سلام دوست عزیز، بهتون تو این قیمت بهتون Samsung Galaxy Ace 2 رو توصیه میکنم که پردازنده دوهستهای هم دارد، اما قیمتش حدود 530 تا نهایتاً 570 هزار هست که به نظرم میرزه اگر حدود 50 هزار پول بزارید، توی رنج قیمت ارزونتر هم Sony Ericsson Xperia Neo V هست که همه چیزش با Ace 2 تقریباً یکیه فقط پردازندش تک هستهای هست ولی در عوض آپدیت اندروید 4 براش اومده قیمتش حدود 410 تا 450 هزار هست، از برند HTC هم مدل One V هست که همه چیزش با Neo V یکیه و اندروید 4 هم داره ولی یک بدیای که داره دوربین دوم نداره و مکالکه ویدیویی رو باید بیخیال شد! قیمتش حدود 500 هزار هست میبینید که بین این پیشنهادها Ace 2 از همه بهتره البته باید امیدوار بود برای آپدیت اندروید بیاد چون به نظر من تنها ضعف شرکت سامسونگ پشتیبانی ضعیفشه، داشت یادم میرفت! از برند سونی هم (و نه سونی اریکسون) مدل Sony Xperia U مدل عالی ای هست با پردازنده دو هستهای ولی یه مشکل بزرگی که داره حافظه داخلیش که 8 گیگه فقط 6 گیگابایت قابلاستفاده است و مموری کارت هم نمیخوره، البته شاید 6 گیگ واسه شما کافی باشه! بسته به نیازهاتون قیمت Xperia U هم حدود 500 تا 530 هزار هست، اگه حافظه 6 گیگ براتون بسه Xperia U سونی از Galaxy Ace 2 سامسونگ هم بهتره چون همه چیزش با Ace 2 برابره فقط مزیت بزرگی داره این که شرکت سونی واسه همه گوشیاش آپدیت ها رو به خوبی پشتیبانی میکنه. به نظر من یا Ace 2 از سامسونگ (اگه حافظه 6 گیگ Xperia U براتون کمه) یا Xperia U از سونی رو بخرید.