 12 امشب به بعد میشه جمعه دیگه.ما گیج شدیدم 12 امشبه یا فردا شبه
فردا شبه،اما فردا تا عصر ان شا الله میاد.
![]()
دوستان من متولد زنجانم ولی تهران زندگی میکنم
میتونم پیام نور زنجانم بزنم یا فقط باید تهران بزنم؟
بچه ها با نام و یاد خدا دستور شروع عملیات رفرش زنی رو اعلام میکنم . هدف اصلی : ترکوندن سایت سنجش تا اعلام نتایج .
مدیریت خیلی بهتره استاد کار افرینی میگفت 60 درصد از کار افرینان موفق در امریکا مدیریت یا رشته ای مرتبط با اون رو داشتن خود استادمون هم مدیریت خونده بود وضعش خوب بود البته مهندس شریف باشی ولی فقط مدرک داشته باشی به درد نمی خوره!علاقه علاقه و علاقه پول نمی دونم تو برق و مکانیک هست همش کشکه!
بله احتمال قوی هست که انتقالی بدن قطعا نمی شه گفت چون اینجا ایران است!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)