آقا ظاهر یاهو میل کلاسیک عوض شده ؟ یه طور بی ریخت شده برا من، مثل قبل نیست. شاید به خاطر اینه که مجبوری بریم به یاهو جدید.
آقا ظاهر یاهو میل کلاسیک عوض شده ؟ یه طور بی ریخت شده برا من، مثل قبل نیست. شاید به خاطر اینه که مجبوری بریم به یاهو جدید.
من خواستم کسایی که هنوز آیدی ـشون لاک نشده راه حل شما رو بدونن ، آیدی من که تو لیست پاک شدن هست الان !
خب اگه بخوام مطرح کنم اینطوره :
از آدرس mail.yahoo.com میخوایم وارد ایمیلمون بشیم که با گزینه های " ایمیل و سوال امنیتی " رو به رو می شیم . در این حالت شما چه کردی که آیدیت برگشت ؟
سلام
تو پنجره ايميل ياهو وقتي كه وارد ايميلتون مي شيد ، سمت چپ ايميل،كنار گزينه MESSENGER يا وضعيت آن يه مثلث كوچك هست كه وقتي روي آن كليك كنيد منويي باز ميشه كه گزينه يكي مانده به آخر
conversation HISTORY است! فكر كنم اينجوري بشه !!
قبول نمیکنه !
رمزم و با 8 حرف بزرگ و 6 عدد وارد کردم قبول نکردم ! میگه رمز ضعیفه !
سلام
دوست عزيزم شما با گوگل كروم هم امتحان كنيد اگه نشد با يه سيستم ديگه امتحان كنيد خبرش رو بديد تا پيگيري كنيم ببينيم مشكل از چيه چون خيلي عجيبه .
سلام
دوست عزيزم من نگفتم دقيقا همين چيزي كه من براتون نوشتم رو بزاريد پسوردتون من فقط اين رو دادم براي مثال تا ببينيم مشكل شما از چيه چون الان با توضيحاتي كه داديد غير عادي بنظر ميرسه . ببينيد شما يه اسم بديد ولي اسم نه اسم خودتون كه توي first name ياهو وارد كرديد باشه نه اسم دوستاتون كه توي ليستت ياهوتون هستن باشه . يه اسم ولي اون اسم حتما حرف اولش بزرگ باشه بقيه حروفش كوچك وبعدشم يك سري عدد بديد كه مهم نيست عدد هارو چي بديد آخرش هم باز يه حرف بزرگ انگليسي قرار بديد . اين رو امتحان كنيد با دقت كامل وارد كنيد و نتيجش رو بگيد .
ببينيد ياهو جديدا سيستم امنيتشو مثلا قوي كرده و الان ديگه به هيچ عنوان مثل قديم نميتونيد يه سري عدد ساده و يا يه سري حروف ساده مثل اسم خودتون يا ... براي پسوردتون بديد و حتما بايد نكاتي كه ميگه رو اجرا كنيد اين چيزايي كه من بهتون گفتم تذكرات ياهو هست نه حرف هاي بنده .
سلام
دوست عزيزم ببنيد كسايي كه آيديشون هنوز بلاك نشده كه اگه سوال و جواب هاي امنيتيشون يادشون رفته بايد برن اونا رو تغيير بدن اگه ايميل آلترنيتيو ندادن اون رو وارد كنن و تاييدش كنن . اين تاييد كردش مهمه .
ولي در مورد موضوع شما : شما از اون تاپيكي كه آموزش ايميل فرستادن براي قسمت هلپ ياهو و مطرح كردن مشكل هست استفاده كرديد و براي ياهو ايميل فرستاديد يا نه ؟
مشکل شما غیر از اون چیزی بود که گفتم ؟ تا جایی که یادمه جواب پرسش های یاهو رو نمی دونستید . اگر غیر از اینه ، مشکل شما چه بود و چطور حل شد ؟ من آیدیم رفته ! میخوام اگه راه حلی دارید برای " فراموشی جواب هایی که باید به یاهو داد " اینجا اعلام کنید .
مشکل شما چی بود ؟
سلام
دوست عزيزم مشكل من اين بود يه دفعه از يه كامپيوتر ديگه لاگين شدم و فرداش كه اومدم از كامپيوتر خودم لاگين بشم ديگه ياهو نميزاشت . شما سوالا من رو جواب نداديد :
شما از اون تاپيكي كه آموزش ايميل فرستادن براي قسمت هلپ ياهو و مطرح كردن مشكل هست استفاده كرديد و براي ياهو ايميل فرستاديد يا نه ؟
شما مشکلت با فرستادن ایمیل حل شد ؟! [ مشکل منو بی خیال !!! ]
جوابو بلد نبودی ایمیل زدی به یاهو ... بعدش چی شد ؟ جواب یادت اومد ؟ یا آیدی ـتو با دادن اطلاعاتی به اونا [ پشتیبان های یاهو ] برگردوندی . خلاصه چه کردی ؟!
آیدی من رفته ! دیگه مهم نیست مشکلم چی بود . الان می خوام برای جلو گیری از تکرار ، شما بگی چه کردی که آیدیت برگشت ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)