تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 227 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام...

دوستانی که بازی رو تموم کردن..؟ یه چند تا سوال در مورد این پایان شک برانگیز هستش می خوام نظر دوستان رو بدونم..ولی از چند لحاظ..

اول این که پایان بازی رو که میگیم یا میگن یا اونهایی که ناراضی هستن..؟ به چه دلیل ..؟ کلا انتظارتون از پایان به چه شکلی بود که این پایان راضی کننده نشده..؟

دوم پایان بازی برا خیلی ها از چند نکته شروع میشه و وسعت نارضایتی از این پایان از چند زاویه میشه بررسی کردش..
    یکیش درست بعد از این که باتری اون راکت انداز اوکی میشه و یکی از رپیرها رو از پا در میاریم ..خب برا خیلی ها پایان بد و نارضایت امیز بازی از همون بخش شروع میشه که شپرد بر اثر اصابت اون لیزر قوی خودشو به مقر الیویز من میرسونه..

برا برخی ها موقعی که با اون بچه وقتی صحبت میکنه هستش ...
    برخی هم هر دو انتخاب اخری رو که به ما میده رو مورد نارضایتی قلم داد میکنن..؟

می خوام بدونم نظر شما برای یک پایان خوبی که همه راضی میشدن چطور میتونست باشه .؟ که شامل حال این موارد فوق هم میشه.؟

بالاخره بازی رو تموم کردم واقعا بدجوری حالم گرفته شد آخه این چه وضعشه. مثلا اگه یه پایانی غم انگیز نداشتن چه اتفاقی می افتاد آسمون به زمین میومد.کلا لامصب بازیم نمیشد سیو کرد تو مرحله آخر مجبور شدم چندباری اتو سیوهارو کپی کنم ولی این رسمش نبود که این همه زحمت بکشیم و با سختی hardcore بریم آخرش این پایانو به خوردمون بدن.حالا من نمیدونم پایانش بده یا نه ولی من خوشم نیومد و می دونم برای بدست آوردن این پایان خیلی زحمت کشیدم .
    1-با سیو مس2 در بهترین حالت ممکن با 12 نفر squad با پاراگون پر تا اخر در مس2
    2-با گشتن همه سیاره ها در مس 3 با هزار بدبختی و با حضور ریپرها
    3-انجام تمامی ماموریت های جانبی
    4-با military strenth 7200 به بالا با readiness 100%
    5-تمامی تصمیمات پاراگون گرفته شد و اصلا حتی یک تصمیم رنگرید گرفته نشد.

و اینم آخر....
      محتوای مخفی: پایان من 

ایلوسیو من خودکشی میکنه و بعد مدتی اندرسون به شپرد میگه we did it داشتم خوشحال می شدم که مثل اینکه پایان من فرق داره بعد اندرسون نفله میشه بعدش هکت به شپ میگه کروسیبل شلیک نمیکنه و بله بعد این یه صحنه هایی میاد که ببخشید رسما میرینه به کل بازی.در کمال حیرت میبینیم که بچه ای میاد پیدا میشه که ادعای اینو داره که کاتالیسته و سیتادل جزو اونه و اینکه این کاتالیست با اون بچه که به خواب شپرد میاد یکی است هم مساله کاملا اتفاقی است و اینکه اصلا چرا باید بچه ای که در اول بازی دیدیم اینجا دقیقا همون بشه کاتالیست شاهکاریه که فقط از دست بایووار برمیاد.بیچاره ها چه فسفری سوزوندن بابت این فکر بکر.البته شاید هدفی داشته باشن با این کار و شایدم این کاتالیست به چشم شپرد به عنوان پسربچه میومد.من با این موضوع مشکلی ندارم.بعدش بچه یه چیزایی میگه که یه خورده واسه مغز ما تجزیه تحلیلش سخته این چیزایی که دستگیرم میشه اینه که ما نابود میکنیم تا نژادهای دیگه ای فرصت پیدا کنن واسه زندگی و از این حرفا و بعدش از chaos گفت که من نفهمیدم چیه و اینکه گفت ما راه جدیدی پیدا کرده ایم بعدش هم مثل اینکه دو راه گفت که من اون راهیو انتخاب کردم که شپرد میپره و فکر کنم میمیره(البته مطمئن نیستم)و بعدش تو زمین بدون اینکه واسه زمین یه اتفاقی بیفته ریپرها مثل بچه آدم راشونو میگیرن میرن مس رلی ها نابود میشه و نرمادی هم ظاهرا نابود میشه ولی در آخر میبینیم جوکر با ای دی و لیارا میان بیرون و جوکر با اون ظاهر روبات گونه اش میاد بیرون بعدش آقایی با بچه ای در مورد این صحبت میکنه که درکل دنیا ستاره هایی وجود داره با زندگی های مختلف که این حرفش نشون میده که بازم برگشتن به عهد بوق و در آخر اینو مینویسه

