تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 164 از 287 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ برگذاری : سه شنبه ، 20م جنیری سال 2009

محل برگذاری : شیکاگو ، النوی

عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 33 عكس)‌ :: لینك دانلود | حجم: Mb 1.97

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

هایلایت هایی از چگونگی پیروزی جک سوئگر برابر مت هاردی و قهرمانی او پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مت استرایکر به همه خوش آمد میگه .

تاد گریشام داخل رینگ هست . او مت هاردی رو دعوت میکنه تا برای مصاحبه به رینگ بیاد . مت وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . او میره داخل رینگ اما قبل از شروع مصاحبه ، صحنه ی آسیب دیدن جف هاردی [توسط آتیش های مربوط به ورودی اش] در اسمکدان هفته ی قبل پخش میشه . به ورزشگاه برمیگردیم و مت میگه : " این اولین تجربه ی سوختن جف بود . همه میدونن که این یه اتفاق نبود . " تاد گریشام موضوع رو به سمت کمربند ای سی دابلیو [که مت هفته ی پیش از دست داد] تغییر میده و نظر مت رو در این باره میپرسه . مت میگه : " جک سوئگر خیلی خوب هست و من او رو دست کم گرفتم . " مت قصد داره صحبتش رو ادامه بده که در همین لحظه آهنگ جک سوئگر پخش میشه . در حالی که گروهی کوچکی از تماشاگرا دارن او رو تشویق میکنن [!] ، سوئگر وارد رینگ میشه . سوئگر مثل همیشه لبخند بر لب داره و میره بالای طناب ها و جلوی تماشاگرا کمربندش رو بالا میگیره . تاد گریشام به او میگه : " تبریک میگم . چه حسی داری ؟ " جک سوئگر میگه : " حس خوبی دارم . [ژست میگیره] به نظرت چطورم ؟ میدونم ، خیلی عالی . من نماینده ی جدید ای سی دابلیو هستم . " سوئگر در ادامه صحبت هاش میگه : " مت فکر میکنه میتونه کمربند رو پس بگیره . او باید بدونه فقط برادرش نیست که بلا سرش میاد . او هم ... " مت در همین لحظه یه مشت قوی به صورت سوئگر میزنه و سوئگر پرت میشه بیرون رینگ . مت میره دنبال سوئگر و چند مشت دیگه میزنه . چندین داور میان و سوئگر و مت رو جدا میکنن . حالا وضع عادی شده اما سوئگر یهو به مت حمله میکنه و یه ضربه ی قوی به او وارد میکنه . سپس سوئگر به بک استیج میره .

مت استرایکر اعلام میکنه در مین ایونت این هفته فینلی ، مارک هنری ، جان مورسن و میز در یه مسابقه ی فیتال فور وی مچ برابر هم قرار خواهند گرفت .

کامرشال.

مسابقه اول :: ریکی اورتیز برابر ادم ایونز

ادم ایونز داخل رینگ هست . حالا آهنگ ریکی اورتیز پخش میشه و او در میان تشویق کم تماشاگرا وارد میشه . اورتیز میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . دو استار لاک آپ میشن و اورتیز بهتر کار میکنه . ادم اوینز سعی داره به چند مشت به بازی برگرده اما از اورتیز شولدربلاک دریافت میکنه . سپس بیگ اوء از اورتیز . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:20)

برنده ی مسابقه ، ریکی اورتیز

هایلایت هایی از صحبت های تامی دریمر در هفته ی پیش ای سی دابلیو پخش میشه .

در اتاق جنرال منجر ، تدی لانگ و تامی دریمر نشستن و دارن با هم صحبت میکنن . تیفنی هم میاد و کنار اون ها میشینه . لانگ میگه : " تو باید قبل از صحبت های هفته ی پیشت ، میومدی پیش من تا باهات صحبت کنم . اینجوری میتونستم برات یه مسابقه سر کمربند بذارم تا مجبور به این کار ها نشی . " دریمر میگه : " نه ، اصلا موضوع سر این نیست . من فقط میخوام نشون بدم که در اون سطح مورد نظر هستم ، البته مطمئن نیستم [که هستم یا نه] . "

کامرشال.

مسابقه دوم :: بوگی من برابر پال برچل به همراه کیتی لی

پال برچل و کیتی لی داخل رینگ هستن . آهنگ بوگی من پخش میشه و او با ورودی همیشگی خودش وارد میشه . تماشاگرا بوگی من رو تشویق میکنن . مسابقه آغاز میشه و پال برچل سعی داره بر بازی مسلط شه اما بوگی من خیلی سریع به بازی برمیگرده و کلوزلاین میزنه . یه سری از بچه های داخل ورزشگاه ، سرود ' بوگی من ' رو سر میدن . بوگی من آماده هست تا فینیشرش رو در همین ابتدای کار اجراء کنه اما کیتی لی دخالت میکنه و یه کیک به بوگی من میزنه که باعث میشه داور دی کیو اعلام کنه . (1:50)

برنده با قانون دی کیو ، بوگی من

بعد از مسابقه ، بوگی من جلوی کیتی لی رو میگیره و میخواد کرم های داخل دستش رو تو دهن او بریزه اما کیتی لی به همراه برچل فرار میکنن . به این ترتیب بوگی من خودش کرم ها رو میخوره .

کامرشال.

هایلایت هایی از بازگشت وینس مک من به راء [دو شب پیش] و درگیری او با رندی اورتن پخش میشه .

گریشام و مت استرایکر ، مسابقات رویال رامبل رو اعلام میکنن .

پرومویی از رویال رامبل پخش میشه .

کامرشال.

مسابقه سوم :: فیتال فور وی مچ :: جان مورسن برابر فینلی برابر میز برابر مارک هنری

استار ها به نوبت وارد میشن و معرف [کیمل] اون ها رو معرفی میکنه . جو ورزشگاه بیشتر طرف فینلی هست . مسابقه آغاز میشه و استار ها با هم درگیر میشن . یه دقیقه از شروع مسابقه گذشته ، میریم برای کامرشال . برمیگردیم و هایلایت هایی از صحنه های مهمی که در حین کامرشال رخ داد و ندیدیم پخش میشه . حالا به رینگ میریم [لایو] و مورسن یه کیک قشنگ به فینلی میزنه . هنری بیرون رینگ افتاده و در داخل رینگ ، میز و مورسن دارن فینلی رو میزنن . هنری داره آروم آروم بلند میشه . فینلی یه لحظه به بازی برمیگرده و میز رو میزنه . سپس به مورسن حمله میکنه . حالا هورنسواگل دیده میشه که از زیر رینگ بیرون اومده . او میره بالای طناب ها و به مورسن ، تدپول اسپلش میزنه . جلوتر میریم و فینلی بر بازی مسلط میشه . هنری باز هم توسط سه نفر داخل رینگ ناک اوت شده و تاثیر چندانی تو مسابقه نداره . فینلی به میز کلتیک کراس میزنه . مورسن بلند میشه و فینلی رو میزنه . سپس خودش [مورسن] میره و میز رو کاور میکنه ، یک..دو..سه . (9:20)

برنده ی مسابقه ، جان مورسن

بعد از مسابقه ، مورسن داره خوشحالی میکنه اما میز از اینکه همتیمیش او رو پین کرده خیلی خوشحال نیست .

-----------------------------------

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

فکر نمی کنم که دیگه چیزی به نام استوری شان و تیکر وجود داشته باشه!!!!!!!!
    من نمیدونم آخر می خوان برای این تیکر بدبخت چه استوری ای بزارن امسال که 3 یا 2 ماه قبل از رسل مانیا درگیری داشت با ادج و سال قبل هم با باتیستا همینطور پس کی میخوان این استوریه تیکر رو مشخص کنن همینطور اصلا استون کلد در مسابقات حضور نداره و نیست که بیاد یک استوری تشکیل بده.
    با این روند به چیزی عجیب بر میخوریم:
    جان سینا با شان در رسل مانیا ( امکان ناپذیر است شایدم با جی بی ال )
    اینطور که معلومه باید این استوری زیاد باشه مگر اینکه کسی مثل کینی یا یک نفر دیگه بیاد که واقعا استوری ها مسخره شده.
    تریپل اچ و بیگ شو ( این فوق العاده مسخره میشه )
    ادج و جف هاردی ( دیگه اوجشه ممکنه که با اومدن کریستین تبدیل بشه به یک تگ تیم )
    تیکر و ؟؟؟؟؟
    باتیستا و رندی ( اینم احتمالش زیاده البته ممکنه وینس هم دخالتی داشته باشه!!!!!! )
    استون کلد با ؟؟؟؟؟؟؟
    و بقیه هم معمولا توی مانی این د بانکن.
    البته این جا به کین اشاره ای نشد چجوری بشه که کین بیاد و وارد درگیریه سینا بشه و یک استوری شکل بگیره : کین با سینا !!!!!!!!!!!!!!!
    اینا تازه با هم درگیری هم داشتند.
    وحالا تیکر و استون کلد این جا باید مگس بپرونند اونم توی رسل مانیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ای کاش بشه استون کلد و تیکر ( The Undertaker VS Stone Cold Steave Austin ::Hall Of Fame )
    وای چی میشه تاریخی ترین بازی توی عمر کشتی کج میشه سگ جون ترین کشتی کج کارا با هم میفتن!!!!!!
    فکرشو بکن توی این بازی کارای غیر ممکن ممکنه ممکن بشه!!!!
    مثلا تیکر 2 تا فینیشر به استون کلد میزنه استون کلدم همینطور هیچ کدوم پین نمیشن!!!!!
    بعدش تیکر مثلا استون کلد رو ببره بالای نرده بون (!!) و از همون بالا به استون کلد تومپ استان بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دیگه اوجه بازی میشه!!!
    ولی خوب یکم تخیلیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فکر نمی کنم که دیگه چیزی به نام استوری شان و تیکر وجود داشته باشه!!!!!!!!
    من نمیدونم آخر می خوان برای این تیکر بدبخت چه استوری ای بزارن امسال که 3 یا 2 ماه قبل از رسل مانیا درگیری داشت با ادج و سال قبل هم با باتیستا همینطور پس کی میخوان این استوریه تیکر رو مشخص کنن همینطور اصلا استون کلد در مسابقات حضور نداره و نیست که بیاد یک استوری تشکیل بده.
    با این روند به چیزی عجیب بر میخوریم:
    جان سینا با شان در رسل مانیا ( امکان ناپذیر است شایدم با جی بی ال )
    اینطور که معلومه باید این استوری زیاد باشه مگر اینکه کسی مثل کینی یا یک نفر دیگه بیاد که واقعا استوری ها مسخره شده.
    تریپل اچ و بیگ شو ( این فوق العاده مسخره میشه )
    ادج و جف هاردی ( دیگه اوجشه ممکنه که با اومدن کریستین تبدیل بشه به یک تگ تیم )
    تیکر و ؟؟؟؟؟
    باتیستا و رندی ( اینم احتمالش زیاده البته ممکنه وینس هم دخالتی داشته باشه!!!!!! )
    استون کلد با ؟؟؟؟؟؟؟
    و بقیه هم معمولا توی مانی این د بانکن.
    البته این جا به کین اشاره ای نشد چجوری بشه که کین بیاد و وارد درگیریه سینا بشه و یک استوری شکل بگیره : کین با سینا !!!!!!!!!!!!!!!
    اینا تازه با هم درگیری هم داشتند.
    وحالا تیکر و استون کلد این جا باید مگس بپرونند اونم توی رسل مانیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ای کاش بشه استون کلد و تیکر ( The Undertaker VS Stone Cold Steave Austin ::Hall Of Fame )
    وای چی میشه تاریخی ترین بازی توی عمر کشتی کج میشه سگ جون ترین کشتی کج کارا با هم میفتن!!!!!!
    فکرشو بکن توی این بازی کارای غیر ممکن ممکنه ممکن بشه!!!!
    مثلا تیکر 2 تا فینیشر به استون کلد میزنه استون کلدم همینطور هیچ کدوم پین نمیشن!!!!!
    بعدش تیکر مثلا استون کلد رو ببره بالای نرده بون (!!) و از همون بالا به استون کلد تومپ استان بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دیگه اوجه بازی میشه!!!
    ولی خوب یکم تخیلیه
    منم ناامید از استوری تیکر و شان شدم ولی خب رویال رامبل خیلی از ابهامات روشن می کنه

شان احتمالا به همون jbl میزنه به هم و تا رستل منیا درگیر میشن
    سینا هم که قهرمان هست و باید برای کمربند بازی کنه و احتمالا با رندی و جریکو و شاید باتیستا درگیر بشه

کین هم که با کلی کلی میپره و فعلا معلوم نیست چی به چی هست

استون کلد هم بعید میدونم مسابقه سنگینی براش بزارن چون بدن آماده ای نداره
    ولی هر چی هست امیدوارم تیکر کابوس رستل منیا با یک حریفی در حد خودش مسابقه داشته باشه

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بعدش تیکر مثلا استون کلد رو ببره بالای نرده بون (!!) و از همون بالا به استون کلد تومپ استان
    اگه این طور بشه استون کلد باید ادامه زندگیش رو ویلچر بشینه!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اگه این طور بشه استون کلد باید ادامه زندگیش رو ویلچر بشینه!!!
    ویلچر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
    شهید انقلاب میشه فکرشو بکن!!!!!!
    وقتی بخوره به زمین کلش میره تو شیکمش!
    ولی خیلی باحال میشه ( از اون ارتفاع ..... ولی خوب زانویی برای تیکر نمی مونه )

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتی بخوره به زمین کلش میره تو شیکمش!
    شایدم از جای دیگش در بیاد!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته استانر هم فینیشر نیست
    راک هر دفعا استانر میخورد 6متر میرفت رو هوا

من هنوز نتایج رویال رامبل نمیدونم ولی به نظرم

قهرمان ecw جک سوئیگر
    wwe اج با کمک کریستین
    whc جان سینا قهرمان میمونه
    زنان ملینا و رویال رامبل هم رندی با کمک گروهش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب اینم نتایج کامل رامبل

جک سوئیگر کمربندش حفظ کرد
    ملینا قهرمان جدید زنان شد
    جان سینا با کمک شان مایکل کمربند حفظ کرد ( بازم یه استوری مسخره در رابطه با جان سینا دیگه کمپانی داره حال همه به هم میزنه )
    اج در حالی که همه فکر می کردن که کریستین به کمکش میاد با کمک مت هاردی قهرمان شد و کمربند پس گرفت

و اما رویال رامبل رندی با کمک تیم برنده شد تریپل اچ و آندرتیکر نفرات آخر بودند که حذف شدند
    بیگ شو آندرتیکر از بیرون رینگ انداخت بیرون
    rvd برگشت و سورپرایز رویال رامبل بود و....

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خیلی رویال رامبل مسخره ای بود وای.
    برندشم زایه بود کیه!!!!!!!
    اصلا حال نکردم با رویال رامبل .
    ببینیم No wait out چی میشه!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اه تیکر افتاد بیرون!!حالمون گرفته شد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •