تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 284 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درسته که براون خدمات پس از فروش نداره؟

2. این کاربر از suyuvu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله درسته
    اما آیا چیزی دیدین تو ایران که خدمات پس از فروش داشته باشه؟!!! فقط یه سری فرم میدن بهت و وقتی مشکل پیش اومد،میگن این شامل نمیشه!!
    شما در صورت خرابی میتونی واسش فویل و تیغ رو از بازار یا خارج تهیه کنی.تو ایران هم زیاده اما قیمتاش با اونور فرق داره
    درسته که براون خدمات پس از فروش نداره؟

4. این کاربر از arash777x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بحث اینجا سوء تفاهم نیست دوست من.سری 3 براون هم هنوز موجوده،کسی اگه خواست واسش قیمت میگیرم.
    لطفا از مشخصات و کاراییه Lf61 پاناسونیک که داری واسمون بنویس.هم ما استفاده میکنیم هم کسانیکه دنبال یه دستگاه واسه خرید میگردن و این سایت رو پیدا میکنن.مرسی
    بله،درسته.اگه از مشخصات و کارایی کلی پاناسونیک و تجربه کاری خودتون بگيد خیلی ممنون ميشم. آیا برند پاناسونیک در صنعت ریش تراش حرفی برای گفتن داره؟؟ در مقابل برند های تخصصی مثل براون...
    ممنون

Sent from my C5303 using Tapatalk

6. این کاربر از fire.boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

fire.boy عزیز
    من به شما نمیتونم پیغام خصوصی بدم تا زمانیکه پست هام به 20 برسه!!
    لطفا از اون موضوع اینجا هم پست ندی که حذف میشه
    من ایمیلم رو دادم arash777x@yahoo..
    بی زحمت ایمیل بزن.مرسی

8. این کاربر از arash777x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله،درسته.اگه از مشخصات و کارایی کلی پاناسونیک و تجربه کاری خودتون بگيد خیلی ممنون ميشم. آیا برند پاناسونیک در صنعت ریش تراش حرفی برای گفتن داره؟؟ در مقابل برند های تخصصی مثل براون...
    ممنون

Sent from my C5303 using Tapatalk
    پاناسونیک هم برند تخصصی هست دوست عزیز و برعکس براون هایی که به ایرن میاد و چین تحت لیسانس آلمان هست...پاناسونیک همه قطعاتش ژاپن هست! ریش تراش های تخصصی تری هم داره..مثلا مدل های 4 تیغه و 5 تیغه که تیز ترین تیغه ها رو دارند...براون در این سطح به نظر من حرفی برای گفتن نداره...مگه در مقایسه با ریش تراش های سه تیغه ش!

10. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

سلام

یه براون 1508 دارم که به خاطر اتصالی برق دیگه روشن و شارژ نمیشه ولی با شارژی که باطری داشت کار میکرد

اگر از دوستان کسی آدرس و شماره از تعمیرگاه معتبر براون کرج و تهران رو داره ممنون میشم برام پ.خ کنه

با تشکر.
    Last edited by musa; 23-10-2013 at 18:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوست من
    شما بگو که دقیقا چه حادثه ای پیش اومد که اینجوری شد؟ آیا آداپتورت خراب شده یا اگه یک آداپتور سالم بهش بزنی شارژ میشه دستگاهت؟
    اگه از شارژرت باشه که بهترین کار خرید یک شارژر دیگس.اما قیمتاش معمولا بالاست.من برای یکی از آشناهام که شارژرشو گم کرده بود،یکی ساختم و الان 3 ساله داره به خوبی استفاده میکنه با هزینه 12000تومن!
    اگه شارژر رو وصل میکنی و خود ریش تراشت شارژ نمیشه،مشکل از برد داخل دستگاهته و باید بررسیش کرد.اگه مشهد بودی میتونستم در خدمت باشم.
    همین الان نقشه برد داخل ریش تراشت رو پیدا کردم.مدارش onboard نیست خوشبختانه و میشه براحتی قطعه احتمالا معیوب شدشو عوض کرد.
    سلام یه براون 1508 دارم که به خاطر اتصالی برق دیگه روشن و شارژ نمیشه ولی با شارژی که باطری داشت کار میکرد اگر از دوستان کسی آدرس و شماره از تعمیرگاه معتبر براون داره ممنون میشم برام پ.خ کنه با تشکر.
    Last edited by arash777x; 23-10-2013 at 17:57. دليل: پیدا کردن نقشه برد شارژ

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

سلام دوست من
    شما بگو که دقیقا چه حادثه ای پیش اومد که اینجوری شد؟ آیا آداپتورت خراب شده یا اگه یک آداپتور سالم بهش بزنی شارژ میشه دستگاهت؟
    اگه از شارژرت باشه که بهترین کار خرید یک شارژر دیگس.اما قیمتاش معمولا بالاست.من برای یکی از آشناهام که شارژرشو گم کرده بود،یکی ساختم و الان 3 ساله داره به خوبی استفاده میکنه با هزینه 12000تومن!
    اگه شارژر رو وصل میکنی و خود ریش تراشت شارژ نمیشه،مشکل از برد داخل دستگاهته و باید بررسیش کرد.اگه مشهد بودی میتونستم در خدمت باشم.
    همین الان نقشه برد داخل ریش تراشت رو پیدا کردم.مدارش onboard نیست خوشبختانه و میشه براحتی قطعه احتمالا معیوب شدشو عوض کرد.
    ممنون از لطف شما دوست عزیز
    باطریش زیاد شارژ نگه نمیداره بخاطر همین مستقیم با رابط شارژش به دوشاخه زدم و روشنش کردم که بخاطر نوسان برق این بلا به سرش اومد و این مدل شارژر مجزا نداره

این عکس از مدار هست دو تا قطعه سوخته که امکان دیدم اگه عوض بشه درست میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسم و مشخصات این دو قطعه رو اگه بگید خودم میتونم لحیم کنم
    از کجا باید بخرم و یک هویه خوب هم معرفی کنید

با تشکر
    Last edited by musa; 23-10-2013 at 19:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آره درسته.اون قطعات که میبینی سوخته بهشون میگن smd یا (Surface Mount Device)
    اگه قسمتی از کد نوشته روش هم باشه،میتونی بخری و تعویض کنی.فقط حواست باشه که حرارت هویه ای که لحیم میکنی،زیاد نباشه
    موفق باشی

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

آره درسته.اون قطعات که میبینی سوخته بهشون میگن smd یا (Surface Mount Device) اگه قسمتی از کد نوشته روش هم باشه،میتونی بخری و تعویض کنی.فقط حواست باشه که حرارت هویه ای که لحیم میکنی،زیاد نباشهموفق باشی
    متاسفانه کد روی قطعات از بین رفته نقشه برد رو ممنون میشم لینکش رو بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •