تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 1185 اولاول ... 641141541601611621631641651661671681742142646641164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه sagedmo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با کیفیت ترین و مشابه ترین ادکلنهای مشابه اصل همین مارک ریو هست . البته یه مارک دیگه هم گویا هست که شبیه همین ریو هست و بعضی از محصولاتش کیفیت بالاتری هم دارند . به جز اینها دیگه فقط مارک اصلی میمونه ...

الان خیلی ادکلنها هست که ظاهرشون دقیقا شبیه اصل هست ولی نه تنها تقلبی هستند بلکه کیفیتشون اصلا در حد محصولات ریو هم نیست . این جور ادکلنها رو هر جایی و با هر موادی ممکنه پر کنند و هیچ اطمینانی بهشون نیست ... لااقل ریو رو یه شرکت حقیقی تولید میکنه .
    خواهش میکنم این حرفا چیه دشمنتون شرمنده! فکر کنم منظور شما smart collection هست. چون اون هم ادکلن 100 ml مشابه تولید می کنه و بعضی هاشون کیفیتشون خوبه.البته من توی شیراز یه فروشگاه عطر دیدم که عطرهای شرکتی به نام hp(اگر اشتباه نکنم) رو می اورد که برندهایی معروف رو به صورت مشابه تولید میکرد. فروشنده می گفت شرکت سویسی هست.و محصولاتش هم ارزون نبودند.توی شیشه ی 30 میلیش رو 18000 تومن میفروخت.ولی واقعا کیفیت داشتند.همین ریو هم خیلی از کارهاش قابل قبول هست.البته من نمیدونستم the one هم داره.چون من the one هم دوست دارم.بازم خوبه.الان که گفتید خیلی خوشحال شدم.فقط نمیدونید به چه اسمی میزنه the one رو؟ چون معمولا به یه اسم مشابه میزنه.خیلی ممنون که من رو راهنمایی کردید.واقعا متشکرم

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

عطری که از نظر من شاهکار هنریه ممکنه از نظر دیگری کار خوبی نباشه. سلیقه است . پرفروش بودن دلیل کافی برای دوست داشتن یک عطر نیست. جایزه فیفی هم دلیل نمیشه که یک عطر رو باید حتما دوست داشت. نمونه اش A*MEn جزو 10 کار پرفروش آمریکا است . بحدی که چشم بسته میخواستم بخرم. ولی بعد از تست فقط گفتم اوف پیف این چیه اخه؟!
    بعد طوری راجع به پرتغال حرف میزنید که انگار استفاده اش در عطرها خیلی کم پیش میاد یا Note بنجلیه. فراموش کردید که خیلی از عطرها تاپ نوتشون با مرکبات شروع میشه؟ همین 1 میلیون تاپ نتش میگن گرپ فروته ( اینم احتمالا بر پایه حدس و گمانه معمولا چون شرکت سازنده کم پیش بیاد نتهای عطر رو اعلام کنه) حالا ممکنه به مشام یکی دیگه پرتغال بیاد. یا یکی اصلا مرکبات رو حس نکنه. عادیه.
    همین 4711 که 220 ساله داره تولید میشه فقط مرکباته.
    تو همین بزرگترین فروم عطر دنیا از 107 رویو که برای 1 میلیون نوشتن حدود نصفشون گفتن که کار چرندیه یا کار خیلی معمولی
    درضمن 2 کار ریو رو تست کردم بدون اینکه بدونم کپی چکاریه یا از فروشنده سوال کنم. کار بی ارزشی بودن بنظرم.
    البته مسلما اگرم از مرکبات استفاده کنن از پرتقال استفاده میکنند نه پرتغال...
    ولی اخه پست قبل نوشته بودن پرتقال گندیده...حالا منم نظرمو گفتم و تجربه شخصی. همین...
    درمورد ریوکالکشن هم من نگفتم انتخاب خوبی هَ.
    دوستی گفتند توانایی مالی خرید اصل کالا رو ندارند منم این سری رو معرفی کردم
    مسلما اگر کیفیت خوبی داشت به قیمت همون عطر اصل خود کارخونه فروخته میشد...
    ولی از نظر بو...همون بو و اسانس استفاده میشه

3. 2 کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با کیفیت ترین و مشابه ترین ادکلنهای مشابه اصل همین مارک ریو هست . البته یه مارک دیگه هم گویا هست که شبیه همین ریو هست و بعضی از محصولاتش کیفیت بالاتری هم دارند . به جز اینها دیگه فقط مارک اصلی میمونه ...

الان خیلی ادکلنها هست که ظاهرشون دقیقا شبیه اصل هست ولی نه تنها تقلبی هستند بلکه کیفیتشون اصلا در حد محصولات ریو هم نیست . این جور ادکلنها رو هر جایی و با هر موادی ممکنه پر کنند و هیچ اطمینانی بهشون نیست ... لااقل ریو رو یه شرکت حقیقی تولید میکنه .
    اگه ادوکلنای ریو مشابه ادوکلنای اصل بودن که الان خیلی از این کمپانی ها الان دیگه نبودن !
    اشتباه می کنید دوست من، من غیر از 2 نمونه از ادوکلنای ریو بقیشو اصلا قبول ندارم یکیش wood و یکی دیگه RC men
    cool weather اون که مثلا کپی cool water هست فقط حال آدمو بد می کنه، آکوا بولگاریشو هم که اصلا نگو ،وای... البته با قیمت کمتری که داره انتظار نیس دقیقا اون بو رو بده اما chi chi ده تومنی خیلی بوش به اکوا نزدیکه .... پس خیلی از مدلاش سمبله .... در کل من پیشنهاد می دم بیشتر فکر کنید و گول حرفای اکثر ادوکلن فروش ها رو نخورید ....

5. 2 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آکوا بولگاریشو هم که اصلا نگو ،وای... البته با قیمت کمتری که داره انتظار نیس دقیقا اون بو رو بده اما chi chi ده تومنی خیلی بوش به اکوا نزدیکه
    قیمت آکوا بولگاریش چنده؟مردونه است دیگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه ادوکلنای ریو مشابه ادوکلنای اصل بودن که الان خیلی از این کمپانی ها الان دیگه نبودن !
    اشتباه می کنید دوست من، من غیر از 2 نمونه از ادوکلنای ریو بقیشو اصلا قبول ندارم یکیش wood و یکی دیگه RC men
    cool weather اون که مثلا کپی cool water هست فقط حال آدمو بد می کنه، آکوا بولگاریشو هم که اصلا نگو ،وای... البته با قیمت کمتری که داره انتظار نیس دقیقا اون بو رو بده اما chi chi ده تومنی خیلی بوش به اکوا نزدیکه .... پس خیلی از مدلاش سمبله .... در کل من پیشنهاد می دم بیشتر فکر کنید و گول حرفای اکثر ادوکلن فروش ها رو نخورید ....
    من اصلا نمیگم با اصلشون برابری میکنه . کیفیت ادکلن اصل قابل مقایسه نیست ولی نمونه های زیادی از ادکلنهای ریو هستند که اگر بزنید طرف مقابلتون نمیتونه تشخیص بده ادکلن اصله یا مشابه !!!
    مطمئنا از نظر ماندگاری ، پخش بو و در مواقعی کیفیت بو مطمئنا عین اصل نیستند .
    اگه کارهای مشابه زیر رو استفاده کردید لطفا نظرتون رو بگید و اگر استفاده نکردید هر موقع پیش اومد یه تست کوچیک بزنید ببینید 100 میلش 20 ت میارزه یا نه !

لالیک ، دیور هوم اینتنس ، تغ هرمس ، گوچی گلیتی ، جیو ، الور اسپورت

8. 2 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ولی اخه پست قبل نوشته بودن پرتقال گندیده...حالا منم نظرمو گفتم و تجربه شخصی. همین...
    بنده سنم زیاد نیست ولی عاشق بوهای مرکباتی هستم..اون نشاطی که توی بوهای مرکباتی هست رو خیلی دوست دارم...اکثر عطرهای انگلیسی هم مرکباتی هستند...عطر فلوریس نامبر 89 که معروف به ادکلن جنتلمن های انگلیسی هست مرکباتی هستش...البته در عطرهای مدرن هم مرکبات جایگاه خودش رو داره مثل تغ هرمس که به نظر من توی این چند ساله بهترین عطر دیزاینر هستش...و البته کمپانی ایتالیایی آکوا دی پارما هم با کیفیت ترین عطرهای مرکباتی رو میزنه ...
    استفاده از مرکبات در عطرها بسیار مرسوم بوده و هست و اکثر کارهای قدیمی که بو کردم مرکباتی بودن یا حداقل در نوت ابتدایی مرکبات داشتن....
    در ضمن متاسفانه بنده هم از وان ملیون خیلی خوشم نمیاد...بوی سینتتیکی داره که اذیتم میکنه..
    لوکا تورین هم بهش نمره 1 از 5 داده..
    Last edited by mhek; 21-09-2011 at 18:33.

10. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خیلی ممنون بابت مچ گیری اگر نمی گفتید همه فکر می کردن اسانس کشور پرتغال تو عطره
    خب همین که اذعان دارید ریو کیفیتش جالب نیست نشانه خوبیه . من نت پرتقال گندیده رو تو بیژن مردانه هم حس میکنم. شما تست کنید بگید چه به مشامتون میخوره اینجا تعریف کنید لطفا"

12. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

راستی فکر کنم کپی وان میلیون رو شرکته Sapil داره به اسمه میلون یا همچین چیزی میزنه.نمیدونم کیفیت و

بوش شبیه اون هست یا نه ولی برای اطلاع بود.

دیروز چند تا از ادکلن رنج پایین رو تست کردم به اسمه VoY .کارایه جالبی بودن.سفیدش بویه orange هرمس رو

میداد .

مشکیش هم بد نبود و یکم تند بود.

یه چند تا دیگه هم تست کردم.

یه ادکلنی بود به اسمه memories یا همچین چیزی بوش خیلی شبیهه دیور هوم اسپرت بود.

پریزدنت و الگانت از شرکته امپر هم تست کردم .جالب نبود.ولی کوبیسم رو تست زدم بویه باحالی داشت.البته یه

جورایی خوشمزه بود و فانتزی

برای باره دهم بوگارت مشکی(سیلورسنت) و دریک مردونه رو تست کردم ولی بازم نگرفتمشون.

ولی هالوین (زنونه) و دریک (زنونه )رو تست کردم و دریک رو گرفتم.

چند روز پیش هم تهران بودم و هایپر استار هم سر زدم.کارهای بوگاتی رو داشت هر کدوم رو تست زدم خوشم

نیامد.

یه مدل تام فورد هم تست کرد که شیشه اش قهوه ای بود ولی black orchic نبود و بویه تند و خنک داشت که اصلا

خوشم نیامد.

دیور هوم و هوم اسپرت رو تست زد که بوشون خوب بود ولی موندگاری خیلی عالی ای نداشتن ولی خب بدک هم

نبود.

zirh ikon تست کردم که خودم دارم دیدم همونه فقط عوضه 45 تومن 74 میده

میخواستم فارنهایت آکوآ رو تست کنم که تستر نداشت.

در کل قیمتاش یه 20 تومنی اقلا از جاهایه دیگه بیشتر بود.

تندیس هم رفتم ولی متاسفانه فرصت نشد برم داخل تست کنم

14. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نبود.

zirh ikon تست کردم که خودم دارم دیدم همونه فقط عوضه 45 تومن 74 میده

یادمه قبلا هم که در مورد این ادوکلن بحث شد و رفتم تست کردم قیمتش همون تو رنج 70 بود ... با اون که بوش خوبه نمی ارزه چون با اون قیمت 2 تا آرامیس لایف می گیره آدم... دمت گرم این لایف رو که شما معرفی کردی خیلی باحال بود... البته 5-6 ماه پیش خریدمش

16. این کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام
    جون خودتون یکی دو تا عطر یا ادکلن یا اسپری... خوب معرفی کنید من دیگه مردم از بس خریدم و چرت درومد...

1- بوش خیلی بمونه
    2- خیلی بیاد
    3- قیمت مناسب
    4- بوش خراب نشه در طول زمان
    5- بشدت خوش بو باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •