آقا بی خیال . من کار دارم شما برنده شدی![]()
آقا بی خیال . من کار دارم شما برنده شدی![]()
بچه ها من با دیدن این تاپیکا رفتم تو chess.com ثبت نام کردم. همه کارا رو هم انجام دادم. حالا باید چیکار کرد؟
چجوری بازی شروع کنیم؟ باید دعوت کنیم از کسی؟ چلنج جدید کسی هست که میذاره؟
قوانین میگه که شما الان هنوز بازی نکردید...
تکرار کنید خیلی خوب میشه.
مگر این که استعفا بدید که یه حالتی مثل ریزاین پیش میاد...البته اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم توافقی همه کار میشه کرد!
همچنان منتظريم !!!!!
لطفا بگين دور بعدي كي شروع ميشه؟
الله اکبر
دیگه چی میخواید بازی کنید دیگه...
4umbaz:
آخرين فعاليت ها: امروز 08:41 PM
MCSE MAN:
آخرين فعاليت ها: امروز 08:41 PM
یعنی ته هماهنگی! چطوری اینطوری شده؟
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
فعلا معلوم نیست.احتمالا تابستون...شاید
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
خوب . میخواید تو اون سایت چی کنید؟
اگه میخواید فقط بازی کنید . برید قسمت لایو. اونجا از سمت چپ بازی رو شروع کنید.(یه جعبه ای هست که میتونید درخواست بدید یا درخواست بگیرید.)
اگر میخواید با آشنا بازی کنید اول باید تو فرندزهاتون اددش کنین...
درست نفهمیدم میخواین چی کنین.اگه میخواید تو مسابقات اینجا شرکت کنید که یه چیز دیگس...
ویرایشششش:خوب نتیجه رو وارد کردم.میز هشت که برنده داشت.میز 7 هم میخواستم 0-0 بدم. که دیدم جفتشون پیگیر بودن.و نمیشد یکیشونو برده اعلام کنم.اگه امروز روز قانونی بود MCSE MAN رو برنده اعلام میکردم.و اگه حریفش امروز آنلاین نمیشد و یا با تمدید مخالفت میکرد شاید اونو برنده اعلام میکردم.حریفش بعد از این که من تمدید کردم. یه پستی داد که ربطی به هماهنگی نداشت و بعد از اون آنلاین میشد اما خبری ازش نبود...کلا مهم نیست.
Last edited by caca_caca888; 26-02-2011 at 00:00.
ببین
اینا به ترتیبن:
اول pts برای رتبه بندی در نظر گرفته میشه اگه مساوی بود bh اولی . اگه بازم مساوی بودن bh دومی...باز مساوی بود sb (این sb رو مطمئن نیستم)
حالا این که چین ؟ نمیدونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)