اینی که الان گفتم شماره ID خودته. امکان داره اشتباهی کلیکت خورده باشه رو خودت.
addfac 19809 1
![]()
اینی که الان گفتم شماره ID خودته. امکان داره اشتباهی کلیکت خورده باشه رو خودت.
addfac 19809 1
![]()
aa
این که برای همه کار نمیکنه...
من فکر کردم با این کد میشه با هر کسی ازدواج کرد ( میخواستم با Elisif ء Jarl Solitude و High Queen ازدواج کنمنشد
طبق قانون رو همه کار میکنه ولی برای یک سری انگار نمیشه (من برخورد نداشتم در مورد ازدواج)
ولی خواستم اولفریک رو زنده کنم بعد از مرگش هرچی زدم نشد که نشد![]()
مثل اینکه فقط با اینا میشه ازدواج کرد :
چه با کد و چه بی کد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اونا که حالت اصلیه با این کد با بقیه هم میشه .خوب تو رفتی سراغ تیک شاخی معلومه پا نمیده![]()
نه بابا روی همه امتحان کردم فقط روی 10% مردم جواب داد
Karliah هم پانداد
بازی تموم شده زدیم تو کار Fun![]()
اه vex چی؟؟؟؟![]()
اونم نمیشه
----------------------------------------
دوستان لول پایین اگه Arrow مجانی به تعداد بینهایت میخواید برید جای یکی که داره تمرین میکنه و با bow به آدمک چوبی میزنه ، بعد Arrow ها رو از روی آدمک بردارید![]()
دوستان من این قسمتو گیر کردمکسی می تونه کمک کنه که حتما بچه ها می تونین زورتونو بزنید
این تو نقشه
اینم جایی که گیر کردم
بچه ها منتظرما![]()
نمی دونم چرا هر چی بیشتر بازیو میرم به این نتیجه می رسم که داستان اصلی بازی مثل شماره قبلیه و شاهکار نیست
داستان های فرعی که فوق العاده طراحی شدن و شکی توش نیست ولی داستان اصلی مثلا در سطح بازی هایی مثل DA و ME به هیچ وجه نیست
تا اینجا به جز این مشکل و یه سری باگ که طبیعین مشکل دیگه ای ندیدم و بازی فوق العاده ست... امیدوارم وقتی بازیو تموم می کنم داستان اصلی هم راضیم کنه. ولی احتمال میدم موقعی که می خوام نقد اونو بنویسم توی نکات منفی بازی اسم داستان اصلی بازی رو بیارم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)