تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 320 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حالا حتما باید 5 بازیکن انتخاب بشن ؟

1- بنزما => پیشرفت فوق العاده خیره کننده ای داشته /

2- دیماریا => دیماریا هم مثل بنزما فوق العاده بود /

3- رونالدو => در رتبه ی سوم قرار میگیره ؛ از بنزما و دیماریا انتظار نمیره در الکلاسیکوها سوپرمن باشند ، اما از رونالدو خیلی خیلی بیش از اینها انتظار میره تا این مفهوم رو به ذهن متبادر نکنه که "بازیکن بسیار بسیار بزرگ برای بازیهای کوچک" هست /

نقل قول علی پروینی : "بازیهای لالیگا 38 تاست ، 36 تا رو ببازید دو تای بارسا رو بزنید قهرمانید" ! : دی

4- راموس : اومدنش به دفاع مرکزی باعث شکوفایی اون در این پست شد /

5- ژاوی آلونسو : اینو فقط به خاطر احمد آوردمش توی لیست !!! : دی

ایکر هم مال خودتون

2. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

پنج نفر برتر سال 2011 رئال مادرید از دیدگاه ............................. من
    کریستیانو رونالدو دوسانتوس آویرو : در همه زمینه ها عالیه ولی یه خورده باید رو شرایط روحی و روانی کار کنه
    آنخل دیماریا:پیشرفت چشمگیر در همه زمینه ها به خصوص پاس گل و بازی سازی
    کریم بنزما:پیشرفت چشمگیر در همه زمینه ها به خصوص استفاده از مو قعیت ها و به دست آوردن چارچوب دروازه
    ایکر کاسیاس: خب مسلما با سیو هاش سرنوشت بازی رو عوض میکنه به سود رئال بقیشم خودتون میدونید
    هیگواین:باصبر و شکیبایی که داره باعث نمیشه در مقابل فرصت های کمی که بهش میدن جو رختکن رو متشنج کنه هر وقتم که بازی میکنه موثره مثل بازی با اسپانیول
      محتوای مخفی: ... 
    خودم: پا تلویزیون: با گل هایی که میزنیم خوشحال میشم و با غم ها غصه میخورم

4. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام !‌
    من خیلی وقته نبودم .. یعنی بودما ولی چون وقت نداشتم پست نمی دادم .. پستا رو می خوندم !‌
    خوب بازی کنا رو می گم !‌

۱ » کریستینو رونالدو :‌ اگه الکلاسیکوی اخری رو بزاریم کنار در یک کلام همه کار کرد .. یعنی هرکاری که خواست کرد !‌
    ۲ » ژابی الونسو : وقتی ریال این خریدای وحشتناک گرون رو داشت ... من فک می کردم همشون شکست بخوره به جز این بشر !‌( البته منظورم شکست نیستا -Price / Performance Wise گقتم .. !‌:دي) هر موقع بد بازی کرده ریال بهترین بازیش رو انجام نداده !‌
    ۳ » آنهل دی ماریا :‌ خیلی بهتر شده .. یه پاس مرگبار داد به کریس اگه اشتباه نکنم ... ژاوی هم نمی تونست بده .. فقط باید شوتاش رو قوی کنه !‌
    ۴ » مسوت اوزیل : نمی تونم چیزی بگم ازش ...
    ۵ » ایکر : اینم همین طور ...
    فقط کریم عزیز می مونه !‌ چون من ازش بیشتز انتظار داشتم توی لیست نزاشتمش !‌
    در مورد راموس هم بگم من خیلی دوس دارمش به عنوان یه عنصر حجومی !‌ شخصیت پر تحرکی داره ،،، اون جوریش رو بیشتر دوس داشتم !‌

6. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

از یازده بازیکن پنج تا رو انتخاب کردن یعنی نصف تیم رو کاکو
    1- کریس رونالدو چون بهترین گل زنه
    2- دی ماریا چون آقای پاس گله
    3- کاسیاسچون بهترین گلره دیگه
    4- مارسلو چون خوب به حمله اضافه میشه
    5- بنزما چون خیلی از خودگذشتگی داره
    اما اگر بهترین فصل رو میخواستین و به بقیه کاری نداشتین نظر من دیماریا هست بی خود نبود که مارادونا عاشق بازی دیماریا بود وقتی مربی آرژانتین بود

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من هم 5 بازیکن منتخب خودم اینجور هست
    1- رونالدو : به علت اشتهای فوق الاعده تو گلزنی و حداکثر استفاده از موقعیت ها
    2- کایخون( یا کایاخون ؟!! ) : پیشرفت فوق الاعده تو این سن و گلزنی فوق الاعده
    3- ایکر :واکنش های بسیار عالی (مخصوصا تو بازی های اخر 2011 )
    4- دی ماریا :پاس های بسیار عالی و شگفت انگیز و دقیق
    5- مارسلو : شاید تو بازی های اخر خوب بازی نکرد ولی در کل به نظرم عالی بود نفوذ های وحشتناکی در چند مسابقه داشت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پرز: هیگواین فروشی نیست

خبرگزاری فارس: باشگاه رئال مادرید اسپانیا رسما خبر بقای هیگواین تا پایان فصل آینده را منتشر کرد. به نقل از آس اسپانیا، گونسالو هیگواین از باشگاه‌هایی چون چلسی، یوونتوس و لیورپول پیشنهاد رسمی دریافت کرده و باشگاه رئال مادرید در چند هفته گذشته در قبال این فضاسازی خبری سکوت کرده بود. در چند روز گذشته مصدومیت دی‌ماریا، راموس، کوئنترائو و دلخوری کاکا با کنایه‌های او در مصاحبه‌هایش سران باشگاه رئال مادرید را بر آن داشته تا بر حفظ هیگواین تاکید ویژه داشته باشند. در بیانیه منتشر شده باشگاه رئال مادرید در این خصوص آمده است: نه تنها با فروش هیگواین موافقت نخواهد شد بلکه طرح افزایش دستمزد این بازیکن در رئال مادرید نیز به هیئت مدیره ارسال شده است.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:21.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض اکثریت هواداران رئال به دنبال دهمین چمپیونزلیگ در یک نظرسنجی

هواداران رئال مادرید ، ایده های خاص خود را دارند و هر بار که فرصتی پیدا شود ، آن را نشان می دهند . حالا در نظرسنجی یکی از سایت های هواداری اسپانیایی رئال برای سال 2012 نیز این قضیه مشخص است . هواداران جامها را می خواهند و چمپیونزلیگ نیز برایشان در اولویت است .
    در این نظرسنجی ، 50 درصد شرکت کنندگان ، قهرمانی چمپیونزلیگ را می خواهند . 47 درصد نیز قهرمانی لالیگا و کوپا را با ارزش می دانند .
    2 درصد اعتقاد دارند که رئال مادرید باید به روندش ادامه دهد و جامها نباید در اولویت باشند و 1 درصد اعتقاد دارند که این تیم به چیزی نمی رسد و باید خریدهای بهتری داشته باشد .
      محتوای مخفی: .... 
    منبع:مرجع خبری رئال مادرید

11. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

به نظر من بهترین بازیکت های این فصل اینهایی هستند که میگم در ادامه:

1-ایکر کاسیاس به خاطر اینکه واقعا کل بازیکنهای رئال یک طرف ایکر مقدس هم یک طرف هنوز واکنش عالی که تو بازی با سویا رو داشت رو یادم نمیره
    2-ژاوی آلونسو که به قول مورینیو وقتی تو زمینه آدم حس میکنه یک سرمربی تو زمین داره بازی میکنه واقعا خیلی موثر و خوب بازی میکنه
    3-کریس رونالدو:قبول دارم تو الکلاسیکو یک مقدار ضعیف بود ولی آمار گلزنی و اعتماد به نفسش مهمترین جز از بازیشه.زنده باد کریس
    4-آنخل دی ماریا:که واقعا از اون بازیکن هایی هست که من حس میکنم مورینیو با اعتمادی که بهش داره باعث شده انقدر روان و عالی بازی کنه.
    5-راموس:به نظرم تو دفاع وسط خیلی خوب و بی نقص کار کرده و بسیار هم با تعصب بازی میکنه.

این هم از نظرات بنده.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 ایجاد نظرسنجی

.
    دوستان حالا که بحث انتخاب بهترین ها در سال 2011 داغه ، با پیشنهادحسین عزیز تاپیکی در زیرمجموعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد شد با نام :

نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منتظر حضور شما دوستان هستیم /

ممنون .

14. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

5 بازیکن برتر سال 2011 از نظر من:
    1. رونالدو
    2. دی ماریا
    3. ایکر کاسیاس
    4. بنزما
    5. راموس
    Amen Brother!!

16. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •