دوستان من موقع افلاین solo رو چند مرحلش رو با ترینر رفتم . بعدا موقعی که کرک بیاد . تو انلاین بن نمیشم که ؟ (تو انلاین از کدتقلب یا ترینر نمیخوام استفاده کنم)
دوستان من موقع افلاین solo رو چند مرحلش رو با ترینر رفتم . بعدا موقعی که کرک بیاد . تو انلاین بن نمیشم که ؟ (تو انلاین از کدتقلب یا ترینر نمیخوام استفاده کنم)
Last edited by Jeff hardy M; 11-12-2011 at 00:32.
دوستان منم هم تونستم لن کنم !
منتها 2 نفر بیشتر به یه بازی وصل نمی شن !
به احتمال زیاد بشه با تانگل آنلاین زد ! کسی اگه مایله بگه تا تست کنیم .
موفق باشید
ترینر از کجا گیر آوردید.میشه لینکش را بذاری.![]()
دوست عزيز فعلا فقط لانچر Coop بازي اومده، COOP اين بازي هم مثل نسخه 6 ، دو نفره هست، فقط كالاف 5 بود كه ميشد 4 نفرههم زامبيشو و هم مراحل كامپينشو زد. اين لانچر هم با آي پي مستقيم كار ميكنه و نيازي به تانگل نداره. اگر هم منظورتون از آنلاين مولتي مثل 6 با سروراي alteriw هست كه فعلا هيچ خبري نيست!
Last edited by crowe; 10-12-2011 at 23:04.
بفرما :
از من میشنوی استفاده نکن . حس حال بازی رو از بین میبره . چون راحت میشه همه ی مراحل رو رد کرد و تو SOLO هم شکست ناپذیر میشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان به اندازه قبل بهم کیف نمیده . حتی وقتی که ازش هم استفاده نمیکنم
![]()
دست درد نکنه.اما واسه سگا کار نمیده.باید سگا رابکشیم تا کشته نشیم.
سلام بچه ها كركي سالم واسه بخش چند نفره بازي نيومده
راستي بازي شبكه ميشه
راستي بچه ها بازي من فقط يك فايل اجرايي داره كه اون هم منو اصلي بازي ميره فايل اجرايي بخش چند نفره جدا گونه نداره مثل سري قبلي كه از هم جدا بودن ايرادي داره يا تازگي انجوري شده
اما وقتي روي بخش چند نفره كليك مي كنم همون پنجره كنسولي عزيز باز ميشه اما با ارورش برج زهر مارم مي كنه
با سپاس
Last edited by xlife; 11-12-2011 at 13:35.
من با این ترینر تو solo تا wave 60 رفتم . بعد میگی ...
اخرش هم خسته شدم گذاشتم بکشنم .![]()
باز هم سلام
بچه ها من این تانل گاد بود چیز بود همین واسه لن کردن که هجمش 4 مگابایته رو ریختم اولش ارور نت فرامورک رو داد که نصب کردم وقتی روش کلیک میکنم چیزی باز نیمشه
بخش چند نفره هم کلا نمیره تا روش کلیک میکنم تو منو اصلی پنجره باز میشه بعد یه اخطار میده
بخش چند نفره فایل اجرایی جداگونه داره یا نه
آخه مال من فایل اجرایش یکیه که همون بخش سینگله
دوستان توی آفلاین شبکه توی 360 تست کردین که اسپیلت اسکرین میشه یعنی 2 به 2 کردش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)