دوستان این سوال تو ذهن منه و اونم اینه که من همیشه یه ریش بزی بسیار پر پشت دارم.
19 خزداد اعزامم و ازمانی که خواستم برم سازمان نظام وظیفه ی استان که کارا رو انجام بدم، ریش رو بزنم یا نه؟
دوستان این سوال تو ذهن منه و اونم اینه که من همیشه یه ریش بزی بسیار پر پشت دارم.
19 خزداد اعزامم و ازمانی که خواستم برم سازمان نظام وظیفه ی استان که کارا رو انجام بدم، ریش رو بزنم یا نه؟
سلام دوستان/.
من برگه اعزامم اومده واسه اول تیر اعزام
ولی من دیدم شرایط معافیت پزشکی برای کم شنوایی گوش رو دارم میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم باید چیکار کنم ؟ باید یه دفترچه دیگه بفرستم برای درخواست معافیت پزشکی یا .. چجوریاس
خواهشا کمکم کنید/.
سلام دوستان...
كسري خدمت ايثارگران تو سال 90 هم هست؟
من كه خبري در مورد لغوش نشنيدم..برم براي كسري اقدام كنم؟
من كارت ايثارگري پدرم رو ديدم نوشته مدت حضور در جبهه 2سال..
همين ببرم پليس +10 كافيه يا مدارك ديگه ميخواد؟
ايا هنوز اين طرح پا برجاست؟لطفا جوابم بديد...
يك دنيا تشكر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
1) فرق خدمت توي نيروس زميني، هوايي و دريايي چجورياس؟؟؟
1) مراكز خوب براي خدمت توي ارتش رو ممكنه چندتاش رو معرفي كنيد؟؟؟
ممنون
امروز خدمتم تموم شد خدمت اینقدرها هم که فکر میکنید بد نیست
هیچ فرقی نمیکنه کجا خدمت میکنی ولی سخت ترین خدمت ماله نیرو انتظامی هست
بهترین مرکز اموزش ارتش تو افسریه هستش تقریبا هر روز میفرستن خونه
کدش رو دقیق نمیدونم
سلام
من یک سوال در مورد معافیت پزشکی دارم
من در کودکی به بیماری سوراخ بودن قلب(نشانگان کاوازاکی)مبتلا بودم و بدون عمل خوب شدم ولی هنوز گاهی اوقات دچار نفس تنگی و درد ناگهانی قفسه میشوم ایا میتوانم از معافیت پزشکی استفاده کنم.
باتشکر![]()
داداش این بیماری که شما میگی من نمیدونم چیه ولی چون قلب جای خیلی حساسیه واسش معافیت راحت میدن بیفت دنبالش ایشالله راحت میگیری
آقا 01 هست اینی که میگی ، من خدا خدا میکنم بیفتم افسریه ، آموزشی بعد از ظهر ها میام خونه راحت به کارهام میرسم .بهترین مرکز اموزش ارتش تو افسریه هستش تقریبا هر روز میفرستن خونه
کدش رو دقیق نمیدونم
لطفا یکی راهنمایی کنه!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)