تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 164 از 221 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گل گفتی حامد جان..البته به همه پزشکا توهین نمیکنم..اما بعضی از پزشکا با اینکه کمترین اطلاعاتی در مورد مکملها ندارن مریضاشون رو از مصرف مکمل منع میکنن
    در صورتی که این تجویزشون از روی علم نیست بلکه از روی شنیده هاییه که از اینطرف و اونطرف شنیدن..مگرنه اطلاعاتی در این زمینه ندارن...نه تحقیقی ، نه ازمایشی و نه سند معتبری که حرفشون رو تایید کنه
    کافیه از یکی از این پزشکا در مورد دلیل منع مصرف مکمل سوال کنی...مطمئنن جواب منطقی ندارن .

2. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام
    من 19 سالمه و قدم 185 تقریبا و وزنم هم 61 عه
    چند باری شروع کردم به دمبل زدن تو خونه و هر بار هم یکم عضله آوردم ولی بعد از یکی دو هفته ول کردم!
    اصلا نمیدونم چه حسیه که هر روز که میگذره کم کم حس میکنم حوصله تمرین رو ندارم و نیروی بدنیم هم کمتر شده!
    در ضمن من مکمل مصرف نمیکنم و بعد از ظهر ها ساعت 6 تو خونه کار میکنم!

میتونه مربوط به کمبود ویتامین یا پروتئین باشه؟

4. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من 19 سالمه و قدم 185 تقریبا و وزنم هم 61 عه
    چند باری شروع کردم به دمبل زدن تو خونه و هر بار هم یکم عضله آوردم ولی بعد از یکی دو هفته ول کردم!
    اصلا نمیدونم چه حسیه که هر روز که میگذره کم کم حس میکنم حوصله تمرین رو ندارم و نیروی بدنیم هم کمتر شده!
    در ضمن من مکمل مصرف نمیکنم و بعد از ظهر ها ساعت 6 تو خونه کار میکنم!

میتونه مربوط به کمبود ویتامین یا پروتئین باشه؟
    کمبود انرژی معمولا به خاطر مصرف کم کربوهیدرات هست...شما نردیک به 20 ، 25 کیلو کمبود وزن دارید..
    با توجه به وزنتون مطمئنا تیپ بدنیتون اکتومورف هست...و این به این معناست که شما متابولیسم بالایی دارید و به همین دلیل به کالری بیشتری احتیاج دارید

حداقل چیزی بین 3000 تا 4000 هزار کالری...کالری یک روزتون رو حساب کنید بعد ببینید تا این مقدار چقدر کم دارید ... و بعد از اون میتونید برنامه ریزی کنید و وزن اضافه کنید
    البته پیشنهاد میکنم اگه وقت دارید حتما باشگاه برید...تمرینی که تو خونه انجام میدید یک دهم تمرین باشگاه هم نمیشه...باشگاه و محیطش باعث میشه بیشتر جذب بشید و به تمرین علاقه نشون بدید.

پس جمع بندیش این میشه که خونه جای مناسبی برای تمرین نیست و بعلاوه مطمئنا کالری کافی دریافت نمیکنید و همین دلیل ضعفتون هست.

6. 4 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

سلام قد 178 اینا بعد وزن 62 . 5-6 ماه پیش 53-4 بودم . بعد 18 سالمه الان یه 5 ماه هست بدنسازی کار میکنم میخواستم ببینم چیزی تو صیه میکنید که زووور ادم زیاد شه ؟ یعنی ادم سنگین تر کار کنه . من سنگیم کار کنم دو سه تای اخر حرکت رو نمیتونم بزنم مرسی

8. این کاربر از softday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام قد 178 اینا بعد وزن 62 . 5-6 ماه پیش 53-4 بودم . بعد 18 سالمه الان یه 5 ماه هست بدنسازی کار میکنم میخواستم ببینم چیزی تو صیه میکنید که زووور ادم زیاد شه ؟ یعنی ادم سنگین تر کار کنه . من سنگیم کار کنم دو سه تای اخر حرکت رو نمیتونم بزنم مرسی
    تبریک میگم هم به خاطر وزن خوبی که اضافه کردین و هم به خاطر انتخاب این ورزش.

در مورد افزایش قدرت به مرور زمان به قدرت عضلاتتون افزوده میشه و نباید عجله ای برای اضافه کردن وزنه داشته باشید فرم اجرا
    بسیار بسیار مهمتر از مقدرا وزنه هست...شما میتونید وزنه ی انتخابی رو سنگین کنید و اون دو سه تای اخر رو از یار تمرینی کمک بگیرید
    بعد از گذشت زمان میتونید همون مقدار مقدار وزنه رو بدون کمک کسی انجام بدید

اگه منظورتون از افزایش قدرت افزایش انرژی باشه من پیشنهاد میکنم قهوه رو قبل تمرین حتما امتحان کنید...10 دقیقه قبل از تمرین یک فنجان قهوه
    با درصد کافئین بالا بخورید...کاملا تاثیر گذاره..البته سعی کنید این کار رو همیشه انجام ندید چون بدنتون به کافئین عادت میکنه.

+

شما باید 1 یا دو ساعت قبل از تمرین ( بسته به میزان متابولیسم بدنتون که طبق وزنتون به نظر بالا میاد ) یک وعده کربوهیدرات پیچیده مصرف کنید
    این کربوهیدرات در تمرینات شما به عضلاتتون کمک خواهد کرد که گلوکز کافی برای عملکرد بهتر در اختیار داشته باشند

کربوهیدرات پیچیده مثل :

سیب زمینی ، ماکارونی ، جو پرک ، عدس ( که علاوه بر کربوهیدرات از پروتئین خوبی هم برخورداره ) و ..... که با یه سرچ ساده میتونید به منابع کربوهیدرات پیچیده دست پیدا کنید.

10. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

اگه هدف شما افزایش حجم با کیفیت و عضلات تفکیک شده و مسابقه ای یا... نیست و فقط و فقط به قدرت فکر میکنی ، میتونی از همین الان به صورت مبتدی وزنه زدن قدرتی رو شروع کنی ولی باید با این مواردی که گفتم خداحافظی کنی. بدن شما حجمش خیلی زیاد نمیشه ولی قدرتمند میشه.
    روش کار به این صورته که برای شروع شما حرکات پایه یعنی پرس سینه ، اسکات ، جلوبازو و اگر خواستی پشت بازو و سرشانه رو وزنه ی سنگین میذاری و تعداد کم میزنی. تعدادت باید زیر 6 تا باشه به نظر من برای شروع تکرار 5 خیلی عالیه. مثلا چهار ست پنج تایی بزن. این برای افزایش قدرت هستش

البته اینم بگم که خیلی مراقب آسیب دیدگی باش و حتما قبلش با هالتر خالی یا سبک تعداد بالا بزن تا عضله و مفصل مورد نظر گرم بشه.

12. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

اگه هدف شما افزایش حجم با کیفیت و عضلات تفکیک شده و مسابقه ای یا... نیست و فقط و فقط به قدرت فکر میکنی ، میتونی از همین الان به صورت مبتدی وزنه زدن قدرتی رو شروع کنی ولی باید با این مواردی که گفتم خداحافظی کنی. بدن شما حجمش خیلی زیاد نمیشه ولی قدرتمند میشه.
    روش کار به این صورته که برای شروع شما حرکات پایه یعنی پرس سینه ، اسکات ، جلوبازو و اگر خواستی پشت بازو و سرشانه رو وزنه ی سنگین میذاری و تعداد کم میزنی. تعدادت باید زیر 6 تا باشه به نظر من برای شروع تکرار 5 خیلی عالیه. مثلا چهار ست پنج تایی بزن. این برای افزایش قدرت هستش

البته اینم بگم که خیلی مراقب آسیب دیدگی باش و حتما قبلش با هالتر خالی یا سبک تعداد بالا بزن تا عضله و مفصل مورد نظر گرم بشه.
    من از این نظر گفتم زورم زیاد شه مثلا دارم میگم من اون یکی دو ماه ی اول رو که جلو بازو دمبل 5 و 7/5 میزدم بعد تو ماه سوم جهارم دمبل 7/5 اول بعد 2 ست بعد 10 میزدم . حالا ماه پنجم یکم برنامم سنگیم تر شده یعنی (اول جلو بازو هالتر استاده 8-10-12 بعد جلو بازو سیم کش تکی ایستاده 3*12 بعد جلو بازو دمبل تک تک 3*12 قبلا جلو بازو اولین حرکت بود . حالا اخریش افتاده و زووور دمیل 10 زدن هم ندارم میخوام یه چیز توصیه کنین که بتونم مثلا اول دمبل 7/5 بعد 10 بعدشم 12/5 بزنم کامل .این فقط تو جلو بازو نیست تو همه حرکتا میخوام اخرین ست رو سنگین تر بزنم . اخه تو یه مقاله خوندم برا حجم اوردن باید ست اخر سنگین تر باشه . مرسی همینطور که اقا مجید گفتن درباره این موضوع (خیلی ممنون ) حالا با این تفاسیری که گفتم اگه اقا مجید توصیه دیگه دارن بفرماین مرسی . و همینطور اقا حامد عزیز

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

مهم اوردن حد اکثر فشار روی عضله هست. خیلی توی اینکه چه وزنه ای بزنی نباش مهم اینه که حداکثر توانت رو بذاری

برای اینکه ست آخر رو سنگین بزنی باید ست های اول رو سبک بزنی

15. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حامد جان درست میگه...تمرکز در اولویت قرار داره و بعد از اون سگینی وزنه...اما بزار یه چیز دیگه رو هم اول بگم.

همیشه حرکات اول و دوم در هر گروه از عضلات از مهمترین حرکات هستن که باید از حرکات چند مفصلی انتخاب بشن و در همون

حرکات اول بیشترین فشار رو به عضلات بیارید..حرکات بعد از حرکات اول به نوعی تکمیل کننده هستند..همینطور که حامد اشاره کرد باید از وزنه سبک برای گرم کردن شروع کنید و هر ست به مقدار وزنه اضافه کنید

و ست یکی مونده به اخر رو طوری انتخاب کنید که قادر باشید خودتون به طور کامل بزنید البته وزنه نباید اینقدری سبک باشه که بتونید تکرار اضافه ای بزنید

به عبارت دیگر باید به نا توانی برسید در ست یکی مونده با اخر...اما ست اخر حرکت رو بیشتر از حد توانتون انتخاب کنید و تا جایی که امکان داره بدون کمک انجام بدید و بعد از اون

از یار تمرینی برای تکمیل ست استفاده کنید....این روش به مرور زمان باعث میشه رکورد شما در حرکات مختلف افزایش پیدا کنه و نیاز به چیز خاصی نیست...البته تغذیه

مناسب میتونه باعث بالا بردن راندمان عضلاتتون بشه.

Last edited by majid322; 06-05-2013 at 19:02.

17. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    1 سوال داشتم به نظرم اومد دوستان پرورش اندام هم میتونن اطلاعاتی در این زمینه داشته باشن.
    ایا در بدن مردان کاستن از مقدار یا تاثیرگذاری استروژن عوارضی در پی خواهد داشت؟

ایا استروژن در بدن مردان نقش مهمی رو ایفا میکنه؟ اگه جلوی فعالیتش رو به هر نحوی بگیریم به سایر ارگانهای بدن اسیبی خواهد رسید یا خیر؟ (در طولانی مدت) اگر جواب مثبت هست توضیح بدید به کجا و به چه علت.
    بودنش چه فوایدی و نبودش چه عوارضی داره.....
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •