سلام.فایل دامپ نداشتم.دیوایس منیجرم همش درسته. نرم افزار memtestرو هم نصب کردم رو فلش بوت کردم 6ساعت طول کشید دیدم تموم نمیشه سیستمو ریست کردم البته قبلش ازش عکس گرفتم که عکسو اپلود کردم شاید چیزی دستگیرت شد.2تا رم 4 رو لپ تاپه فکر کنم یکی از رمام مشکل داره.اگه مشکل از رم باشه باید چیکارش کرد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مراحلی که میگم رو انجام بده تا فایلهای مینی دامپ توی فولدر ویندوز بوجود بیان! :
1- از control panel گزینه system واز قسمت سمت چپ گزینه Advanced system setting رو انتخاب کن .
2- از پنجره باز شده system properties و از سربرگ Advanced قسمتی وجود داره بنام Startup And Recovery که با انتخاب دکمه setting پنجره ایی باز میشه .
3- از پنجره باز شده از قسمت Write Debugging Information گزینه Small memory dump رو انتخاب کن و دکمه OK رو بزن تا تغییرات ذخیره بشه.شکل زیر :

4- به این ترتیب فایلهای دامپ در BSOD بعدی در پوشه مربوطه بوجود میان . فایلهای دامپ رو آپلود کن تا به مشکلت رسیدگی بشه .
(در ضمن اینطور که ظاهراً معلومه یکی از رمهات مشکل دارن . یا باید عوضشون کنی یا اسلات هاشون رو تغییر بدی. ولی شما فایلهای دامپ رو قبل از این کار آپلود کن تا مطمئن بشیم که مشکل از رمهاست )