shepard become legend by ending reaper threat

حالا مشکلی که من دارم اینکه
    1- نمی خوام شپرد بمیره
    2-نمی خوام آدما روبات بشن
    3-نمی خوام هیچ کدوم از یارام بمیرن.
    4-نمی خوام مس رلی ها نابود بشن و می خوام همه نژادها رابطه شون با همدیگه قطع نشه.
    و در آخر اینو می خوام بگم که واقعا پایان گیج کننده و بی معنی و مایوس کننده بود مثلا من نمیدونم چه بر سر دیگر نژادها اومد و همچنین چه بر سر ریپرها اومد؟اصلا ریپرها از چه کسی دستور می گرفتن؟chaos چی بود؟کاتالیست چیه واقعا؟هنگام رفتن به beam (همون جایی که لیزر ریپر سربازارو از پا در میاره و شپرد به شدت زخمی میشه)چه برسر دو یار دیگه من اومد؟آیا مردن اونا؟(من گرس و جویک رو با خودم برده بودم و اصلا دلم نمیاد گرس بمیره)و خیلی سوالای دیگه و پایانی که قرار بود خستگیرو از تنم دربیاره ولی حیف از بایووار

پایان مورد نظر من اینه که که ریپرها نابود بشن و همه نژادها به زندگی عادیشون برگردن و گرس هم شپردو تو بار یه شراب مهمون کنه و شپرد و لیارا با بچه هاشون یه زندگی آرومو در هرکجا که دلشون می خواد سپری کنن و........

حالا من موندم می خوان مس4 رو چطوری بسازن با این همه پایان ضدونقیض احتمالا باید برای هر پایان یه مس افکت بسازن
    درضمن بهتره یه پست جداگانه ای در مورد پایان بازی زده بشه تا در اونجا د این مورد بحث کنیم
    Last edited by neon_91; 02-04-2012 at 09:31.

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

و اینم آخر....

ایلوسیو من خودکشی میکنه و بعد مدتی اندرسون به شپرد میگه we did it داشتم خوشحال می شدم که مثل اینکه پایان من فرق داره بعد اندرسون نفله میشه بعدش هکت به شپ میگه کروسیبل شلیک نمیکنه و بله بعد این یه صحنه هایی میاد که ببخشید رسما میرینه به کل بازی.در کمال حیرت میبینیم که بچه ای میاد پیدا میشه که ادعای اینو داره که کاتالیسته و سیتادل جزو اونه و اینکه این کاتالیست با اون بچه که به خواب شپرد میاد یکی است هم مساله کاملا اتفاقی است و اینکه اصلا چرا باید بچه ای که در اول بازی دیدیم اینجا دقیقا همون بشه کاتالیست شاهکاریه که فقط از دست بایووار برمیاد.بیچاره ها چه فسفری سوزوندن بابت این فکر بکر.البته شاید هدفی داشته باشن با این کار و شایدم این کاتالیست به چشم شپرد به عنوان پسربچه میومد.من با این موضوع مشکلی ندارم.بعدش بچه یه چیزایی میگه که یه خورده واسه مغز ما تجزیه تحلیلش سخته این چیزایی که دستگیرم میشه اینه که ما نابود میکنیم تا نژادهای دیگه ای فرصت پیدا کنن واسه زندگی و از این حرفا و بعدش از chaos گفت که من نفهمیدم چیه و اینکه گفت ما راه جدیدی پیدا کرده ایم بعدش هم مثل اینکه دو راه گفت که من اون راهیو انتخاب کردم که شپرد میپره و فکر کنم میمیره(البته مطمئن نیستم)و بعدش تو زمین بدون اینکه واسه زمین یه اتفاقی بیفته ریپرها مثل بچه آدم راشونو میگیرن میرن مس رلی ها نابود میشه و نرمادی هم ظاهرا نابود میشه ولی در آخر میبینیم جوکر با ای دی و لیارا میان بیرون و جوکر با اون ظاهر روبات گونه اش میاد بیرون بعدش آقایی با بچه ای در مورد این صحبت میکنه که درکل دنیا ستاره هایی وجود داره با زندگی های مختلف که این حرفش نشون میده که بازم برگشتن به عهد بوق و در آخر اینو مینویسه

1- نمی خوام شپرد بمیره
    4-نمی خوام مس رلی ها نابود بشن و می خوام همه نژادها رابطه شون با همدیگه قطع نشه.
    و در آخر اینو می خوام بگم که واقعا پایان گیج کننده و بی معنی و مایوس کننده بود مثلا من نمیدونم چه بر سر دیگر نژادها اومد و همچنین چه بر سر ریپرها اومد؟اصلا ریپرها از چه کسی دستور می گرفتن؟chaos چی بود؟کاتالیست چیه واقعا؟هنگام رفتن به beam (همون جایی که لیزر ریپر سربازارو از پا در میاره و شپرد به شدت زخمی میشه)چه برسر دو یار دیگه من اومد؟آیا مردن اونا؟(من گرس و جویک رو با خودم برده بودم و اصلا دلم نمیاد گرس بمیره)و خیلی سوالای دیگه و پایانی که قرار بود خستگیرو از تنم دربیاره ولی حیف از بایووار

پایان مورد نظر من اینه که که ریپرها نابود بشن و همه نژادها به زندگی عادیشون برگردن و گرس هم شپردو تو بار یه شراب مهمون کنه و شپرد و لیارا با بچه هاشون یه زندگی آرومو در هرکجا که دلشون می خواد سپری کنن و........

حالا من موندم می خوان مس4 رو چطوری بسازن با این همه پایان ضدونقیض احتمالا باید برای هر پایان یه مس افکت بسازن
    درضمن بهتره یه پست جداگانه ای در مورد پایان بازی زده بشه تا در اونجا د این مورد بحث کنیم
    خب پایان بازی من اینطور بود :

محتوای مخفی: پایان 
    راه سمت راست رو رفتم به اون دستگاه شلیک کردم reaper ها نابود شدن citadel نابود شد mass relay ها نابود شدن جوکر و اشلی و جیمز از نرماندی پیاده شدن شپرد هم زنده موند ولی مشخص نبود کجاست فقط آخرین لحظه نفس کشید .

فکر نمی کنم با این پایان ها ME4 در کار باشه ، ظاهرا که سه نسخه بیشتر نبوده .

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام
    اگه منظورتون دوبله بازی هستش
    شاید بازیی که گرفتید زبان اصلیش یک زبان دیگست که باید فایلهای صدا وزیرنویس شو با نسخه انگلیسی عوض کنید که به دردسرش نمی ارزه اما تو خود بازی تا جایی که من میدونم فقط میشه زیر نویس رو تغییر داد وزبان خود بازی رونمیدونم باید تومنو اصلی بازی قسمت تنظیمات صدا یا گیم پلی رو می تونی تغییرش بدی
    ممنون
    پکیج زبان انگلیسی رو دانلود کردم و و رجیستری هم تنظیم کردم برای انگلیسی ، مشکلم حل شد

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متأسفانه بایوور خودخواهی گیمرها رو مدنظر قرار نداد
    من به عنوان یه گیمر دوست دارم پایان بازی دلچسب باشه و کاری رو که کل بازی براش زحمت کشیدم انجام بشه. اگر میشد با فدا کردن 2-3 تا یار پایان خوبی داشت خیلی خوب بود. بایوور پایان دراگون ایج 1 هم حق انتخاب برامون گذاشت. میتونستیم بمیریم یا یکی از یارهامون رو بکشیم یا به موریگان بچه بدیم
    اگر نمونه همون انتخابها اینجا هم بود خیلی خوب بود. تنها دلیل این همه نقد و انتقاد هم همین خودخواهی گیمرها هست که دوست دارن وقتی زمان طولانی رو برای سه نسخه بازی گذاشتن به نتیجه دلخواهشون برسن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بالاخره بازی رو تموم کردم واقعا بدجوری حالم گرفته شد آخه این چه وضعشه. مثلا اگه یه پایانی غم انگیز نداشتن چه اتفاقی می افتاد آسمون به زمین میومد.کلا لامصب بازیم نمیشد سیو کرد تو مرحله آخر مجبور شدم چندباری اتو سیوهارو کپی کنم ولی این رسمش نبود که این همه زحمت بکشیم و با سختی hardcore بریم آخرش این پایانو به خوردمون بدن.حالا من نمیدونم پایانش بده یا نه ولی من خوشم نیومد و می دونم برای بدست آوردن این پایان خیلی زحمت کشیدم .
    1-با سیو مس2 در بهترین حالت ممکن با 12 نفر squad با پاراگون پر تا اخر در مس2
    2-با گشتن همه سیاره ها در مس 3 با هزار بدبختی و با حضور ریپرها
    3-انجام تمامی ماموریت های جانبی
    4-با military strenth 7200 به بالا با readiness 100%
    5-تمامی تصمیمات پاراگون گرفته شد و اصلا حتی یک تصمیم رنگرید گرفته نشد.

و اینم آخر....

1- نمی خوام شپرد بمیره

همچین پایانی وجود نداره دوست من....شما هم یحتمل دقت نکردی که اون جسم سوخته ای که اخر بازی یه تکون میخوره داش شپرد خودمونه
    خودمونیم واقعا چرت بود پایانش

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

متأسفانه بایوور خودخواهی گیمرها رو مدنظر قرار نداد
    من به عنوان یه گیمر دوست دارم پایان بازی دلچسب باشه و کاری رو که کل بازی براش زحمت کشیدم انجام بشه. اگر میشد با فدا کردن 2-3 تا یار پایان خوبی داشت خیلی خوب بود. بایوور پایان دراگون ایج 1 هم حق انتخاب برامون گذاشت. میتونستیم بمیریم یا یکی از یارهامون رو بکشیم یا به موریگان بچه بدیم
    اگر نمونه همون انتخابها اینجا هم بود خیلی خوب بود. تنها دلیل این همه نقد و انتقاد هم همین خودخواهی گیمرها هست که دوست دارن وقتی زمان طولانی رو برای سه نسخه بازی گذاشتن به نتیجه دلخواهشون برسن.
    داش من شما که میگی خود خواهی گیمر ها خودت ازین پایان ها راضی بودی؟

6. این کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داش من شما که میگی خود خواهی گیمر ها خودت ازین پایان ها راضی بودی؟
    مگه من گیمر نیستم؟ من جزو اولین افرادی بودم که گفتم این پایان خیلی ناقص هست . خودم خودخواه تر از همه هستم

8. این کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوستان شما دارید در مورد پایان بازی بحث میکنید به سوال منم جواب بدید !
    وقتی میخوایم ماموریت رو توی سیارات انتخاب کنیم با نرماندی اینور اونور میریم و میتونیم اسکن بزنیم که یه فرکانس از خودش در وکنه
    بعضی از جاها از طریق این فرکانش یهو دشمنا میریزن سرمون ...
    اینجا باید چکار کنیم ؟؟
    فرار ؟؟
    خب این چه دردیه ؟؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان شما دارید در مورد پایان بازی بحث میکنید به سوال منم جواب بدید !
    وقتی میخوایم ماموریت رو توی سیارات انتخاب کنیم با نرماندی اینور اونور میریم و میتونیم اسکن بزنیم که یه فرکانس از خودش در وکنه
    بعضی از جاها از طریق این فرکانش یهو دشمنا میریزن سرمون ...
    اینجا باید چکار کنیم ؟؟
    فرار ؟؟
    خب این چه دردیه ؟؟
    فقط باید فرار کنید....: دی

11. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب بالاخره من هم تموم کردم بازی رو و این پایانی بود که دیدیم :

محتوای مخفی: Ending 
    من کنترل سینتتیک ها رو انتخاب کردم ریپرها رفتند و مس رلی ها نابود شدند و نرماندی یه جا فرود اومد درش باز شد اما کسی پیاده نشد...شنیدم راه حل سومی هم وجود داشته که تو اون ارگانیک ها و سینتتیک ها با هم ترکیب میشند من نمیدونم چرا این حق انتخاب رو نداشتم ..کسی چیزی میدونه؟؟؟

به نظر من پایان بسیار خوبی داشت با توچه به صحبتهای اون پسربچه و این جمله که همیشه مخلوقین خالقشون رو از بین میبرند راه حل استفاده از ریپرها به نظر من درست بود ...

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

فقط باید فرار کنید....: دی
    دستت درد نکنه ...
    خط بعدیش رو جواب ندادی !

این چه دردیه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •