تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 646 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Asus Transformer TF300 به دلایل زیر:
    *پردازنده قویتر با چیپست چهارهسته‌ای Nvidia Tegra 3 و پردازنده گرافیکی ULP GeForce با فرکانس 500 مگاهرتز که در کل از پردازنده دوهسته‌ای Galaxy Tab 7.7 سامسونگ قوی‌تره
    *صفحه نمایش بزرگ‌تر و کیبورد
    *فیلمبرداری Full-HD 1080p در حالی که سامسونگ Galaxy Tab فیلمبرداری 720p دارد.

Samsung Galaxy Tab 7.7 به دلایل زیر:
    *صفحه نمایش Super AMOLED Plus (از نوع غیر PenTile) که در کل کیفیتش از Super IPS LCD ایسوس کمی بهتره
    *پشتیبانی از سیمکارت و در نتیجه اینترنت در همه جا! (البته هر دوی این مدل ها Wi-Fi دارند و اینترنت خانگی ADSL یا WiMax برای هر دویشان ممکنه)
    *تکنولوژی DLNA

البته بستگی به نیازهای شما داره، اگر لپتاپ دارید بهتون یه Galaxy Tab 7.7 رو توصیه میکنم چون حمل و نقلش راحت تره ولی اگر میخاید تبلت رو به عنوان یه وسیله همراه و جایگزین لپتاپ استفاده کنید ایسوس به دلیل صفحه نمایش بزرگتر، کیبورد و عملکرد پردازشی بهتر.

2. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

>با تبلت فیلمبرداری کردن خیلی ضایس پس دوربین رو ولللش
    من بازی میکنم فیلم میبینم یکمی اینترنت میرم
    اونایی که گفتی رو میدونستم در کل کدوم به صرفه تره
    با کلاس باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

>با تبلت فیلمبرداری کردن خیلی ضایس پس دوربین رو ولللش
    من بازی میکنم فیلم میبینم یکمی اینترنت میرم
    اونایی که گفتی رو میدونستم در کل کدوم به صرفه تره
    با کلاس باشه
    تو کلاس که به نظر من صددرصد ایسوس چون هم ظاهرش قشنگه و هم چون کیبورد داره خیلی حرفه‌ای و به قول معروف پروفشناله! برای اینترنت رفتن سامسونگه بهتره چون هم سیمکارت میخوره و هم چون صفحه اش Super AMOLED هست تو وبگردی چشم رو کمتر اذیت میکنه. تو فیلم نگاه کردن هر دوتاشون عملکرد خارق‌العاده‌ای دارن و هر دوشون از اکثر کدک‌ها و فرمت‌ها پشتیبانی میکنن ولی به نظر من چون صفحه ایسوس Tf300 بزرگتره (10 اینچ در مقابل 7.7 اینچ) برای فیلم دیدن راحت تر باشه و سابتایتل ها و زیرنویس ها بهتر خونده میشن. برای گیم هم که کاملاً مشخصه! ایسوسه به علت پردازشگر چهارهسته‌ای و پردازنده گرافیکی با قدرت حدود 25 درصد بیشتر. اگر شما بیشتر استفاده‌ت بازی کردن و فیلم دیدنه به دلایلی که گفتم ایسوس Transformer Prime یا TF300 بهتره ولی اولویت اولت وبگردیه سامسونگ گالکسی تب 7.7 بهتره. به هر حال انتخاب با خودته! تو زمینه قیمت اطلاع دقیقی ندارم ولی باید تقریباً هم قیمت باشن و اگر تو قیمت فرقی هم داشته باشن امکان نداره این تفاوت قیمت بیشتر از 100 هزار یا نهایتاً 150 هزار تومان باشه.
    Last edited by Faramarz-1; 07-07-2012 at 18:29.

5. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من هم ایسوس رو پیشنهاد میکنم
    کیفیت ساخت بهتر
    صفحه بزرگ تر و لذت بیشتر
    کیفیت ساخت فوق العاده
    طراحی بی نظیر و خیره کننده به همراه داک مخصوص که خیلی خوبه ( باتری بهتر - تایپ بهتر - کلاس بیشتر و...)
    حرفه ای تر و جدید تر
    پردازنده قوی تر
    احتمال بیشتر برای آپدیت و سرعت بیشتر آپدیت به دلیل استفاده نکردن ایسوس از رابط کاربری مخصوص

در کل ایسوس گرون تره ولی خیلی بهتره از همه نظر
    حتی توی اینترنت گردی چون با یه otg کابل می تونید مودم همراه یو اس بی بهش وصل کنید
    و لذتی که توی 10 اینچ هست توی 7 نیست گرچه سنگین تر باشه

مبارکت باشه

7. این کاربر از ANDROYD3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض سوال در مورد پر فروش ترین گوشیهای اندرویید بازار

سلام
    دوستان اطلاع دارید پر فروش ترین گوشی های اندرویید بازار ایران رو که جدید باشه رو از کجا میشه فهمید من گشتم مال سال قبل بود ماله امسال نبود
    اگر کسی اطاع داره لطف کنه بگه

داره خودمونی میشه sam72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آستارا_قره سو

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم یه گوشی دور و ور 500 تومن بگیرم.اگه می شه چند مدل بهم معرفی کنین.(می دونم تو صفحات قبلی می شه پیدا کرد ولی تعداد صفحات خیلی زیاد)
    پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم یه گوشی دور و ور 500 تومن بگیرم.اگه می شه چند مدل بهم معرفی کنین.(می دونم تو صفحات قبلی می شه پیدا کرد ولی تعداد صفحات خیلی زیاد)
    پیشاپیش ممنون
    سلام دوست عزیز، بهتون تو این قیمت بهتون Samsung Galaxy Ace 2 رو توصیه میکنم که پردازنده دوهسته‌ای هم دارد، اما قیمتش حدود 530 تا نهایتاً 570 هزار هست که به نظرم میرزه اگر حدود 50 هزار پول بزارید، توی رنج قیمت ارزونتر هم Sony Ericsson Xperia Neo V هست که همه چیزش با Ace 2 تقریباً یکیه فقط پردازندش تک هسته‌ای هست ولی در عوض آپدیت اندروید 4 براش اومده قیمتش حدود 410 تا 450 هزار هست، از برند HTC هم مدل One V هست که همه چیزش با Neo V یکیه و اندروید 4 هم داره ولی یک بدی‌ای که داره دوربین دوم نداره و مکالکه ویدیویی رو باید بی‌خیال شد! قیمتش حدود 500 هزار هست می‌بینید که بین این پیشنهادها Ace 2 از همه بهتره البته باید امیدوار بود برای آپدیت اندروید بیاد چون به نظر من تنها ضعف شرکت سامسونگ پشتیبانی ضعیفشه، داشت یادم میرفت! از برند سونی هم (و نه سونی اریکسون) مدل Sony Xperia U مدل عالی ای هست با پردازنده دو هسته‌ای ولی یه مشکل بزرگی که داره حافظه داخلیش که 8 گیگه فقط 6 گیگابایت قابل‌استفاده است و مموری کارت هم نمیخوره، البته شاید 6 گیگ واسه شما کافی باشه! بسته به نیازهاتون قیمت Xperia U هم حدود 500 تا 530 هزار هست، اگه حافظه 6 گیگ براتون بسه Xperia U سونی از Galaxy Ace 2 سامسونگ هم بهتره چون همه چیزش با Ace 2 برابره فقط مزیت بزرگی داره این که شرکت سونی واسه همه گوشیاش آپدیت ها رو به خوبی پشتیبانی میکنه. به نظر من یا Ace 2 از سامسونگ (اگه حافظه 6 گیگ Xperia U براتون کمه) یا Xperia U از سونی رو بخرید.

11. 3 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sam72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آستارا_قره سو

پيش فرض

سلام دوست عزیز، بهتون تو این قیمت بهتون Samsung Galaxy Ace 2 رو توصیه میکنم که پردازنده دوهسته‌ای هم دارد، اما قیمتش حدود 530 تا نهایتاً 570 هزار هست که به نظرم میرزه اگر حدود 50 هزار پول بزارید، توی رنج قیمت ارزونتر هم Sony Ericsson Xperia Neo V هست که همه چیزش با Ace 2 تقریباً یکیه فقط پردازندش تک هسته‌ای هست ولی در عوض آپدیت اندروید 4 براش اومده قیمتش حدود 410 تا 450 هزار هست، از برند HTC هم مدل One V هست که همه چیزش با Neo V یکیه و اندروید 4 هم داره ولی یک بدی‌ای که داره دوربین دوم نداره و مکالکه ویدیویی رو باید بی‌خیال شد! قیمتش حدود 500 هزار هست می‌بینید که بین این پیشنهادها Ace 2 از همه بهتره البته باید امیدوار بود برای آپدیت اندروید بیاد چون به نظر من تنها ضعف شرکت سامسونگ پشتیبانی ضعیفشه، داشت یادم میرفت! از برند سونی هم (و نه سونی اریکسون) مدل Sony Xperia U مدل عالی ای هست با پردازنده دو هسته‌ای ولی یه مشکل بزرگی که داره حافظه داخلیش که 8 گیگه فقط 6 گیگابایت قابل‌استفاده است و مموری کارت هم نمیخوره، البته شاید 6 گیگ واسه شما کافی باشه! بسته به نیازهاتون قیمت Xperia U هم حدود 500 تا 530 هزار هست، اگه حافظه 6 گیگ براتون بسه Xperia U سونی از Galaxy Ace 2 سامسونگ هم بهتره چون همه چیزش با Ace 2 برابره فقط مزیت بزرگی داره این که شرکت سونی واسه همه گوشیاش آپدیت ها رو به خوبی پشتیبانی میکنه. به نظر من یا Ace 2 از سامسونگ (اگه حافظه 6 گیگ Xperia U براتون کمه) یا Xperia U از سونی رو بخرید.
    واقعا شرمنده کردی منو دوست عزیز
    ازSony Xperia U خوشم و با حافظش هم مشکلی ندارم فقط چند تا گوشی هم تا سقف 700 تومن هم معرفی کنین.merC

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می‌کنم گوشی سقف 700 هزار هم به نظرم بهترین انتخاب Samsung Galaxy S Advance هست (با قیمتی حدود 660 هزار تومان) که پردازنده دوهسته‌ای هم داره، Sony Xperia P هم به شرطی اینکه بتونید با قیمت تا سقف 690 هزار پیدا کنید خوبه چون Xperia P بیشتر از این نمیرزه، اما اگر بتونید حدود 750 تا 770 هزار جور کنید Samsung Galaxy Nexus بهترین و عالی‌ترین میشه چون هم نمایشگر HD داره و هم چون محصول مشترک بین گوگل و سامسونگ هست تمامی آپدیت های سیستم عامل اندروید گوگل اول واسه این گوشی میاد و پشتیبانی اش هم از طرف گوگل عالیه. البته این قیمتهایی که گفتم مربوط به حدود 2 تا 3 هفته پیش میشن شاید چون دلار کمی رفته بالا تغییر کرده باشه، شاید بهتر باشه کمی صبر کنی شاید دلار ارزون تر شد البته ریسک هم داره! شاید هم اثر معکوس بده (دلار گرون تر شه!) /
    Last edited by Faramarz-1; 11-07-2012 at 11:32.

14. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

قیمت گلکسی تب 7.7 به دلار چنده ؟
    اگه امکان داره قیمت دلاری گلکسی نوت و نکسوس رو هم بگید
    یا سایتی رو معرفی بکنید که قیمت به دلار بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •