نام رخ داد : ای سی دابلیو
تاریخ برگذاری : سه شنبه ، 20م جنیری سال 2009
محل برگذاری : شیکاگو ، النوی
عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 33 عكس) :: لینك دانلود | حجم: Mb 1.97
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از چگونگی پیروزی جک سوئگر برابر مت هاردی و قهرمانی او پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مت استرایکر به همه خوش آمد میگه .
تاد گریشام داخل رینگ هست . او مت هاردی رو دعوت میکنه تا برای مصاحبه به رینگ بیاد . مت وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . او میره داخل رینگ اما قبل از شروع مصاحبه ، صحنه ی آسیب دیدن جف هاردی [توسط آتیش های مربوط به ورودی اش] در اسمکدان هفته ی قبل پخش میشه . به ورزشگاه برمیگردیم و مت میگه : " این اولین تجربه ی سوختن جف بود . همه میدونن که این یه اتفاق نبود . " تاد گریشام موضوع رو به سمت کمربند ای سی دابلیو [که مت هفته ی پیش از دست داد] تغییر میده و نظر مت رو در این باره میپرسه . مت میگه : " جک سوئگر خیلی خوب هست و من او رو دست کم گرفتم . " مت قصد داره صحبتش رو ادامه بده که در همین لحظه آهنگ جک سوئگر پخش میشه . در حالی که گروهی کوچکی از تماشاگرا دارن او رو تشویق میکنن [!] ، سوئگر وارد رینگ میشه . سوئگر مثل همیشه لبخند بر لب داره و میره بالای طناب ها و جلوی تماشاگرا کمربندش رو بالا میگیره . تاد گریشام به او میگه : " تبریک میگم . چه حسی داری ؟ " جک سوئگر میگه : " حس خوبی دارم . [ژست میگیره] به نظرت چطورم ؟ میدونم ، خیلی عالی . من نماینده ی جدید ای سی دابلیو هستم . " سوئگر در ادامه صحبت هاش میگه : " مت فکر میکنه میتونه کمربند رو پس بگیره . او باید بدونه فقط برادرش نیست که بلا سرش میاد . او هم ... " مت در همین لحظه یه مشت قوی به صورت سوئگر میزنه و سوئگر پرت میشه بیرون رینگ . مت میره دنبال سوئگر و چند مشت دیگه میزنه . چندین داور میان و سوئگر و مت رو جدا میکنن . حالا وضع عادی شده اما سوئگر یهو به مت حمله میکنه و یه ضربه ی قوی به او وارد میکنه . سپس سوئگر به بک استیج میره .
مت استرایکر اعلام میکنه در مین ایونت این هفته فینلی ، مارک هنری ، جان مورسن و میز در یه مسابقه ی فیتال فور وی مچ برابر هم قرار خواهند گرفت .
کامرشال.
مسابقه اول :: ریکی اورتیز برابر ادم ایونز
ادم ایونز داخل رینگ هست . حالا آهنگ ریکی اورتیز پخش میشه و او در میان تشویق کم تماشاگرا وارد میشه . اورتیز میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . دو استار لاک آپ میشن و اورتیز بهتر کار میکنه . ادم اوینز سعی داره به چند مشت به بازی برگرده اما از اورتیز شولدربلاک دریافت میکنه . سپس بیگ اوء از اورتیز . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:20)
برنده ی مسابقه ، ریکی اورتیز
هایلایت هایی از صحبت های تامی دریمر در هفته ی پیش ای سی دابلیو پخش میشه .
در اتاق جنرال منجر ، تدی لانگ و تامی دریمر نشستن و دارن با هم صحبت میکنن . تیفنی هم میاد و کنار اون ها میشینه . لانگ میگه : " تو باید قبل از صحبت های هفته ی پیشت ، میومدی پیش من تا باهات صحبت کنم . اینجوری میتونستم برات یه مسابقه سر کمربند بذارم تا مجبور به این کار ها نشی . " دریمر میگه : " نه ، اصلا موضوع سر این نیست . من فقط میخوام نشون بدم که در اون سطح مورد نظر هستم ، البته مطمئن نیستم [که هستم یا نه] . "
کامرشال.
مسابقه دوم :: بوگی من برابر پال برچل به همراه کیتی لی
پال برچل و کیتی لی داخل رینگ هستن . آهنگ بوگی من پخش میشه و او با ورودی همیشگی خودش وارد میشه . تماشاگرا بوگی من رو تشویق میکنن . مسابقه آغاز میشه و پال برچل سعی داره بر بازی مسلط شه اما بوگی من خیلی سریع به بازی برمیگرده و کلوزلاین میزنه . یه سری از بچه های داخل ورزشگاه ، سرود ' بوگی من ' رو سر میدن . بوگی من آماده هست تا فینیشرش رو در همین ابتدای کار اجراء کنه اما کیتی لی دخالت میکنه و یه کیک به بوگی من میزنه که باعث میشه داور دی کیو اعلام کنه . (1:50)
برنده با قانون دی کیو ، بوگی من
بعد از مسابقه ، بوگی من جلوی کیتی لی رو میگیره و میخواد کرم های داخل دستش رو تو دهن او بریزه اما کیتی لی به همراه برچل فرار میکنن . به این ترتیب بوگی من خودش کرم ها رو میخوره .
کامرشال.
هایلایت هایی از بازگشت وینس مک من به راء [دو شب پیش] و درگیری او با رندی اورتن پخش میشه .
گریشام و مت استرایکر ، مسابقات رویال رامبل رو اعلام میکنن .
پرومویی از رویال رامبل پخش میشه .
کامرشال.
مسابقه سوم :: فیتال فور وی مچ :: جان مورسن برابر فینلی برابر میز برابر مارک هنری
استار ها به نوبت وارد میشن و معرف [کیمل] اون ها رو معرفی میکنه . جو ورزشگاه بیشتر طرف فینلی هست . مسابقه آغاز میشه و استار ها با هم درگیر میشن . یه دقیقه از شروع مسابقه گذشته ، میریم برای کامرشال . برمیگردیم و هایلایت هایی از صحنه های مهمی که در حین کامرشال رخ داد و ندیدیم پخش میشه . حالا به رینگ میریم [لایو] و مورسن یه کیک قشنگ به فینلی میزنه . هنری بیرون رینگ افتاده و در داخل رینگ ، میز و مورسن دارن فینلی رو میزنن . هنری داره آروم آروم بلند میشه . فینلی یه لحظه به بازی برمیگرده و میز رو میزنه . سپس به مورسن حمله میکنه . حالا هورنسواگل دیده میشه که از زیر رینگ بیرون اومده . او میره بالای طناب ها و به مورسن ، تدپول اسپلش میزنه . جلوتر میریم و فینلی بر بازی مسلط میشه . هنری باز هم توسط سه نفر داخل رینگ ناک اوت شده و تاثیر چندانی تو مسابقه نداره . فینلی به میز کلتیک کراس میزنه . مورسن بلند میشه و فینلی رو میزنه . سپس خودش [مورسن] میره و میز رو کاور میکنه ، یک..دو..سه . (9:20)
برنده ی مسابقه ، جان مورسن
بعد از مسابقه ، مورسن داره خوشحالی میکنه اما میز از اینکه همتیمیش او رو پین کرده خیلی خوشحال نیست .
-----------------------------------