سلام...
دوستانی که بازی رو تموم کردن..؟ یه چند تا سوال در مورد این پایان شک برانگیز هستش می خوام نظر دوستان رو بدونم..ولی از چند لحاظ..
اول این که پایان بازی رو که میگیم یا میگن یا اونهایی که ناراضی هستن..؟ به چه دلیل ..؟ کلا انتظارتون از پایان به چه شکلی بود که این پایان راضی کننده نشده..؟
دوم پایان بازی برا خیلی ها از چند نکته شروع میشه و وسعت نارضایتی از این پایان از چند زاویه میشه بررسی کردش..
یکیش درست بعد از این که باتری اون راکت انداز اوکی میشه و یکی از رپیرها رو از پا در میاریم ..خب برا خیلی ها پایان بد و نارضایت امیز بازی از همون بخش شروع میشه که شپرد بر اثر اصابت اون لیزر قوی خودشو به مقر الیویز من میرسونه..
برا برخی ها موقعی که با اون بچه وقتی صحبت میکنه هستش ...
برخی هم هر دو انتخاب اخری رو که به ما میده رو مورد نارضایتی قلم داد میکنن..؟
می خوام بدونم نظر شما برای یک پایان خوبی که همه راضی میشدن چطور میتونست باشه .؟ که شامل حال این موارد فوق هم میشه.؟
بالاخره بازی رو تموم کردم واقعا بدجوری حالم گرفته شد آخه این چه وضعشه.
مثلا اگه یه پایانی غم انگیز نداشتن چه اتفاقی می افتاد آسمون به زمین میومد.
کلا لامصب بازیم نمیشد سیو کرد تو مرحله آخر مجبور شدم چندباری اتو سیوهارو کپی کنم ولی این رسمش نبود که این همه زحمت بکشیم و با سختی hardcore بریم آخرش این پایانو به خوردمون بدن.
حالا من نمیدونم پایانش بده یا نه ولی من خوشم نیومد و می دونم برای بدست آوردن این پایان خیلی زحمت کشیدم .
1-با سیو مس2 در بهترین حالت ممکن با 12 نفر squad با پاراگون پر تا اخر در مس2
2-با گشتن همه سیاره ها در مس 3 با هزار بدبختی و با حضور ریپرها
3-انجام تمامی ماموریت های جانبی
4-با military strenth 7200 به بالا با readiness 100%
5-تمامی تصمیمات پاراگون گرفته شد و اصلا حتی یک تصمیم رنگرید گرفته نشد.
و اینم آخر.....gif)
ایلوسیو من خودکشی میکنه و بعد مدتی اندرسون به شپرد میگه we did it داشتم خوشحال می شدم که مثل اینکه پایان من فرق داره بعد اندرسون نفله میشه بعدش هکت به شپ میگه کروسیبل شلیک نمیکنه و بله بعد این یه صحنه هایی میاد که ببخشید رسما میرینه به کل بازی.در کمال حیرت میبینیم که بچه ای میاد پیدا میشه که ادعای اینو داره که کاتالیسته .gif)
و سیتادل جزو اونه
و اینکه این کاتالیست با اون بچه که به خواب شپرد میاد یکی است هم مساله کاملا اتفاقی است و اینکه اصلا چرا باید بچه ای که در اول بازی دیدیم اینجا دقیقا همون بشه کاتالیست شاهکاریه که فقط از دست بایووار برمیاد.بیچاره ها چه فسفری سوزوندن بابت این فکر بکر.
البته شاید هدفی داشته باشن با این کار و شایدم این کاتالیست به چشم شپرد به عنوان پسربچه میومد.من با این موضوع مشکلی ندارم.بعدش بچه یه چیزایی میگه که یه خورده واسه مغز ما تجزیه تحلیلش سخته
این چیزایی که دستگیرم میشه اینه که ما نابود میکنیم تا نژادهای دیگه ای فرصت پیدا کنن واسه زندگی و از این حرفا و بعدش از chaos گفت که من نفهمیدم چیه و اینکه گفت ما راه جدیدی پیدا کرده ایم بعدش هم مثل اینکه دو راه گفت که من اون راهیو انتخاب کردم که شپرد میپره و فکر کنم میمیره(البته مطمئن نیستم)و بعدش تو زمین بدون اینکه واسه زمین یه اتفاقی بیفته ریپرها مثل بچه آدم راشونو میگیرن میرن مس رلی ها نابود میشه و نرمادی هم ظاهرا نابود میشه ولی در آخر میبینیم جوکر با ای دی و لیارا میان بیرون و جوکر با اون ظاهر روبات گونه اش میاد بیرون بعدش آقایی با بچه ای در مورد این صحبت میکنه که درکل دنیا ستاره هایی وجود داره با زندگی های مختلف که این حرفش نشون میده که بازم برگشتن به عهد بوق و در آخر اینو مینویسه
shepard become legend by ending reaper threat
حالا مشکلی که من دارم اینکه
1- نمی خوام شپرد بمیره
2-نمی خوام آدما روبات بشن
3-نمی خوام هیچ کدوم از یارام بمیرن.
4-نمی خوام مس رلی ها نابود بشن و می خوام همه نژادها رابطه شون با همدیگه قطع نشه.
و در آخر اینو می خوام بگم که واقعا پایان گیج کننده
و بی معنی و مایوس کننده بود
مثلا من نمیدونم چه بر سر دیگر نژادها اومد و همچنین چه بر سر ریپرها اومد؟اصلا ریپرها از چه کسی دستور می گرفتن؟chaos چی بود؟کاتالیست چیه واقعا؟هنگام رفتن به beam (همون جایی که لیزر ریپر سربازارو از پا در میاره و شپرد به شدت زخمی میشه)چه برسر دو یار دیگه من اومد؟آیا مردن اونا؟(من گرس و جویک رو با خودم برده بودم و اصلا دلم نمیاد گرس بمیره
)و خیلی سوالای دیگه و پایانی که قرار بود خستگیرو از تنم دربیاره ولی حیف از بایووار
پایان مورد نظر من اینه که که ریپرها نابود بشن و همه نژادها به زندگی عادیشون برگردن و گرس هم شپردو تو بار یه شراب مهمون کنه
و شپرد و لیارا با بچه هاشون یه زندگی آرومو در هرکجا که دلشون می خواد سپری کنن و........
حالا من موندم می خوان مس4 رو چطوری بسازن با این همه پایان ضدونقیض احتمالا باید برای هر پایان یه مس افکت بسازن
درضمن بهتره یه پست جداگانه ای در مورد پایان بازی زده بشه تا در اونجا د این مورد بحث کنیم