من خودم عاشقه دوید بکهامم ولی در حال حاضر بدرد منچستر نمی خورده آلکس فرگوسنم خوب اینو میدونه
عجیب تر از اینکه بکهام حاضر شده زیر نظر فرگوسن کار کنه کسی با من چنین رفتاریو داشت هیچوقت بر نمی گشتم
من خودم عاشقه دوید بکهامم ولی در حال حاضر بدرد منچستر نمی خورده آلکس فرگوسنم خوب اینو میدونه
عجیب تر از اینکه بکهام حاضر شده زیر نظر فرگوسن کار کنه کسی با من چنین رفتاریو داشت هیچوقت بر نمی گشتم
اگه بکهام بر گرده منچستر من شیرینی میدم . این بهترین اتفاقیه که میتونه در حال حاضر تو فوتبال بیفته .
----------
چرا الکس به کاکا فکر نمیکنه ؟
نیم فصل اولو مصدوم بوده و توی لیگ قهرمانان نبوده پس اگه بیاد منچستر توی لیگ قهرمانان هم میتونه بازی کنه .
فکر نکنم کاکا بیاد منچستر یا اصلا
بتونه بخرتش
ولی ما نیاز مبرم به یه بازی ساز برای ساپرت رونی داریم
استیو بروس: سعی کردم بکام را بخرم
سایت گل- استیو بروس، مربی باشگاه ساندرلند در صحبتهایی اعلام کرد که برای به خدمت گرفتن دیوید بکام، ستاره خط میانی گلکسی تلاش کرده است.
بروس اعلام کرد که پیش از آنکه ستاره سابق منچستریونایتد و رئال مادرید برای دومین بار به صورت قرضی به میلان منتقل شود، برای جذب بکام وارد عمل شده بود.
بروس در صحبتهایی به دیلی استار گفت:« من هنوز با بکام در تماسم. آیا او به انگلیس بازخواهد گشت؟ نمی دانم.»او ادامه داد:« من سعی کردم تا زمانی که بکام می خواست به میلان بازگردد، او را به تیممان بیاورم ولی او گفت:"مرسی بروسی ولی من دارم به میلان می روم."»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا تو ببین چقدر به باشگاه علاقه داره!!
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
اقا راستی این گیبسون کجاست؟؟؟
خیلی دوسش دارم![]()
امسال چرا اينقدر بازيها به تعويق ميفته؟
چرا اينجوري شده؟
به جدول ليگ انگليس كه نگاه ميكني
يه تيم 16 بازي كرده يه تيم 17 يه تيم 18 و يه تيم 19
آدم ياد اولين دوره ليگ برتر ايران ميفته
حيفه يكي از منظمترين ليگهاي دنيا اينجوري باشه
آخه این بازیکنا وقتی تو اوج هستن یعنی دیگه آخرای فوتبال حرفه ای شون هستن.
منچستر یونایتد باشگاهی نیست که یه پول کلان بده واسه یه مصرف 2-3 ساله که پولش رو فقط از راه تبلیغ بتونه برگردونه نه اثر گذاری. تیم های بازیکن ساز اینجوری هستن دیگه .
مگه نه روال کار رئال مادرید رو گرفتن سادست ولی از پایه مشکل داره.
دوست عزیز فقط منچستر 2بازی کمتر داره...بازی با چلسی و اون تیمه که اسمش همش یادم میرهاختلاف بازی ها بیشتر از یک بازی نیست...البته شما راست میگی...این سرما و برف باعث تعویق بازی ها شده که اصلا خوب نیس....
راستی برد رو تبریک میگم....منچستر فوق العاده بود...درصد مالکیت 78 22 بودموقعیت گل هم 15 به 4
به این میگن تیم...اندرسون بهتر از همیشه بود...رونی هم طبق معمول بد شانس....یونایتد فقط 2تا به تیر زد...ساندرلند شانس اورد باید بیشتر گل میخورد
منچستر یونایتد 2- ساندرلند 0
گلها : برباتوف ( 5 و 52 )
تعويق دو ديدار ليگ برتر به دليل شرايط جوي؛ بلكپول- ليورپول، اورتون- بيرمنگام
سايت گل- ديدار امروز تيم هاي بلكپول و ليورپول و همچنين اورتون مقابل بيرمنگام به دليل شرايط بد جوي به تعويق افتاد.
از قبل نيز اين نگراني وجود داشت كه باشگاه بلكپول نتواند به دليل شرايط جوي اين بازي را برگزار كند اما مسئولان اين باشگاه تلاش كردند با استفاده از كاورهاي محافظ و گرم كننده هايي كه در زير چمن ورزشگاه كار گذاشته شده، شرايط را براي برگزاري اين ديدار فراهم كنند.
بلكپولي ها تمام تلاش شان راانجام دادند تا اين ديدار طبق برنامه انجام شود اما امروز اعلام شد كه اين ديدار به روز 12 ژانويه موكول شده است.
در بيانيه اي كه در سايت اختصاصي باشگاه بلكپول منتشر شده، آمده است:" بعد از بازديدي كه امروز صبح از زمين ورزشگاه صورت گرفت، به دليل يخ زدگي چمن ورزشگاه، ديدار امروز بلكپول مقابل ليورپول به روز ديگري موكول شد.
اين بازي روز 12 ژانويه در ورزشگاه بلوم فيلد رود برگزار خواهد شد."
شرايط مشابهي نيز در ورزشگاه گوديسون پارك رخ داد و شرايط جوي موجب به تعويق افتادن ديدار تيم هاي اورتون و بيرمنگام شد.
در بيانيه اي كه در سايت اختصاصي باشگاه اورتون منتشر شد، مسئولان اين باشگاه به تعويق افتادن اين ديدار را برخلاف ميل باطني شان اعلام كردند و گفتند كه زمان برگزاري اين ديدار متعاقبا اعلام خواهد شد.
آرسن ونگر: دليلي براي حسادت به چلسي وجود ندارد
سايت گل- آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، در آستانه ديدار فرداي تيمش مقابل چلسي اعلام كرد كه دليلي براي حسادت كردن به رقيب همشهري وجود ندارد.
او در مصاحبه اختصاصي باشگاه آرسنال گفت:" بياييد به امتيازات ما و امتيازات آنها نگاه كنيد؛ متوجه مي شويد كه چيزي براي حسادت كردن وجود ندارد."
سرمربي فرانسوي تاييد كرد كه تيمش با يك سد رواني روبرو است و اگر مي خواهند در رقابت هاي اين فصل به روند ناكامي هاي شان پايان دهند بايد اين سد را كنار بزنند.
" ما تنها بايد اين مانع را پشت سر بگذاريم. تا زماني كه تيم نتواند به يك جام دست پيدا كند، بازيكنان از خود خواهند پرسيد كه آيا مي توانيم قهرمان شويم؟ اين يك مسئله ذهني است زيرا تيم از كيفيت بالايي برخوردار است. تيم ما هنوز هم جوان است اما نه خيلي."
توپچي ها از سال 2005 نتوانسته اند در هيچ جامي به قهرماني برسند، هرچند يكي از شانس هاي اصلي قهرماني در رقابت هاي جام اتحاديه اين فصل هستند و ونگر اعتقاد دارد كسب يك جام بعد از پنج فصل ناكامي مي تواند شرايط تيم را تا حد زيادي بهبود ببخشد.
" بله، زيرا تا زماني كه به قهرماني نرسيد اين سوال در ذهن بازيكنان وجود دارد. من چيزهايي كه روزنامه ها مي نويسند را درك مي كنم و قبول دارم. ما همچنان در حال ساخت يك تيم جديد هستيم و مي خواهيم در بالاي جدول حضور داشته باشيم، جايي كه بسياري از تيم ها در رسيدن به آن ناكام مانده اند."
محتوای مخفی: منبع
این تیم ها ظاهرا فقط بازی با چلسی و آرسنال شیر میشن
ولی نوبت منچستر که میشه همش حال میدناین برادر فردیناند هم همیشه انگار نمی دونه که منچستر تیم مقابلشه!
+
امیدوارم 90 رو بذارن برای پنجشنبه تا بازی چلسی و آرسنال پخش بشه![]()
Last edited by vahidgame; 26-12-2010 at 20:58.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)