تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 303 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    ي سوال اگر راهنمايي کنيد ممنون مي شم
    تلويزون مدل es7770 سامسونگ 40 اينچ گرفتم که وقتي روي گزينه browes کليک مي کنم فقط پيغام "در حال بروز رساني" مي دهد و هيچ اتفاقي نمي افته؟
    انگري برد رو هم دانلود کردم اما وفتي
    روي گزينه انگري برد کليک مي کنم فقط پيغام خطا مي ده و درخواست فريومور مي خواد
    کسي مي تونه کمک کنه؟
    توي سايت سامسونگ هم اين مدل رو نداره
    دوست عزیز
    اول اینکه شماره مدلتان را بطور کامل بنویسد مانند ua40es7500R تا بشود بهتر راهنماییتان کنم دوم اینکه در تایپیک قبلی شما توضیحاتی دادم اگر مدل تلویزیونتان ua40es7770 است این ورژن نام گذاری سیستم ایران است که می شود گفت که ورژن خارجی آن ua40es7500S که فقط درتعمیر گاهای مجاز سامسونگ موجود می باشد . و مشابه آن یعنی ua40es7500R شما می توانید از این سایت که مال هندوستان فیمور تان را دانلود کنید . و پس از آن از زیپ خارج و با همان نام فایل اصلی که دانلود کردید روی usb بریزید و از قسمت پشتیبانی و کزینه آبدیت نرم افزار فریمورتان را نصب کنید . البته با مسولیت خودتان
    برای دیدن مدل سیستمتان و type آن از روی کنترول هنگامیکه تلویزیونتان خاموش است و اگر وارد نیستید به دیگر آیتمها دست نزنید چون موجب خسارت زیادی می شوید این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    اینم آدرس سایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 16-02-2013 at 17:16.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من يك 46d7770 دارم .ورژنش قبلا 01015 بود ولي ارتقاش دادم شد 1016 :T-GAPDAAC-1016
    قبل از ارتقا صفحه كليدش (در اسمارت هاب و مرورگر) فارسي هم ميشد(يك علامت كره زمين بود كه ميزدم).چند تا سوال دارم:
    1-چطور فارسي رو به صفحه كليد اضافه كنم؟
    2-آيا با رست بوسيله exit درست ميشه؟ورژنش چي؟
    3-ايا با رست EEPROM از داخل منو مخفي ورژن به 1015 برميگرده ؟تنظيماتش چي ميتونم راحت انجام بدم؟
    4-اخيرا در قسمت test pattern ، ا test last و test read رو عددش رو دست زدم البته ميدونستم چه عدديه ولي ديگه به عدد قبليش برنگشت و منم به نزديكترين آن رساندمش (الان به ترتيب 48.99 و 48.71 ميباشد) ولي از اون موقع كيفيت تصوير كمي پايين اومده.چه كنيم؟
    5-آخرين ورژن در حال حاضر چيه؟آپديتش كنم؟با اينترنت خودش كه ميگه آخريشه اما توي سايت سامسونگ ورژنهاي بالاتري وجود داره اما با فرض اينكه براي ما 46d7000 باشه ،مدلهاي داخل سايت يك پسوند اضافه هم دارند مثلا 46d7000LR .متشكرم مخصوصا از آقاي متين پور

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من يك 46d7770 دارم .ورژنش قبلا 01015 بود ولي ارتقاش دادم شد 1016 :T-GAPDAAC-1016
    قبل از ارتقا صفحه كليدش (در اسمارت هاب و مرورگر) فارسي هم ميشد(يك علامت كره زمين بود كه ميزدم).چند تا سوال دارم:
    3-ايا با رست EEPROM از داخل منو مخفي ورژن به 1015 برميگرده ؟تنظيماتش چي ميتونم راحت انجام بدم؟
    4-اخيرا در قسمت test pattern ، ا test last و test read رو عددش رو دست زدم البته ميدونستم چه عدديه ولي ديگه به عدد قبليش برنگشت و منم به نزديكترين آن رساندمش (الان به ترتيب 48.99 و 48.71 ميباشد) ولي از اون موقع كيفيت تصوير كمي پايين اومده.چه كنيم؟
    5-آخرين ورژن در حال حاضر چيه؟آپديتش كنم؟با اينترنت خودش كه ميگه آخريشه اما توي سايت سامسونگ ورژنهاي بالاتري وجود داره اما با فرض اينكه براي ما 46d7000 باشه ،مدلهاي داخل سايت يك پسوند اضافه هم دارند مثلا 46d7000LR .متشكرم مخصوصا از آقاي متين پور
    اون کیبورد فارسی فکر نکنم ربطی به فرمویر داشته باشه. نمی دونم چرا تو ورژن جدید اسمارت هاب که یک ماه پیش آپ شد، کی بورد فارسی رو بر داشتن. الان منم همین مشکل رو دارم و باید خود سامسونگ دوباره این قابلیت رو اضافه کنه.

5. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

رو مودم چه طور باید این کار رو کرد
    در ضمن برایه حله مشکلم باز زدن یکبار به بازیابی کارخانه کیفیتش برگشت و درست شد اما یه مشکله جدید پیدا کردم اونم اینه که بعد از چند ساعت استفاده از اون دوربین تصویرش راه راه میشه و متعاقبا دستور حرکتی رو تشخیص نمیده؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز

روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
    باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
    پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست
    Last edited by matinpour; 16-02-2013 at 19:41.

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز
    روش های متعددی برای اینکار است و در ضمن مطالعه منوال تان به شما برای استفاده کاربردی تر از سیسمتان کمک میکند

روش اول :دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

و روش اخر که در این روش باید از قبل از تمامی منوهای سیستم تان عکس تهیه کرده باشید چون در این روش تمامی آیتمها به حالت اولیه کارخانه در مآید و ضمنا در این روش تمامی پروتهای متصل به تلویزیون باید از تلویزیون قطع شود
    گزینه eeprom reset در suboption
    حالت ریست فکتوری نمیتونه تمام تنظیمات منوی مخفی رو به حالت اولیه برگردونه برای برگردوندن کلیه اطلاعات به حالت اول باید از گزینه eeprom reset استفاده کنید که البته چون بعد از اینکار رجین و تایپ هم پاک میشه توصیه نمیکنم اگه وارد نیستید انجامش بدید برای اینکار قبلا باید از منوی سرویستان عکس تهیه کنید
    برای ورود به eeprom reset تو منوی sub option البته بعد از اینکه شما تو منوی hotel option وارد شدی و clone tv to usb رو زدی این گزینه توی sub option ظاهر میشه و بعداز اینکه eeprom را ریست کردید بعداز آن حداکثر 20 دقیقه صبر کنید تا آی سی eeprom بتواند اطلاعات خود را از cpu سیستم بخواند . این توصیح تعمییر کاران حرفه ای
    فقط یک مشکل باقی مونده و اون اینه که موقعی تی وی رو روشن می کنیم پیغام میده که لوکال ست و تایپ عوض شده به سرویس منو مراجعه کنید
    اون پیغام بعد از ریست کردن ایپیرام میاد و مشکلی نیست شما باید دستگاه رو روشن کنی بعد به ترتیب و سریع این دکمه ها رو بزن
    mute - 1 -1 -9- ok
    وارد یه منو میشی که همون هتل مد هستش هتل مد رو on کن و تلویزیون رو خاموش کن
    حالا در حالت خاموش دکمه های زیر رو سریع بزن
    info - menu - mute - power
    تلویزیون روشن و وارد منوی مخفی میشه در قسمت آپشن این منو میتونی type , model , local set رو مجدد تنظیم کنی بعد از تنظیم تلویزیون رو خاموش کن
    Last edited by matinpour; 17-02-2013 at 10:12.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام به دوستان

از همگی دوستان خواهش میکنم برای بهتر شدن وارتقای اطلاعات و تجربیات دیگر عزیزان آن دسته از عزیزانی که سیستمشان دچار مشگل شده و با استفاده از اطلاعات موجود در سایت سیستمشان را رفع عیب میکنند . حتما بعداز رفع عیب آیکون تشکر از کاربر را برای دلگرمی و گذاشتن پیغام رفع شدن مشکلشان برای ارتقای سایت بگذارند.

با تشکر از همگی عزیزان

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز

مثلا تلویزیون شما که مدلش es7770 است در واقع es7500S که حتی فریمور آن هم در سایت هندوستان البته مشابه آن نه در سایت ایران و اینکه حتی گاهان فریمور سایز تلویزیون خودتان را هم نمی توانید پیدا کنید مگر از تعمییر گاهای مجاز سامسونگ و به این دلیل گاهی با نصب فریمور جدید نوع type سیستم شما و عناصر نور و تصویر تلویزیون تان بر اساس همان فریمور تغییر می کند پس در نتیجه آبدیت نکنید یا اگر این کار را می کنید حتما از درست بودن فریمورتان اطمینان حاصل کنید
    جناب متین پور عزیز باتشکر فراوان از راهنمایی شما
    ولی یک سوال آیا اگر بنده از طریق خود تلویزیون بصورت آنلاین هم آپدیت کنم باز هم این مشکل بوجود می آید ؟یعنی با فرض اینکه تلویزیون آپدیت درست را انجام می دهد بازهم صرف آپدیت باعث افت کیفیت می شود؟؟؟؟؟
    و اینکه آیا ممکن است خود تلویزیون هم آپدیت ورزن اشتباهی را انجام دهد؟؟؟؟

باتشکر فراوان
    Last edited by mohsenrhn; 16-02-2013 at 20:47.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متین پور عزیز باتشکر فراوان از راهنمایی شما
    ولی یک سوال آیا اگر بنده از طریق خود تلویزیون بصورت آنلاین هم آپدیت کنم باز هم این مشکل بوجود می آید ؟یعنی با فرض اینکه تلویزیون آپدیت درست را انجام می دهد بازهم صرف آپدیت باعث افت کیفیت می شود؟؟؟؟؟
    و اینکه آیا ممکن است خود تلویزیون هم آپدیت ورزن اشتباهی را انجام دهد؟؟؟؟

باتشکر فراوان
    دوست عزیز

چون سیستم تلویزیونهای سامسونگ از لحاظ سخت افزار مشابهتهای زیادی با هم دارند به همان نسبت فریمورهای آنها هم گاهی به هم نزدیک می باشد. پس به این ترتیب در موقع آبدیت کردن اول دنبال فریمور خودش می گردد و وقتی که آن را نیافت فریمور نزدیک به آن را دانلود و نصب می کند. و بدنبال آن گاهی مدل type سیستم و دیگر آیتم های آن تغییر می کند. که در تایپیکها بعضی از عزیزان از اینکه بعداز آبدیت و نصب فریمور جدید نه تنها سیستمشان بهتر نشده بلکه به کیفیت بدتر رسیدند. و خواهان باز گشت به فریمور قبلی خود می باشند.برای مثال تایپیکهای بالا و دیگر تایپیکهای گذشته را مطالعه کنید .
    Last edited by matinpour; 16-02-2013 at 21:31.

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اقا برای نصب ویجت پرمیشن رو روی چه عددی بزارم؟
    0644؟
    silverbios from family bios
    Xperia team
    good lucky

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا برای نصب ویجت پرمیشن رو روی چه عددی بزارم؟
    0644؟
    silverbios from family bios
    Xperia team
    good lucky
    دوست عزیز

من منظور شما را نمی دانم که راجب چه موضوعی سوال مطرح کردید .اول اینکه وقتی از کلمات انگلیسی استفاده می کنید آن کلمات را فارسی ننویسد و یا حداقل معنی فارسی آن را بنویسد تا مطلب برای دیگران هم گویا باشد تا شاید بشود کمکتان کنند. موفق باشی

16. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •