تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 416 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گفت و گویی جذاب با مورینیو ، رونالدو و کاسیاس

سایت گل - به گزارش مرجع خبری رئال مادرید ،رئال تي وي با كريستيانو ، كاسياس و مورينيو مصاحبه كرد .

يكي از مورد بحث ترين صحنه ها ، در آغوش گرفتن كريستيانو ، كاسياس و سه بازيكن اينتر ميلان پس از گرفتن جايزه توسط شما بود .

مورينيو :‌مربي ها بدون بازيكنان هيچي نيستند . اگر بازيكنان سهم خود را انجام ندهند ، كار مربيان مشكل مي شود . اگر نتواني با بازيكنانت رفيق شوي ،‌فطعا كارت مشكل مي شود . من با پنج بازيكن خودم بودم . دو تا از مادريد و سه تا از اينتر . عالي بود چرا كه پنج بازيكن من نيز توانسته بودند كه در اين مراسم حضور داشته باشند . احساساتي شده بودم چرا كه اعتقاد دارم كه بازيكنانم مهم ترين هستند . من هر پنج تاي آنها را در آغوش گرفتم چرا كه بدون آنهايي كه با آنها كار كرده ام ، عشق خانواده ام و هيجاني كه آنها به من دادند ، هيچ كسي نبودم . من هميشه مي خواهم كه با بازيكنانم يكدل باشم و حالا مي خواهم با كريستيانو و كاسياس عناوين را ببرم

مورينيو با بازيكنانش چه مي كند كه اين قدر به او احترام مي گذارند ؟

كاسياس : شش ماه با هم كار كرده ايم و او هيچ شباهتي با آن مورينيويي كه مردم تعريف مي كنند نداشته است . او هميشه حواسش به همه هست و هميشه بازيكنانش را خوب تحت نظر دارد . او هميشه درون و بيرون رختكن با بازيكنانش رفيق است و من هم تيمي هايم به داشتن او افتخار مي كنيم . اميدواريم كه او مدتها در اين جا بماند . رئال مادريد با آوردن مورينيو به يك مربي ايده آل دست يافته است .

كريستيانو رونالدو :‌حرفه اي ترين ها كساني هستند كه در بيشتر زندگي خود موفق بوده اند . اين اتفاق هم براي بازيكنان و هم براي مربيان رخ مي دهد كه به همين علت مي دانستم كه او بايد اين جايزه را ببرد . هر نتيجه ديگري ناعادلانه بود . از گفتن آن چه كه در ذهنم است ابايي ندارم . او سه جام مهم برده است . من براي او خيلي خوشحالم . مورينيو و كادرش خيلي حرفه اي هستند . وقتي با آنها شروع به كار كرده شوكه شدم چرا كه آنها به من انگيزه مي دادند كه سخت تر تلاش كنم . من هميشه مي خواسته ام كه با او كار كنم ، نه فقط به اين خاطر كه بهترين است ،‌ چرا كه پرتغالي است و در گذشته هم موفق بوده است . رويايم به تحقق پيوسته است و حالا اميدوارم كه او بتواند به تمامي چيزهايي كه با اينتر ميلان ،‌پورتو و چلسي رسيده ، با رئال هم برسد . اگر مربي ببرد ، يعني ما هم برده ايم . به همين علت بايد سخت در كنار هم بجنگيم .

مربي رئال مادريد فقط يك جايزه برده است و حالا نوبت بازيكنان است كه اين افتخار را كسب كنند .

كاسياس : اميدواريم همين طور باشد چرا كه اين باعث مي شود كه مادريديستاها خوشحال شوند . اميدوارم كه سال آينده بازيكنان زيادي از رئال مادريد منتتخب رسيدن به اين جايزه باشند چرا كه اين نشان از فصلي موفق خواهد داشت .

مورينيو : اگر به من گفته مي شد كه قرار است سال بعد هم اين جايزه را بگيرم ، پاسخ مي دادم كه ترجيح مي دهم كه ببينم بازيكنانم به اين عنوان مي رسند . مي خواهيم كه دو ، سه بازيكنمان در ميان نامزدهاي اين جايزه باشند . روزي يك دروازه بان توپ طلا را خواهد برد و اميدوارم كه آن نفر كاسياس باشد چرا كه او بهترين است . كريستيانو هم احتياج دارد كه چهار پنج بار به اين عنوان برسد .

كاسياس : كريستيانو يك هميشه برنده است و مي خواهد كه سال بعد در ميان سه فيناليست باشد .

ياشين تنها دروازه باني است كه به توپ طلا رسيده است .

كريستيانو رونالدو : كاسياس يك بازيكن درون زمين است و به اندازه بقيه داراي ارزش است . به نظر من او بايد امسال هم در ميان سه فيناليست مي بود . او جام جهاني را برده بود و خيلي خوب كار كرده بود .

مورينيو : مثل توپي كه در فينال از روبن گرفت .

كريستيانو رونالدو : هم آن توپي كه از روبن گرفت ، هم پنالتي برابر پاراگوئه . نمي فهمم معيار انتخاب فيفا براي توپ طلا چيست اما خيلي خوشحال مي شوم اگر يك دروازه بان آن را ببرد .

كريستيانو رونالدو هم شايسته آن است .

كاسياس : او يك بازيكن تواناست و شايسته آن است . او تمام تلاشش را مي كند تا بهترين باشد چرا كه او ذاتا يك برنده است و مي خواهد كه در ميان سه فيناليست باشد . تمام تلاش خود را مي كنيم كه به او كمك كنيم . ترديدي نيست كه مي خواهيم كه بهترين باشد . داشتن بهترين بازيكن جهان براي رئال مادريد هم خيلي مناسب است .

مورينيو را چطور توصيف مي كنيد ؟ او را چطور مي بينيد ؟

كريستيانو رونالدو :‌بر كسي پوشيده نيست كه در طول پنج ، شش سال اخير چه جامهايي برده است . در طول مدت زمان كمي كه با هم بوده ايم چيزهاي زيادي از او ياد گرفته ام . روز به روز از او چيز جديدي ياد مي گيرم . احساس مي كنم كه كامل تر از هميشه هستم و مي خواهم كه به يادگيري ادامه دهم چرا كه مورينيو يكي از دلايل اصلي موفقيت ما در آينده است . از كار كردن با او در رئال مادريد احساس آرامش مي كنم .

كاسياس : از هر كدام از مربيانم چيزهايي ياد گرفته ام . هر كدام به من چيز جديدي آموخته اند . به عنوان كاپيتان اسپانيا و رئال مادريد ، من و او زمان زيادي را با هم سپري مي كنيم . نسبت به زمان آمدنم خيلي پخته تر شده ام . مورينيو آدم درستي براي كمك به من براي ادامه پيشرفتم است و تيم را به هم نزديك تر از هميشه كرده است .

خب مربي ،‌ به شما هم تبريك مي گوييم .

مورينيو : چه تلفيق احساساتي . با اين كه فردا روز مدرسه است ،‌مطمئنم كه بچه هايم وقتي به خانه برگردم هنوز بيدار هستند و به همراه همسرم در انتظار من خواهند بود ، اما فردا هم روز تازه اي خواهد بود .
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/12/2301156/%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B1%D 9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88

Last edited by Ezel; 12-01-2011 at 10:29.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رونالدو در 18 هفته از يك سوم آقاي گلهاي تاريخ لاليگا بيشتر گل زده است

سایت گل- آمار گلزني كريستيانو خيره كننده تر از هميشه است .

مورينيو گفت :" كريستيانو مي تواند بهترين فصل دوران حرفه ايش را داشته باشد . " و به نظر مي رسد كه اين امر در حال محقق شده است .

كريستيانو روز يكشنبه برابر ويارئال يك بازي جادويي ديگر انجام داد . هت تريك كرد تا به ركورد 22 گل در 18 بازي لاليگا برسد و بالاتر از مسي باشد كه در 15 بازيش در لاليگا 18 گل زده است .

او به طور متوسط در هر بازي 1.22 گل زده است . جالب است كه او فقط در عرض 18 هفته توانسته كه آمار گلزني بهتري نسبت به 33 برنده پي چي چي داشته باشد . يعني يك سوم آقاي گلهاي لاليگا ، كمتر از او گل زده اند . او با بازي خود در روز يكشنبه توانست كه بهترين ركورد گلزني تاريخ رئال تا اين مقطع فصل را به نام خود ثبت كند .

ميانگين گلزني كريستيانو (1.22) به مراتب بالاتر از آن 33 گلزن است . گوروستيزا در اتلتيك ، در 18 بازي خود در فصل 30-29 ، توانسته بود كه 18 گل بزند (1.11) و اوليوارز نيز در مادريد ، در 14 بازي فصل 33-32 ،‌ موفق به زدن 15 گل در 14 بازي شده بود .

كريستيانو در 62 بازي رسمي براي رئال مادريد مجموعا 63 گل زده است (1.01) . او توانسته كه ركورد بزرگاني همچون گاسپار روبيو (0.97) ،‌ پوشكاش (0.90) ،‌پاهينيو (0.86) و دي استفانو (0.77) تا اين مقطع را نابود كند .

فقط دو بازيكن تاريخ رئال مادريد ، ميانگين گلزنيشان در هر بازي بيش از يك بوده است . يكي اوليوارز (34-1931) كه در 73 بازي ،‌ 77 گل زده بود (1.05) و ديگري سنيودو ، ملقب به كفش طلايي كه بين فصل هاي 1934 تا 1936 در 64 بازي رسمي براي رئال 69 گل زد (1.07).

و كريستيانو همچنان بي محابا مي تازد ...

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/11/2300253/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D 8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B1-18-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%8A%D9%83-%D8%B3%D9%88%D9%85-%D8%A2%D9%82%D8%A7%D9%8A-%DA%AF%D9%84%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%AE

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

قابل توجه کسایی که از غرور رونالدو بدشون میاد...غرور هم داره...اندامش رو هیشکی تو فوتبالیستا نداره...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه کسایی که از غرور رونالدو بدشون میاد...غرور هم داره...اندامش رو هیشکی تو فوتبالیستا نداره...
    یعنی چون خوش اندامه باید کسی ازش بدش نیاد؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یعنی چون خوش اندامه باید کسی ازش بدش نیاد؟
    نه منظورش اینه که اندام به این خوبی داشتن غرور هم داره.

البته به نظر من هم دیگه از حد گذرونده غرور رو...ولی خوب مغرور بودن ناقض توانایی هاش نیست.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اگه این همه پنالتی بهش نداده بودن بزنه که امارش بالا نمیرفت

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

اگه این همه پنالتی بهش نداده بودن بزنه که امارش بالا نمیرفت
    بارساییا هم میتونستن پنالتیهاشون رو بدن مسی . . .
    ژاوی میتونست ضربه آزاداش رو بده مسی . . .
    این که ناراحتی نداره عزیز من

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

ببینید بی انصاف نباشید....یه ذره فکر کنید...خداییش کریس بده؟؟؟
    منظورم از هیکل و اندامش خوشتیپیش نبود...استیل فوتبالیش بود...قدرت بدنی قدرت شوت زنی قدرت دوندگیش قدرت ذهنی و جایگیریش....مثلا گل دومش به ویارئال....اول پشت توپ بود...بعد ول کرد سریع رو سانتر هد زد و گل شد....واقعا لذب بردم چقدر زیبا به محض رسیدن جای گیری مناسب کرد و ضربش رو زد...الان سریع بعضی ها به مسی وصلش میکنن....این طبیعی هست که هر نفر نظر متفاوت داره....دیدم بعضی ها تو تاپیک ها میگن اصلا رونالدو بازیکن نیس...این بی انصافیه یا از رو حسادت میگین؟؟شما هم برید قدتون رو بکنید 1.86(4سانت ازم بزرگتره نامرد)هیکلتون رو اونجوری ورزیده کنید برید دختر بازی و دنبال عشق و جالتون...این که نشد دلیل...البته بازم میگم نظر ها متفاوت هست...بگبد مثلا چون رونالدو قدرت بدنیش کمه ازش بدم میاد!!!!!دیگه چرا میگید اصلا بازیکن نیس....یکی میگه مسی خوبه به ابن دلایل یکی میگه رونالدو....من که از رونالدو خوشم میاد نمیام مسی رو مسخره کنم...مسی هم بازیکن خوبیه اما به دلایل بالا من رونالدو رو میپسندم....

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه بازیهای دور رفت یک چهارم پایانی کوپا دل ری

سایت گل- مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای کوپا دل ری، جام حذفی اسپانیا، چهارشنبه شب با برگزاری دو بازی آغاز می شود و در مهمترین دیدار بارسلونا و بتیس در ورزشگاه نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت. نکته جالب توجه اینجاست که تنها تیم دسته دومی حاضر در این مرحله از رقابتها بتیس است که به مصاف با بارسلونا می رود.

در دیگر دیدار چهارشنبه شب هم ویارئال میزبان سویا خواهد بود.

پنجشنبه شب هم شاهد برگزاری داربی شهر مادرید، این بار دررقابتهای جام حذفی اسپانیا و در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو خواهیم بود. در دیگر دیدار پنجشنبه شب هم دو تیم آلمریا و دپورتیوو لاکرونیا مقابل هم قرار خواهند گرفت.

برنامه دیدارهای دور رفت مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری بدین ترتیب است:

چهارشنبه 22 دی (12 ژانویه)

ویارئال – سویا (ساعت 22.30)
    بارسلونا – بتیس (ساعت 0.30)

پنجشنبه 23 دی (13 ژانویه)

آلمریا – دپورتیوو لاکرونیا (ساعت 22.30)
    رئال مادرید – اتلتیکومادرید (ساعت 0.30)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/1

كاني: "مورينيو به ما خنديد، اما من نبايد بطري پرت مي كردم"

سایت گل- كاني، بازیکن باشگاه ویارئال که در جریان دیدار دو تیم رئال و ویارئال و پس از به ثمر رسیدن چهارمین گل رئال، در حالی که مورینیو در مقابل نیمکت تیم میهمان به شادی و در عمل به تحریک نیمکت نشینان ویارئال می پرداخت، یک بطری را به سمت آقای خاص پرتاب کرد. کانی اکنون در مورد اتفاقات بازي تيمش با رئال صحبت كرد.

كاني، بازيكن ويارئال كه در بازي با رئال مادريد به علت پرتاب بطري به ژوزه مورينيو اخراج شده بود گفت: "‌قشنگ نيست كه در مورد چنين چيزهايي اخراج شوي اما بايد بگويم كه بازي خوبي بود و موقعيتهاي خوبي درون زمين داشتم. روي نيمكت هم مورينيو آمد، من فكر كردم كه او به ما مي خندد اما ... من نبايد بطري پرت مي كردم."

او افزود: "اين كار اشتباهي بود و احتمالا بيشتر از يك جلسه جريمه شوم. چرا كه من در ويارئال هستم كه زياد پارتي ندارد."

کد:
    2011/1/11

کارت قرمز كاني بخشيده شد

سایت گل- به گزارش مرجع خبری رئال كميته مسابقات فدراسيون فوتبال اسپانيا، كارت قرمز روبن گارسيا كاني، بازيكن ويارئال را كه به علت پرتاب بطري به سمت خوزه مورينيو داده شده بود، بخشيد.

اين در حاليست كه خود اين بازيكن در كنفرانس مطبوعاتي ديروزش گفته بود كه انتظار محروميت سنگين تري را مي كشد.

در بازي رئال مادريد و ويارئال، مورينيو پس از گل چهارم به سمت جايگاه هواداران رفت تا خوشحاليش را به قول خودش با پسرش تقسيم كند، اما كاني در يك حركت زننده بطري را به سمت پاي مورينيو پرتاب كرده بود.

کد:
    2011/1/12

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

كاني: "مورينيو به ما خنديد، اما من نبايد بطري پرت مي كردم"
    باز معرفت این
    که میفهمه اشتباه کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •